ראיון| lior0298

• נערך ע"י -Eden-, רוצים עוד? תגיבו!

ערב טוב לlior0298 משרת Ares03 ספר לנו על עצמך-

אני בן 33 וגר בדימונה.

נשוי אב ל2 ועובד בחיפה כימיקלים דרום, התחלתי לשחק במשחק בשרת זטא ולפני בערך שנתיים חזרתי לשחק בשרת ארס.

במלחמה האחרונה כיכבת בטופ טבלת נקודות ההתקפה, תוכל לספר לנו על המלחמה שמתנהלת בשרת?

הייתה מלחמה בין הברית שלי The-End לבין הברית Blood.

בחלק מהמלחמה Blood שלטו וגרמו לנו להרבה צרות אבל ברגע שהצטרפה אלינו ברית P-R התהפכה הקערה והתחלנו לשלוט במלחמה בזכות המנהיג שלנו.

ככל הנראה עדיין לא נגיד שניצחנו אבל אנחנו מובילים במלחמה, הם עדיין ברית חזקה שיכולה לחזור בכל יום ולתת פייט כמו שצריך.

בקשר לטופ בטבלת נקודות ההתקפה זה כי רציתי ללמוד איך נלחמים ומה צריך לעשות בימי ורגלי, רענונים וכו.

381 מהברית שלי עזר לי המון וככול שהמשימה הייתה יותר קשה זה היה מאתגר יותר, כיף יותר ורצון להחזיר פייט.

אתה יכול לספר על אחד מהקרבות בהם נלחמת?

היו לי הרבה קרבות,

אחד מהם זה שהשחקן דבייס התחיל להלחם נגדי ואז נסג, אני יצאתי אליו והתחיל קרב גדול שבמהלכו הרבה שחקנים מברית בלוד הצטרפו למלחמה וגם כמובן חברי הברית שלי.

במהלך הקרב הופעל פעמיים פסל ענק, בפעם הראשונה הכנסנו בסוף הקרב פלנקסים והקרב המשיך למרות הפיזור.

זה לא הספיק לבלוד והם פיזרו אחרי מספר שעות שוב ברוב הקרבות.

בכללי הם לרוב הפסידו ביחס, הם פשוט היו באים 3 4 ו5 שחקנים ביחד וגם זה לא היה עוזר להם לפעמים.

מדוע לדעתך המלחמה התחילה ואיך היא תיגמר?

אין לי מושג למה היא התחילה אבל להיגמר אני יודע שאנחנו כבר ניצחנו וגם אם הם יחזרו לא יהיה להם סיכוי.

אמירה נחרצת, ולנושא אחר איך הגעת למשחק?

בשביל לשחק במשחק אתה צריך זמן פנוי.

בעבר חבר הכיר לי את המשחק והיום אני עובד בעבודה שיש אפשרות להיות זמין אז חזרתי.

יש שחקנים מכל הצדדים במלחמה שהיית רוצה לציין לחיוב?

כן בטח.

אנשים ממש טובים שייצא לי גם לדבר איתם ולמרות הפסד או ניצחון הכל היה ברוח טובה.

המנהיג שלנו DRAGON שהיה עוזר לכולם ומנהל את המבצעים ברמה גבוהה ביותר

381 שברגע שהוא היה זמין כל blood היו רועדים מפחד, הוא גם היה המורה שלי ולימד אותי המון בלחימה ימי ורגלי ותמיד עזר כשביקשתי.

Game over בן אדם זהב

Dev1ec מברית blood שהיה יריב ממש ממש חזק שגם למדתי ממנו דבר או שניים

שמחה כמובו מהברית blood שהיה זמין ופעיל רוב היום במלחמה ושמר על כולם במבצרים

ובן אדם ממש טוב Marko king שהיה איתי לאורך כל המלחמה והיה לי ממש כבוד להילחם לצידו

גם השחקן המוביל בשרת שכרגע שינה את שמו אבל גם הוא היה שם איתם ונלחם אומנם קרבות קצרים אבל בכל זאת נלחם.

לסיכום, איך אתה מעביר את הזמן בימים טרופים אלו?

בעבודה ובעיקר עם הילדים משלים פערים על הזמן שאני פחות איתם כי אני עובד משמרות.

תודה רבה על זמנך!

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• ניצחתי אותך עד הבאנים אין לברית חוות של אפי שום קשר לנושא

ברגע שווריור היה באי שלהם לא יכלו לעשות כלום לא לבזוז זהב ולא לפרק גנרלים

אל תדאגו חברה אנחנו לא מתכוונים לחזור או לשים כסף בשרת, תנוחו קצת

• ליאור אמרתי לך שאתה שחקן גדול אני מאוד שמח שאתה איתנו בברית, ולא נשכח את זה שאתה בחור לעניין גם מחוץ למישחק

המסירות שלך לברית והאכפתיות שלך לחברים שלך ובוא לא נשכח את הנתינה שלך לברית ראוי לשבח.

• NlZd7gX.jpg

צודק, ככ רעדנו מ381 שהוא הקפיץ אלינו והחליט להרדם וננעל לכמה שבועות טובים.

בחייאת, אם אתם כבר מנסים לייצר נרטיב ניצחון תעשו את זה אמין והגון

גם לא ככ הבנתי את החוסר עקביות שלך בתשובות. רגע אחד אתה אומר ש"בלוד ברית טובה ואי אפשר להגיד שנצחנו" וכמה שורות מתחת אתה רושם שניצחנו. לא נשמע שאתה בטוח בתשובות שלך...

בכל מקרה שיהיה רק בריאות, מקווה שהכל שגרה אצלך

• אלוהי השילה מסרו לי להגיב לך:

‬: תגיב בשמי לדה דוקטור:

אתה מדבר הרבה יחסית לשחקן שלא יודע להלחם. הדבר היחיד שעשית זה לייצר לבלוד צבא. יצרן צבא זה מה שאתה.

בקשר לקרב זאת לא הייתה הקפצה אלא פתיחת צפה ופיזור הצבא אליה ופעם אחת נרדמתי, קורה.

לעומתכם שבוע שעבר פיטרנו לכם 1.7m גנרלים שיצאו מחופשה

ואני אישית בזזתי לכם בשבוע האחרון 130M זהב.

בקשר לדוחות קרב ולחימה במשך חלק גדול מהמלחמה הייתי בטופ 5 התקפה והגנה.

אומנם כן שיחקתי עם חופשות וזאת משום שדאגתם להקפיץ אליי כפולי צבא עם מאות אלפי גנרלים. אך בכל פעם שיצאתי מחופשה וגם השחקן שהקפצתם לידי הוצא מחופשה הוא קיבל תמיד בראש

החל משמחה נד סטארק וכלה בדניס.

‬: תודה ובוקר טוב

• כרגיל שאין משהו נורמאלי להגיב אז עוברים לאיזשהי התקפה אישית חסרת תועלת וצועקים הייל מרי. אין לך מושג מה עשיתי ומי אני ואתה לא יותר מילד קטן שרוצה להגיד את המילה האחרונה תמיד, וזה הדבר האחרון ש"אנחנו נרעד ממנו". שים לב להודעה שלך - אתה מתעסק בדברים שקרו בעיקר בשבוע האחרון (להזכיר לך שרובנו לא נכנסו לארס בחודש האחרון? חוכמה לעשות דברים מול מסך ריק, אבל בסדר. נתמוך בנרטיב הגדול שלך) בשעה שאתה מתעלם לגמריי מהחודשים השלמים שהיית ילד קטן חסר תועלת שעסוק בלנסות להציק לכל העולם כי היה לו אפס השפעה על ארס.

תהנו מכל סיפורי אגדה שאתם מוכרים.

• לא ניצחתם ולא נעליים

אם הייתה לנו מוטיבציה היינו בונים 5 מיליון גנרלים בחודש גם על מי אתם עובדים, העניין הוא מהותי ולא נשקיע כסף בשרת נפיץ כל כך שעל כל שטות בסוף נקבל באן

שלום ולהתראות

• שוב הודעה משילה:

התייחסתי לכל המלחמה תלמד לקרוא

במשך מרבית המלחמה הייתי טופ5 התקפה והגנה (לעומתך) והשתתפתי במרבית המבצעים של הברית אתה מוזמן לשאול את חבריך לברית

זאת התגובה האחרונה בנושא שתהיה לך ולכם שבת שלום והמשך מחאה נעימה

• סתם שאלה לפרוטוקול, אני יודע את התשובה וגם אתה, סתם מעניין אותי איך מר יודע הכל יתנסח כאן -

אתה טוען שהשתתפת במרבית המבצעים ובאותו זמן 381 היה בחופשה 99% מהשנה האחרונה. או שאתה מודה בתפעולים כאן (חחח) או שהמילה שלך לא אמינה

pick your story

• בעולם בו שמחה ועומר מתפעלים 100% מבלוד,

אתה באמת נחוש לשאול שאלה שכזו מר דוקטור ?

D r A g O n - ThEnd Leader.

Xi Owner

DSeller.

• בעולם בו שמחה ועומר מתפעלים 100% מבלוד,

אתה באמת נחוש לשאול שאלה שכזו מר דוקטור ?

אני חושב שבעולם שחוקים הם המלצות לאחד וחובה לאחר לפעמים חובה לשאול גם שאלות קשות.

בוא נפסיק שנייה את מסכת ההתממות, כל פעם שמעלים את נושא התפעלים אצלכם אתם ישר מפנים חצים בחזרה (רוב הזמן גם בלי הכחשה, כי שנינו יודעים...), אז לנסות לייצר איזשהו נרטיב ניצחון תלוש מהמציאות על בסיס העובדה שהחוק תופס לחלק מסויים מהשרת הוא די מנותק.

אני חושב שהעולם שאתה חושב שאתה חי בו (עולם ששמחה ועומר הם 100% מבלוד, שזה די מחשבה מצחיקה כי היא מאוד רחוקה מהמציאות ומדירה המון אנשים שעבדו שעות על גבי ימים מאחורי הקלעים בבלוד) הוא מנותק מהמציאות ואתה כבר יותר מונע מאגו ושנאה כלפי המלחמה הזאת, אז אתה בחיים לא תראה את הפגמים בצד שלכם ולנצח תחשוב שאתם הגוד גאיז בסיפור ואנחנו הבד גאיז.

כל טוב

• הרוב הכולל של ההודעות שלך בונה כעיקרון על ריגשי

אם תרעננו את הזיכרון, יש לנו עדיין יוזרים שבבאן גם כן.

החוקה נועדה למגר רמאות

שבת שלום צדיק

D r A g O n - ThEnd Leader.

Xi Owner

DSeller.