Delta Genel Tartışma Başlığı

• Merkezine gelen rakibine aksiyon dahi tutturamayan pasif bir ittifakın pasif oyuncususun forumdan çık ve oyuna dön gerçeklerle yüzleş ^^

Kale dediğin yerde yediğin 50 tane yağma yediğin raporu yakında asacağım sen buralarda takılmaya devam et, çap meselesi ;)

kale dediğin yerde yağma yersin eyvallah, ama kale dediğin yerde hesap kaptırıp böyle konuşmazsın. Kan ağzıyla konuşmaya devam et gp satıp düğün yaptım havaları atmaya devam edersen düğüne harcadığın parayı nafaka olarak ödemeye geçiceksin seni kâle alan tek bir delta gücü üyesi yok fake forum hesapları açıp kendini poh pohlamaya devam et sonunu herkes izleyecek burda (.) nokta . Ah şevko vah şevko :)

Sen konusabiliyor muydun yahu.
    Biz seni felçli zannediyorduk.

Geldiğimizde baygın rolü yapıyordun hep.
    Şifacın kimse liderinizi de götürün.
    İşe yarar.

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Deli ittifakı ile Delta Gücü ittifakları arasında yapılan savaşta her iki ittifakı da kutluyorum. Raporlar sayfası yerine buradan tebrik etmek daha mantıklı. Savaşı mümkün olduğu kadar raporlar sayfasından izledik. Klasik sataşmalar. 2008 den beri hep aynı aksiyon. Savaş meydanında savaş biter, forumda yeni başlar. Ne kadar haklı galibiyette olsa iki taraf içinde söylüyorum. Forumda kim çok yırtınırsa diğeri öf yeter artık deyip çekilir. Yırtınan galip gelir. Anlıyacağınız herzaman klavye galip gelmiştir. asılan raporlara baktığımda bug olayı yıllardır biliniyor. Sebebi de biliniyor. savaşta aksiyon tükendiğinde bug olur. Bunu iki tarafta bilinçli yapmış. Stratejşi midir? Elbette iki tarafta bu strateji yi kullanmış. Rakibi yıpratmak rodos da öyle, savunma rodos basar rakibin uzaklardan gelirken yılmasını bekler. Ama burada yan yana adalar. İki tarafta boşa kürek çekmiş. Ama iki tarafında günlerdir emeği var. Göz ardı edilen bu. Birde Delta gücü 169 üye li hepsi aktif olmasada multisi bol diğer rakibine göre. Yetmiyor Omegadan banlanmış oyuncuyu bile Delta ya getirip hesap veriyorlar. Dellta Gücüne bu yakıştımı? Rakibin 71 kişilik ittifak. General olarak ta düşük. Altın olarakta. Ama helal olsun başa baş savaşlar çıkarmış, hasarlarda belli 49-51 . Bu zevkli savaşın Forum da nekadar süreceği belirsiz. KAN delta arasındaki forumdaki savaş bir buçuk yıl sürdü. Her iki ittifak ada tebrikler. Böyle savaşlar olmasa ikariam ın zevki çıkmaz. Birbirinize kırıcı olmayın. KILICINIZ KESKİN, KLAVYENİZ SEVECEN OLSUN.

9cj9lE.jpg

• başa başmı savas cıkardılar hahaha:D:D sevko kactı dedem :D ezıcı olarak galıbıyetı kutlamıyoruz bıle nıyekı delı ocagı hafif geldı bıze :D ısınma antremanı dıyelım sevkonun 1 haftalık hazırlıgı ıle kale basmaya geldı sora savunma puanında rekor kırdılar :D

• Sen forumlarda ne zaman ağlayıp zırlasan delta gücü dayak yiyor demektir.

Bunu tüm forum öğrendi artık

Fake hesap açıp saçma sapan yorumlarla kendince delta gücünün sahada yediği dayağı klavye başında toparlamak istiyosun

Yiyen yer :D

Ama bu alemde ben delta serverinde oynuyorum diyen herhangi birisi asla yemez :D

Kendini kandırmaya devamke

• ağlamadıgın bır burası kalmıstı burayada gelmıstın ne acı degılmı elınden aglamaktan başka hıcbırsey gelmıyor yaran derin tabı sen ağlamıcanda kım aglıcak ordan bı 90 k fuze ateşle bakayım bıze sen ::D:D

• Zihinsel problemlerin var senin :D

• selamun aleyküm erenler ve dahi erenlere gönül verenler naber

EAGLE kim ya nickimi zaptetmiş sjsjsjsj

• Asılan raporları okuyabiliyorum Casper. Bazı yerlerde fena hırpalamışlar. Bilhasa babacan ı tebrik ederim. Ustalığını konuşturmuş.

Asılan raporlarda gerçektende ilginç durumlar var. Heralde bu iki tarafında dikkatinden kaçtı. Deli ittifakının astığı raporlarda raporların üst bölümünde savaş raporları bölümü var orada kimi 150, kimi 180, kimi 800, kimi 1800 e kadar çıkmış. 800 ve 1800 lü raporlar bug dan dolayı olabilir. Ancak 150 ve 180 li rakamlar gerçek. Bunun 30 u cephe savaşı olsa 120 si yağma. Delta Gücünün astığı savaş raporlarında savaş raporları bölümü 20 yi geçmiyor. bunlar cephe savaşları. Bu aslıan raporlardan bile kimin daha çok çaba gösterdiği görülüyor. Belgeler yalan söylemez. by_hipertrofi iyi tanıdığım göz doktoru var. Randevü alayım. Sen gözlerine baktır. Şaka bir yana adamlar sizi gerçekten ezmiş.

9cj9lE.jpg