עיר ליד VS עיר לא ליד

• מה הייתם מעדיפים

בתור דוגמא למשל יש לכם שתי איים אותו רמת מחצבה

אותו מרחק אותו פלא אותו שכנים טובים

ויש לכם מספיק מקומות

הייתם מעדיפים שהערים יהיו באותו אי או לא?

אותו אי

חסרון

1)יש רק כפר ברברים אחד

2) במידה וכובשים אותך קל מאוד לנטרל אותך שכן הערים קרובים

3) פחות שכנים

(אני אישית יצא לי להכיר שכנים ולהפוך אותם לחברים מחלפים משאבים עוזרים צבאית וסתם מדברים)

יתרון

1)תרומות למחצבות שעוזרת לכול הערים

2)במידה וכובשים אותך קל יותר להגן שהערים קרובים

3)קרוב הערים מאפשר להעביר משאבים ביותר מהירות

לא אותו אי

חסרון

1) יותר מרחק בהעברת משאבים/כוחות

זה חסרון מאוד גדול שאחרי זה חלק גדול מהמשחק זה העברת משאבים/כוחות בין הערים

יתרון

1)יותר שכנים

2)כפר ברברי לכול אי

3)מתפרס על יותר שטח

כך שבמידה ואני רוצה לתקוף/להעביר משאבים/לקנות/למכור משאבים יותר בקלות

אני שואל מה אתם הייתם מעדיפים+סיבה

אפילו אם האיים לא בהכרח באותו מרחק

• אותו אי.

1. חוסך זמן בהעברת משאבים תחשוב על זה במקום 15 דקות להעביר משאבים ולפתח את המושבה החדשה בום 30 דקות 40 דקות ואף יותר..

נכבשת ימי עדיין אתה יכול להעביר משאבים כי אתה באותו אי .2.

אתה חוסך זמן בהעברת צבא. קל להבריח אותם בן מושבה למושבה .3.

אם אתה שחקן שתורם אז שווה לך שיהיה לך כמה מושבות באותו אי ככה תוכל להשקיע בתרומות בו ואתה תרוויח יותר מהשאר .4

כמה כבר כפר ברברים נותן לך? רק בשלבים מתקדמים מאוד הוא שווה

אבל אל תשכח שהם תוקפים בחזרה.

אם אתה באי עם מתנגדים תרומות אכלת אותה וזה לא משהו נדיר קורה כל הזמן!! מ

ויש עוד סיבות שיכולות להיות

sigma , ypsilon

• אני עושה איים נפרדים ורחוקים כדי שבמלחמה ואני מגיע לאפס משהו יהיה לי יותר נוח להגיע אליו מעיר קרובה שלי במהירות גבוהה ולכן שיש לי 12 ערים שמתפרשים בשרת אני מקבל קרבה מאוד טובה לכל מקום בשרת

• אני עושה איים נפרדים ורחוקים כדי שבמלחמה ואני מגיע לאפס משהו יהיה לי יותר נוח להגיע אליו מעיר קרובה שלי במהירות גבוהה ולכן שיש לי 12 ערים שמתפרשים בשרת אני מקבל קרבה מאוד טובה לכל מקום בשרת

קשה מאוד בלי המרות וחברים שיעזרו עם משאבים

אבל תלוי, אני מניח שאתה ממיר משאבים לא?

אבל שחקנים שלא ממירים מאוד תלויים בהעברות משאבים בין הערים

במצב מללחמתי בהחלט מסכים איתך שזה עדיף

אבל אני אישית בכללי מעדיף לעשות קרובים זה לזה

כן הרבה המרות משאבים, חברים כל עוד הם לא משחררים לך את העיר זה לא עוזר ולרוב אם אתה כבוש גם החברים שעוזרים לך כבושים ובאמת הדבר היחידי שיכול להחזיק אותך זה המרות במיוחד שרוב הערים הם שיש ולא יין

כן הרבה המרות משאבים, חברים כל עוד הם לא משחררים לך את העיר זה לא עוזר ולרוב אם אתה כבוש גם החברים שעוזרים לך כבושים ובאמת הדבר היחידי שיכול להחזיק אותך זה המרות במיוחד שרוב הערים הם שיש ולא יין

כן ככה בנויים שחקנים שמשחקים על אמברוסיה

אבל כאלה שאין להם או שיש להם אבל לא ברמה שהם בנויים על זה אז כדאי להם לעשות ערים קרובות..

לא הבנת מה התכוונתי במילה חברים חחח

לא הבנת מה התכוונתי במילה חברים חחח

שיש חברים איתו באזור שיכולים לתת לו יין

• לא. הוא התכוון לכפולים ובכוונה התעלמתי. ולגבי העניין של לשחק על אמברוסיה ביום יום אני לא משחק על אמברוסיה אבל בזמן מלחמה כן אני משתמש מה לעשות צריך ולכן זה לא משנה אם אתה בנוי על אמברוסיה או לא כל עוד קנית קצת אז שווה לך להארך נכון איתו לזמן שהוא יעזור לך יותר

• לא. הוא התכוון לכפולים ובכוונה התעלמתי. ולגבי העניין של לשחק על אמברוסיה ביום יום אני לא משחק על אמברוסיה אבל בזמן מלחמה כן אני משתמש מה לעשות צריך ולכן זה לא משנה אם אתה בנוי על אמברוסיה או לא כל עוד קנית קצת אז שווה לך להארך נכון איתו לזמן שהוא יעזור לך יותר

אז איך אתה ממיר ?

אבל תלוי לאיזה מטרה קנית וכמה קנית.

למשל אם אקנה קצת לא יהיה יעיל להתבסס על המרות.

אז איך אתה ממיר ?

אבל תלוי לאיזה מטרה קנית וכמה קנית.

למשל אם אקנה קצת לא יהיה יעיל להתבסס על המרות.

אני אתן לך דוגמא.

אני אישית קונה רק בהנחות דברים

בונוס עץ שיש שטויות כאלה לא קונה בכלל

הקפצות ערים אני לרוב מנסה לתזמן עיר שאני רוצה להקפיץ לזמן מלחמה לרוב היריבים שלך יהיו באיים טובים סמכו עלי וכמובן שקונה את ההקפצה לפני בהנחה ומחכה לזמן המתאים. בונוס הכפלה אני רוב הזמן צריך ולכן אין לי יותר מדי מה לעשות חוץ מתקנות בהנחה ואת האחד של ה60 יום שהוא הכי זול, לגבי המרות קניתי כמות מטורפת שהיה 50 אחוז על המרות ואני משתדל לא להמיר אם זה לא מקס משאבים והכול.

מה שכן כמו שאמרתי בזמנים שנלחמתי בהם ותקפתי שחקנים אז השתמשתי יותר באמברוסיה אבל גם אז לא בכמויות מטורפות

• מבין אחי

תותח אתה

• עדן מפרסם מדי פעם בפורום יום יומיים לפני, למרות שזה לא כזה משמעותי כי לרוב אתה יודע מה אתה רוצה לקנות ורק מחכה להנחה לקנות כמות גדולה יותר

• עדן מפרסם מדי פעם בפורום יום יומיים לפני, למרות שזה לא כזה משמעותי כי לרוב אתה יודע מה אתה רוצה לקנות ורק מחכה להנחה לקנות כמות גדולה יותר

זה גן משמעותי

אני יודע מה אני רוצה לקנות פשוט מחכה שיהיה מבצע לזה ואני רוצה לדעת מתי יהיה חח