פיראטים

• עם כמה פיראטים בערך אתם מסיימים בסוף הסבב? אני פשוט רוצה לדעת כמה בערך אני ערוך למצב

• כול שרת לפי רמתו זטא זה השרת הכי חזק פיראטית

וקשה מאוד אפילו להגיע לטופ

במידה ואין לך חסות יפשטו עליך אפילו אם תיהיה עם ממש קצת

וגם אז כדי להגיע למצב שאתה יכול לפשוט על אחרים אני מתכון לפשוט לפשוט זה רק אם אתה בברית חזקה ויוזר חזק

ובשרת זטא כול מה שאמרתי לא יעזור לך לא משנה כמה היוזר שלך יהיה חזק

אני זוכר שמתי ש ביוואן היו מקום ראשון בשרת כביכול שלטו

מהר מאוד בעיקר ביגלל פיראטית נכנסו בהם חזק...

הסוף ידוע

• חחח אם אתה בזטא ואתה רוצה לזכור בלי בעיות אתה צריך הרבה מאוד צוות

מה שכן אם יש לך כוח לעשות בעיות אז זטא זה גם השרת בשבילך, בזטא מריצים בכל ברית 2-3 שחקני פיראטים מה שאומר שכל שאר השחקנים לא עומדים כל כך גבוה בסביבות ה10-20 אלף צוות ואם פושט עליך פיראט של ברית מסויימת אתה יכול פשוט להוריד את כל שאר חבריו בברית, מה שכן תהיה מוכן שיתקפו אותך וישבו עליך צבאית ופיראטית אז תחשוב מה יותר משתלם לך ואם אתה יכול לשרוד מספיק זמן תחת כיבוש ופשיטות תוך כדי שאתה מוריד חברי ברית של היריב יעזבו אותך דיי מהר ולא יגעו בך כל עוד אתה לא עושה בעיות.

קיצר תנסה לזכות בסוף סבב בלי למשוך תשומת לב חחחח למרות שאני לא פעם בחרתי תדרך הכיפית ואני ממליץ לכולם מדי פעם

• תסדר לעצמך כמה יוזרים בסוף הסבב עם 14 אלף לכידה

ותפשוט עליהם בדקות האחרונות

ואתה בטופ 30

• ?כרגע יש לי משהו כמו 12 אלף נשארו עוד 10 ימים. עכשיו השאלה היא האם יש לי סיכוי לשרוד את היום האחרון

• ?כרגע יש לי משהו כמו 12 אלף נשארו עוד 10 ימים. עכשיו השאלה היא האם יש לי סיכוי לשרוד את היום האחרון

אחרי שכתבת בטוח אין לך סיכוי חח סתם

זטא שרת מאוד חזק פיראטית ואל תשכחו שכרגע מתחוללת שם מלחמה ענקית ככה שלא הייתי בונה לנצח שם בפיראטים בתקופה הקרובה

• אני יכול לעשות 15 אלף נקודות לכידה נראה לי ביום האחרון ואם אני אכנס אילו עם 10 אלף נקודות לכידה אז אולי התעלמו ממני. זה הרעיון. יש לי סיכוי?

• אני יכול לעשות 15 אלף נקודות לכידה נראה לי ביום האחרון ואם אני אכנס אילו עם 10 אלף נקודות לכידה אז אולי התעלמו ממני. זה הרעיון. יש לי סיכוי?

חחח עכשיו בטוח מורידים אותך

• ?בסדר אבל בכללי היה קיים סיכוי כזה

תסתכל על הטופ 50 סבב קודם

הסבב הנוכחי כנראה יהיה די דומה

אולי אפילו ירד עוד קצת שזה נותן לך יותר סיכויים

• ביום האחרון זה הכי מסוכן מכיוון שכל זמן קצר הטבלה מתעדכנת מספיק ששחקן יראה שיש לך 15 אלף דגלים מבחינתו זה שווה את הפשיטה מקפיץ אליך מושבה ופושט עליך.

במקומך כמו שהציע יס באמת לנסות לארגן לך יצרני לכידה שיגיעו ל10 אלף דגלים בשקט שלהם ולפשוט עליהם בשעות הממש ממש אחרונות!

ואיך שהוא להתגנב לטופ 40-50.

sigma , ypsilon

• תרד מזה אחי

אם בא לך לזכות אתה צריך לייצר למישהו ולסגור איתו דיל או משהו

בזטא קשה מאוד

יש סיכוי לא רע לזכות גם בלי לתפוס צד ולייצר למישהו

וכמובן שבכללי עדיף לא לייצר לאחד מהצדדים כי זה ימשוך אש

• תרד מזה אחי

אם בא לך לזכות אתה צריך לייצר למישהו ולסגור איתו דיל או משהו

בזטא קשה מאוד

יש סיכוי לא רע לזכות גם בלי לתפוס צד ולייצר למישהו

וכמובן שבכללי עדיף לא לייצר לאחד מהצדדים כי זה ימשוך אש