ƊЄԼƬƛ ƓüƇü (ƊЄԼƬƛ) İTTİFAKI SAVAŞ RAPORLARI

• ali bunlar çok ağlıyor napalım yapalımmı bi güzellik bunlara o hesabın sahıbı korkmasın artık ısmını yazsın kım oldugunu bılıyoruz zaten bırde rezil oluşunu hahah:D dolu sehırlere gelınce bole tokadı yıyorsunuz alışın buna alışın şevkonun bıle maçası yemıyorken sızın ne haddınıze kale basmak

• Bakınız sen yağma atmak istediğinde olanlar

hayalet.png

Ben yağma atmak istediğimde olanlar

ali.png

mavi-marmara.png

POMPA-YAĞMASI-3.png

POMPİŞ-YAĞMASI_1.png

Biz yağma atmak istediğimizde olanlar

12312_1.png

Taktir at gözlüğü takmayanlarındır

:):):)

A K I N C I L A R [K A N]

giphy.gif

• 3 sene önce ikariam tr nin en büyüğüyüz dedik bunda herhangi bir değişiklik yok...

Kanka yalnız biz sizi şamarladık.

Sizde bunu kabul ettiniz.

Artık deltanın tarla gücü ittifağı sizsiniz.

ve önümüzdeki 10-15 yıl boyunca bizi asla yenemeyeceksiniz :)

Bakınız Kanıtlarımız

He diyorsanız ki biz bunu değiştiririz

Buyrun gelin

'' Alınlarınızdaki Kara Lekeleri Temizleyin ''

Hodri meydan :)

• ali bunlar çok ağlıyor napalım yapalımmı bi güzellik bunlara o hesabın sahıbı korkmasın artık ısmını yazsın kım oldugunu bılıyoruz zaten bırde rezil oluşunu hahah:D dolu sehırlere gelınce bole tokadı yıyorsunuz alışın buna alışın şevkonun bıle maçası yemıyorken sızın ne haddınıze kale basmak

onlar ağlamaya alışkın muradım biz de artık teselli vermekten yorulmayacağız, kutsal görev gibi düşün =)

Melih gelmiş ne demiş,

''bi de en trajikomik olan şey şu

bu geveze değil miydi her hesabı benim zannediyorsunuz diye keyiflenen

sen her kafana vuran hesabı Vedatın zannediyorsun ya acayip keyifleniyoruz

seni barbarlar bile keser aslan parçası :)''

ARCHER hesabı THOMAS SHELBY nin hesabı değilmiydi?

Murtiii parayı bastırıp bir üst model hesaba gecince kendi hesabını vedata vermedi mi?

yahu gurur desen o zaten sizde yok da, şerefli olan hiçbir adam gelip burda göz göre göre yalan konuşmaz siz bunu kendinize nasıl yedirip de yalan konuşuyorsunuz... ben mesajımda zaten böyle ileri zekalı aksiyonları sadece FALLA ve VEDAT yapabilir dedim, mesajı okumadan yorum yapma melihciğim =)

DELTA GÜCÜ ittifağında GRAND senmisin diye mesaj attıgın kaç oyuncu var hiç saydın mı? ciddiyim bunu sayabilmen imkansız...

gelelim ben bir önceki sayfada yazdıgım son mesajdan sonra KAN ittifağı üyelerinin tavır ve hareketlerini yorumlamaya...

biri gelip kafanıza kafanıza vurunca, gerçekleri suratınıza çarpınca ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.

aynı resimleri aynı raporları da asmaya utanmadıgınız gibi, eski raporları ekleyip yok yağma böyle atılır vs vs diyorsunuz da eksik rapor ekliyorsunuz.

mesela bu tarafa laf ederken aynaya bakmayı unutuyorsunuz...

merak etmeyin ben burdayım, sevvvve sevvvve hatırlatırım =)

fB1IECe.jpg

melihciğim, iğneyi de sana çuvaldızı da sana güzelim...

ayağımın altından kaybolmayın, stres toplarımsınız benim =)

caedLM.png

• en komıgıde sızı sole yapacam bole yapacam dıyen bafralı iş icraatte gelınce kedı gıbı mıyavlıyor :DD ama hadlerını bılmelerıde güzel :D

XJaqmJ.jpgKazanmak

XJasZy.jpg

XJa7XS.jpgKazanmak

Cezalı hesap degıl ha :D

• Günaydın

Uyanamayanlar için uyandırma servisi hizmetinizde

Terbiyesiz tavuk ve Hayaletler için bir günaydın diyelim mi ?

Önce terbiyesiz tavuk ile başlayalım

yahu gurur desen o zaten sizde yok da, şerefli olan hiçbir adam gelip burda göz göre göre yalan konuşmaz siz bunu kendinize nasıl yedirip de yalan konuşuyorsunuz

Alişciğim geçen sizi ezdiğimiz paramparça ettiğimiz savaş esnasında seni banlattıktan sonra Oğuzun hesabına bakmıyor muydun canım ?

Ama bu bizim Kameno hesabının sahibi Oğuz değil :)

Anladın sen beni bu kendini bile kesemeyen cilet oğuz

3_181.jpg

1_739.jpg

2_198.jpg

Hatırlayabildin mi prenses

Murtiii parayı bastırıp bir üst model hesaba gecince kendi hesabını vedata vermedi mi?

Peki sen 81'in hesabını parayla alıp ismini bile korkudan söyleyemedin

Bunu açıkladığımızda bile korkudan evet benim diyemiyordun ?

Kendi hesabın namı değer Maximoff açılana kadar saklamadın mı ?

biri gelip kafanıza kafanıza vurunca, gerçekleri suratınıza çarpınca ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.

Sen bu durum karşısında yaverin sevimsiz hayaleti de alıp hemen gelip raporları sabote etmiyor musun prenses ?

Uyandıysan sıra yaverinde

Sevimsiz Hayalet

Bak BAFRALI'nın icraatleri ortada

Senin gibi savaş ortasında ban yiyip küsüp gitmedi

Aslanlar gibi (sizin gibi boyu 10 metre olan aslandan değil aslan kadar aslan )

Seni de senden kaç tane varsa tillahınızı kesti ve hala devam ediyor

Başlıksız-2.jpg

Bak bu rapor İkariam Kombo rekoru olabilir

İzleyip imrenebilirsin

Eğer uslu durursan sana da öğretirim bir ara

Şimdi prenses ve sevimsiz

Çapınızı bilin ve itaat etmeye devam edin

maxresdefault_72.jpg

giphy.gif

• cesitli iddialarin var ama kendini bu kadar yalana nasil inandirabiliyorsun hadi ordan usuruk diye diye okudum yazdiklarini =)

neymis 81 in hesabını satın almisim, satın alma ya da devralma gibi bir sey soz konusu değil, o hesap bende değil, yalancı da inkar eden de KAN uyesi olsun, gurursuzlar yalancilar ve sahtekarlar toplulugunda olmak nasil bir duygu acaba hic mi gurur yok sizde yalancı sahtekarlar =)

neymis savaşta param parca etmişler, yahu savaş sizin merkezinizde oldu 4 ay suren savaş boyunca sehirlerinize Üzüm dağıtmaya bile imkaniniz yoktu, limanlar kapali sehirler isgalde, 4 ay bön bön bakip izlediniz, devam eden cepheleri uzatalim diye depodan Gemi cekerken bile 2 gunluk Gemi cekiyordunuz, biriniz saga sola aksiyon yapinca digeriniz geri cekil deyip birbirinize yok sen kimsin bana emir veriyorsun yok saldırı yapmayacagiz savunmada kalacağız diye zirlamiyor muydunuz??? limanlarini isgalde tuttugumuz sehirlerinizde 100 200 Gemi biraktigimizda onu bile sabaha karsi saldirip kesmeye cesaret edebiliyordunuz ki bu raporları da kendi elinizle sanki bir halt etmissiniz gibi foruma asmadiniz mi? kim kimi parcalaya parcalaya kesmis sen ne anlatiyorsun?

hesabım banlaninca kusup gitmişim =)

melih kac hesaba grand senmisin diye mesaj attigini hatirla.. ben bir yere küsüp gitmedim de sen her gördüğünü sizi her keseni Grand sandiniz =) oğuz abinin hesabı da dahil, kimsenin hesabina girmedim sadece gerektigi şekilde yönlendirdim ki senin canin o kadar yandi ki her ezildiginde seni ezeni ben sandin =) sadece sen degilsin yahu sen ezdiklerimden birisin sadece =)

gelelim ikariam tr yağma rekoru soylemine...

sen o savaş bittikten sonra kesin olarak sunu anladin ki delta gucu ile savasirken safimiza topladığıniz o kadar ittifak ve oyuncuyu bir sonraki olacak savaşta toplayamayacaginizi bildiğiniz icin kendi basiniza hareket edemez durumdasiniz, gecende ARCHER hesabı ile denediniz eline yuzune bulastirdi hesabı tatile alıp kacti. yalan mi? şimdilerde her turlu durumda deli ittifağının yardimina ve desteğine muhtacsiniz. keza onlar da bizdeki seyin gucun capini gorduler onlar da size hem oyunda hem forumda destek vermek zorundalar. Bu da mi yalan?

attiginiz yağma raporunda bile

13 KAN ittifagi uyesi

14 DELi ittifagi uyesi var...

yani onu bile tek başınıza yapamiyorsunuz ne siz ne onlar. Bu da mi yalan?

gelelim bafrali konusuna, neymis bizim tillahimizi kesmis, bunu siz tasma takip safiniza katmadan once, phi de buna coktuklerinde Ali abi Bana saldırı olmus yardim edebilir misin diye yalvaran adam, buna saldıran 4 kisiyi aynen sizi kesip usulca kenara biraktigim gibi kesince, Ali abi senden korkulur diye yalakalik yapan beni ve tillahimizi kesecek...

atma ziya atma, diye esas benim size söylemem lazim =)

bafrali 43 5 kordinatinda yağma yiyince hesap adini değiştirdiğini sonra da sizin gelip forumda o hesapta bafrali yoktu can isimli arkadasimiz vardi biz onu uyardik hesaba bakamiyorsan tatile al dedik ama islerinin yogunlugundan onu bile yapamadi dediniz mi demediniz mi? simdi o hesabın o sehri de o adada değil onu bile yagma yemesin diye baska yere tasidiniz.. hadi bu basit bir soruydu, şimdi gururunuzu oksayacak soruya gelelim, gerci gurur yok da belki nüshası kalmistir diye umut ederek sorayim, 43 5 deki o hesapta bafrali savaş zamani savasti mi savasmadi mi? hadi sonrasında bafrali hesabı sahibine verdi, satti ya da devretti diyelim, siz bu tur seyleri kendi aranizda ne sıklıkta ve yuzsuzce yapiyorsaniz karsinizdaki de ayni seyi yapıyordur diye camur atmayin serefli olun, eger sende gurur yoksa KAN ittifaginda en azindan 1 tane gururlu adam vardir da seni uyarır madem laf yetistiremiyorsun yalan konuşarak Hem kendini hem de ittifagimizi rezil etme diye uyarsin seni hadi o da yoksa da acirim size =)

dün burda yazdığın mesajin icinde savasci ya atılan yagmanin resmini eklemistin, kafanin uzerine dusen balon bombardimaninin raporunu niye eklemedin, mesela o raporu da ekleyip bizim de basarisiz denemelerimiz oluyor diyebilirdin, ama bunu diyebilmen icin gurur sahibi olman lazim. ben baktim da eklenen raporların içerisinde onu sana gostereyim ne halt olduğunu sana hatirlatayim diye, ama malesef rapor kirik link veriyor. sizin gibi ayni raporları dosyalayip arsiv de tutmuyoruz. cevap veremeyeceğimiz yani bi tarafimizi kaptirinca ayni raporları ekleyip konuyu dagitma ugrasi icinde olmamiza neden olacak bir rakip şimdiye kadar olmadi...

sen 42 havantopu kac raund savaşır onu bi öğren sonra gel karsima konus. hadsiz seni =)

caedLM.png

• Ali bırak şu çapsız vitaminsizi vitamin almayinca akli dengeleri bozuluyor .. ne zaman kepaze olsalar bunu salıyorlar meydana :D boş şehır kabadayılarını tokatladık madem bızden buyuksunuz ve ustunsunuz boş yapmayın şevkonuda al gel bafralıda gelsın kafa kafaya vuralım hepınızı :D:D omegada yagmalıcak kanlı bulamıyoruz ahahahha hahaha hahaha murtı çok yalvarıyor ayıp ayıp :D en son aslanlık yaptıgında kedıye cevırmıstık onu sora senıde bak hemde nasıl bılıyormusun .:D:D aha boyle aglıyordun

XnHV8z.jpg

vitamini kalmamış eczaneye vitamin almaya gitmiş ahahaha

• 2 kelime ediyorum.

Ali yine manas destanı yazıyor :D Nokta koyucaktım ama virgül ile başlayalım. Madem buranın bir izlenme değeri var insanlar doğruları izlesin görsünler :) Ben de uzun konusayım.

Cevap hakkı doğduğu için yazıyorum, herkesten destek aldın vs yazmış her serverden bize desteğe gelen olmuş filan :D

Bunu yazan adam deltagücü üyesi değil, eskiden armadan evinamin tarafından kovulduğu için deltada oyunu sessiz moda aldı.Kim bilir yine kime terbiyesizlik yaptı da kovuldu.

Pside hezimetler yaşamaya devam ediyor.

Epsilonda kendisinin olmayan şeyleri sahiplenip orda da istenmeyen adam ilan edilen kişi bu grand.

30143-ekran-alıntısı-png

Betadan destek almadınız değil mi :D Hoş aldıklarınızı geri ödediniz mi o en son muamma bir meseleydi :D

ByKabus epsilonlu değil mi, afrikada bir muzun içinden mi geldi bunlar osmanla beraber. Niye geldiler funda abla burada diye geldiler.
    Siz de kabusların epsilondan kalan kuyruk acılarını kullanmak istediniz.

Sonra kapalı kapılar ardında önce usman özür diledi serhattan, sonra da haber yollattın Funda abladan özür dilesek SSF bizimle olur mu diye hesap kitap yapmaya basladın :D

Savaş esnasında emekli bakanınız Ferhat abiden gemi istemedi mi. Psi Ekrem hocalar, sizin emekli bakan ferhat abiler aynı ittifaktalar ordan zaten yakınlık.

E bu köprülerle siz gammadan da önceki seneler gp almadınız mı. Sonra adamlara hırsız muamelesi yaptınız gerci :D

Alpha serverini de es geçmeyelim.

62zuyrc.jpeg

Bu çocuğun da ekmeğini yediniz :D

Üstelik bu çocuk aç aç , yerken utanmadınız mı :D

O kadar network kurmuşsun, ittifağın 180 kişi.
    Biz 55 kişiyiz, Deli 66 kişi gelip burada bizim çok destek aldığımızdan şikayet ediyorsun.

52893-ekran-al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1-png

Gerçi sen her zaman ağlıyorsun, kronik.

Yine abaküsü alıp saymışsın, o rekor o saydığın değil, sayamadığın.
    Gir sayfamıza görürsün, yağmalanmayan kişi yok.

Oraya baktıkça neden güvenli bölgeye taşındığınızı hatırlarsın.

vK16QN.jpg

Buraya gelmedik mi, rodos vurup tatile almadınız mı :D

Oranın raporları cok uzun, inkar edersen öyle asarım. Bayılıyorum senin yalancı çıkartmaya çünkü :D

Bu yanında senin birisi geziyor, sırf adalar dolsun diye yanınıza aldığınız hayalet.

Bak onun merkezini ne hale getirmişim.

53062-ekran-al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1-png

Sabah adadaki herkes yağmamın tadına bakmış.

Caspercim güzellik uykusundan uyanmış. Adaya bir şeyler gönderiyor.

53240-ekrakhn-al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1-png

Gelirlerse beni kesmesinler diye 3 bucuk saate gemileri kaçırmış.

İş işten geçince adaya gemi gönderiyor :D

Mükemmel taktik değil mi, merkezi beni kesmesinler diye boş bırakmak.

Bu mu meydan okumanız.

Bak böyle yapılır bu iş.

tatil-gucu.png

Omegaya atıfta bulunuyor bir kaç seferdir yazıyor görüyorum.

Onlarla birlikte olabilirsin, varsa gücün kudretin onların sonunu getirmemize engel olabilirseniz gidin olun.

Şurda kısa vadede istediklerini yapsınlar.Uzun vadede o oyuncuların şansı yok. Edies berkan h gibi yıktığımız joker artıkları oradaymış madem :D Onlarda zehir gibilerdir he, alinin tıpkısının aynısı. Zaten dağılırlarken ali de o ittifağın altında enkazda kalmıştı :D

Sizi ne hale soktuğumuzu görmelerine rağmen bu kadar cesaretli davranmaları bizi çok iştahlandırdı açıkcası.

Omikron ve Omega geçmişini bilenler var aramızda. Onların şu anki parçalanmış halinin sebebi ile şu önümüzde kıvranan deltagücü üyelerini bu hale düşüren sebep aynı. Yani BİZ :D

Yakında ben de arkadaşlarımla orada olacağım.

Sizde orada olabilirsiniz.

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• teneke madem bu kadar güclusun neden ağlıyorsun bebekler gibi delinide al gel ıkınızden guzel ezme yapalım aranıza karbon kagıdı koyarız :) kanlıları kesıyoruz sevko zıplıyor :D kıskandıysan gel sevko senıde keserız vediş zıplar bızımısımız sızı sınırden zıplatmak :D:D ahahaha

• Ahahaha kim ağlıyor yahu.

Yağma yiyen siz, yenilen siz.

Yapmadığımız bir şey kalmadı.

E deli de istediğini yapıyor, sezercik misali itile kakıla yaşıyorsunuz delta serverinde :D

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• peki ARCHER isimli hesabın 40 yalan vedoşa ait oldugu sana hiç mi inandırıcı gelmiyor diye...

evet kısmen inanıyorum, üzerine 300k gp cekip, 4 ay kendi merkezlerinde savunma savası yapmak zorunda bırakılan KAN ittifağı hangi akla hizmet 300k gp ile DELTA GÜCÜ ittifağının merkezine gelmeye cesaret edebiliyor... bunun da cevabı zaten ya FALLA olur ya THOMAS SHELBY vedoş olur..

ARCHER isimli hesap, daha önce Thomas Shelby nin kendi hesabıydı, belki ip paylaşımı yaptı, belki proxy kullanıyordur,

bunlardan her türlü çirkeflik beklenir...

Şimdi normalde karışmayacaktım çünkü karşı taraf muhattap dahi alınmayacak türden insanlardan oluşuyor fakat bir dipnot geçmeden yapamayacağım. :)

Arkadaşlar benim covid'den dolayı derin bir uykuda olduğum güne denk getirip bitane yağma atmışlardı bana ve casper'e öncelikle tebrik ederim onları yağmaları için ogün grupta konuşulurken de söyledim bunlar kadir gecesindemi doğdu, gününü buldular diye fakat aynı şeyi birdaha tekrarlamaya kalktılar çarpılınca da tatil mode on yalnızzz burda bir dipnot atmak istediğim şey; ARCHER hesabında vedat oynamıyordu o gece :) Fırıldak var bitane, sarı suratlı bir arkadaş o gece o vardı hesapta ve zaten oynayış tarzından da belli iyi tanırım yan yana savaştık :) Çarpılınca dedimki inşallah devamını getirir de soğumuş olduğum oyuna bağlanmak için sebebim olur ama öyle olmadı 5 raundda topukladı. O sarı suratlı arkadaşa tavsiyem, kendini saklamadan kendi gelsin savaşmak istiyorsa elin oğlunun hesabıyla gelmesin.

Herkese iyi oyunlar, iyi tartışmalar :)

• 'COVIDDEN DOLAYI DERIN BIR UYKUDA OLDUGUM GUNE DENK GETIRIP BITANE YAGMA ATMISLAR BANA'

Valla insaf artık ya ben hayatımda bu kadar kolpa birisini daha görmedim bu sıfatı görünce dayanamıyorum

• Benim de hatırladığım sabah uyandığında fırça yediği yönündeydi hatta küsüp birbirlerine girmişlerdi çok sevdiği hayalet abisiyle de aliş ortalığı yumuşatmıştı

Boşveeeer ortaaaağım Deniz

giphy.gif

• 2 adet yagma atmıs olmanız buyuk savas galıbı yapmıyor sızı çakal aslandan et koparınca aslan olmuyor :) çakal yıne aynı cakal şevko gibi melo ve kan ve avanelerı gıbı ama hep hadlerını bılırler :) maçaları yemez gelınde sole buyuk savas yapalım yerse :D fırıldak sarı surat artıslık yapıyordu şimdi kuzu gıbı me me me yapıyor

• 2 adet yagma atmıs olmanız buyuk savas galıbı yapmıyor sızı çakal aslandan et koparınca aslan olmuyor :) çakal yıne aynı cakal şevko gibi melo ve kan ve avanelerı gıbı ama hep hadlerını bılırler :) maçaları yemez gelınde sole buyuk savas yapalım yerse :D fırıldak sarı surat artıslık yapıyordu şimdi kuzu gıbı me me me yapıyor

5 raundluk rapor almanız da sizi büyük savaş galibi yapmıyor zeka küpü.

Merak ediyor musun büyük savaş galibi nasıl olunuyor?

Melih gönder gelsin kardeşim.