ראיון| ספרטן

• בוקר טוב לספרטן משרת ראו ספר לנו על עצמך בבקשה:

שמי אופק, בן 23 מהרצליה. התחלתי לשחק אי שם ב-2009 בשרת דלתא יחד עם אבי צחי, הוותיקים פה אולי זוכרים אותו בשם גוליבר.

לאורך השנים שיחקתי בשרתים השונים, הייתי ב-D-W של רביד בשרת זטא, ובמיו הנהגתי את B-W יחד עם אלירן שהתאחדה עם בריתות נוספות להקים את 24-7 כנגד האיום שקם עלינו באותו שרת.

לאחר איחוד השרתים כבר הייתי בצבא והיה לי פחות זמן אז הורדתי הילוך משמעותית במשחק.

שמעתי על פתיחת שרת פי והחלטתי יחד עם מספר חברים מדלתא לפתוח שם את ברית SOLO, לא הייתה לנו מטרה להמשיך לשחק אלה סתם להיזכר במשחק הילדות שלנו ולפרוש כעבור חודש.

בפי גם הכרתי מילה חדשה בלקסיקון של שחקני איקרים - "הפרשה", אני וחברי מאז ומתמיד נמשכנו לצרות וכששמענו שיש ברית שמאיימת להפריש שחקנים מסיבות שונות, החלטנו להתערב.

כמובן שתחילה לא היינו משמעותיים במלחמה, חבורה של גיריאטרים שלא שיחקו שנים לא יכולה לעשות הרבה, אבל לאט לאט הסרנו את החלודה והתחלנו לתפקד כאנדרדוג מוצלח.

הסיפור הזה הסתיים בלילה השחור של פי, לאחר שכנראה שתפקדנו "יותר מידי" טוב לטעם הצד השני.

כיום אני מנהיג את ברית SOLO בשרת ראו, אחת הבריתות שנוצרו כתוצאה מפיצול ברית .S-R

לפני שנגיע לשרת ראו, תוכל לספר לנו מעט על המלחמה בפי?

כפי שציינתי, כשנכנסנו למלחמה לא היינו מוכנים בשום צורה.

המשתמשים שלנו לא היו בנויים טוב, פסלים הייתה המלצה...

בנינו כמו אנשים שעומדים לפרוש כעבור חודש כי זה מה שחשבנו שיקרה. ערב המלחמה מכונת השכנועים של אנונימוס התחילה לעבוד.

זה מתחיל בעדינות סטייל "שמע אתה נכנס למשהו שלא קשור אליך, בוא קח מקום, שניים בפיראטים" וממשיך ב-"חברה חבל שנפריש גם אתכם, מי שנלחם נגדנו מחוק אצלנו" כמובן שכל זה היה בסך הכל דלק לי ולחברי, הודענו שממחר אנחנו במלחמה ושהטוב ינצח.

תחילה קיבלנו בראש, חזק. עם הזמן השתפשפנו, נזכרנו בתורת הלחימה משרתים עברו ואף למדנו כמה טריקים חדשים.

שיתוף פעולה חזק התחיל עם ברית הקביות, אצלה היו רוב החברים ברשימת המופרשים לעתיד.

בשלב מסוים מסיבות שאינן ברורות לי עד היום, אלמוג, המנהיג של הקביות, החליט לפרק את הברית ולאחר מכן לחבור לאותם אנשים שאיימו עליו ועל חבריו...

החלטה לא פשוטה עמדה בפני הקביות הנותרים, אך רובם חברו אלינו והמשיכו את הלחימה. בשלב זה כבר התחלנו לשנות את התמונה. תפסנו כוחות, הוצאנו דוחות והוכחנו שאנחנו לא מתכוונים להיות "מופרשים" בקרוב. בלילה של ה-7.3.18 מרגל של היריב שהיה אצלנו בברית הצליח להניח את ידו על פרטים של מספר משתמשים לא קטנים.

המרגל נכנס עקב המלצה תמימה של חבר אחר שאגב לא היה מודע כלל לכוונות הרעות שלו ופרש אחרי המקרה לצערי.

פרטי המשתמשים הועברו ליריב, יחד הם התחילו למחוק את הדוחות בפורום ברית של אותם משתמשים ואת עריהם. ביום ההוא למדתי שיעור חשוב באיקרים, יש שחקנים שמותר להפריש אותם.

ומה גרם לך להירשם לשרת ראו לאחר שרת פי?

האמת שהשרת נפתח לפני המקרה, נרשמנו אליו יחד עם מספר חברים קרובים מפי והמטרה הייתה השקעה מינימלית.

מעבר לזה, רציתי לפתח קשרים עם חלק מהאנשים שהיו בצד השני בפי, כמו צ'אק נוריס ודום. באופן טבעי בכל שנותי באיקרים חתרתי להבין את הצד השני ולייצר קרקע משותפת.

לאחר הפריצות, הרגשתי שהמשחק התדרדר למקומות שאני לא רוצה לקחת חלק בהם, הורדתי פעילות משמעותית עד כדי פרישה מכל השרתים.

למזלי (או שאולי לרוע מזלי), חבר ותיק שלח הודעה ושאל האם אני מעוניין להפסיק להיות עציץ ולמלא את תפקיד הדיפלומט (האהוב עלי) בברית שלנו. למקרה שזה לא ידוע לכולם, הברית הייתה S-R והחבר הוא כמובן אתה. דבר הוביל לדבר, רצון מינימלי להשקיע במשחק הפך לפעילות גבוהה, ותוך זמן קצר מצאתי את עצמי מעורב בכל ענייני הברית - הטובים והפחות טובים.

שרת ראו עבר המון תהפוכות, אפשר להגיד שמאז שלקחת את המושכות על ברית SR כל השרת עבר שינוי משמעותי. תוכל לספר על זה?

וואו, שרת ראו היה רכבת הרים מטורפת עד עכשיו.

חזרתי בעיצומה של יריבות מטורפת בין S-R ל-FORT, כאשר כל צד מתבצר בעמדותיו. כל ברית האשימה את השנייה בהריסת השרת, אין אמון ואין על מה לדבר בכלל עם הצד השני.

בתור אחד שנקלע לסיטואציה הזאת כדיפלומט החדש\ישן של S-R , ניסיתי להציג את עצמי כאיש שלום אובייקטיבי.

כמובן שעם כל הרצון הטוב אני אובייקטיבי עם נטיות לטובת חבריי, ומנהיג FORT (ליאור) שלא הכיר אותי, לא סמך עלי לרגע ובצדק. למה שיסמוך על אדם שנפל מהשמיים לאחר יריבות כל כך ארוכה וטוען שהוא ניטרלי?

לתוך הדייסה שקראו לה שרת ראו של אז, הצטרפו גם ברית נמסיס של ליאונידס (אביחי) לצד FORT והושג הסכם פיראטים שברירי מאד שהיה ניסיון קלוש להחזיק את האדמה מלרעוד.

בסופו של דבר ההסכם לא החזיק מים ויריית הפתיחה נשמעה מצד נמסיס.

בלי להיכנס ליותר מידי פרטים, הדרך בה הם התחילו הייתה פחות לגיטימית בעיני. פורט שהיו בהסכם עם נמסיס הצטרפו למלחמה והאקשן התחיל.

כל דיפלומט טוב יודע, איפה שהדיבורים נכשלים, הכוח צריך לדבר. אני חייב לציין שלמרות שהמלחמה התחילה בצורה קצת מכוערת בין הצדדים, זאת הייתה אחת המלחמות היותר מהנות שהשתתפתי בהם במשחק.

לאחר כשנה של לחימה אינטנסיבית והרבה שכנועים, הגענו למסקנה הדדית שכל הצדדים צריכים קצת להוריד את האגו שלהם. זה לא היה פשוט בכלל, חברי הבריתות בשני הצדדים עקשנים ומאמינים בצדקתם.

יחד עם ידידי ליאור, הצלחנו להשיג הסכם שירצה את כולם והשקט שב לשרת.

ההסכם שהושג ביולי שעבר ומחזיק עד היום הוא אחד ההישגים שאני הכי גאה בהם באיקרים. לאחר ההסכם חברי ב-S-R החלטנו שהגיע הזמן לפצל את הברית.

ברית S-R הייתה איום בשרת על כל שחקן חדש שרוצה להתפתח ולשחק. אנחנו היינו מעוניינים לראות שחקנים חדשים ובריתות חדשות קמות בשרת, מלחמות בקנה מידה קצת קטן יותר ובעיקר דור המשך למשחק שאנחנו כל כך אוהבים.

"איפה שהדיבורים נכשלים, הכוח צריך לדבר" – יש קרב מתקופת המלחמה הזאת שהיית רוצה לשתף אותו פה?

היו הרבה קרבות טובים. מרפרוף קצר בפוסט הדוחות מהפורום הישן, נזכרתי בלילה פרוץ המלחמה בו נמסיס כבשו את הערים שלנו. זה אחד מדוחות השחרור -

277a63372ae7810a8e9799c67806231e.png

יש שיטענו שהסכמים מהסוג שציינת הם אלו שהורגים את השרת, בראו הסיפור שונה?

ההסכם בראו לא אומר שנגמרו המלחמות, אלה שאף אחד לא מעוניין בטעם רע.

בתקופתי כמנהיג צעיר בשרת דלתא, היינו נלחמים כל הזמן, אבל אף פעם לא הגענו לרמות היריבות שהיו בראו בין הבריתות.

לדעתי, מלחמות עושים לכיף, אפשר לתאם מראש, לקבוע כללים ולהפוך דברים למעניינים יותר בדרכים שונות ויצירתיות. לא צריך להפריש אף אחד, ובטח שלא לכעוס בגלל משחק.

בהמשך לכך שפיצלת את SR לטובת השרת, מה תרצה להגיד למשתמשים צעירים וחדשים שרוצים לבוא לשרת?

איקרים זה משחק של בנייה, לחימה ודיפלומטיה.

שלושת הדברים האלו תמיד ילכו ביחד, אל תירתעו מקצת אקשן לפעמים - זה חלק מהכיף.

נכון, כנראה שתמיד יהיה מישהו ותיק וגדול יותר, אצלנו בהתחייבות לא תמצאו בריונות. לא מצד SOLO ולא מצד שאר הבריתות הגדולות בשרת, דעת כולם היא שצריך לטפח וללמד את החדשים.

לכל עניין ובקשה, אני תמיד זמין בדיפלומטיה :)

שרת בטוח. יש שחקנים שהיית רוצה לציין לחיוב?

הכרתי רבים וטובים במהלך השנים, אך אשתדל לציין את הדומיננטיים ביותר:

אילן - מנהיג GAD בדלתא שהיה הראשון שלימד אותי להילחם.

שלו ואביחי - שהכרתי בדלתא כשיצאו מGAD כדי לתת לי בראש ועד היום אנחנו חברים טובים.

דני99 וכפיר כהן - שהנהיגו איתי את הגלגול הראשון של SOLO בתקופה אחרת ותמימה יותר.

דור54321 - שמלווה אותי מדלתא דרך פי ועד ראו.

-Eden- - שהוא לוחם מדהים וחבר יקר.

החברה התותחים שהיו איתי במיו – אלירן, אורי (Mr. O), ולאד (Stryker), מרקודד, ראסטה, פרי ומתן.

החברים שהיו לצידי בפי לכל אורך הדרך - עידומס, מר עולם, אולד פרינד ונבו. איציק ז"ל – שהיה מספיק אמיץ בפי, ללא היכרות מוקדמת איתי, לקחת את החברים ולהצטרף ללחימה על העקרונות שלנו.

ליאורוופ - שידע לראות מעבר ליריבות והיום הוא חבר טוב.

וכמובן החברים היקרים בראו שבלעדיהם כנראה הייתי פורש מזמן - אינביקטוס, דום ודה זו.

לא כתבתי בהכרח ע"פ השפעה אלה בסדר כרונולוגי של היכרות עם האנשים.

יש עוד כל כך הרבה אך השתדלתי לציין רק את אלו שהשפיעו לאורך תקופה ארוכה ובצורה משמעותית על המשחק שלי.

לסיכום, איך אתה מעביר את הימים הללו?

עבודה, חברים ומשפחה. גיליתי יותר זמן פנוי בתקופה האחרונה, ואני משתדל לנצל אותו לחזק קשרים עם היקרים לי.

תודה רבה על זמנך!

אהבתם? תגיבו!

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• ראיון מטורף

כל הכבוד על ההשקעה עדן

וספרטן נשמע שאתה בחור תותח כל הכבוד על השיתוף

• לדעתי, מלחמות עושים לכיף, אפשר לתאם מראש, לקבוע כללים ולהפוך דברים למעניינים יותר בדרכים שונות ויצירתיות. לא צריך להפריש אף אחד, ובטח שלא לכעוס בגלל משחק.

חלום שלי תאמין לי חלום

היה לי פעם דבר כזה לפני שנתיים בברית

שלי נגד ברית גוס ז"ל

• אמנם פחות מכיר אותך בצד של המשחק, וחלק גדול מן הזמן שיחקתי נגדך (במיו כשהיית ב-24-7)

אבל יודע מי אתה ומה אתה שווה, שחקן מעולה ובן אדם תותח.

כתבה יפה :)

lmunmtrmmzbt.png

Just Another Farm

nqjyeln32jgz.png 5m5goyuin2xu.png

Hall Of Fame 2015| Ny Server

• כל מילה בסלע, אופק אגדה מאיך שהוא מנסה לפתור בעיות בצורה דיפלומטית ועד לוחם ענק.

זכיתי לשחק לצידו שנמשיך ככה לעוד תקופות טובות.

אח יקר ומאחל לו כל הטוב

• אני עד היום לא מאמין שהוא הצליח להשיג הסכם ברו חחח

ללא ספק הצלחתו אומרת הרבה עליו

נ.ב. לא הייתה תקופה כאדמין פורום?

• אי אי אי אופק יאח יקר

אתה אחד האנשים הכי משמעותיים שפשוט זכיתי להכיר במשחק הזה.

בן אדם קודם כל עם לב ענק, אתה חושב קודם כל על אחרים ועל טובת השרת ורק אז על עצמך, לא אכפת לך לשלם מחיר אישי ולהוריד את האגו עד עפר בשביל חברים שלך.,

אתה דיפלומט בחסד עליון, ישלך יכולות וורבליות מהמשובחות ביותר אם לא המשובחת ביותר שראיתי במשחק, אתה יודע ללהטט במיליון חוטים ואיכשהו אתה הופך את הבלתי אפשרי לאפשרי.,

אתה בן אדם עם עקרונות מברזל ששום דבר לא ישבור אותם, אפילו הרגעים והניסיונות הקשים ביותר,

תמיד זמין לעצה טובה או לאוזן קשבת בין בדברים שקשורים למשחק ובין בדברים מחוץ למשחק,

יש עוד הרבה מה להוסיף אבל איך אומר המשפט: "מקצת שבחו של אדם אומרים בפניו, וכולו שלא בפניו".

אני שמח שאתה איתי פה במשחק, אתה יודע להעריך דברים ולא מקבל דברים אפילו קטנים כמובנים מאליהם,

אתה פשוט בן אדם מעורר הערכה.

אוהב אותך אחי <3

• שמחתי לקרוא על עולמות שלא ידעתים.

אופק חבר טוב וותיק - עכשיו אני מבינה לאן נעלמת מבטא.

תודה שאתה ברו,. נחמד להיות ביחד.

ועדן - אין מה לומר - תודה על ההשקעה בפורום. גם כאן לא מובן מאליו.

1de02f17430bdfed103ab83cc63d98e8.png

• מאיפה אתחיל?

חבר טוב הכיר לי את המשחק ב2010 מה שגרם לזה שאני וקבוצת חברים טובים הצטרפנו לחבר ונרשמנו לדלתא שכבר היה יחסית מבוסס באותה תקופה.

בסופו של יום איכשהו התגלגלנו לברית קטנה וקסומה בשם "SOLO" שאופק הנהיג.

מה שאני לא אשכח זה איך האנשים שם (שרובם היו ילדים באותה תקופה אך טיפה יותר גדולים ממני) השקיעו את כל כולם בלימוד המשחק לחברי הברית כולל אותי (שכמובן שכמו כל ילד לא ידעתי כלום מהחיים שלי על המשחק).

בסופו של דבר דלתא גסס וכמו המון אנשים פרשתי.

לאחר כמה שנים איכשהו הגעתי שוב למשחק אך הפעם זה היה לאומיקרון לתקופה מאוד קצרה ואז פאי נפתח וישר קפצתי על הזדמנות להתחיל באותה נקודה כמו כולם ועברתי לשם.

בסופו של יום אני זוכר שהסתכלתי על טבלת הניקוד ופתאום ראיתי שם מוכר "ספרטן".

אני זוכר שאמרתי לעצמי שזה לא יכול להיות באמת הוא הרי עברו יותר מ8 שנים וגם שחזרתי לאומי חיפשתי בכל השרתים סימנים לשחקנים מהתקופה ההיא כמו כפיר, דני, אופק וכדומה..
    (אני ואופק לא היינו מדברים יותר מדי בתקופה ההיא חוץ מדיפלומטיה במשחק, אני הייתי בטוח שהוא בן איזה 16-18 ואני כולה ילד בן 10-12 שאין לו שום מכנה משותף איתו חוץ מהמשחק)..

אמרתי אשלח לו הודעה אני חייב לדעת אם זה באמת הוא ומשם מאוד מהר התחלנו לדבר והשאר היסטוריה...

בסופו של יום אופק הוא מסוג האנשים שאני מאחל שלכל בנאדם יהיה אותו בחיים.

הוא מסוג האנשים שלא מרימים ידיים שקשה, הוא תמיד מסתכל על איך אפשר לשפר את הדברים מאיך שהם היום ולהביא שינוי בכל תחום שהוא מתעסק בו בין אם זה במשחק ובין אם זה מחוצה לו.

הוא תמיד אבל תמיד ייתן מעצמו את כל כולו בכל דבר שהוא יתעסק בו ומאוד מהר תשימו לב איך הוא נהיה בנאדם דומיננטי ומשפיע בכל תחום שהוא נוגע בו.

לאופק מאוד חשוב העמידה על העקרונות שלו ועל ההבטחות שלו לאנשים והוא תמיד יעמוד בהם בכל מחיר גם אם זה פוגע בו וגם אם כולם נגדו בעניין הוא עדיין יעשה הכל כדי לא לשבור מילה שהוא נתן.

בסופו של יום הדבר שאני הכי מעריך את אופק בגללו זה שהוא עומד תמיד לצד החברים שלו גם אם עשו טעות או משהו שהוא לא מסכים איתו (אך גם בנימה חיובית יודע לתת להם בראש על זה חחחח).

אופק, אם זה לא היה ברור עד עכשיו אתה תותח אמיתי, השפעת עליי רבות וכל פעם שהייתי צריך אותך היית שם.

• איזה כיף לקרוא,

כששחקנים מכל הצדדים במשחק אוהבים אותך, זה כבר סימן שאתה בן אדם מיוחד.

אופק מבחינתי הוא כל החבילה בבן אדם אחד, גם שחקן ולוחם נהדר, גם דיפלומט שהופך את הבלתי אפשרי לאפשרי וגם חבר טוב.

יודע לתת עצה תמיד, רואה סיטואציות בצורה הכי נקייה ונכונה שאפשר ובתכלס, הוציא אותי מהבוץ במיליון מקרים שהייתי צריך בהם עזרה.

בקיצור אופק, תודה רבה על הכל, כמו שכבר נאמר הפכת את ראו לשרת שהוא מבחינתי אידיליה.

מקווה שאנשים ימשיכו להעריך אותך לאורך השנים ואם יש משהו שאני בטוח בו, זה שבן אדם עם כישורים כמו שלך יצליח בחיים בכל מקום שהוא ימצא את עצמו.

מקווה שנחזק את החברות ונזכה לעוד הרבה שנים :)

DooM

• אופק תותח על אחלה שחקן ומנהיג ראיון מצויין כן ירבו

אין הרבה מה להוסיף את השאר אנחנו מדברים בווצאפ ( הסטייקים שלי טובים יותר חחח ) ועדן עדין חווה שלי בראו

• כל פעם שמדברים על שרת פי - אומרים הרבה דברים שהם לא מדוייקים.

דבר ראשון אני לא רוצה לדבר על עניין שאתם אומרים "פריצות משתמשים ... שזה לא קרה , אלה ששחקנים שתפו חשבונות בקבוצת וואטסאפ

אני לא חושב שזה מהלך יפה להרוס למישהו משתמש , גם אם הוא מסר את המשתמש לשחקן אחר .

אבל שחקן שמעביר משתמש לכמה שחקנים צריך לקחת בחשבון שזה יקרה .

והנה זה קרה ועובדה שמאז אותה תקופה כבר הפסיקו לשתף סיסמאות עם אחרים - לפחות ככה אני רוצה להאמין שהבינו שזה מסוכן.

ואם היה צריך לעשות מהלך כזה שאני לא תומך בו אבל לפחות המסר של זה עבר שלא ישתפו סיסמאות בין שחקנים.

ועכשיו לנקודה שאולי מראים צד אחד כאן על מה שקרה בפי .

אני הייתי בברית הנגדית אז אני יודע את הסיפור מהצד שלנו.

אנחנו היינו הברית החזקה בשרת , לאחר מלחמה עם סולו , שבמהלך המלחמה היה מצב בו שחקן אחד מתפעל ברית שלמה ביום ובלילה מתי שאחרים לא זמינים.

ששחקן אחד משחק בכמה משתמשים של אחרים זה מהלך לא הוגן , חלק מהמשחק זה לתפוס את שחקנים שלא מחוברים כי ההגיון הפשוט אומר שאין דבר כזה להיות פעיל 24\7

מה שקרה אחר כך זה סיפור שכבר רשמתי את דעתי עליו , וגם כאן ועכשיו .

ששחקן משתף סיסמאות שלו עם כמה שחקנים אחרים הוא צריך לקחת בחשבון שדברים כאלה יהיו - אל תשכחו את העובדה הפשוטה שרב השחקנים כאן הם נוער.

בקשר לכל העניין הזה שעשיתם כאילו מבצע צבאי הלילה השחור .... זה מאוד מצחיק אותי.

כי כמה עובדות הברית שהיתה נגדנו במלחמה הזאת היא ברית די-אפ , שהם היו פליטי ברית סולו לשעבר ועוד שחקנים משרתים אחרים שפשוט שנאו את השחקנים מברית זטא בי וואן.

המנהיג של דיאפ באותה תקופה היה אלכס גלובוס שבסך הכל בעבר היינו ביחסים טובים ואפילו שיחקנו ביחד בשרת קסי .

גלובוס באותה תקופה עשה הסכם עם הברית שלנו אנונימוס , צבאית ופיראטית ואמר שהם לא מחפשים בלאגן , רוצים לבנות להנות מהמשחק לא מתערבים יותר מידי , היו יחסים טובים שהכל היה ברוח טובה גם המקומות שקיבלו בפיראטים , עכשיו מה קרה למה כל הפיצוץ ?

אז הנה משהו שלא יודעים ואני רושם את זה בפעם הראשונה , שראיתי ששחקנים מאלפא וזטא פתחו ברית דיאפ בפי - אני הראשון שאמרתי לחברי הברית בואו נתקוף אותם - נלחם בהם כי אנחנו יודעים מה יקרה בעתיד.

מנהיג הברית בוגנים אמר שלא שאלכס גלובוס דיבר איתו וסגר הסכם פיראטי וצבאי , אני חשבתי שזאת טעות , אבל אני לא קיבלתי את ההחלטות בברית זה היה צפוי שבעתיד שהם יהיו מוכנים למלחמה יהיה פיצוץ.... ותהיה מלחמה - וכן זה קרה הברית דיאפ חשבו איך לגרום לריב מול בוגנים וחיפשו דרך שיהיה פיצוץ הם חשבו טוב טוב כל התנאים שבוגנים אמר להם בהסכם שהיה... שהם לא יכניסו לברית שחקנים שהיו ברשימה השחורה מבחינתנו , דיאפ שמרו בצד כפול גנרלים של מעל מליון גנרלים ושהיו מוכנים להעברת החשבון לפי .

ופתאום היו 2 שחקנים שנכנסו לברית דיאפ למרות ההבטחה של אלכס שלא יכניסו את השחקנים האלה לברית

אלכס ידע שזה מה שיביא לפיצוץ ולמלחמה באותה תקופה היו שחקנים שפרשו בגלל שהתגייסו לצבא ,

אני אישית הייתי במצב שכבר לא הייתי פעיל ואמרתי שזה הסבב האחרון שלי בפיראטים - ושיחקתי יותר בשרתים בחול.

ואז אחרי פחות משבוע הבנתי שהקפיצו כפול גנרלים מאלפא והתחילה מלחמה ונכנסתי לעזור בכמה שהייתי יכול למרות שיש כפול לברית דיאפ שנגדנו. ועם כמות כזאת של גנרלים ומלאי של זהב מאלפא זה היה ידוע שאין לנו סיכוי , נלחמנו בקטנה ובפיראטים עשינו להם קצת כאבי ראש , ואז הרבה יצאו לחופשה והשרת הפך להיות שקט - ומת עד היום.

מה שגם יכול להוכיח את מה שרשמתי זה שכמות הגנרלים בכפול הגנרלים לא ירד בקושי רק עבר לשחקנים ואז החזירו לכפול כי לא היה להם באמת במי להילחם.

nqjyeln32jgz.png

• כמובן מפרגן - אחלה ראיון ....

וחשוב לציין שאין לי בעיה עם העובדה שהיתה מלחמה בפי בסך הכל מלחמה זה משהו שמשאיר את המשחק חי.

אבל היה מוגזם להקפיץ משתמש עם מליון גנרלים ולא לעשות איתו בסוף שום דבר.

היו יכולים להעביר 200 אלף גנרלים ולפחות היו נלחמים.

נמשל בסיגמה הברית שהיתה נגדנו הקפיצה כפול גנרלים - ואז התלהבו וכמה ימים אחרי שאנחנו הקפצנו הם היו בהלם שכל ההיתרון שהם התלהבו שיש להם בבנק גנרלים.

nqjyeln32jgz.png