SZO-val ez egy Kocsma

• Bocs Gro, de én ebben a csehóban inkább nem kérek semmit! :)

A fegyverletétel nem most volt. :) Ez így van! Csak voltak olyan mozzanatok, ami miatt nem volt biztos, hogy így is marad. Ezért késlekedtünk. No meg a Diplomatánk nem tudta visszahozni a fórumos fiókját. Ezért ez a "lehetőség" rajtam maradt, mint szamáron a fül! :))

• A fővárosban igen. 10-es helytartó kell, bár a palota egyenértékű vele, de valamiért úgy látták jónak, hogy a dokk építéséhez helytartó kell, a palota pedig nem helytartó, így a fővárosban csak 35-ös városháza mellett építhető.

Nem játékhiba, valamiért szándékosan van így.

Mivel ez állítólag egy kocsma, egy kávét kérnék.

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Bocs Gro, de én ebben a csehóban inkább nem kérek semmit! :)

Azért egy kumiszra a vendégem vagy Kopi.

Majd nyitok jegyet - HA lesz kedvem és időm játszani - mert lenyúltátok a játékosnevemet.

Egy lónyálat meg a név tolvajnak...

ÉS

Sört a Népnek!

• Szia Acsa!

Bocs, de tőled pláne nem fogadhatom el! :) Még megkevered azt is, mint a szóváltásainkat!

• Nahh kezdi megint... Veritas szérumot, de duplát akkor elvitelre Kopinak

Akkor oda kell tenni a kumiszt a lónyál mellé.

Aztán le is zárhatjuk a jópofizást

:closedthread:

• Nahh kezdi megint... Veritas szérumot, de duplát akkor elvitelre Kopinak

Akkor oda kell tenni a kumiszt a lónyál mellé.

Aztán le is zárhatjuk a jópofizást

Persze Acsa, persze... :)

Iszogasd csak te annak a levét, amit sikeresen kikevertél! :) Én felajánlottam a feltételek nélküli békét, hogy ne hirdessünk nyertest, egyszerűen csak fejezzük be! Nem volt jó! Pattogtál, mint a Gyalog galopp se keze, se lába fekete lovagja. Be is dőltetek, mint az ólajtó!