A İ B Tartışma Başlığı

• Dönek o kiii ne olduğu belli değil adamın benle bi konuşmuşluğu yok tanıdığı yok omegada ne olup bitiyo haberi yok yorum yapıyo boş boş hesbı bile yoktur omegada yada 300k puanı vardır.Forum delikanlısı arkadaş

• Luck

Hatırladığım kadarı ile geçen savaşda forum üzerinden yapmadığın ayrım , girmediğin polemik ve vermediğin sayısız ceza ve silmediğin tonlarca mesajım kalmadı

Fakat görüyorum ki ne idüğü belirsiz birisi çıkıp

Böyle isten anlamayanlari yönetici yaparlarsa ban yeriz :D

bu denli hadsiz bir mesaj yazıyor ve üzerinden 3 gün geçmesine rağmen herhangi bir cezai işlem-yaptırım uygulanmıyorsa

Ben burda çifte standart görürüm , ayrımcılık görürüm .

FastFooD lütfen konu ile ilgili gerekli açıklamayı yapar mısınız ?

• William Wallace cok güzel konuya deginmissin. Hic alakasi olmayan bir mesajda sirf kıșkırtma yapiyorum diye uyari almistim bu mesajda niye ceza vermemis sasirdim acikcasi. :*

Bu arada alinti yaparken mesajin tamamini alinti yapsaydin.

Luck bu arada William Wallace sizleri bana karșı kıșkirrmaya calisiyor. Bir ceza varmi acaba :D

• William Wallace cok güzel konuya deginmissin. Hic alakasi olmayan bir mesajda sirf kıșkırtma yapiyorum diye uyari almistim bu mesajda niye ceza vermemis sasirdim acikcasi. :*

Bu arada alinti yaparken mesajin tamamini alinti yapsaydin.

Luck bu arada William Wallace sizleri bana karșı kıșkirrmaya calisiyor. Bir ceza varmi acaba :D

Şu oyunda , şu forumda 2008'den beri senin gibi bir insan ne tanıdım ne gördüm

Kendini açık etmekten bu kadar korkan birisi çok garip

Tamam söz 1 yağma atıp bırakıcam

Yeter artık ismini açıkla

• Konu ne ara buraya geldi :D rahat birakin beni yakamdan düsün. Ne laftan anlamaz insanlarsiniz anlamadim ki. Sizde ne yaralar açtimda pesime düstünüz bu kadar.

Ben sizin gibi multicilerle ugrasamam. Yüzlerce hesap ile oynuyorsunuz. Keremden oynadigi hesabi istemissiniz sirf size vermedi hesabi diye adama düsman olmussunuz. Insanlarin oynadigi hesaplara bile göz dikmissiniz. Ne cirkef ciktiniz siz ya

FaLLa yida al götür pesinden. Bende size verilecek oyun falan yok. Bosuna dolanmasin pesimde :D

Edited once, last by FaLCoN ().

• Hadi gel kimden ne hesap istediğimizi kanıtlasana ?

Çamur at izi kalsın , Keremin avukatı

Hadi kanıtlayın bekliyorum :=)

• Hadi gel kimden ne hesap istediğimizi kanıtlasana ?

Çamur at izi kalsın , Keremin avukatı

Hadi kanıtlayın bekliyorum :=)

Kerem diyorsa dogrudur. Yalan söylecek olsa baska hesabi da diyebilirdi. Insanlarin oyunlarina göz dikmis bir çete ile karșı karsiyayiz.

• Keremin her dediğine doğru diyip anlattıklarım/ız karşısında ağzı açık kalan ve pişmanlık duyan o kadar çok insan var ki acıyorum sana sadece

• Keremin her dediğine doğru diyip anlattıklarım/ız karşısında ağzı açık kalan ve pişmanlık duyan o kadar çok insan var ki acıyorum sana sadece

Hem keremin oyununu isteyin vermedi diye yagmalayin tehdit edin. Konuyu oynadigi diger serverlar olan omega ve epsilona da tasiyin. Deltadaki savasta sen korkudan tatile kactiginda ittifaka kerem sahip cikti. Her türlü yardimi yapti. Simdi muslugu kesince adama düsman oldunuz. Ayip ya :D

Hem keremin oyununu isteyin vermedi diye yagmalayin tehdit edin. Konuyu oynadigi diger serverlar olan omega ve epsilona da tasiyin. Deltadaki savasta sen korkudan tatile kactiginda ittifaka kerem sahip cikti. Her türlü yardimi yapti. Simdi muslugu kesince adama düsman oldunuz. Ayip ya :D

Kerem bize hesap teklif etti , hakkımız olanı teklif edince yağmaladım tarla ettim , epsilonda ve omegada yağma yedi tarla oldu .

Benim Delta savaşımda çoğu neden tatile aldığımı da biliyor .

Kerem 20m general getirdi

Ben gelirken 30m getirdim ve bastıklarım da cabası

Musluğu açan hep benim kardeş

Ağzı olan konuşuyor

Çamur at izi kalsın

• Yuh ya adamin oynadigi oyunda ne hakkin var. Hala yag gibi üste cikmaya basladi. Dayi hesabina bile göz dikmissin. Karamamba nin savcinin daha saymadigim bir sürü hesabi istemissiniz. Kerem hepsini yazdi. Hadi kerem teklif etti. Digerlerini kim teklif etti :D

• Anlatayım çok bilmiş

Oynadığı oyunun yani hesabın parasını biz verdik , dekontunu paylaşırım istersen

Hesabı kendine alıp üstüne çöktü, biz ortak zannederken bunada en az 10 şahit sayarım

DAYI hesabını istediğimi-sikayet ettiğimi kanıtlayabilecek bir kişi yok, kanıtlanırsa hesabımı silerim

Karamambayı epsilonda keremin çöktüğü hesaba karşılık ben değil üyeler istedi .

Keremin her dediğine git inan çok bilmiş

Ama adamsan eğer biraz adamsan bana kanıt sun yada sunun kerem abinle beraber

Bende herşey belgeli , ekran resmi bulunuyor

İkinci olarak da eğer azıcık cesaretin varsa oyunda kimliğini açıklarsın aksi takdirde korkak , gıybetçi ne idüğü belirsiz çocuğun tekisin

• Bakin görün arkadaslar kan ittifaki oyuncularinin yalanci oldugunu kanitlar iki yazi. Cevaplari veren ayni kisi. Iki farkli yorum. @K e R e M

Adamlar o kadar organize yalan konusuyorki dekont ve yalanci sahit bile ayarlamislar.

Anlatayım çok bilmiş

Oynadığı oyunun yani hesabın parasını biz verdik , dekontunu paylaşırım istersen

Hesabı kendine alıp üstüne çöktü, biz ortak zannederken bunada en az 10 şahit sayarım

• İlk alıntıd deltada attığımız yağmanın üstüne yazıldı , o hesap kendi şahsi hesabı biz almadık ve vermedik

İkinci alıntıyı epsilonda oynadığı hesap için yazdım

Farkı çocuklar bile biliyor bay çok bilmiş tık laf ebeliği yapma madem Kerem abinin herşeyini çok iyi biliyorsun bunuda bilirsin

• Puhaaaa kivirmaya devam. Bu kadar laf kivrakligi yapan baska bir oyuncu yok Ben kendimi bildim bileli keremin epsilonda hesabi var diye biliyorum. Niye hesap alma ihtiyaci duydunuz ki :D

• Puhaaaa kivirmaya devam. Bu kadar laf kivrakligi yapan baska bir oyuncu yok Ben kendimi bildim bileli keremin epsilonda hesabi var diye biliyorum. Niye hesap alma ihtiyaci duydunuz ki :D

Yanlış biliyorsun kıvırma işi bana değil laf çeviren sana yakışıyor .

Kerem epsilonda ne zamandır oynuyor ?

6 ay kadar oldu olmadı

Ben ondan daha önce de SSF ittifakındaydım hatta T1D savaşına katıldım

Hesabı almayı bize kerem teklif etti içindeki altın yüzünden , sonra hesaba ve altına çöktü