צהריים טובים למשתמשי הפורום, בזטא מתרחשת מלחמה גדולה בין 4 מתוך 5 בריתות הטופ.
במהדורה מיוחדת הוחלט להגיש לכם סיקור על אחת המלחמות המשמעותיות שמתקיימות כרגע באיקרים ישראל, תהנו!
נכתב ונערך ע"י -Eden-
רוצים עוד? תגיבו!
Toxic VS FMV& Norma& ANG
הכירו את נציג ברית Norma- הפיל השחור:
ערב טוב, שמי שילה בן 18 מאיזור השרון, משחק באיקרים מאיזור שנת 2010. התחלתי את דרכי בבטא ואז עברתי לאפסילון וחזרתי במיזוג השרתים לבטא. מאז אני כבר פרוס ברוב השרתים.
בין כל השרתים אתה נמצא גם בזטא שם מתרחשת מלחמה רצינית, תוכל לספר לנו עליה?
בזטא התחילה מלחמה לפני בערך כחודש. ברית חדשה בראשות אבי אנדרומדה, הם מיזגו כוחות עם B One וביחד התחילה מלחמה שלהם כנגד הפדרציה.
מתחילת המלחמה ידינו על העליונה למרות שיתוף הפעולה שלהם עם איחוד האמירויות ורוסיה.
מידי פעם יש קרבות גדולים אבל עדיין לא הגענו למצב שבו יש באמת קרבות רציניים כי כל המבצעים שלהם נכשלו ובנוסף יש עדכון חם מהרגע שבו טוקסיק מנסים לפרוץ למבצרי נורמה.
מדוע לדעתך המלחמה החלה?
משתי סיבות-
אחת טוקסיק התארגנו כדי להכריז נגדנו מלחמה בקיץ ואנחנו הקדמנו תרופה למכה.
הסיבה השנייה היא שהם שיתפו פעולה עם שחקנים שלא מגיע להם לשחק בזטא.
יש קרב שהיית רוצה לשתף אותנו בו?
כמו שאמרתי עדיין אין קרבות שראוי לפרסם לדעתי.
יש סיפור על מבצע שלנו שהסתיים בניצחון מוחץ כשאנחנו בנחיתות מספרית גדולה.
לפני כשבועיים טוקסיק שחררו את אחד מהמבצרים שלהם והחזיקו כ1.3m גנרלים ימיים באותו אי, אני ורני התארגנו אי ליד עם צפות וציים וחיכינו שיתקפו אותנו.
הם כמובן לא אכזבו והתחילו לשלוח תקיפות. החזקנו אותם על שדות קטנים ובמקביל הזזנו את הציים למרחק של כמה איים כדי לרענן, אחד מחברי טוקסיק (בוגנים) ראה שאנחנו מרעננים מרחוק והחליט לנסות למנוע מאיתנו את זה.
בוגנים שלח כ6-7 ראשיות לאזור ותפסנו את כולן כשהקרבות בשדה קטן וככה יצא שהוא היה ב7 קרבות קטנים ואחרי כשעה וחצי כשהוא ראה שזה לא עובד הוא ביצע נסיגה.
במקביל חברי ברית אחרים שלנו התחילו לפתוח חזיתות מסביב למבצר שלהם כדי למשוך אותם החוצה, שמנו לב שהם בזבזו הרבה נקודות פעולה והחלטנו לנצל את זה.
2 חברי ברית הקפיצו כ400 אלף גנרלים ושלחו ראשיות על כל המבצר שלהם, אני מזכיר לטוקסיק היה כ1.3M גנרלים ושליטה מסביב לאיים.
כמובן שעוד לפני שנפתחו הקרבות כל המבצר שלהם חיפשש למעט שחקן או שניים שהבריחו את הציים שלהם.
ללא ספק מבצע מוצלח, איפה לדעתך המלחמה כרגע עומדת ואיך לדעתך תסתיים?
כרגע טוקסיק מנסים לשפר את מצבם ובעוד כשעתיים ייפתחו כ30 חזיתות.
לפי איך שזה נראה המלחמה תסתיים בניצחון שלנו אבל יש עוד זמן עד אז.
לסיכום, יש שחקנים שהיית רוצה לציין לחיוב מ2 הצדדים?
מהצד שלנו מגיע שאפו לרני, צרציל,Arya Stark,messer
מהצד של טוקסיק הייתי ממליץ על לאל ואבי שהם זמינים מאוד
כרגע אין באמת שחקן אצלם שמגיע לו שאפו
תודה רבה על זמנך שילה, בהצלחה!
תודה לך על הזמן שאתה מקדיש במשחק ובפורום
הכירו את את נציג ברית Toxic- King of Narnia:
שמי עמית , חזרתי למשחק לאחר שנתיים של פרישה , חזרה שהיא יותר "ספונטנית" אם אפשר לקרוא לה כך .
תחילת דרכי באיקרים החלה בערך בשרת למבדה , כמובן שהיו עוד שרתים ששיחקתי בהם לפני ואפילו באפסילון , אבל אני חושב ששמה המשחק נהפך ליותר רציני עבורי .
כיום אני משחק בברית Toxic ונלחם במלחמה הידועה כנגד הבריתות FMV ו-Norma .
מה תוכל לספר לנו על המלחמה שמתנהלת כעת?
אז ככה , למען האמת המלחמה החלה בכלל כשלא הייתי כאן בשרת.
הייתה כאן את ברית Toxic שהסתכסכה בנסיבות הפיראטים לדעתי עם ברית Norma,
לאחר מכן פנו אליי חברי Toxic על מנת לשאול אם יש לי זמן לחזור ולעזור ונעניתי בחיוב יחד עם עוד חברים שהבאתי יחד איתי , נטו להלחם לכיף , ללמוד , להתפתח , לעשות מהלכים - ולראות מה התחדש מאז שפרשתי . כמובן שברגע שחזרתי החלו סערות רבות , המון יריבים שלי מזמנים עברו נשאו עיניהם אליי וכמובן קראו לחבריהם משרתים אחרים והביאו להם יוזרים על מנת לעזור להם להלחם בנו . ( נטו בגללי , כך שמעתי לפחות .. ) יחסי הכוחות כרגע די ברורים , Norma ו-FMV ללא ספק נמצאים עם ידם על העליונה יחד עם מומנטום אדיר , אך תמיד אהבתי להיות אנדרדוג ולהלחם בכיף שלי .
הזכרת 2 בריתות, ומה לגבי ANG?
לגבי ANG , תראה , קשה לי באמת להבין מה הסיפור איתם .
אני חושב שניסו למצוא סיבה להלחם בנו , מעבר לזה שלא מדובר בכל הברית .
יש את "הסורי המקורי" ו"אבשלום" בלבד שהם כביכול נלחמים בנו .
בין כל הקרבות יש קרב מיוחד שהיית רוצה לשתף אותנו בו?
למען האמת , אני פחות בקטע של לשמור דוחות ,
היו לי דוחות די יפים וארוכים על הציים של avib + baruch אך לא טרחתי לצלם אותם והם כבר נמחקו , אך הייתי רוצה לשתף את החבר'ה שקצת פחות מעורבים בקרבות ובבלאגן בשיטה ידועה ונחמדה אשר יכולה לתת לכם יתרון בדילול הקו השלישי של היריב שלכם ( לדוגמה : ספינות טילים או צוללות )
כמובן במקרה שתתפסו את היריב שלכם לא מחובר למשך חצי שעה או פחות אפילו .
ספינה אחת ו6 נושאות מפציצים - אם תמצאו עיר בה יש את הצבא של יריבכם , תוכלו לשלוח המון נגלות של הספינות שציינתי מעלה , תוכלו להוריד 6 ספינות מהקו השלישי של יריבכם במידה ואין לו נפחייה , ובמידה ויש - תוכלו להוריד 4 ספינות מקו זה .
אם מישהו יצטרך הסבר יותר מפורט ומלא ממני יוכל לרשום זאת בפורום בעמוד שתפרסם את זה ואני בכיף אפנה אליו .
אראה לכם דוגמה כיצד זה יראה בדוחות הקרב שלכם לאחר מכן :
תודה על שיתוף השיטה, באיזה שלב לדעתך המלחמה עומדת כעת ואיך היא תסתיים?
המלחמה נמצאת כעת לדעתי בחיתוליה ואין עוד לדעת כיצד תסתיים כיוון שזה תלוי בהמון גורמים משתנים ואני מאמין גם שבתקופות מסוימות של האנשים אשר משפיעים וכביכול "מנהיגים" את שלושת הבריתות הללו .
אני מאחל המון בריאות , ברכה והצלחה לבריתות היריבות ולשאר שחקני השרת ואיקרים ישראל ומקווה שאף אחד לא לוקח את המלחמה הזאת כמלחמת "שנאה" כפי ששמעתי רבות ולוקחים את זה באמת לכיף ולפאן חווייתי ומהנה של המשחק כי בסופו של דבר זה כל הכיף .
אם כולנו היינו חברים / לחילופין אחד מהצדדים לא היה קיים , אני מאמין שהשרת היה שקט ומת שוב , ואני מאמין שאף אחד לא חפץ בכך .
לסיכום, יש משתמשים מכל הצדיים שהיית רוצה לציין לחיוב?
אין ספק ,
הייתי רוצה לציין את dorexe1 ואת Moranland שאני מאמין באמת שבלעדיהם , נורמה ו-FMV לא היו נראות אותו הדבר . ועל כך ללא ספק מגיע להם שבחים רבים .
מהצד שלנו הייתי מציין את לאל ( -דספראדו- ) , יוני ( yoyosh המקורי ) וירין (yarink ) - שלושה אנשים שבאמת מוליכים את הברית וכמובן שגם בלעדיהם המלחמה לא הייתה כפי שהיא היום . חשוב לי להגיד שכל שחקן הוא משפיע ותורם בדרך שלו אך כמובן שישנם אנשים שמשפיעים בעצם הווייתם ועל כן ציינתי את השמות הללו מעלה .
תודה רבה על זמנך, משחק מהנה!
תודה רבה לך!
הכירו את נציג ברית FMV- צרציל12:
אהלן אני טל בן 19 מגן יבנה, בשירות לאומי בכלביה העירונית של אשדוד עובד עם כלבים נטושים.
כידוע אתה משחק כרגע בזטא שם מתרחשת מלחמה משמעותית, מה תוכל לספר לנו עליה?
המלחמה נפתחה לאחר שכמה חברה בשרת חשבו שאפשר לדבר על הסכם ומאחורי הגב לתכנן על איך הם תוקפים אותנו, ברגע שגילינו יזמנו מצידנו והתחלנו תקיפות.
מצב המלחמה כרגע ואני יודע שגם בעתיד יהיה לטובתנו הצד השני לא מעז ליזום כשאנחנו זמינים וגם אם הוא בטעות יוזם זה רק כשיש לו לפחות פי 2 גנרלים מאיתנו ולפחות מיליון גנרלים בשעה 3 בלילה וגם אז הם מפסידים.
בנוסף גם יש כמה חברים שלהם בשרתים אחרים שמנסים לעשות לנו בעיות במטרה שזה יפגע לנו בזמינות בזטא, כמובן שזה לא מזיז לנו.
בין כל הקרבות יש קרב שהיית רוצה לשתף אותנו בו?
בליל חג הסדר אני ועוד חבר שביקש לשמור על הפרטיות שלו ולכן לא אפרסם את שמו ישבנו להם על מבצר חשוב.
בשעה 3 בלילה הם הקפיצו מעל למיליון גנרלים שהיוו מעל לפי 3 ממה שלי ולאותו חבר היה שם במטרה לשחרר את המבצרים שלהם.
כל התנאים היו זוועה, הם היו 4 אנשים והתחילו עם 5 פיזורים בערים שלהם שהשארנו במצור וכך נעלמו לנו עוד כ 3.5 אלף ספינות.
אני ואותו חבר בשעה הראשונה לא היינו זמינים מה שאפשר להם להתפרס ולהתבצר מחדש באי ולתקוף את הערים שלי ושל אותו חבר.
אבל למרות שהכל היה נראה זוועה בשנייה שהתחברנו הכל התחיל להשתנות, אני והוא התחלנו לרענן בערים שלנו ולמרות החיסרון המספרי לצאת במקביל על ערים שלהם שמהם הם תקפו.
הגענו למצב של מעל 10 קרבות ובמקביל התארגנו מהר על הקפצה של עוד ערים עם גנרלים במטרה לתקוף להם עוד ערים שמהם הם ריעננו.
לאחר שהקפצנו למרות זה שעדיין היה להם הרבה יותר גנרלים מאיתנו, נק פעולה ושחקנים זמינים הם התחילו להלחץ ונסגו מכל הקרבות.
בסופו של לילה אחרי 6 שעות של קרבות כשאנחנו בכל חסרון שאפשרי לחלום עליו מתוך 4 שחקנים 3 מהם חיפששו.
בנוסף הם נלכדו לאחר מכן למשך ימים ארוכים בערים שלהם ועוד היה שחקן אחד שלהם שנטש את האזור ומאז לא שמענו ממנו שוב.
נשמע ללא ספק מבצע מוצלח, איפה לדעתך המלחמה כרגע עומדת ואיך היא תסתיים?
בלי שאננות מיותרת אני יכול להגיד שהמלחמה כרגע היא לטובתנו.
לגבי הסוף רק הזמן יגיד מה יהיה וכמובן שגם משבר הקורונה משפיע על הזמינות של שני הצדדים לטוב ולרע
( אני יכול להגיד שבנו זה פוגע מאוד מכיוון שרוב החברה אצלינו הם מבוגרים עם ילדים שעכשיו בכלל לא זוכים לראות מחשב).
לסיכום, יש שחקנים שהיית רוצה לציין לחיוב מכל הצדדים?
מהצד שלנו למרות שהוא מחולק ל2 בריתות על הנייר בפועל מדובר בברית אחת גדולה הייתי מציין את:
arya stark, dorex12, הפיל השחור, אסף900, the_prince, הזקן והים ועוד רבים שאם אמשיך לספור לא אסיים.
מהצד שלהם אני יכול לתת נקודות בעיקר על הזמינות לדספארדו, yarink וzertual
תודה רבה על זמנך טל, המשך משחק מהנה!
תודה רבה עדן תמשיך לתת בראש עם העבודה
הכירו את נציגת ברית ANG- אבשלום:
אני מור משחקת בזטא תחת השם אבשלום כתשע שנים. מזה כשמונה שנים בברית המלאכים. הברית קטנה ובה כעשרה חברים.
כרגע מתנהלת מלחמה גדולה בזטא, תוכלי לספר לנו עליה?
במרץ הותקפו שני שחקנים שלנו על ידי אנדרומדה בלי שום סיבה או הודעה.
מרק השיב אש. ההסכמים שהושגו הופרו. ואז הביאו עוד שחקנים לתקוף אותנו והקימו את טוקסיק.
במקביל לכך התברר שהם פתחו על בריתות אחרות בשרת ונפתחה מלחמה עולמית.
וכיום איפה המלחמה עומדת? ANG עדיין במשוואה?
כן. למרות שהיא שינתה כיוון גאוגרפי. וכעת היא רחוקה מאוד מן המיקומים שלנו. אז כרגע ANG יחסית בצד.
ולדעתך איך המלחמה הזאת תסתיים?
השאלה הזו מורכבת ותלויה בנחישות של הצדדים במלחמה.
מבחינתנו אנחנו יודעים שניכנסנו למלחמה כי אנו מגנים על עצמנו. הדיפלומטיה ניכשלה על ידי הפרות הצד השני.
תוך כדי המלחמה אנחנו לומדים להכיר חברים בבריתות האחרות שלצידנו בשרת. גם אם המלחמה תהייה ארוכה וקשה אנחנו משוכנעים בצדקתנו ולכן בנצחון.
לאחר שהדיפלומטיה נכשלה, מה היית רוצה להגיד לבריתות הלוחמות בפורום זה?
אני יכולה להבטיח שמצד המלאכים נעשה הכל כדי לנצח את המלחמה הזו בדרך הגונה, הוגנת ומכבדת ככל שנוכל.
עד המלחמה הזו לא ניכנסנו למלחמות העולמיות בזטא ושמרנו על נייטראליות.
כעת נילחם לצד הבריתות ונתגונן כנגד הטוקסיקיות והפרת ההסכמים.
תודה רבה על זמנך!
ולסיום מעט נתונים:
טופ 10 פיראטים נכון להיום (בערב סבב חדש, המאזן ישתנה?)
טופ 10 התקפה
טופ 10 הגנה
נהנתם? תגיבו!