Haritanın ücra köşelerine taşınma

• Arkadaşlar SA

daha önce bir sorum olmuştu ' Haritanın ücra köşelerine taşınma '

Şimdi izninizle son sorumu soracağım.

Ben buraya 240 ambr ile taşınmıştım, şimdi ben amb harcamadan sadece sömürge atarak uzak diyarlara yelken açsam, sistem yine benim yanıma oyuncular verecek mi?

Ona göre uzaklara göçeceğim, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• link gelmemiş post'a , o linkte yazılanlar aynen şöyleydi ;

Selamlar herkese..

Soru :Bugün ikariam'a başlayanlardanım. Haritanın merkezi çok dolu ve bu hoşuma giden bir şey değil.. Şehrimi haritanın, kimsenin olmadığı en ücra köşelerine taşıdım.

Taşıdıktan en fazla 10 dakika sonra, taşındığım ada yeni üyelerle doldu.......................

Ben nereye taşınırsam sistem oraya yeni oyuncular mı atayacak?

Cevap: FaLCoN: Evet sen nereye tasinirsan o ada bos ise sistem oraya birilerini atacak. Onun icin ipli hesaplarinada tasimalisin.

• Evet sistem senin yanina oyuncular verir. Baskasini istemiyorsan ayni anda ipli hesaplarinla sömürge kurmalisin.

• İp li hesaplardan ada tutma tavsiyesi veriliyor forumda şaka gibi. Bizim zamanımızda multinin m si geçse direk banı koyar geçerlerdi. Multiden ip ban yemiş arkadaşım vardı

• multi açmak hesap değil onlarla etkileşim kurmak yasak sen gidip charını açtığında ipni bağladığında kısıtlanıyorsun adamda o işi yap sonra sömürge aç diyor