לא להתרגש אני שואל
לא אומר
לא להתרגש אני שואל
לא אומר
חחח מצד אחד באלי שרת חדש לנסות להתברג בטופ
מצד שני זה יהרוס את השרתים האחרים.
שרת סיגמה בשיא שלו 180 מחוברים וזה לא יקרה שוב אם יפתחו שרת חדש ![]()
הם צריכים למזג תשרתים כבר
ואגב כמה שסיגמא קיבל בוסט בהתחלה
עכשיו הוא בירידה לאט לאט
ולא מגזים בכלל
לפחות 40% כפולים בשרת
זה מוריד מהאכות יותר שחקנים פחות אנשים
לפתוח שרת חדש זה מיותר לחלוטין
קודם שתהיה פעילות בשאר השרתים ואני לא מכליל את תקופת הקורונה,
ואם יפתחו עכשיו תהיה פעילות ואח"כ זה יצנח
וכמו שאמרו לפי דעתי צריך למזג שרתים כמו קסי,אומיקרון , ניו, פי כאלה
בוותיקים יחסית יש פעילות אבל זה עוד בעיקר בגלל המלחמה בזטא ובעיקר בעיקר בגלל הקורונה...
צריך למזג את כולם
אלפא-בטא
זטא עם חלק מהשרתים
סיגמא עם חלק מהשרתים
שפעם אחת לא תיהיה 90% מהפה ריקה
אפילו באלפא או בטא לא 90% 70% ריק
לא מסכים בכלל..
למה??
לאחד 2 שרתים וותיקים יעשה בלאגן אחד גדול
בלי לדבר על מה שיקרה שם עם הפדרציה
צריל לאחד את השרתים שלא פעילים ואין הרבה שחקנים
שיהיה מידע לגבי שרת חדש זה יפורסם בפורום
אנחנו עם 4-5 שרתים עם ממוצע של 10 שחקנים זה נורא
אם פותחים שרת זה רק שרת מלחמה שום דבר אחר לא יתפוס
השאלה מה יקרה לשרת מלחמה הנוכחי? לארס אם יפתחו עוד שרת מלחמה.
חזרתי לשחק לפני שבועיים ונכנסתי לשרת מלחמה לראות מה קורה שם ולא יודע למה אבל רוב הטופ בחופש
שרת חדש מלחמות חדשות, אנשים שפרשו יוכלו לחזור ולהשתלב. מי שכרגע משחק בשרת הנוכחי כנראה מרוצה ולא יעזוב וכמו שהבנתי כבר אין מלחמות שם
לדעתי שרת מלחמה כן צריך להיפתח לתקופה מסויימת או למצוא מנגנון אחר להשאיר את השרת חיי כל הזמן
Display Moreאנחנו עם 4-5 שרתים עם ממוצע של 10 שחקנים זה נורא
חזרתי לשחק לפני שבועיים ונכנסתי לשרת מלחמה לראות מה קורה שם ולא יודע למה אבל רוב הטופ בחופש
שרת חדש מלחמות חדשות, אנשים שפרשו יוכלו לחזור ולהשתלב. מי שכרגע משחק בשרת הנוכחי כנראה מרוצה ולא יעזוב וכמו שהבנתי כבר אין מלחמות שם
לדעתי שרת מלחמה כן צריך להיפתח לתקופה מסויימת או למצוא מנגנון אחר להשאיר את השרת חיי כל הזמן
הם במחאה על הבאנים
לצערי יש שם הנהלה חד צדדית
אז כל ברית בלוד עזבו שם
Display MoreDisplay Moreאנחנו עם 4-5 שרתים עם ממוצע של 10 שחקנים זה נורא
הם במחאה על הבאנים
לצערי יש שם הנהלה חד צדדית
אז כל ברית בלוד עזבו שם
תודה על הפירוט
מקווה שלא יהיה בזמן הקרוב שרת חדש, רק יוריד כמות פעילים במשחק
יש לי 3 דברים להגיד בנושא:
1. מיזוג שרתים זה משהו שלא יקרה בזמן הקרוב יש בעיה טכנית שלא מצליחים לסדר . כרגע זה נראה שלא יקרה בכלל.
2. שרת חדש יפתח עוד חודש בערך = בין עוד חודש לחודש וחצי. אבל רב הסיכויים שלא יפתחו שרת חדש בישראל . פותחים בשרתים בחו"ל
3. אני לא משחק תקופה בשרתים בישראל אבל לפי מה שעדכנו אותי יש אקשן בסיגמה ... וכנראה שיהיה שם משהו רציני לפי מה שהבנתי בקשר לעניין המחוברים - נכון שיש יחסית הרבה שחקנים מחוברים אבל לא ראיתי שהיה כמות של 180 שחקנים מחוברים בשרת סיגמה ... אלה מספרים שיש אולי בשרת בריטי ולא בשרת ישראלי.
ואם היה כמות כזאת הייתי יודע כי דרך הלובי אני רואה את המשתמשים שלי בישראל וגם בחול ככה שזה היה בולט לי לעין שיש 180 שחקנים מחובים .
וזהו.
Display Moreיש לי 3 דברים להגיד בנושא:
1. מיזוג שרתים זה משהו שלא יקרה בזמן הקרוב יש בעיה טכנית שלא מצליחים לסדר . כרגע זה נראה שלא יקרה בכלל.
2. שרת חדש יפתח עוד חודש בערך = בין עוד חודש לחודש וחצי. אבל רב הסיכויים שלא יפתחו שרת חדש בישראל . פותחים בשרתים בחו"ל
3. אני לא משחק תקופה בשרתים בישראל אבל לפי מה שעדכנו אותי יש אקשן בסיגמה ... וכנראה שיהיה שם משהו רציני לפי מה שהבנתי בקשר לעניין המחוברים - נכון שיש יחסית הרבה שחקנים מחוברים אבל לא ראיתי שהיה כמות של 180 שחקנים מחוברים בשרת סיגמה ... אלה מספרים שיש אולי בשרת בריטי ולא בשרת ישראלי.
ואם היה כמות כזאת הייתי יודע כי דרך הלובי אני רואה את המשתמשים שלי בישראל וגם בחול ככה שזה היה בולט לי לעין שיש 180 שחקנים מחובים .
וזהו.
פרט לשרתים האמריקאים הבריטים ושלנו אני לא יודע כמה בשאר העולם יש שחקנים אז אולי מיזוג שרתים בין מדינות ישקל בעתיד
שרת חדש בחול? בחול נפתח שרת לפני חודשיים בלבד
מיזוג שרתים או מיזוג שרתים בין מדינות לא יהיה בגלל שיש להם בעיה טכנית לעשות את זה.
אני יודע שבברזיל יש הרבה שחקנים שמחוברים - השרתים שם מאוד פעילים - אבל לא שיחקתי שם.
בכל אופן העניין שלפי איך שזה נראה לא יפתחו שרתים חדשים בישראל , פשוט בגלל שלא משתלם כלכלית לגיימפרוג לפתוח שרת חדש בישראל .
במדינות אחרונות כנראה מכניסים אמברוסיה יותר ממדינה כמו ישראל.
אני יודע שבשרתים הבריטים יש הרבה שחקני אמברוסיה .
זה לא כמו בישראל שיש כמה בודדים ....
וזאת הסיבה שבמדינות אחרות פותחים שרת חדש כל 3 חודשים .....
אני מאמין שעוד חודש יפתחו שרת חדש בבריטי ובארצות הברית ועוד מדינות
נשמע טוב