Eşitiz knk xd

Limanı açma çabaları
İsyan

+ Rodos

= TATİL

Eşitiz knk xd

Limanı açma çabaları
İsyan

+ Rodos

= TATİL

RAPORLARIN HEPSİ BİRİNDEN GÜZEL EMEKLERİNİZE SAĞLIK
Selamlar, geçtiğimiz bir hf on gün kadar bizim için küçük ama delta için büyük yağmalar yaptık. Üyeleri takır takır yağma yerken kılını kıpırdatmayan yöneticileri de ayrı bir komedi gerçekten. Tek yapabildikleri tatile aldırabilmekti.
Pardon bi ara çakma godzilla geldi, mucit farkını görünce askerleri terhis edip kaçtı ![]()
Sağda solda tatil delisi lafı eden lider, tek gecede sadece tek bölgede 14 ada tatile aldırmaya utanmadan nasıl konuşuyor anlamadım.
Gerçi üyelerini savun(a)mama, bu delüzyonel tavırları bi yerden tanıdık geliyor onun raporları da asılır yakında haha
Önce ısınalım biraz asker kesimleri
Sonu gelmeyecekmiş gibi devam eden yağmalar, telefonla taciz edip tatile aldırmaları ile reklam arasına girdi
Adanın son hali
Bizde premium hesap var tabi reklam izlemiyoruz. 17 liyemedikleri ada bulduğumuzda biz :))
Adaların son halleri, tatillemeyenlerin depo zaten boştu haha
Merhabalar oyunun getirdiği güncelleştirmeler farklı ülke ve diğer sunucularda yaptığımız operasyonlarla Kronos sunucusunda aksiyonlarımıza bir süre ara vermiştik.
BAŞLIYORUZ ![]()
Normalde bu tür ufak tefek ittifaklara ve ekiplere karşı bize yanlış yapılmadığı sürece güç uygulamayız fakat bu arkadaşlar sıfırlanmayı hak etti ![]()
Önce oyuncu ismi Likemem Kod adı ise saddam olan kardeşin askerleri sıfırlayalım sonra yağma kısmına geçeriz
BEFORE(6400 GYRO)

5700

5400

4900

3900

2000

1100

577

89

Yazı ile SIFIR
Rakam ile 0

O kadar gyro sıfırlamışız topçu kesmeyelim mi ![]()

HEM TOPUK HEMDE BEFORE RAPORU OLARAK KALSIN ![]()

0 Buhar devine karşılık 1763 hoplit kesmişim bari 1 tane kesebilseydin saddam kardeş ![]()
![]()

BEFORE
1 Mızrak
870 Gyro
100 Topçu

1 MIZRAK
0 GYRO
100 TOPÇU

1 Mızrak
0 Topçu
0 Gyro

1 Mızrak beni fazlasıyla huzursuz etti onu da kesmeyelim ![]()
![]()
0 MIZRAK
0 GYRO
0 BALON

Notunu veriyorum saddam OTUR SIFIR!!
Ufak tefek gemi kesimleriyle devam edelim

Saddam ada içerisinde bulunan ittifaksız bir hesaba yağma atmaya çalışıyor, onu başarabilseydin bari ![]()

Saddamın 5 seviye rodos vurup ona rağmen şehrini işgalden kurtaramadığı raporlarla devam edelim

Neyse ki saddam gibi basit bir oyuncunun rodos vurabileceğini öngörebilecek kapasitedeyiz raund bitiminden 1 saniye önce içeri girecek şekilde asker attıydım ![]()

Öğrenecek çok şeyin var sadoo ![]()

Ortaya karışık kesimler

Saddam yağmalarıyla devam edelim

Askerlerini sıfırladıktan sonra depolarını da sıfırlamak lazım ![]()

İttifak arkadaşıyla devam ediyoruz

Oyuna geri döndüğünden beri DELİLER ittifakının tarlası olmaktan başka bir işe yaramayan delta gücü topluluğunun devrik içişleri bakanı darbeci emrah ile devam edelim.
Davete icabet etmek gerekir ![]()

6.2M yağma, kesim, ızdırap ve acı dolu bir tablo..

Ve daha fazlası...

BONUS

Uzun zamandan sonra sanat eseri aksiyonları izlemek güzel şevket elinize sağlık :))
Uzun zamandan sonra sanat eseri aksiyonları izlemek güzel şevket elinize sağlık :))
Teşekkürler kardeşim.
Karşımıza geçmeden önce egosu kendinden büyük olan oyunculara kum tanesi olduklarını hatırlatıyoruz ![]()

Asi kıvılcım bir ara hızını alamayıp, Araf ta benim şehirlere de kıvılcım çaktı . Ama çabuk toparladı. Tebrikler, Kılıcınız keskin olsun.![]()
Tebrikler, 16. sayfadan itibaren hepsini tek tek okudum. Ne güzel bir sunucuymuş, hiç spartalı yok ve gayet adil ![]()
Bu tarlaları delta dünyasında 5 sene sürdük, kronos dünyasına kaç sene süreriz bilinmez ![]()
TARLA GÜCÜ ittifakına bize bu eşsiz tarlaları sunduğu için teşekkür ederiz.