Дозволиш људима да ја нападам у њиховом граду где виде сваки мој покрет, док са друге стране је апсолутни мрак. " договориш " се са људима да играмо 2 на 1, да би од 3. рунде магично улетео још 1 члан. Константно прозивање на приватним порукама од стране Карабинијерија ( да не пишем шта јер ћу на крају ја бити кажњен због речника ) Од почетка су водили јер су имали визију тачно шта шаљем и када, гурао 3. рунде тако, они додавали, враћали, да сам могао да сликам шта су " ротирали " забавио бих масу сигурно великим осмехом, да и други људи науче шта су " ротације Икариама 2020 године ". Почетни договор је био " https://prnt.sc/sw6qf3 " следећи део догвора је био 15. рунди после тога ако нека страна жели може да се повуче. Од 3. рунде се нису држали договора, када сам питао због чега ово када то није био део целе приче следи одговор од дотичног " ми смо савез, ја не могу да их спречим да дођу " према томе, од почетка су имали предност, поглед мојих трупа, кретање, играча више ( читај 3 ) константно спамовање порукама и вређање да се не понављам. Повукао сам се јер ми је ово пресмешно, људи 6. рунде покушавају да врате штету, из рунде у рунду сам се лепо насмејао. Хвала им на овој дивној забави, касно је а посао чека![]()
Посвета за све моје савезе и људе који ме познају![]()
Борба за UBIVANJE_OCA
(08.06.2020 23:58:13)
BELGRADE BOYS из Vino, Vinohef, UBIVANJE_OCA, Hajdučica trava
vs
stanimat0r[ZAB] из UBIVANJE_OCA, otac duvaj ga, veles, antoni 2, Pompeii, Карабинијери[ZAB] из otac duvaj ga, antoni 2, Julije Cezar[ZAB] из antoni 2, otac duvaj ga
---------------------------------------------------------------------------------------------
Сумпорни Мускетар.....................336(-0) - Сумпорни Мускетар.....................264(-8)
Мачевалац.........................2882(-1080) - Мачевалац.........................1260(-1084)
Челични џин.........................199(-275) - Челични џин..........................81(-206)
Гирокоптер..........................189(-177) - Гирокоптер...........................424(-56)
Ован...................................60(-0) - Ован..................................157(-0)
Балон Бомбардер........................8(-66) - Балон Бомбардер......................14(-182)
Доктор................................100(-0) - Доктор.................................87(-0)
Кувар..................................65(-0) - Кувар.................................175(-0)
Копљаник..............................0(-282) - Копљаник..............................0(-348)
............................................. - Минобацач..............................11(-4)
Катапулт................................0(-4) - .............................................
---------------------------------------------------------------------------------------------
Генерали..............................-4265.9 - Генерали..............................-4416.8
Нападачки поени.........................11042 - Одбрамбени поени.....................10664.75
Претрпљена штета.......................213295 - Претрпљена штета.......................220840
Штета у процентима........................49% - Штета у процентима........................51%
Победници: stanimat0r[ZAB], Карабинијери[ZAB], Julije Cezar[ZAB]
Губитници: BELGRADE BOYS