כפולים

• אין ספק שזה עוזר לאדם עצמו

אבל בן אדם שבא להנות ולעזור

בכך שהוא פותח יוזר שני הוא צריך להשקיע בו מלא אבל הוא לא יהנה מימנו כמו המראשון

כשיש לך שתי יוזרים זה זה לא 2 משתמשים שאתה נהנה משתיהם כול אחד בפני עצמו זה 2 משיתמשים שאתה נהנה מהם כול אחד בחצי

אתה פחות קורע תעצמך כדי להוציא מימנו תמירב פחות מכיר אנשים מבזבז כפול זמן על המשחק

ולעזור

בכך שהוא פותח עוד משתמש הוא מוריד מהאכות מהכיף

כמו שכתבתי למעלה אחד אחר יסתכל על איים שלמים אבל זה רק איש אחד

זה כמו לפתוח יוזר בסוף העולם רק שאתה באמצע המפה אבל אין הבדל לסוף העולם

• לא קשור אחי , כפולים שפותחים בד"כ נועדו לדברים אחרים כמו תרומות או פיראטים או סתם צפות לסגור איים וזה לא דורש הרבה השקעה

ואם זה באמת חשוב וצריך להשקיע אז משקיעים לא הבנתי בכלל מה קשור..

• לא נכון בכלל

אסור לך לערוך קרב עם שניהם בו זמניתץ לדוגמא להגן על עיר של השני .

אבל תקיפות אפשר פשוט לא ביחד, ברגע שהקרב נגמר עם השחקן הראשון השחקן השני יכול לתקוף עדן אמר את זה בפורום לפני שבוע

• עד כמה שאני זוכר, שאלתי פעם ואמרו לי במפורש שאסור.

מותר לבחור אם איזה שחקן להגיב, אבל לא עם שניהם ביחד.

מה הקטע אז?

תחשוב שיש לך 2 שחקנים ושניהם על השחקן.

גם אם זה לא אותו זמן זה לא בסדר בכלל.

על דבר כזה אני הייתי נותן באן כאילו קצת כבוד.

• למשל אם אני עכשיו אשלח משאבים למישהו ואני ארצה לשלוח גם מהכפול אני אצטרך לחכות שהספינות של הראשון יחזרו ואז אוכל לשלוח גם מהשני

• אני יודע רק על קרבות, שליחת משאבים אני משער שעובדת רגיל כי זה לא משהו מתמשך, אבל תזהר שלא יחשיבו בטעות כצד שלישי

• אני יודע רק על קרבות, שליחת משאבים אני משער שעובדת רגיל כי זה לא משהו מתמשך, אבל תזהר שלא יחשיבו בטעות כצד שלישי

כן..

בכל אופן במלחמה משמעותית יותר נוח להילחם מאותו יוזר פחות מסובך פחות בלאגן

אם נלחמים בכמה אזורים במקביל הייתי עושה מ2 יוזרים ואז בהחלט שימושי

• תחשוב אבל.

תחילת שרת בזזת מישהו עם שחקן אחד

אחרי 5 שנים עדיין לא תוכל לתקוף אותו עם השני? זה בולשיט.

אם היה לי כוח הייתי מחפש את הססבר של עדן בנושא, אבל תאמין לי שברגע שפעולה נגמרת אתה יכול עם השני בלי הגבלה

• לא רגעה, אם זה ביחס ענק שנה ומעלה בסדר.

אבל לדעתי כל עוד לא עבר שנה לדעתי לא בסדר.

תראה בעבר לא היה את זה והמשחק היה יותר טוב.

אני לא משחק עם כפולים ואם הייתי עם מישהו במלחמה הייתי שמח שהוא לא היה מערב את הכפולים שלו

• זה נחמד שאתה מחליט ששנה זה בסדר אבל זה לא החוקים, זה לא נתון לפרשנות או משהו. תתקוף ביחד תחטוף באן תתקוף לחוד לא תחטוף.

ואני מסכים בנוגע לחלק השני של ההודעה שלך

• לצערנו היום הרבה כפולים לא חוקיים ואני לא מכיר שחקן שבוזז עם שחקן אחד ומיד כשחוזר בוזז עם שחקן שני אין לזה עניין..

ולגבי זה אף פעם לא הייתה מגבלה של זמן מסויים מאז שחוזר הצבא פשוט אנשים התחילו לשחק מלוכלך עם כל זה..

• לא אומר שעושים את זה אבל זה החוקים

ואני מסכים זה הורס את המשחק

• חוקי המשחק אחידים בכל העלומות וככלל-

שיתוף רשת נועד למנוע עבירות על חוקי המשחק מראש

מה שהמשחק מאפשר לך זה אומר שזה מותר

תחריגו את עניין הצד השלישי שלכל מנהל יש את שיקול הדעת והאחריות להגיע לחקר האמת, זה תפקידנו כמנהלים.

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]