ראיון| טופ 3

• ערב טוב טופ 3 משרת זטא, ספר לנו על עצמך:

היי, אני אבי אורבך בן ,20 משרת בצבא ביחידת הצנחנים, משחק כבר שמונה שנים במשחק עם כמה פרישות באמצע.

כיום אתה מקום שני בשרת זטא, מה הסוד שלך להתקדמות כל כל מוצלחת?

אני משתדל תמיד שיהיה משהו בשדרוג.

לפעמים אני יכול לשדרג מבנה יקר, לגמור את המשאבים ואז לחכות הרבה זמן עד שאני אשיג עוד משאבים לעוד מבנה.

ברמות שלי הזמן בניית מבנה לוקח זמן כמו זמן איסוף המשאבים לאותו מבנה ולכן אני משתדל שתמיד יהיה דברים בשדרוג, גם אם הם לא יקרים ועולים הרבה משאבים, ככה אני עולה בקצב קבוע בניקוד.

בנוסף אני בוזז הרבה ויש לי הרבה ספינות, בכמויות שאני בוזז היחס ספינות הגבוה שיש לי מאוד משמעותי.

במשך 8 השנים בהם אתה משחק תוכל לספר לנו קצת על ארועים משמעותיים שעברת בזטא?

לזטא הגעתי מאיחוד שרתים בין אטא לזטא, הגעתי לשרת וישר התחלתי מלחמה מול B-ONE בגלל שהייתי מזוהה עם טיביו.

לאחר שTBUהתפרקה והרבה חברים שלי פרשו הצטרפתי לברית 24-7, נלחמתי בB-ONE עוד כמה פעמים לרוב ביחידים או בבריחות גדולות לא משהו משמעותי מדי.

עזרתי מאחורי הקלעים במלחמה בין NORMA לB-ONE אבל לא השתתפתי במשהו רציני באמת, בעיקר טיפול בבעיות קטנות או שטיפלתי בעימותים וויכוחים עוד לפני שהתפתחו למשהו רציני.

עזבתי את ברית 24-7 לאחר המלחמה שלנו מול TBU שהייתה נחמדה, הייתי בטופ נקודות התקפה והגנה, עקפתי לבד את כל טיביו בנקודות התקפה/הגנה.

הבעיה שלי הייתה שגם עקפתי לבד את כל חברי בריתי בנקודות התקפה והגנה ובנוסף שכל חבריי הטובים פרשו או היו בחופשות, לכן עזבתי לברית ANG.

אין סיבה מיוחד דווקא לברית ANG חוץ מזה שהיא ברית שקטה ורגועה של אנשים טובים.

לגבי דברים מעניינים אני רק יכול להזכיר מלחמות פיראטים נחמדות, במשך השנים שלי במשחק שהגעתי לשיאים לא הגיוניים של צוות פשיטות תקיעות הקפצות.

אומנם רוב השחקנים לפי מה שהבנתי מתנגדים מאוד לפיראטים אבל בשבילי זה היה מאז ומתמיד שיפור מאוד טוב למשחק למרות כל מגרעותיו.

יש שיא צוות פיראטים שהיית מתגאה בו?

עשיתי מעל מיליון וחצי צוות בשיא הכי גבוה אך לא יודע כמה זה נחשב בזמנו.

אתה מתקרב בצעדים גדולים למקסימום ניקוד, מה השאיפות שלך?

אני באמת מתקדם מהר מאוד אבל תתפלא יש עוד כל כך הרבה עוד לשפר, גם בעיר הכי טובה שלי אם כל הזמן אני משדרג משהו יש לי עוד חצי שנה לפחות וזה אם יהיה לי משאבים לכל המבנים היקרים האלה.

את האמת שלא חשבתי על משהו מיוחד אבל אני משדרג את היוזר כמה שיותר בתקווה שיהיה לי תקופה פנויה למשחק כמו שיש לחברה עכשיו בקורונה, שבו אני אחזור למשחק להלחם כמה שיותר עם אחד היוזרים החזקים באיקרים ישראל.

כמובן שיש עוד זמן אבל אני בהחלט על המסלול הבטוח.

איזה טיפים היית נותן למשתמשים חדשים?

אני במשחק הזה כמה שנים ומה שהבנתי זה שאי אפשר באמת להצליח אם לא משקיעים.

זה לוקח זמן וזה בזבוז זמן מוחלט!

לכן אם מישהו שואל אותי האם להיכנס למשחק או להמשיך והוא בהתחלה אני אשאל אותו אם הוא רוצה להשקיע זמן וכסף.

אם הוא מוכן להשקיע אני אומר לו ללכת על זה וזה באמת כיף, אם הוא לא מוכן להשקיע אני אומר שאין טעם להתחיל כי בלי זמינות אי אפשר באמת להצליח, במיוחד בהתחלה שכל אחד יכול לתקוף וקשה להגן על עצמך בלי זמינות.

יש משתמשים שהיית רוצה לציין לחיוב?

אני רוצה לציין לחיוב שלושה שחקנים-

שילה, אני חבר שלו הרבה מאוד זמן בלי להלחם איתו או כנגדו אבל בנאדם זהב , כיף לדבר איתו, עוזר במה שצריך ונלחם בכבוד בלי לרדת לרמות נמוכות.

רני שאומנם היה לנו חילוקי דעות והכול אבל עדיין נשאר נאמן לאמת גם כשחלק מחבריו שיחקו פחות יפה ואפילו מלוכלך, הוא נשאר אדם טוב וישר וואלה שאפו.

יוסי שאומנם פרש ממזמן אבל חבר אמת שהיה איתי ב24-7, וואלה החבר השני הכי טוב שלי במשחק(כמובן לשעבר) אבל לפעמים אנחנו עדיין מדברים ובאמת בחור טוב.

לסיכום, איך אתה מעביר את הימים הטרופים הללו?

אני בצבא ולכן אין לי זמן כל כך למשחק בניגוד לאחרים שבחופש כבר חודשיים. זאת גם הסיבה שאני ניטרלי בשרת אין לי זמן להלחם לצערי

אהבתם? תגיבו!

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• חשבתי שיהיה פחות מפדח אבל תרדו עלי חופשי ממחרתיים אני לא זמין פה להגיב לכם.

ותודה לעדן משקיע כל כך הרבה זמן בפורום וגם בראיון הזה(אני ממש חופר)

• בואו נדבר על הפיל בחדר

מי ה"חברים" באיים שלך שאתה בוזז כל הזמן וסוחר איתם ולוקח מהם זהב, נשמה הגזמת עם הכפולים אין לך על מה להתגאות

סלאמת

• בואו נדבר על הפיל בחדר

מי ה"חברים" באיים שלך שאתה בוזז כל הזמן וסוחר איתם ולוקח מהם זהב, נשמה הגזמת עם הכפולים אין לך על מה להתגאות

סלאמת

למדתי ממי שגנבת לו תשם ודבר שני אם היית יודע על הפעילות שלי היית יודע שאני כבר לא כזה בוזז גם מחוסר זמינות לצערי.

• אני לא נוהג להגיב על כתבות או להשתתף בויכוחים כי אני שחקן די מתחיל

אבל באמת תעשה לי טובה אבי כל האייים שלך מלאים בכפולים

אני לא מכיר אותך ולא דיברנו אף פעם אבל באמת שאי אפשר לא לשים לב לזה

calum זה השם של הכפולים

• אחלה ראיון עדן, איזה כף לראות שאתה משקיע בפורום! ומחפש לעלות לנו תוכן.

שפו אבי להיות בטופ 3 זה לא פשוט

sigma , ypsilon

• תודה רבה , בשמחה.

שימו לב שאתם לא עוברים על חוקי הפורום

דיון מהנה!

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

calum זה השם של הכפולים

אם אתה קורה לעשרה שחקנים חוקיים של אלף ניקוד כפולים יש בעיה קצת קשה אבל לא שופט רק עוד דבר שהם בחופש תמידי מה שהמתחזה של טקטה רומז הם על יוזרים יותר גדולים שאגב מדווחים אבל הכול טוב מקבל ביקורת חופשי כמו שאמרתי אני השתדל להגיב ביומיים הקרובים למה שאתם רושמים

calum זה השם של הכפולים

אם אתה קורה לעשרה שחקנים חוקיים של אלף ניקוד כפולים יש בעיה קצת קשה אבל לא שופט רק עוד דבר שהם בחופש תמידי מה שהמתחזה של טקטה רומז הם על יוזרים יותר גדולים שאגב מדווחים אבל הכול טוב מקבל ביקורת חופשי כמו שאמרתי אני השתדל להגיב ביומיים הקרובים למה שאתם רושמים

תגדיר חוקיים..

לפרוטוקל;)

• מדווחים בשיתוף רשת שזה גם דופק אותי כי יצאתי טמבל ועשיתי עיר בירה של כפול עם שיתוף רשת באותו אי עם הראשי ואז אני לא יכול לשחרר אותו שזה מציק בטירוף ולמרות שסתם ככה בכל מקום אחר לא אכפת לי שהוא יהיה כבוש שהוא בתוך האי שלי זה דופק אותי

• מדווחים בשיתוף רשת שזה גם דופק אותי כי יצאתי טמבל ועשיתי עיר בירה של כפול עם שיתוף רשת באותו אי עם הראשי ואז אני לא יכול לשחרר אותו שזה מציק בטירוף ולמרות שסתם ככה בכל מקום אחר לא אכפת לי שהוא יהיה כבוש שהוא בתוך האי שלי זה דופק אותי

אז איך העברת את המיליארדי זהב מהתשתית כפולים שלך..?

• לא מבין מה יצאתם עליו

חברים רצו לתת לו זהב לכבוד חג העצמאות ואתם מתלוננים?

אני בטוח שכל השחקנים מ10 אלף ניקוד ועד 20 מיליון הם חברים ורק חברים

אז חג עצמאות שמח לכולם ולכל החברים

• תודה רבה לכל מי שמפרגן וגם למי שקצת מקנא, אני אומנם לא צדיק אבל אני בהחלט בסדום וגם חטפתי באנים בעבר על מה שעשיתי. כן יש לי כפולים הם מקושרים וחוקיים המדווחים בשיתוף רשת, נכון בעבר גם הבאתי לחברים שחקנים ולכן יש לי יותר חברים אבל זה היה בעבר וכמו שאמרתי קיבלתי על זה בראש, וכמו שאני חוזר ואומר כבר הרבה זמן אני משחק חוקי וזה לא העניין, אני אישית פחות מסתכל על המשחק למה שהוא נהפך שאנשים מקפיצים יוזרים ממדינות אחרות או פורצים מקליקים קונים זה פחות מעניין.

אותי אישית מעניין האם הבנאדם שמשחק איתך הוא אדם טוב מפרגן נחמד עוזר אמין, אם שמתם לי מי שהזכרתי השחקנים שאני רוצה לפרגן להם הם שלושה לוחמים מאוד טובים אבל לא על זה אני מפרגן להם כי על לחימה אפשר להשתפר לעזור אבל בנאדם נחמד עוזר זה כבר יותר קשה ולכן תודה לכל החברה פה שמפרגנים וואלה חברים טובים גם בואצ אפ גם פה גם במשחק תודה לכם.

• תודה רבה לכל מי שמפרגן וגם למי שקצת מקנא, אני אומנם לא צדיק אבל אני בהחלט בסדום וגם חטפתי באנים בעבר על מה שעשיתי. כן יש לי כפולים הם מקושרים וחוקיים המדווחים בשיתוף רשת, נכון בעבר גם הבאתי לחברים שחקנים ולכן יש לי יותר חברים אבל זה היה בעבר וכמו שאמרתי קיבלתי על זה בראש, וכמו שאני חוזר ואומר כבר הרבה זמן אני משחק חוקי וזה לא העניין, אני אישית פחות מסתכל על המשחק למה שהוא נהפך שאנשים מקפיצים יוזרים ממדינות אחרות או פורצים מקליקים קונים זה פחות מעניין.

אותי אישית מעניין האם הבנאדם שמשחק איתך הוא אדם טוב מפרגן נחמד עוזר אמין, אם שמתם לי מי שהזכרתי השחקנים שאני רוצה לפרגן להם הם שלושה לוחמים מאוד טובים אבל לא על זה אני מפרגן להם כי על לחימה אפשר להשתפר לעזור אבל בנאדם נחמד עוזר זה כבר יותר קשה ולכן תודה לכל החברה פה שמפרגנים וואלה חברים טובים גם בואצ אפ גם פה גם במשחק תודה לכם.

מסכים.

המשחק של היום כבר ירד לרמות אחרות..

אתה איש טוב אבי שחקן מדהים לפי דעתי .