Regulamentul Forumului

 • Cod de Conduita


  Acest cod de conduita este valabil pe intreg forumul. Rolul sau este de a ne invata cum sa ne comportam unii cu ceilalti.


  1. Conturi


  Fiecare utilizator are dreptul la un singur cont pe forum.

  Utilizatorul nu trebuie sa creeze un cont nou in cazul in care nu se poate autentifica pe forum sau a fost banat temporar/permanent.

  Impartirea/folosirea unui cont de catre mai multi utilizatori nu este permisa.

  Daca doi sau mai multi utilizatori au aceeasi conexiune de IP, acestia trebuie sa contacteze echipa de suport pentru a anunta acest lucru. In caz contrar, acestia risca sa-si piarda conturile pe forum.

  Impersonarea membrilor echipei este strict interzisa.


  2. Principii generale de conduita


  Intotdeauna retineti ca nu sunteti singuri aici si ca in spatele fiecarui cont exista o fiinta umana care nu vrea sa fie insultata sau tratata urat, asa cum nici voi nu doriti sa fiti tratati.


  Nu este permis sa aveti un nume de utilizator, sa postati continut sau linkuri ce pot fi considerate:

  • insulte
  • obscenitati/injuraturi sau prescurtari ale acestora
  • continut ilegal
  • pornografie
  • rasism
  • religie
  • comerciale
  • defaimatoare/atacuri la persoana
  • reclame de orice fel
  • materiale cu drept de autor

  Tineti minte: forumul este un loc de comunicare, conversatie, cautare si oferire de ajutor, trimitere de feedback si socializare. Intelegem ca anumite lucruri va pot infuria, enerva sau supara, puteti totusi sa va expuneti parerile intr-o maniera calma si accepabila. Respectati-i pe ceilalti si opiniile lor si nu folositi un limbaj ofensator sau imoral.


  3. Postarea pe forum


  Asigurati-va ca veti avea continut semnificativ si usor de inteles. Un subiect/titlu adecvat ii va ajuta pe oameni sa inteleaga ce anume doriti sa transmiteti. Subiectul trebuie sa aiba legatura directa cu mesajul din textul postat si sa fie clar si corect.


  Inainte de a deschide un topic sau de a raspunde in cadrul unui topic:

  1. Nu raportati jucatorii si nu discutati despre incalcari de regulament pe forum.
  2. Pentru a raporta jucatorii, folositi functia de raportare din joc. Pentru a raporta utilizatorii de pe forum, folositi functia de raportare de pe forum.
  3. Pentru a raporta incalcari de regulament puteti deschide un tichet prin intermediul sistemului de suport.
  4. Nu redeschideti un topic ce a fost inchis de curand.
  5. Nu publicati informatiile/datele voastre personale sau ale altora.
  6. Evitati postarea consecutiva; daca doriti ca un topic sa se bucure de mai multa atentie evitati sa postati consecutiv mai des de 48 de ore.
  7. Evitati sa postati orice poate fi considerat spam, trolling, flame, boicot, incitare, "renunt la joc" sau orice ar putea deranja atmosfera forumului.
  8. Continuturi ce pot fi considerate phishing (furt de date), vanzare conturi, cheat-uri, virusi sau alte programe malitioase nu sunt permise, vor fi sterse iar autorul acestor posturi va fi banat.
  9. Evitati orice maniera de a impersona echipa si angajatii Gameforge. Acest lucru va duce la ban permanent.
  10. Nu discutati pe forum despre sanctiuni. Pentru asta exista sistemul de suport.
  11. Acesta nu este un forum despre legi. Discutiile despre legi, drepturi constitutionale etc. nu sunt permise.
  12. In general, evitati postarea linkurilor ce nu au legatura cu Ikariam. Exceptii: discutii despre muzica, videouri cu muzica sau ce ascultati in playlist, acestea pot fi postate la sectiunea Off Topic.

  Ultima dar nu cea din urma: ramaneti intotdeauna pe subiect. Postati numai continut ce are legatura cu subiectul topicului.


  4. Diverse


  Avatarele si semnaturile nu trebuie sa depaseasca o anumita dimensiune si limita. Forumul va va informa despre acestea atunci cand doriti sa le setati.

  :closedthread: