נערך ע"י -Eden-, רוצים עוד? תגיבו!
ערב טוב לlior0298 משרת Ares03 ספר לנו על עצמך-
אני בן 33 וגר בדימונה.
נשוי אב ל2 ועובד בחיפה כימיקלים דרום, התחלתי לשחק במשחק בשרת זטא ולפני בערך שנתיים חזרתי לשחק בשרת ארס.
במלחמה האחרונה כיכבת בטופ טבלת נקודות ההתקפה, תוכל לספר לנו על המלחמה שמתנהלת בשרת?
הייתה מלחמה בין הברית שלי The-End לבין הברית Blood.
בחלק מהמלחמה Blood שלטו וגרמו לנו להרבה צרות אבל ברגע שהצטרפה אלינו ברית P-R התהפכה הקערה והתחלנו לשלוט במלחמה בזכות המנהיג שלנו.
ככל הנראה עדיין לא נגיד שניצחנו אבל אנחנו מובילים במלחמה, הם עדיין ברית חזקה שיכולה לחזור בכל יום ולתת פייט כמו שצריך.
בקשר לטופ בטבלת נקודות ההתקפה זה כי רציתי ללמוד איך נלחמים ומה צריך לעשות בימי ורגלי, רענונים וכו.
381 מהברית שלי עזר לי המון וככול שהמשימה הייתה יותר קשה זה היה מאתגר יותר, כיף יותר ורצון להחזיר פייט.
אתה יכול לספר על אחד מהקרבות בהם נלחמת?
היו לי הרבה קרבות,
אחד מהם זה שהשחקן דבייס התחיל להלחם נגדי ואז נסג, אני יצאתי אליו והתחיל קרב גדול שבמהלכו הרבה שחקנים מברית בלוד הצטרפו למלחמה וגם כמובן חברי הברית שלי.
במהלך הקרב הופעל פעמיים פסל ענק, בפעם הראשונה הכנסנו בסוף הקרב פלנקסים והקרב המשיך למרות הפיזור.
זה לא הספיק לבלוד והם פיזרו אחרי מספר שעות שוב ברוב הקרבות.
בכללי הם לרוב הפסידו ביחס, הם פשוט היו באים 3 4 ו5 שחקנים ביחד וגם זה לא היה עוזר להם לפעמים.
מדוע לדעתך המלחמה התחילה ואיך היא תיגמר?
אין לי מושג למה היא התחילה אבל להיגמר אני יודע שאנחנו כבר ניצחנו וגם אם הם יחזרו לא יהיה להם סיכוי.
אמירה נחרצת, ולנושא אחר איך הגעת למשחק?
בשביל לשחק במשחק אתה צריך זמן פנוי.
בעבר חבר הכיר לי את המשחק והיום אני עובד בעבודה שיש אפשרות להיות זמין אז חזרתי.
יש שחקנים מכל הצדדים במלחמה שהיית רוצה לציין לחיוב?
כן בטח.
אנשים ממש טובים שייצא לי גם לדבר איתם ולמרות הפסד או ניצחון הכל היה ברוח טובה.
המנהיג שלנו DRAGON שהיה עוזר לכולם ומנהל את המבצעים ברמה גבוהה ביותר
381 שברגע שהוא היה זמין כל blood היו רועדים מפחד, הוא גם היה המורה שלי ולימד אותי המון בלחימה ימי ורגלי ותמיד עזר כשביקשתי.
Game over בן אדם זהב
Dev1ec מברית blood שהיה יריב ממש ממש חזק שגם למדתי ממנו דבר או שניים
שמחה כמובו מהברית blood שהיה זמין ופעיל רוב היום במלחמה ושמר על כולם במבצרים
ובן אדם ממש טוב Marko king שהיה איתי לאורך כל המלחמה והיה לי ממש כבוד להילחם לצידו
גם השחקן המוביל בשרת שכרגע שינה את שמו אבל גם הוא היה שם איתם ונלחם אומנם קרבות קצרים אבל בכל זאת נלחם.
לסיכום, איך אתה מעביר את הזמן בימים טרופים אלו?
בעבודה ובעיקר עם הילדים משלים פערים על הזמן שאני פחות איתם כי אני עובד משמרות.
תודה רבה על זמנך!