ƊЄԼƬƛ ƓüƇü (ƊЄԼƬƛ) İTTİFAKI SAVAŞ RAPORLARI

• Bir umuttan diye gelen keserizler 50 koordinatından depodan şanslı ışınlardan gelenler, ışınladıkları ışınlardan yararlananlardan de bize ayrılanlar sağolsunlar ^^ama lider ve yönetimden kim varsa bakmadan topukladı, özellikle tayfunun topunu vurmuş kaçarken^^

Bizde günümüzde combo yapıyoruz, cürümleri henüz üyelerini kurtarmaya birde güzel rezil olup dönenler ^^

sen oradan kaçmayaydın sonun vıtamınsızden beter olacaktı çok fırıldaksın çokk fısfırıldak hemde misyoner şevko :D sen gıt hesap çal savaş işlerı sana gore degıl

• Devam eden deniz savaşı derken?

Bundan mı bahsediyorsun ^^

20220111_153529.jpg

Liderinden yönetimine kim geldiyse kestik gönderdik combomuzu yağmamızı yaptık, 1.5m generalle bölge de altın mı yakacaktık arkanıza bakmadan kaçmasaydınız keşke savaşsaydınız ;)

t5to8qs.png

☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

• herseyın bır amacı vardır şevko senın kafan basmaz ılla savas ıstıyorsan merkezımızı bılıyorsun artıslık yapıyordun daha onceden haber ver gelek dıye aha delıkanlısın ya sozde haber verıyorum gel tabı maçan yıyorsa:D fehmıde gelsın onu kesmesı ayrı bı keyıflı :D

• Lideriniz pompa, mavi marmara, ikarius, jokzilla, sonsamuray ve yanında getirdikleri 12 saat bile dayanamadan kesilerek bölgeden kaçtı, bizde yağmalara devam ettik ağlanıp sızlanma raporları asınca rezilliğinizi cümle alem görecek ^^

İşin en komik kısmı ne biliyor musun üyeleri yağma yemesin diye cümbür cemaat ışın atıp gelip kesilip sonrasında combolarla yağma atmamız işte bu varya 100 yılın komedisi ^^

t5to8qs.png

☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

• Tebrikler muro

bir önceki sayfada Kan ittifagina vurmuşsun Deli ittifagi ağlamış, bu sayfada Deli ittifağına vurmuşsun Kan ittifagi ağlamış...

az ezin şunları iyice dengeleri bozuldu =)

Adsız_19.png

• bir gece ansızın der ışınları atarsın şımardıkça şımarırsın sora birşey olur hevesin kacar :))

XcgxpC.jpgXcgbwp.jpgXcgcKP.jpg

şimdilik 2 adet yeterli oyle topukları vura vura kacarsın :D:D yine bekleriz

• gecenin bir yarisi işin atacaksin somun ismini bir gece ansizin yazacaksin...

bir kaç limana saldirip 4 seviye rodos yiyince somun ismini RDSKURTARMAZ yani rodos kurtarmaz yazacaksin.

sonrasında karsi saldiriya gecildiginde somun ismini tekrardan birgeceansizin yazacaksin...

hesabı tatile alıp arkana baka baka kacacaksin.

buraya kadar hersey normal gibi görünsede yani senaryo dogal akışında ilerlerken KAN ittifagindaki bu sevgili dostumuz, hesabı tatile alirken tebrikler yazmamis... ARCHER hesabinin esas sahibi herhalde anda aslanin uyandigini görünce kacacak delik ariyordu, son çare tatillemek olmus. sasirtti mi? tabiki hayir =)

caedLM.png

• Bir gece ansızın mı? Bu bana fırıldak bir arkadaşı hatırlattı. Dost dediklerinin arkasından baya bir konuşup yüzlerine gülüp eğlenen birisi.

Aramız nekadar bozuk olursa olsun çok sevdiğim bir abim vardı forum imzasında derdi ki; Nokta kadar menfaat için, virgül gibi eğrilme.

Nekadar doğruymuş, tebrik ederim onu :)

5 Raundluk savaşçı bunlar, BirGeceAnsızın yazıyorsan şehir ismine; karşılık alınca arkana bakmadan kaçmayacaksın kaçıyorsan da adamım diye geçinmeyeceksin aslan bazen ölü taklidi yapar çakallar kazandım sansın diye ama bir bakarsın av olmuşsun aslan seni yiyor :)

Screenshot_3_76.png

Menfaat caddesinde kurulan dostluklar, çile yokuşunda biter; çile yokuşuna az kaldı iyi seyirler. :)

• 3 sene önce ikariamın en büyüğüz diyen deltagücü ittifakı geceleri kan bizi kesmesin diye karaborsa kilidi atıyor.

Rodos bastıkları raporları asıyorlar.

Yağma yiyip kesim fazla kesilmelerine rağmen bunu zafer olarak görüyolar.

Farkında değilsiniz yağmanın da :D Büyük general Kentucky Tavuğu ile yaveri düdükus makarnus :)

Çok seviyorum sizi, tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar :)

İyi oyunlar.

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• 3 sene önce ikariam tr nin en büyüğüyüz dedik bunda herhangi bir değişiklik yok...

delta serverindeki bize karşı olan savasınızda madara olmamak için hangi serverde hangi ittifakların hangi oyuncuların elini öptünüz kendiniz bile sayamamışsınızdır... bu da bizim sözümüzü kanıtlıyor.

boş sehirlere yagma atarak bunu değiştirdiğini sanabilirsin bu da senin beyninin çapı ile alakalı bir durum =)

halen DELİ ittifağı sırf bize düşman diye adamların ellerini ayaklarını öper durumdasınız.

ispatını istersen, KAN ya da DELİ ittifağından hangi forum kullanıcısı mesaj yazar ya da rapor eklerse altında birinizin ya da bir kaçınızın like atması var.

buyur kontrol edebilirsin, bu sayfadan başla, iki ittifağın da sorunu ortak cünkü, DELTA GÜCÜ ittifağı korkusu...

rodos bastıkları raporları asıyorlar demişsin? savaslar rodos ile mi sonlanmış yoksa bu aslanı uykusundan uyandırmaya cesaret eden psikopat kedi geri çekilip, gelen saldırıları görünce hesabını tatile alınca mı savaslar sonlanmış??

ARCHER isimli hesapta senin oldugunu söylüyorlar vallahi billahi de inanmıyorum,

sen öyle ışın atıp 4-5 limana saldıracak, onu da birak saldırı savası yapabilecek, hatta onu da bırak abartısız söylüyorum sen savasmayı bile bilmeyen laftan baska icraatı olmayan boş bir oyuncusun, onu da bırak oyuncu bile değilsin ikariam tr nin yalancı olarak tescilli userisin sadece =)

diyenler olacaktır... peki ARCHER isimli hesabın 40 yalan vedoşa ait oldugu sana hiç mi inandırıcı gelmiyor diye...

evet kısmen inanıyorum, üzerine 300k gp cekip, 4 ay kendi merkezlerinde savunma savası yapmak zorunda bırakılan KAN ittifağı hangi akla hizmet 300k gp ile DELTA GÜCÜ ittifağının merkezine gelmeye cesaret edebiliyor... bunun da cevabı zaten ya FALLA olur ya THOMAS SHELBY vedoş olur..

ARCHER isimli hesap, daha önce Thomas Shelby nin kendi hesabıydı, belki ip paylaşımı yaptı, belki proxy kullanıyordur,

bunlardan her türlü çirkeflik beklenir...

bir üstteki paragrafta bahsettiğim inanma konusuna burda da devam edebilirim...

kuyrugunu kapana kıstırınca vedoşumun klavyesi gereksiz errorlar verir.. bu da tamamen durumu kabullenememe ve hazmedememe ile alakalı bir durum...

yazdıgı cümleye bakalım mı tekrar =)

yağma yiyip kesim fazla kesilmelerine rağmen bunu zafer olarak görüyorlar... altını cizdim özellikle =)

acını böyle saçma sapan cümleler kurarak gösteriyorsun ya, inan halen kendini birazcık da olsa geliştirmeni umuyorum.

bunu da bir kenara bırakalım simdi.. ne diyor yukardaki cümlede... fazla kesilmelerine rağmen demiş..

yahu 10 buharlı 10 düz fazla kesince ne oluyor, paket olmuşsun haberin yok. sen 10 gemi fazla kestiğinle kendini teselli et =)

elinle bi alnını kontrol et kurdela takılmış paket olmuşsun, halen sayfamıza gelip utanmadan sıkılmadan ağlıyorsun. içinden ağla güzelim içinden =)

gurursuzluğun da bir sınırı var :thumbup:

caedLM.png

• Peki sen tahmini ne zaman riv rivi bırakıp

vedata ve bana yaverlerin ile birlikte yağma atarsın ?

hayır bilgimiz olsun da seni zorlamayalım şehri açalım maddeleri sorunsuz gelip alın

aksi halde yıllarca beklememiz gerekiyor sizin cesaretinizi toparlayabilmeniz için :)

A K I N C I L A R [K A N]

giphy.gif

• bi de en trajikomik olan şey şu

bu geveze değil miydi her hesabı benim zannediyorsunuz diye keyiflenen

sen her kafana vuran hesabı Vedatın zannediyorsun ya acayip keyifleniyoruz

seni barbarlar bile keser aslan parçası :)

A K I N C I L A R [K A N]

giphy.gif

• Peki sen tahmini ne zaman riv rivi bırakıp

vedata ve bana yaverlerin ile birlikte yağma atarsın ?

hayır bilgimiz olsun da seni zorlamayalım şehri açalım maddeleri sorunsuz gelip alın

aksi halde yıllarca beklememiz gerekiyor sizin cesaretinizi toparlayabilmeniz için :)

sana yağma atamayız biz sen depo söküp şehir yıkıyorsun normal :D:D