ƊЄԼƬƛ ƓüƇü (ƊЄԼƬƛ) İTTİFAKI SAVAŞ RAPORLARI

• 2 adet yagma atmıs olmanız buyuk savas galıbı yapmıyor sızı çakal aslandan et koparınca aslan olmuyor :) çakal yıne aynı cakal şevko gibi melo ve kan ve avanelerı gıbı ama hep hadlerını bılırler :) maçaları yemez gelınde sole buyuk savas yapalım yerse :D fırıldak sarı surat artıslık yapıyordu şimdi kuzu gıbı me me me yapıyor

5 raundluk rapor almanız da sizi büyük savaş galibi yapmıyor zeka küpü.

Merak ediyor musun büyük savaş galibi nasıl olunuyor?

Melih gönder gelsin kardeşim.

Hemmeeen fırından yeni çıktı taze tazeee

yemyeşil.png

Hayaletler , Yalancılar ve hazmedemeyenler için

9820887187506.jpg

A K I N C I L A R [K A N]

giphy.gif

• diplomatın secrete sor o sana anlatır avarel haha

2 adet olması gibi buyuk savas galıbı sızı çakal aslandan et koparınca aslan olamıyor :)çakal yıne aynı cakal şevko melo ve kan ve avan cakal şevko gıbı ama hep hadlerinini bılırler :)maçıaları yemez gelınde tek buyuk savas şimdiki yerse fırılda :Dçakal sarı surat artıbilik me ben yapıyorum

5 raundluk raporda sizi büyük savaş galibi zeka küpü.

Merak ediyor musun büyük savaş galibi nasıl olunuyor?

Melih size kardeşim.

XGhdlq.jpg

Bak avel şevko anlatmış burda meloya anlatır gıbı anlatmış :D

XGhgMX.jpg  

Bak avarel burda melonun kafasına vurmustum oyundan kacıp mıllete posta koyuyordu mıllette bununla makara yapıyordu hahahahahha

XGiwu4.jpgKazanmak

Dplomatımızda tebrık etmıs :D:D aveller sizi

• avarel avel avarel aveller

Kitap oku biraz kelimearcığin gelişsin madem çok üzülürsin kent ol

ne desem cuk oturuyor işte aklın yarım olunca anlamanda kıt oluyor sukimukitikimiki hahaha ha avel ha avarel ne farkeder ıkısıde sana yakısmıyormu :D:D bıdahakıne sen gel gel sarı kafa sarmadı bızı azda senı tokatlayalım ahaha şok oldu avarel nasıl kactıgını bılemedı sahte kabadayı artis melo ateş etmeye benzemez bu işler tehdit etmeyı bılıyordunuz sevkoyla avareller sizi :D

• Casper murat

Senin yediklerini arka arkaya eklesek burdan çine kadar yol olur.

Hangi yüzle forumda klavye cambazlığı yapıyorsun sen.

Biraz utanma

Biraz yüz kızarıklığı

Biraz gurur olur bir insanda.

Normalde yapman gereken utanıp susman.

Ama dır dır konuşuyorsun.

• Bu arada şunu farkettim delta gücünde en çok combo yiyen oyuncu casper sanırım, canımız sıkıldıkça combo yapmışız.

Üzerinde asker gemi tutmayan 0 generallik ile bekleyen adamlar bile daha az combo yemiş, casper delta gibi bir serverın yüz karası oyuncususun ^^

tTCLuli9JwZ.jpeg

☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

Edited once, last by N o M e R C y ().

• bu casper geçen savaşın ortasında deltagücünün yenileceğini anlayıp ittifaktan kaçtığında biz yine yağmalamaya devam etmiştik.

Delta gücü ile bir bağım yok saldırmayın diye mesajlar atıyordu. Hem oyundan hem wp dan.

Utanmaz şimdi gelmiş bize dil uzatıyor :D

Hayır yağma atıp dilini kesiyoruz.

Yine susmuyor yine susmuyor .D

• yav vedat her zaman ki gibi uzun, içi boş ama halüsinasyon dolu mesajlarını yazmaya devam mı ediyorsun?

omega'ya geldiğin nicki, değiştirdiğin nickleri hatta koordinatlarını söylettirme.

konuşma desem susmayacaksın. sana yıllarca cevap verebilirim ama önceden içi daha dolu konuşurdun. yıllar seni pek büyütmemiş. ßy_Zorlu Burhan'ın selamı vardı, üzerimde kalmasın ne de olsa Allah'ın selamı.

"Arkadaşların" yanına geldiğinde dediklerini umarım yapabilirsin.

Delta gücü ittifakını tanımıyorum ama, konu başlığı dışında cevap verdiğim için bütün samimiyetimle özür dilerim. Sonra ki savaşlarda karşılıklı kılıçlarınız keskin olsun.

• JOKER ittifakını bana sıralamadan atarmısın 100 kişi nereye kayboldu merak ettim :)

Sen tanımıyorsun deltagücünü ama serkan korkusundan oraya sığınıyor.

Biz o server savaşılabilir bir yer olmadığı için buralara geldik. Bu çıkışını önceden yapsaydın gitmezdik bir yere ahiretlim.

Ben seni çıkaramadım ayrıca, oyuncu ismini verirsen söz ilk sana gelicem :)

Bildiğini de söyleyebilirsin, adam yemiyoruz. Koordinatımı da verebilirsin. Olmadığım bir ortamda benim olduğumu nasıl ispat edeceksin onu da merak ediyorum. Beni murat 15 gündür görmüyor ama sen görmüşsün demek :D

Üstelik bu sorunları da yaratan ittifak caddenin ta kendisi. Biz diyalogun yapabildiği her şeyi yapmak istedik, ilk saldırı da ilk saçma hareketlerde sizin üyeniz YAVUZ tarafından baslatıldı.

*Korsan yapmayan ittifağa korsanda listeye giremezsiniz diyen.
    *Size gp bastırmayız imaları yapan kişilerle konusarak neyi anlatabiliriz :)

Yani size kim ne anlattı bilmiyorum, ama bizde artık geri dönüşü olmadığını söylüyoruz görüyorsunuz. Zamanla bu cümlelerin altının ne kadar dolu olduğunu göreceksiniz. Zaten bu tavrında eskiden kalan bir kuyruk acısı olduğunu biliyoruz, eski foruma erişimi olan varsa şayet girip JOKER ittifakının neyken ne olduğuna bakabilir. Şimdinin caddesi o zaman bu üye sayısının iki katı değilmiydi :) İşte bunları yan yana koyunca eski yaraların hatırlandığını anlıyoruz :)

Yakında görüşmez üzere :)

Neyse deltagücü generalinin adasından combo yağmayı göz ardı edip asmamışız onu bi asayım şuraya :)

Komef gel sende izle bak her sayfaya archer archer diye asıyorlar, işin aslını gör neye seviniyorlar :D

nabdmb9.jpeg

mocq7cw.jpeg

Bunlar kale kale diye reklamı yapılan ada gruplarının içinden alınan yağmalar.

1talm9c.jpeg

Bu da rodos bastıktan sonra kaçtı kaçtı diye reklamını yaptıkları arkadaşımız :D

##BONUS:

Buraya da covidden ötürü derin uykuya dalan bi general çizelim :D

582090f5a7c626e3575619912b8daa01.gif

Gördüğünüz gibi ''Akıl'' bunların ittifakını terkedeli çok olmuş.

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• cezalı hesaba yagma atacak kadar basit bunu asacak kadar rezilsın rodos vurup asacak kadarda zavallı hahahahahha

• Bu arada farketti delta gücünde en çok combo yiyen oyuncu casper, canımız sıkıldıkça combo yaptıkız.

Üzerinde asker gemin 0 generallik ile adamlar bile adamlar bile bir delta gibi bir serverın yüz karası daha fazlasunsun^^

omegaya gelsene orda yara yarası yokmus kim gelsın dedıler seni tavsıye ettık 10 numara 5 yıldız hesap çalar dedık :D:D kankası bafralıda değirmeni bana hesap satın dıye aglar hahaha::

sevko senı kan ıttıfakını yalamak zorunda bıraktıran bızede yazıklar olsun haklısın fırıldak senı yanar döner seni

• oyuncu adı caspermış gelde haddini bildir yiyormu :D

• tek mesajımı goster ADAMSAN az delıkanlı ol dıcemde arkadaslarının gpsını çalıp benım benım demıyordum en azından hırsız degılım dıye agladıgın mesajlar hala duruyor ama çakal seni

• Tekrar etmeme gerek yok, boş konuşana cevap verene boş adam ya da deli derler. Görüşürüz Vedat ;)

konuşma desem susmayacaksın. sana yıllarca cevap verebilirim ama önceden içi daha dolu konuşurdun. yıllar seni pek büyütmemiş.

Gerek yoktu ama tekrar etmişsin yine kendini tutamayıp :D

Muhabbeti çok uzatıp kendimize boş adam vehahut deli dedirtmeyelim öyle değil mi :)

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]