ערב טוב טופ 3 משרת זטא, ספר לנו על עצמך:
היי, אני אבי אורבך בן ,20 משרת בצבא ביחידת הצנחנים, משחק כבר שמונה שנים במשחק עם כמה פרישות באמצע.
כיום אתה מקום שני בשרת זטא, מה הסוד שלך להתקדמות כל כל מוצלחת?
אני משתדל תמיד שיהיה משהו בשדרוג.
לפעמים אני יכול לשדרג מבנה יקר, לגמור את המשאבים ואז לחכות הרבה זמן עד שאני אשיג עוד משאבים לעוד מבנה.
ברמות שלי הזמן בניית מבנה לוקח זמן כמו זמן איסוף המשאבים לאותו מבנה ולכן אני משתדל שתמיד יהיה דברים בשדרוג, גם אם הם לא יקרים ועולים הרבה משאבים, ככה אני עולה בקצב קבוע בניקוד.
בנוסף אני בוזז הרבה ויש לי הרבה ספינות, בכמויות שאני בוזז היחס ספינות הגבוה שיש לי מאוד משמעותי.
במשך 8 השנים בהם אתה משחק תוכל לספר לנו קצת על ארועים משמעותיים שעברת בזטא?
לזטא הגעתי מאיחוד שרתים בין אטא לזטא, הגעתי לשרת וישר התחלתי מלחמה מול B-ONE בגלל שהייתי מזוהה עם טיביו.
לאחר שTBUהתפרקה והרבה חברים שלי פרשו הצטרפתי לברית 24-7, נלחמתי בB-ONE עוד כמה פעמים לרוב ביחידים או בבריחות גדולות לא משהו משמעותי מדי.
עזרתי מאחורי הקלעים במלחמה בין NORMA לB-ONE אבל לא השתתפתי במשהו רציני באמת, בעיקר טיפול בבעיות קטנות או שטיפלתי בעימותים וויכוחים עוד לפני שהתפתחו למשהו רציני.
עזבתי את ברית 24-7 לאחר המלחמה שלנו מול TBU שהייתה נחמדה, הייתי בטופ נקודות התקפה והגנה, עקפתי לבד את כל טיביו בנקודות התקפה/הגנה.
הבעיה שלי הייתה שגם עקפתי לבד את כל חברי בריתי בנקודות התקפה והגנה ובנוסף שכל חבריי הטובים פרשו או היו בחופשות, לכן עזבתי לברית ANG.
אין סיבה מיוחד דווקא לברית ANG חוץ מזה שהיא ברית שקטה ורגועה של אנשים טובים.
לגבי דברים מעניינים אני רק יכול להזכיר מלחמות פיראטים נחמדות, במשך השנים שלי במשחק שהגעתי לשיאים לא הגיוניים של צוות פשיטות תקיעות הקפצות.
אומנם רוב השחקנים לפי מה שהבנתי מתנגדים מאוד לפיראטים אבל בשבילי זה היה מאז ומתמיד שיפור מאוד טוב למשחק למרות כל מגרעותיו.
יש שיא צוות פיראטים שהיית מתגאה בו?
עשיתי מעל מיליון וחצי צוות בשיא הכי גבוה אך לא יודע כמה זה נחשב בזמנו.
אתה מתקרב בצעדים גדולים למקסימום ניקוד, מה השאיפות שלך?
אני באמת מתקדם מהר מאוד אבל תתפלא יש עוד כל כך הרבה עוד לשפר, גם בעיר הכי טובה שלי אם כל הזמן אני משדרג משהו יש לי עוד חצי שנה לפחות וזה אם יהיה לי משאבים לכל המבנים היקרים האלה.
את האמת שלא חשבתי על משהו מיוחד אבל אני משדרג את היוזר כמה שיותר בתקווה שיהיה לי תקופה פנויה למשחק כמו שיש לחברה עכשיו בקורונה, שבו אני אחזור למשחק להלחם כמה שיותר עם אחד היוזרים החזקים באיקרים ישראל.
כמובן שיש עוד זמן אבל אני בהחלט על המסלול הבטוח.
איזה טיפים היית נותן למשתמשים חדשים?
אני במשחק הזה כמה שנים ומה שהבנתי זה שאי אפשר באמת להצליח אם לא משקיעים.
זה לוקח זמן וזה בזבוז זמן מוחלט!
לכן אם מישהו שואל אותי האם להיכנס למשחק או להמשיך והוא בהתחלה אני אשאל אותו אם הוא רוצה להשקיע זמן וכסף.
אם הוא מוכן להשקיע אני אומר לו ללכת על זה וזה באמת כיף, אם הוא לא מוכן להשקיע אני אומר שאין טעם להתחיל כי בלי זמינות אי אפשר באמת להצליח, במיוחד בהתחלה שכל אחד יכול לתקוף וקשה להגן על עצמך בלי זמינות.
יש משתמשים שהיית רוצה לציין לחיוב?
אני רוצה לציין לחיוב שלושה שחקנים-
שילה, אני חבר שלו הרבה מאוד זמן בלי להלחם איתו או כנגדו אבל בנאדם זהב , כיף לדבר איתו, עוזר במה שצריך ונלחם בכבוד בלי לרדת לרמות נמוכות.
רני שאומנם היה לנו חילוקי דעות והכול אבל עדיין נשאר נאמן לאמת גם כשחלק מחבריו שיחקו פחות יפה ואפילו מלוכלך, הוא נשאר אדם טוב וישר וואלה שאפו.
יוסי שאומנם פרש ממזמן אבל חבר אמת שהיה איתי ב24-7, וואלה החבר השני הכי טוב שלי במשחק(כמובן לשעבר) אבל לפעמים אנחנו עדיין מדברים ובאמת בחור טוב.
לסיכום, איך אתה מעביר את הימים הטרופים הללו?
אני בצבא ולכן אין לי זמן כל כך למשחק בניגוד לאחרים שבחופש כבר חודשיים. זאת גם הסיבה שאני ניטרלי בשרת אין לי זמן להלחם לצערי
אהבתם? תגיבו!