Propunere marire palat si guvernator

 • Susțin mărirea capacității navelor de transport de la 500 la 1000.

 • Buna seara! Am o propunere (asta in cazul in care nu v-ati gandit deja la asa ceva) : creati posibilitatea maririi Palatului si Guvernatorului pentru a mai face macar un oras, astfel incat jucatorii nu se mai vor plictisi asa de mult si nu vor mai renunta usor usor la joc. Multumesc pentru raspuns(uri) !

  Eu consider ca e de ajuns 12 Orase.

  Mai degraba daca viteza navelor ar fii peste tot la fel ca pe war (sau mai rapid). P

  lus capacitatea minim 2000/nava + cheltuiele mai putine la absolut tot (astfel sa ai mai mult aur sa poti lupta).

  Pana la urma e un joc de strategie,sau cel putin asa consider eu.

  Nu stiu de ce ne ajuta sa facem al 13”lea oras cand aproape toti care au 12 orase foarte dezvoltatea nu mai lupta,

  Daca se vrea constructie...poate sunt si alte jocuri.

  Poate si o eventuala”combinare” a unor servere pe unul cel putin asemanator celui de WAR...sau chiar mai bun ca acesta (gen viteza mai mare, cheltuieli mai putine, capacitatea mai mare de transport / nava....si poate alte ideei ce „intarata” jucatorul atunci cand e jefuit/batut, sa vina sa deie si el revansa.

  Cred ca multi ar lupta mult mai mult daca ar avea conturile acelea mari si plictisite de atata crescut pe un server minim cum e cel WAR...in care nu trebuie sa stai 2 zile sa lupti...sau 1 saptamana..., in care :cu sau fara service flote e acelasi efect al bataliei

  Asta consider eu ca ar fii mult mai frumos....si foarte de folos.

  E doar parerea mea. Si sper sa nu deranjeze pe nimeni. Chiar nu cred ca al 13 lea oras ar face jucatorii activi (pentru ca din momentul in care vor incepe sa adune resurse vor risca sa fie jefuiti, fiind jefuiti se vor lasa incet....pentru ca altceva nu le.a mai ramas decat sa construiasca...... De aceea zic ca ceva ce ar atrage mult mai mult lume in o batalie/ jaf...urmarire egal ce... poate va fii mult mai activ.

  ZbzeaFM.jpg

 • pierdem jucatori zilnic...cu zecile pe toate serverele, nimeni nu face nimic..care este motivul, e nevoie de un update major cu schimbari mari pentru a face jocul mai atractiv. acum e plictiseala peste tot

 • Da, mărirea capacității navelor ar fi destul de tare ! Îți dai seama cât de tare ar fi să se implementeze ideea asta, nu ar mai avea timp nimeni să strângă resurse pentru reședințe pentru ca orașul ar putea fi golit mai ușor de către adversar.

  Man, same old, same old. Everyday I'm hustlin':/