ערים

• מעבר לזה שחשוב מאוד

פייטוס 6 ענק 1 פוסידון 5

נעסוק ברשימת ערים

לשחקן רגיל

לשחקן אמברוסיונר

יש תקלאסה של שחקנים מתחילים

שיש יין גופרית קריסטל וכן אלאה

מתי שהתחלתי ממש רציתי שאצא ישר באי יין

שזה איך שהבנתי מחבריי האי הכי טוב

עכשיו שאני קצת מבין יותר

לשחקן רגיל

שיש שיש שיש יין קריסטל גופרית יין שיש שיש יין קריסטל שיש

או שיש שיש שיש שיש יין קריסטל גופרית יין שיש יין קריסטל שיש

לשחקן אמברוסיונר

8 שיש 4 יין

מה דעתכם?

• שחקן אמסרוסיונר לדעתי צריך 10 שיש 2 יין או אפילו 12 שיש.

ואני אסביר... גם השחקן הכי אמברוסיונר שיש בסופו של דבר לא קונה כל דבר שזז לכן אם אתה אמברוסיונר שהגיש קונה 20 אחוז יותר משאבים במקום לקנות חמש סוגים אתה קונה רק שניים.

דבר שני לכל שחקן המשאבים הכי חשובים הם שיש ועץ ולכן הכי חשוב שכמה שיותר ערים יהיו בשיש ושלא כל פעם תצטרך לחכות למלא את העיר שלך משאבים ולעשות המרה מיין, לעומת יין שלרוב המרה אחד שתיים או אפילו בזיזה שתיים סוגרות את הפינה לחודש

• ולי אם זה מעניין משהו יש שני ערי יין עיר גופרית אחת שני ערי קריסטל ו7 ערי שיש והסיבה היחידה שלא עשיתי כמו שאמרתי היא עצלנות של לפרק את המוסיף משאבים ממקס של המשאב הגרוע למקס של שיש.

קריסטל אישית בניתי את העיר השנייה בגלל שהשקעתי הרבה במחקרים וזה עזר לי בניסויים בצורה מטורפת ועכשיו שסיימתי עם המחקרים נתקעתי עם עוד עיר קריסטל

• 1) בקשר לקריסטל תעביר עיר אתה אמברוסיונר לא?

2) אני דיי בטוח שאם אתה עובר מיין למשל לשיש היקב הופך לחרש

1. כמו שאמרתי בפוסט אחר אני משתמש באמברוסיה אבל לא באופן קבוע וממש לא כל שנייה ואפילו יום לכן אין לי למה וגם הסיבה השנייה שאני לא מקפיץ נמצאת בתשובה 2

2. לא כשאתה מקפיץ מיין לשיש זה נשאר יין ואז יש לך סתם מבנה לא נצרך לא יודע למה לא שינו את זה אבל זאת בעיה

ואני אסביר... גם השחקן הכי אמברוסיונר שיש בסופו של דבר לא קונה כל דבר שזז לכן אם אתה אמברוסיונר שהגיש קונה 20 אחוז יותר משאבים במקום לקנות חמש סוגים אתה קונה רק שניים.

דבר שני לכל שחקן המשאבים הכי חשובים הם שיש ועץ ולכן הכי חשוב שכמה שיותר ערים יהיו בשיש ושלא כל פעם תצטרך לחכות למלא את העיר שלך משאבים ולעשות המרה מיין, לעומת יין שלרוב המרה אחד שתיים או אפילו בזיזה שתיים סוגרות את הפינה לחודש

פחות מסכים איתך, 8-4, זו אחלה חלוקה ואני מדבר כאחד שיצא לו להשקיע במצטבר כמות לא קטנה בכלל של אמברוסיה.

אין טעם לבזבז כל יומיים המרת שיש/ כל משאב אחר ליין ועדיף לחצוב, כמובן שיש עוד מלא משתנים שתלויים- אם יש שחקנים שאתה יכול לבזוז, רמת המחצבות באיים השונים וכו וכו

lmunmtrmmzbt.png

Just Another Farm

nqjyeln32jgz.png 5m5goyuin2xu.png

Hall Of Fame 2015| Ny Server

• אתה יוצא מנקודת הנחה שהשרת פעיל, יש חוות לבזוז וכל מי שנימצא לידך זה לא חסויות למיניהם

ואז אתה צודק עדיף שיש,שיש,שיש,יין,גופרית,יין,שיש,שיש,שיש

אבל שחקן רגיל לא אמברוסיונר שלא מסתמך על בזיזות בדרך כלל מתחיל ב

שיש,יין,גופרית,קריסטל,שיש,שיש,יין,שיש,שיש

sigma , ypsilon

לפי דעתי גם אמברוסיונר גדול

מתחלק ל2..

בנאי ולוחם

מי שנלחם עדיף לו בעיקר ערי יין

מי שבונה אז אני מסכים שצריך בעיקר שיש

שחקן שיש לו אמברוסיה אבל לא בנוי עליה הייתי עושה גופרית פיזור

6 יין שיש נפחיה

4 יין פוסי

זה נחמד ביותר

ועם הצפה אפשר להשלים את הפוסי