DÖŞE_BABA_HAVA_BOŞLUĞU_KALMASIN
DELİ OCAĞI[DELİ] İTTİFAKI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI
-
- Battle Report
- TR
- Kronos
- N o M e R C y
- Thread is marked as Resolved.
-
-
TARLA NİYETİNE SÜRDÜĞÜM BU OYUNCULARI ELİMDEN ALABİLECEK TARLA GÜCÜ OYUNCUSU YOK MU?
Serçe kuşu gel elimden üyelerini kurtar, yada sus

-
Şehir ismine dikkat edin " DELİ " tarlasıymış

Osmanın yolundan gidiyorsun anlaşılan

İyi uykular, uyutmaz kardeş

Diğer hedefe geçelim

Combolar yiyip cephe kapatıp rodoslayıp tatile kaçan delta üyesiyle devam edelim

Bu neyin korkaklığı demişsin ya korkan adam cephe kapatıp tatile kaçar

---------------------------------------------------------------------------------------

Boş depoyla oynamaya devam

Baş düşman şevket ile mücadeleye bu şekilde mi devam edeceksiniz?

-
Korsan puanı basmaktan beyni sulanmış delta gücü yönetimi ve üyeleri gyro aksiyonu yapıp eşit miktarda gyroya gyro kestirip, Her aksiyon için ekstradan 1 tane hoplit kestirip zaten zarara girdiğinin veya boşa kürek çektiğinin bilincinde olmaması ve bunlara ek olarak rakibine aksiyon başı 8k mermer kazandırıp valisini 9. seviyeye yükseltmesini sağladığı için teşekkür ederiz.
İyi ki varsınız tepeden tırnağa trajikomik oyuncularsınız varlığınız dostlarınıza korku düşmanlarınıza güven veriyor

Birde görseller ile dalga geçelim söz fazla abartmayacağım

Tepeden tırnağa toplanmışlar

Üfff ne aksiyon ama bee

AHDASHHDSAHDSAHDSAH

Devamını bekliyoruz arkadaşlar daha çok toplanın daha çok tıklayın parmaklarınıza kuvvet

Dipnot:Bölgede aksiyon nasıl atılır adlı çalışmamızın sunumunu yakında yaparız aksiyon atılmasın diye limanlara sadece buharlı şahmerdan yollayıp engellemeye çalışan mı dersiniz, havantopu gemisi yollayan mı dersiniz füzesiz kalınca havantoplarına kadar kestirenler mi dersiniz hepsi bir arada ve bolca mevcut bizi izlemeye devam edin

-
-
Deli ittifakının ve ufak kardeşlerimizin oluşturmuş olduğu KAOS ittifakının sayfalarına bakarak bizim raporları X2 olarak düşünebilirsiniz

ÖNCELİK İLE DELİ İTTİFAKI İLE BAŞLAYALIM TEK PİŞMANLIĞIM ALDIĞIM HER RAPORU ASMAYIP ZAMANAŞIMINA UĞRAYIP SİLİNMESİ OLDU. AMA ARTIK BİZDE ALINAN HER RAPORU PAYLAŞACAĞIZ. DELİ İTTİFAKI GİBİ 1 MIZRAK KESİP SAYFALARCA METİYELER DİZECEĞİZ MESELA

Öncelikle koordinatı 87-64 olan örs adasında tüm depolarını boşaltıp, şehirlerine savunma amaçlı koyduğu tüm mızrakları kesip 1 haftadan fazla şehirlerini işgal altında tuttuğum sonrasında bana bölüm sonu canavarı denk geldi, bana neden geldin bir daha gelme diye yazan sadrazam mısın onu merak ettim :))
Evet evet sen osun neyse mevzulara geçelim

Şimdi gelelim 2x rapor meselesine biliyor musun bu yazdığına sadece ağzımızla gülmedik
Hatta bu yazdığına senden başka inanan delta gücü üyesi olduğunu bile düşünmüyorum

Birleşme sonrası rekabet başlayalı 1.5 - 2 ay mı oldu?
Bizden bu süre içerisinde yazı ile "SEKİZ" rakam ile "8" yağma raporu aldınız.
Bu süreçte astığımız yüzlerce yağma raporuna ek asılmayan 209 adet yağma raporumuz varmış
Kırmızı kutucuk içine aldığım 209 sayısının küsuratı yani "9" sizin aylarca bizden aldığınız "8" yağma raporundan daha fazla, öncelikle bu konuda aydınlanman lazım çünkü bizimle rakip konumdaysan ve hayallerle yaşıyorsan gerçeklerle üzülürsün

"DELİ İTTİFAKI İLE BAŞLAYALIM TEK PİŞMANLIĞIM ALDIĞIM HER RAPORU ASMAYIP ZAMANAŞIMINA UĞRAYIP SİLİNMESİ OLDU. "
Demişsin.
Sen bize ne zaman saldırdın da rapor aldın? DELİ ittifakına 1 kere saldırmayıp bu şekilde nasıl konuşabiliyorsun gerçekten şaşırdım..
DELİ İTTİFAKI GİBİ 1 MIZRAK KESİP SAYFALARCA METİYELER DİZECEĞİZ MESELA
Biz nerede 1 mızrak kesip asmışız birde altına methiyeler dizmişiz.. göstermeni istiyorum göstermez isen bundan sonra sana sadrazam değil soytarı diyeceğiz çünkü ikisi farklı şeyler. Senin bu konuda nick alırken kafan karışmış belli ki

Şuanda asacağım raporları asmıştım zaten ancak arşiv unutmaz sana kim olduğunu hatırlatmak lazım diye düşünüyorum, belki haddini bilmende yardımcı olur, şimdilik sadrazam

1 mızrak asıyorlar dediğin bunlar mı yoksa?

Bu şekilde tüm depolarını boşaltmadım mı ben senin?

Bu şekilde surları geçmeye çalışmadın mı?

Bu şekilde limanlarında havantopuna kadar kesip şehirlerine bayrak dikmedim mi?

Bölgeye taşıdığım şehrime saldırdığında sana bu şekilde kesim farkı atarken beyaz bayrağa basıp topuklamadın mı?

Ve bu şekilde bölgedeki delta üyelerini tatile gönderip senin de depolarını boşaltıp kesip şehirlerini 10 gün işgalde tutmadım mı?

Sadece 87-64 ve yan adalarından topladığım rapor sayısı delta gücünün bizden 2 ayda aldığı muhtemelen de 1 senede alacağı rapor sayısından fazla sen ne sayıklıyorsun sana ne içirdiler de böyle bir giriş yaptın foruma

Gelelim saçma sapan rapor asma biçimine alt alta birde isimler dizmişsin sanki rapor alıp da kesmiş gibi aksiyon atılmış şehre varmış ama sonuç yok?
Rakip kaçtı mı?
Aksiyon tuttu mu?
Hadesi açık mıydı valimi bastırdın yoksa füzesini mi kestin?
Hem bütün soru işaretlerini ortadan kaldırıp hem de gazoz olma efsane ol serisiyle diğer delta üyelerine yaptığım gibi sana meşhur kapaklarımızdan birini yapacağım.
Normalde o bölgedeki raporlarımızı toplu asacaktık ama 2 tane rapor asmamda sorun yok diye düşünüyorum dün gece limanında füzeyle uyuyup sabaha limanlarında füzesiz uyanan arkadaşlarından bir habersin muhtemelen normaldir

Ama üzülme ben seni aydınlatacağım aksiyonlar yerini buldu kardeşim
Teşekkür ederiz..
GAZOZ OLMA
By kemal

TABUTÇUREİS

KenNoKage

EFSANE OL

BEFORE

AFTER

Ne olmuş yani 500 tane füzeyi aksiyonla sıfırlayıp havanlara kadar girmiş isek suç mu
Yukarıda astığım 2 tane rapor tanıtım niteliğinde bunun gibi bir ton sıfırlamalı aksiyonumuz mevcut, bölgede işimiz bitince sunumları yapılacaktır, şimdilik ezmeye devam 
Postumun sunumuna başlarken ne demiştim 209 tane asılmayan yağma raporumuz var diye küsuratı kadarını asayım da delta gücünün 2 ayda aldığı raporların toplamını geçeyim

Korkma şimdilik sadrazam olan kardeşim comboları tekli sayıyorum

Boş depo

Soytarılara itimat etmeyip gerçeklerden şaşmayın
-
Bu ikariam denen şey bir oyun biz keyif alırken sen neler yaşıyorsun herkes çok iyi biliyor. Ben ERKEK gibi sözümde durmaya devam edip bireysel konuşmalarımızı senin gibi burda paylaşmayacağım
Sözünde durmanın veya durmamanın erkeği kadını olmaz birilerine bir şeyler tavsiye etmede önce cinsiyetçilik yapmamayı öğren anladığım kadarıyla faydalı bilgiler ilgini çekiyor bu konuyla da alakalı araştırmalar yapıp kendine bir şeyler katmanı tavsiye ederim.
Aramızda kalacak olan konuşmaları burada paylaşmadım zaten ikimizde bunun farkındayız sadece senin oyundan farklı bir tonda ve üslupla konuşup sonra çıkıp forumda ittifakıma karşı algı yapıp olmayan şeyleri olmuş gibi anlatmana, 1 kere bile saldırmamış olduğun DELİ ittifakına karşı sanki çok rapor toplamış ve kaydetmeye değer görmemiş gibi raporlarını sslemedim diye hayali bir pişmanlık yaşamana müdahale ettim, sen benim saygısızlık yaptığımdan bahsediyorsun fakat senin yaptığın nedir?
Benim çıkışlarım sinirli değil benim yapım ve tarzım bu şekilde forum sayfamızın 1. sayfasından 49. sayfasına kadar incele baştan sonra aynı tonda rapor asıyorum ve sunuyorum.
Bak bu seferde rapor asmadım okuyunca sinirlenirsin zaten
Bir önceki postunda astığın rapor değildi zaten bu sefer de derken? Elinde rapor varsa asarsın yoksa asamazsın zaten, sen oraya 1 asarken bu sayfada 100 tane fazlasını göreceksiniz ne eksik ne fazla şüphesi olan yoktur herhalde

Haklısın bireysel tartışmalara girmeye gerek yok.
Bende sana bir tavsiye vereyim burada algı yapıp rapor astığını sanmak yerine kronos genelinde tatilini açamayan ittifak oyuncularınızın akıbeti hakkında planlar yapıp önlemler almanız tabi sıra büyük başlara gelmeden önce elinizi çabuk tutmanızı tekrardan tavsiye ederim

-
5 senelik rekabetimiz boyunca DELİ ittifakından 1 kişinin füzesini sıfırlamayı bırakın hayalini bile kuramayan delta gücü şimdilik "sadrazam" lakaplı bir arkadaşı görevlendirmiş ve rapor alamıyoruz bari havan,sürat balon ve füzesini aynı anda kaçırması gerekirken sadece füzesini kaçırıp anlık hata yapan, aksiyon arkasına giren düzenli gemiye karşıda o şekilde yakalanıp 2 raund füzesiz savaşan arkadaşımızın füzelerini sıfırladık diye sunum yapar olmuş bunu yapan kişi DELİ ittifakına 1 kere bile saldırmayıp sanki yüzlerce rapor toplamış gibi raporları sslemedim silindi diye hayali pişmanlık yaşayan arkadaş olunca fazla ciddiye almadık ancak bilmeyenler ve tanımayanlar için açıklama yapmak gerekir

Bak canım kardeşim bizim bölgede 3 aktif arkadaşımız var ve her birinin şehrinde ortama 5.500 füze var ve bölgede yaşanan aksiyonun başından bugüne kadar daha herhangi birinin füzesinin sıfırlanmasını bırak 1000nin altına bile düşmedi ancak bu konu hakkında sizin için aynı şeyleri söylemeyeceğim her gün farklı farklı limanlarda füze sıfırlatıp havantopu kestiren arkadaşların sayesinde yüzlerce raporumuz oldu ve sen çıkıp buraya 2 tane rapor asıp diyorsun ki biz eşitiz

Raunda taktığımız aksiyonları, garnizona aldığımız cepheleri foruma asalım da kalabalık etsin demiş ve şunu eklemiş;
" KİMSE KENDİNİ ÜSTÜN GÖRMEYECEK BU OYUNDA. UNUTMAYIN SİZİN BİLDİKLERİNİZİ HERKES BİLİYOR SİZ KİMSEDEN FARKLI DEĞİLSİNİZ. "
Madem üstün değildik neden şehirlerin 10 gün kapalı kaldı? Ve ben canım isteyince açtım?
Neden bir daha bana gelme dedin madem bizim bildiklerimizi herkes biliyor ve farkımız yoktu neden bana karşı savaşıp varlık göstermek yerine herhangi bir delta gücü üyesi gibi sıvışmayı tercih ettin?
Madem eşitiz neden 8 yağma raporu aldığınız ittifaka karşı yüzlerce yağma raporu verdiniz?
Ve madem eşittik rekabetimiz gözünüzü korkutmuyordu sunucu birleşiminde neden bize anlaşma teklifi ile geldiniz? Reddedileceğinizi bile bile..
Yapılan algıları kırmayı severim, bizi biz yapan budur zaten verdiğimiz mücadeleyi sadece oyunda rakibimizi ezerek gerçekleştirmiyoruz forumda da eziyoruz. Bulunduğun ittifakta senden öncede algı yapıp bir şeyleri farklı göstermek isteyenler vardı hepsi mazi oldu, sende mazi olacaksın belki yerine yeni birisini görevlendirecekler ve onu da mazi edeceğim

Neyse sana tekrardan GAZOZ OLMA, EFSANE OL serimiz ile cevap vereceğim, biz raunda taktığımız aksiyonları veya garnizona aldığımız rapor niteliği taşımayan ekran görüntülerini paylaşmayacağız tabi ki de bu yüzden sizler GAZOZ olarak anılırken bizlerde EFSANE olarak anılacağız, bizim farkımızda burada başlıyor

GAZOZ OLMA
TUTMAYAN AKSİYONLARI BU ŞEKİLDE Mİ SERVİS EDİYORDUK ?
Hayır tutmayan aksiyonlarımızı da bu şekilde asmayı tercih ediyoruz;
Ve senin yaptığın gibi amiral isimli oyuncumuzun jokzilla ve castle'ın aksiyon ile füze,balon sürat ve havanlarını sıfırladığını iddia etmiyoruz yapsam yaparım dimi

Aynen kankam eşitiz

EFSANE OL
1

2

3

4

5

6
19. RAUND'a kadar arka safsız buharlı şahmerdan savaştıran CASTLE'ın 19. raundda savaşı uzatmak için 60 buharlı atması da bir takım arka saf sıkıntısı çektiğini kanıtlar niteliğinde dimi

7

8

9

10

11

12

13

Umarım tutmayan aksiyonları nasıl servis ettiğimiz veya edeceğimizle ilgili soru işaretlerini giderebilmişimdir
Füze sıfırladık diye algı yaptığın bölgede bu şekilde 100 civarı ss var ve onlarca sıfırlanmış before after kanıtlı görüntü bu arada bilgin olsun sunumu yapıldığı zaman ağzın açık izlersin eşitlikçi kardeşim

Birde şu şekilde bir görüntü paylaşmışsın;
KİMSE KENDİNİ ÜSTÜN GÖRMEYECEK BU OYUNDA. UNUTMAYIN SİZİN BİLDİKLERİNİZİ HERKES BİLİYOR SİZ KİMSEDEN FARKLI DEĞİLSİNİZ.
Ve altına yazmışsın ki
"KİMSE KENDİNİ ÜSTÜN GÖRMEYECEK BU OYUNDA. UNUTMAYIN SİZİN BİLDİKLERİNİZİ HERKES BİLİYOR SİZ KİMSEDEN FARKLI DEĞİLSİNİZ. "
Şimdi yukarıda astığın rapora ve altında konuştuğun kelimelere bak ve şimdi benim asacaklarıma bak canım kardeşim ben sana GAZOZ olma dedikçe sen bu konuda ısrarcı tavrını devam ettiriyorsun.
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Sonuç hiç mi değişmez?
Aynen kardeşim eşitiz kimseden de farkımız yok

Bir kaç kesim

Bir kaç tutamda yağma ve kesim ekleyelim rakibi raunda taktığımız görüntüler kadar değerli olmasa da(!)

Balina abine bak bakalım herhangi bir DELİ ittifakı oyuncusunun füzesini sıfırlayabilecek potansiyele sahip mi?

Yasin kardeşim tersine combo yapmış ellerine sağlık

Kendini sadrazam olarak tanıtanlara itimat etmeyiniz

-
Güzel rekabet güzel raporlar
Kronos'a değilde Zelus'a hesap taşıdığımız için böyle eğlenceden mahrum kalıyoruz.Elinize sağlık, keyifli oyunlar
-
-

Sürümden kazanıyoruz

-
DELİ İTTİFAKINA KARŞI YAPILAN AKSİYONLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR HATTA HIZIMIZA YETİŞEMEYEN DELİ İTTİFAKI ÜYESİ HAYRANLIĞINI GİZLEYEMEYİP BU DURUMU ŞEHİR İSMİ İLE İSPATLIYOR

Tabiki de size hayranız kardeşim hatta TabutçuReis ekstra hayran ve sizleri çok seviyor, 1 seviye getirdiği sömürgesini sayenizde şehir düzeyine getirdi valiliğini 12 yaptı ve sizleri motive etmek adına "DAHA HIZLI XD" olarak şehir ismini güncelledi, yani bu adam sizi sevmesinde ne yapsın

Bu zamana kadar before afterlarımızı hep rakip oyuncularımızı sıfırlarken yapardık bu sefer tam tersi bir before after yapmak istiyorum, belki kendimi tutamayıp sunumun sonlarına doğru güzel bir before after asarım

Adam valisini 12 ye basmak için sabırsızlanmış bir an önce basmak istemiş kötümü etmiş

BEFORE

AFTER

Tabutçureis ile konuştuğumda hedefi valiyi 14 yapmakmış ve benden duymuş olmayın size hayranlığını gizleyemiyormuş

BALİNA ABİMİZ YİNE KARADAN AKSİYON SIRALAMIŞ HEPSİNİ ATMAYA TABİKİDE GEREK YOK BİZİM 1 RAPORUMUZ BİLE SİNİRLERİ HOPLATMAYA YETERRR

AKSİYON SONRASI. TUTMUŞ MU ACABA AKSİYONLAR BİLEN SÖYLESİN

Sana müjdeli haberi veriyorum kardeşim hazır mısın?
Tuttu hem de ne tutma öyle böyle değil, sana detaylarıyla anlatayım da insanlara daha fazla kendini güldürme

Anlaman ve rapor astığını zannetmemen adına tane tane anlatacağım ki "rakibine aksiyon atıp, daha fazla kesilip ve üstüne birde vali bastırdığın" senaryoda çıkıp forumda birde balina abinle jilet abinin imajını zedeleme herkes bilir jilet sevdiğimiz bir abimizdi

Balina abinin attığı aksiyonu birlikte inceleyelim

Balina abinden kesilen birim "1 kılıç ustası, 28 gyro"
Balina abinin aksiyon attığı rakibinden kesilen birim "28 gyro"
Balina abin her aksiyon için 1 kılıç ustası fazladan kestiriyor.
Birim başına 1,2 GP

Ön izleme raporunda gördüğün gibi balina abin hem aksiyon atıyor hemde kesiliyor canım kardeşim buraya kadar hemfikir miyiz?
Evet dediğini duyar gibiyim, öyleyse devam edelim
Ancak balina abinin saçmalıkları bununla da sınırlı kalmıyor.
Balina abin her "1" aksiyon için rakibine, hem kendi kestirdiği birim hem de rakibinden kesilen birimin hammadde giderlerinin 80% miktarını rakibine mermer olarak kazandırıyor.
Yani karşılıklı kesilen 28'er gyro ve balina abinin ekstradan kestirdiği kılıç ustalarından rakibi her bir aksiyon için "5.648" mermer alıyor.
Bu şekilde;

Sonuç itibariyle
Balina abin hem yoğun bir mesai harcıyor, hem daha fazla kesiliyor, hem de rakibine vali bastırıyor. Sende forum sayfana rapor almış gibi anlatıp asıyorsun ve ittifakından bir kişi demiyor ki kardeşim sen ne yapıyorsun alay konusu olursun yapma, lütfen seviyoruz seni hayranınız kaybetmek istemeyiz

Teşekkürler sadrazamın abisi balina

Bu oyunda aksiyon atmanın bir amacı vardır gyro aksiyonundan örnek verecek olursak rakibine baskın yapmışsındır senin elinde vardır 15k gyro rakibinde vardır 3-5k bunu aksiyon ile sıfırlarsın sonrasında arka saflarını balon aksiyonuyla sıfırlarsın cephe savaşına geçersin veya balon aksiyonu yapmadan devam eden cephede gyrosuz kalan rakibin arka safını biçersin o zaman gyroya gyro kestirdiğin aksiyon göze batmaz çünkü amacına ulaşmışsındır.
Ama sabah akşam hadesi açık rakibin üzerine gyro aksiyonu atıp, daha fazla kesilip rakibini sıfırlayamayıp vali bastırdığın konumda çıkıp birde forumda bu şekilde rapor asıp birde çok rapor astık dersen canım kardeşim kusura bakma ama çok dalga geçerler, yapma seviyoruz seni

Bu sunumuma "GAZOZ OLMA EFSANE OL" serimiz çok yakışırdı çünkü gyro aksiyonunun nasıl yapılmayacağı ve yapılacağı ile alakalı bir konu oluştu, kısa bir bilgisel tarzında feyz alacağın değerli bilgiler içeriyor umarım bir şeyler kaparsın kardeşim

Nasıl yapılmayacağı konu başlığını sizin üzerinizden anlattım, şimdi gyro aksiyonu nedir nasıl yapılır ondan bahsedelim

Nasıl yapılır adlı öğretiyi ittifak arkadaşın üzerinden anlatacağım ki akılda kalması kolay olsun

Arkadaşın bizim bir bölgemize saldırıya geldi, gelirken 3.342 gyro ve 319 balon getirdi
Bu şekilde;
B E F O R E

İttifakımızın babacanı tuncay abimiz karşılamayı yapmış ve hemen icrate başlamış

Aksiyon ile balonları sıfırlamış ve gyroları bir miktar azaltmış ama yetmemiş

Kalan gyro: 2.708

Bir daha döşenmiş aksiyonu

Kalan gyro: 1756

Ben bunu sıfırlarım üstüne de arka saflarını biçerim demiş bir daha döşenmiş

A F T E R
Kalan gyro: 0

Raund 2
Arka safları biçmeye başlamış

Beyaz bayrak

Bir şeyi unuttum kusura bakmayın

Aksiyondan nasıl kaçılmaz;

Buda aksiyondan nasıl kaçılır adlı çalışma olmuş

İyi tatiller dileriz

GAZOZ OLMA EFSANE OL

-
Şu hareketliliği zelus’a da getirseniz keşke. Tebrikler
-
Şu hareketliliği zelus’a da getirseniz keşke. Tebrikler
Yakındır, zelus a yeni gelenler var. Deliler Ateşi harladımı her yeri yakar.
-
Kronos'a değilde Zelus'a hesap taşıdığımız için böyle eğlenceden mahrum kalıyoruz.Elinize sağlık, keyifli oyunlar
Kanka siz de bizi farklı bir sayfa açıp orada gaddar ilan ediyorsunuz, bir yandan kronos sayfamızı tebrik ediyorsunuz falan, kafamı karıştırıyorsunuz.

Gerçi deltagücünün aklı daha karışık, kendi limanında mı aksiyon yese, konuşlandığı limanda mı yese, işgal ettiği limanda mı yese bir türlü karar veremiyor

Yakında şöyle sağlam before after içerikli sunumlar gelir, yerinizi şimdiden ayırtın.
-
Display More
Kanka siz de bizi farklı bir sayfa açıp orada gaddar ilan ediyorsunuz, bir yandan kronos sayfamızı tebrik ediyorsunuz falan, kafamı karıştırıyorsunuz.

Gerçi deltagücünün aklı daha karışık, kendi limanında mı aksiyon yese, konuşlandığı limanda mı yese, işgal ettiği limanda mı yese bir türlü karar veremiyor

Yakında şöyle sağlam before after içerikli sunumlar gelir, yerinizi şimdiden ayırtın.
Dostum bunu yazdıktan iki hafta sonra bu olaylar gerçekleşti

Kronosta sizi tebrik etmem, Zelosta gaddarlık yaptığınızı değiştirmez. Oyundur bu keseriz kesiliriz, eğlencemize bakıyoruz.
İttifak sahipleri ülke yönetir gibi barış savaş muhabbeti yapıyor. Oyun sadece yani
En fazla ne olabilir?Bizde bu oyunun savaş takip etmesinden keyif alıyoruz, kimin nerde güzel raporlarını görsek tebrik ederiz.
-
2 farklı operasyondan göz kamaştırıcı before after raporlarımız sizlerle
2 operasyonumuzun hedefinde de yalnızkrall nickli aslında yalnıztarlaa olan rakip oyuncumuz vardı.
20.02.2025 OPERASYON 1(ÖN GÖSTERİM)
BEFORE

Sadrazamın başarıdan başarıya koşuyoruz dediği böyle bir şey mi acaba?

AFTER

Balona ne gerek var dimi..

Ayak üstü yağma atmışım onu da ekleyelim bari

Yasin kardeşim de yalnıztarlanın saldırıp çekildiği liman savaşları sayesinde belediyesini 40'a yükseltmiş hayırlı olsun diyelim

-------------------------------------------------------------------------------
2. Operasyonumuzun sunumuna başlamadan önce oyun hatası sebebiyle düşen ve tabiri caizse yasin kardeşimin deltalı arkadaşı pırasa gibi kestiği, çekilmek isteyip ama raund uzadığı içinde çekilemediği yaratanın sevdiği kuluymuş diyebileceğimiz raporu bırakmak istiyorum bunu asmazsam içim rahat etmez

Oooo deltalılar yağma atabilmiş dediğinizi duyar gibiyim
Üzülerek söylüyorum atamadılar, malzemeler ilginç bir şekilde şehre geri döküldü 
Devam eden savaş sonlanınca yasinin birimlerinin dağıldığını düşünüp yağmaya çıktı bu zeki kardeşimiz fakat yanılıyordu

Topuk

-------------------------------------------------------------------------------
Şans yüzüne bir kere güldü yalnızkrall kardeşim fakat bundan sonra yasinin işi şansa bırakma niyeti yoktu, 1 gecede bu işi bitirmeyi kafaya koydu, şevket gel yardımcı ol işim uzamasın dedi seve seve dedim, herkes bilir kesip tatile gönderemediğim her delta gücü üyesi için canım yanar..

28.02.2025 OPERASYON 2
BEFORE görüntülerine iyi bakın

KARA;

Mevcut gyro: 5000
Mevcut balon: 957

Mevcut gyro: 3,953
Mevcut balon: 0

Yetmezzzz yapıştırrrrrr

Mevcut Gyro: 1,125

Artık sıfırlama vakti geldi

AFTER
GYRO: 0
BALON: 0

Biraz da raund içinde keselim
R1

R2

R3

R4

Yasin, şevket ben işi şansa bırakmayacağım dedim, tamam adamın gyro ve balonlarını sıfırladık raund başı 30 topçusunu kesiyoruz ama mümkünse ben bu elemanın hoplit ve kılıcı kalana kadar aksiyonla sıfırlamak istiyorum devam edeceksek öyle edelim dedi.
Hay hay kardeşim seni mi kıracağım dedim..

BEFORE
Mevcut;
3 topçu,
157 şahmerdan,
513 tüfekçi

AFTER
Kalan: 273 tüfekçi

Birazda raund içinde tüfek keselim dedik, üstüne de bayrağı diktik

Ancak bu yasini gene tatmin etmedi kalan 123 tüfekçi gözüne çok batıyordu sıfırlaması lazımdı, çekil yasinim tekrar vur üstüne birde yağma atıver

Kaldı 93 tüfekçi

Ancak rakip artık uyanmıştı ve rodos yeme ihtimalimiz yüksekti, yanılmadık aklımıza gelen başımıza geldi ama tahmin edemediğimiz şey rakibin 5 seviye rodosu yeni raunda başlar başlamaz vurup büyük bir beceriksizliğe imza atacağıydı

Yalnızkral 5 seviye rodosa rağmen kesilmekten kurtulamamıştı...
Geriye kalan 3 tüfekçisiyle hala direnebileceğini düşünüyordu

Kalan 3 tüfekçisini de kesip yalnızkralı hoplit ve kılıçlarıyla yapayalnız bırakıp tabiri caizse kılçıksız hale getiriyoruz

K A R A A F T E R

Bazen işi şansa bırakmamak gerekiyor

Deniz raporlarımıza geçelim
BEFORE
Mevcut füze: 1,270
Mevcut havantopu gemisi: 455

Mevcut füze: 606

Mevcut füze: 230

Artık füzeleri sıfırlayıp havanlara girmesek mi

Mevcut füze: 0
Mevcut Havan: 361
AFTER

Full ön saf alevle bekleyen rakibe karşı da denizaltıyla girmek iyidir

Arkadaşın füzeleri nerede acaba

Bayrağı da diktik dimi söke söke

Bir vur çık yapalım da alev keselim dedik hemen de topuk ya

Rodos basmak için füzesiz isyanda edermiş

Delta gücü üyesi olduğun için o kaçınılmaz sonu yaşadın
Bomboş depolar ile birlikte perişan edilmiş bir şekilde tatil...

MUTLU SON

Farklı bir açı

-
Maşallah sağlam aksiyonlar atıyosunuz kanka ama çok vurmayın Tarla Gücü üyeleri fake forum hesapları açıp savaş taktikleri tarzı konular açıp aksiyon oyun savaş öğrenmeye çalışıyorlar adamları ne hale düşürdünüz

-
Display More
Dostum bunu yazdıktan iki hafta sonra bu olaylar gerçekleşti

Kronosta sizi tebrik etmem, Zelosta gaddarlık yaptığınızı değiştirmez. Oyundur bu keseriz kesiliriz, eğlencemize bakıyoruz.
İttifak sahipleri ülke yönetir gibi barış savaş muhabbeti yapıyor. Oyun sadece yani
En fazla ne olabilir?Bizde bu oyunun savaş takip etmesinden keyif alıyoruz, kimin nerde güzel raporlarını görsek tebrik ederiz.
Dostum bunu konuşmanın yeri Delinin rapor sayfası değil ama neticede sayfa bizim sayfamız olduğunda ufak bir inisiyatif alıyorum.

Senin ve Zelustaki diğer Armalı arkadaşların kabul etmek istemediğini bir nokta var. Saldırdığınız kişi Deli üyesi. Oyuncu eskiden başka bir ittifaktaydı, sonradan geldi, yok limandan biz mi çekilelim siz mi rodos basarsınız vs vs bunlar esas önemli noktayı göz ardı etmenize neden olmasın.
Deli, her zaman tagı altında oynayan oyuncu için savaşır, karşıdakinin kim olduğu önemli değil. Sen Deli tagı altında olsan senin için de savaşırdı. Siz ya da bu oyundaki deltagücü hariç herhangi bir ittifak bizim rakibimiz değil.
Bak biz Delta serveri devam ederken Harp ile savaştık, sonra anlaştık ve noktalandırdık. Birkaç sene önce yine Deltada Atlantis ile savaştık, konuyu tatlıya bağladık ve raporları bile asmadık. Zelusta Turk ile, Bro ile savaştık. İki savaşta 3 gün sürdü, rakip duralım dediği anda durduk. Bak şimdi de vurmuyoruz. Sayfayı takip eden birisin, Kronosta deltagücüne yanaşıyor diye Şah ittifakını vurduk. Astığımız raporları, sunumları görmüşsündür. Şah artık duralım, biz değişime gidiyoruz dedi, Harp ittifakına evrildi biz de durduk.
Kafanızda ne kuruyorsunuz bilmiyorum ama bizim deltagücü hariç diğer ittifaklar ya da oyuncular üzerinde kurduğumuz bir baskı sistemi ya da ego tatmini yok. Biz zaten gücümüzü de bu oyunda yapabileceklerimizi de biliyoruz. Bu küfürbaz topluluğu manfaat ortaklığı deltagücü hariç tabi... Onlar, biz oyun oynadığımız ve kendilerini ezmek istediğimiz sürece ezilecekler. deltagücünün safında olmak isteyenler için de aynısı geçerli. Diğerlerini oyuncu ve ittifakları bağlayan bir konu yok.
-
EnD Of ThE LiNe gel güzel kardeşim, deltagücü sayfasından söz verdiğim gibi;
Gördüğün üzere aksiyon öncesi limanda
574 füze
1215 balon
875 havan varUfak bir müdahale ile
Limanda
0 füze
853 balon
801 havan kalmış
Yani
574 füze, 362 balon ve 74 havan kesmişiz.Son durumun tam sayfa halini astım ki, hades olmadığını sen de kontrol edebilesin diye. Neticede rakibin kaynağını yağmalayıp rapor diye astığımız bir oyunda şu aksiyonu atıp bir de üzerine rakibe 1,5 milyon mermer hediye etmenin akıl ile açıklanabilir bir tarafı yok.

Daha detaylı bilgi için, 2 üst posta ve tabi ki daha önceki postlara bakabilirsin.

Ayrıca canım kardeşim; eğer hadesimiz açık değilse
Zaten aksiyondan da kaçıyoruz, ruh hastası değiliz.

Hatta rakibimizin bu şekilde 1 düz 5 balon şeklinde attığı aksiyonları da limanda yine balon ve sürat ile karşılayıp rakibin kendi kendine aksiyon atmasını sağlıyoruz.
Bir abisi olanlar ya da bir abi olanlar iyi bilir, dayak yemenin en küçük düşürücü yanı abinin kardeşini döverken kardeşinin yumruklarını kullanmasıdır...
Sanırım bu, bizim deltagücüne yaptığımız ile aynı şey.Gördüğünüz gibi aksiyon böyle atılır.
Umarım bilgilendiri olmuştur.
Esas şöleni bölge raporlarını asınca göreceksiniz, kendi limanında, konuşlandığı limanda ve işgal ettiği limanda ayrı ayrı sıfırlananları yetmezmiş gibi aynı gün içerisinde birden fazla defa sıfırlananları... Biraz daha sabredin.