Problem sa logovanjem na Ratni server

 • Od jutros imam problem da logovanjem na ratni server RS domen. Konstantno me vrti i pise povezivanje u toku ... i tu je kraj ...

  Kada pokusam sa drugog naloga uci na ratni server isto se desava vrti i vrti non stop i nemogu se ulogovati , Problem je od jutros prisutan.


  Kada promenim server ulogujem se bez problema , kada pokusam sa mobilnog uci na ratni server ulogujem se bez problema


  Dakle na svim drugim serverima mogu igrati bez problema jedino na Ratnom serveru nemogu da se ulogujem ni jednim nalogom , sa mobilnog ulazim na ratni server bez problema ...


  Ako neko od Admina moze da pomogne rado bih saslusao savet. Hvala.

 • С обзиром да улажење у игру преко мобилног ради, није проблем у самом ратном серверу него вероватно у Вашем интернет претраживачу. Пробајте да очистите меморију и/или да промените претраживач. То помаже у већини случајева сличним Вашем.

  Quis custodiet ipsos custodes

 • Rajs Dal ce nekad da radi aplikacija za andoide znas li mzd ? :D

  mng je laksa nego bilo sta na telefonu

  Evo ja da ti odgovorim, posto verovatno neces dobiti odgovor ili nece biti nista konkretno. Aplikacija na telefonu radi, ali samo pod uslovom da koristis stariju verziju AOS (android operativnog sistema). Ako si kojim slucajem azurirao noviju verziju, aplikacija nece raditi jer nije kompaktabilna, optimizovana, kako god. Poslednje azuriranje aplikacije je bilo pre 3god, tako da verovatno nece ni biti vise azuriranja.

  Ja sam bas pisao o ovom problemu jer mi nema logike da na Samsungu A50 ne radi, jer je telefon generalno super. Relativno skoro me nije mrzelo da se patim, pa sam na starom Honor 8 lite, obrisao sva azuriranja softvera i gle cuda, aplikacija je radila. Kad sam mu ponovo azurirao, ne radi.
  Tako da znas do cega je problem. Ako imas mogucnosti za neki stariji fon na kom ce da pase Ika, uzmi ga i nek ti sluzi samo za to. Mada svakako da bi bolje resenje bilo da azuriraju aplikaciju.

  Pozdrav:)