Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Demekki böyle birşey denk geldi ![]()
Delta Genel Tartışma Başlığı
-
- Discussion
- TR
- Delta
- Claudius
- Thread is marked as Resolved.
-
-
o sopa ben dışında herkes için
şu an bana küçük bir kıvılcım lazım

-
Gelin gelin dediniz.
Geliyoruz ama rodos dısında bir şey yok.
Sayınızı ve yukarıdan konuşmanızı gören sizi bir şey zanneder.
Bu 52 kişilik ittifak benim ittifağımdır övünmek gibi olmasın, siz daha kalabalık iken 5-6 ay sizi misafir edip yendik.Bu kadar cok rodos basılmadı
Bu kadar derken 6 ayda 3-4 tanedir. Sizler tapınağın süresi dolar dolmaz maşallah
Abaküs ali 100 den fazla var diye bir zırvaladı ama, işte dışarıdan gelip görenlere karşı rezil olmamak için yalan söylüyor.Yanlış anlaşılmasın şikayet ettiğim yok, devam edin. Elinizden başka bir şey gelemeyeceğinin farkındayız.
Ama ona göre konusun, yerinizi bilin çocuklar.
-
Ne bekliyorduk ki ?
Agoradan Şevket ban yediğinde üfürenler
Abaküsüyle dolaşıp zırvalayanlar
Rahat korsan yapayım derdi güden liderler
…Barbarlar > Rodos Gücü
-
Rodos basmaktan başka birşey gelmez ellerinden şimdi biri gelir söyler siz bastınız yalan dolan bahaneler ama durum ortada 1 haftada kaç kere rodos vurdunuz

-
Delta gücü ittifakının tanımı
Neredeyse 10 a yakın ittifak veya ekibin birleşmesiyle oluşan geçmiş zamanlar da cılız rakiplerini yenerek ego şişiren ve kendilerini deltanın hakimi, sahibi zanneden ancak büyük savaşta dostumuz ve müttefikimiz olan KAN ittifakından yediği sağlam tokattan sonra egolarından arınmak zorunda bırakılan bizlere karşı bir şey yapamadığı için kabuğuna çekilmek zorunda kalan büyük bir tarla ittifakıdır.
Dediğim gibi ona yakın ittifak veya ekibin birleşmesiyle ortaya çıkmış bu oluşum bizleri 2 ittifak olarak nitelendirip bahanelerle karşımıza çıkamamaktadır.
KAN ve DELİ OCAĞI ittifaklarının toplam sayısı 113 olmasına rağmen bizden neredeyse 60 kişi daha fazlasınız ve buna rağmen ama siz 2 ittifaksınız bahanesi ortaya atılmaktadır. Sizde old ittifakına karşı birleşmeden önce ki kadronuz ile oynayın madem sonradan katılan tüm ittifak ve ekipleri ittifaktan çıkartmanızı istiyorum. 2 ittifaka karşı 10 a yakın ekip veya ittifakın birleşmesi adil mi sizce :))
Neyse ki kuru kalabalıksınız biz ikimiz siz hepiniz derler ya o hesaba döndü olay

Merkezimize gelin dediniz, geldik..
Merkezinize gelip sizlere ve multi hesaplarınıza yüzlerce yağma attık, atıyoruz.
Şu ban yiyen paraşütü açılmayıp yere çakılan bir hayalet vardı hatırlarsınız, onu da epey yağmaladık. Korumaya gücünüz ve cürmünüz yetmedi..
Ne bastığınız rodoslar ne de saçma sapan ve cılız aksiyonlarınız bizi durdurabildi. Kendi merkezinde güvenli adalarında yüzlerce m gp ile boş depoyla oynayacak kadar aciz durumdasınız.
Asacağım 2 görüntü savaşı ve merkez baskınımızı merak edenler için ön izleme tadında olsun elimizde yüzlercesi var, zamanı geldiğin de asılacak..

Dostlarımıza selam olsun, birlikteliğimiz daim olsun.
-
-
Neredeyse 10 a yakın ittifak veya ekibin birleşmesiyle oluşan geçmiş zamanlar da cılız rakiplerini yenerek ego şişiren ve kendilerini deltanın hakimi,
Deltanın en eskisi olarak bir yanlışı düzelteyim.
Eskiden kastım; kasım kasım kasılan, öz hakiki deltalı Casper dahi ortada yoktu
Kısa donla dolaşıyordu o kadar eski.
Eskiden de kaybediyorlardı.
Ve yine günde 5 vakit rodos basarlardı.
Zaten kendilerini bu kadar sarmaş dolaş yapan, her yenildiklerinde farklı ittifaklarla birleşmelerini sağlayanda, bizdik
Geçmişten günümüze Tatil RodosGücü İttifağı ve türevlerinin bahaneleri;
Rodos bastım çünkü;Adadaki yer için, üyemize laptop verildi
Rodos
İttifak lideri üyelerine ambuş alıyor
Rodos
General ve altınları fazla
Rodos
General GRIFFON yağma üstüne yağma atıyor
Rodos
Türk ittifağı geleneksel 1.mangal partisi yapmış
Rodos
İttifağın gundisi üyeleri diskoya götürüyor
Rodos
Kuzenim basmış
Rodos
Bu liste uzar gider...
Son olarak La_Sivrinin ATA ittifağına gülen adamını revize diyorum.
Bundan gayri Tatil ve RodosGücü ittifağına gülen adam olarak ilan ediyorum
-
Tarla Gücü üyelerine kamu spotudur

-
cephelerden kaçmak için bug yapan şevko :D:D senin kaçışın kan ittifakındanda komik olacak

-

derbeder abi havanlar bitmiş gooşş boşver kanı şevketi
-

Kumdan kalenize gelip, kumdan castle oyuncularınıza 7/24 bu şekilde aksiyon atarken bayağı keyif alıyoruz, bu astığım görüntü gibi yüzlercesi var. Lütfen biraz varlık gösterin

Unutmadann granda söyleyin hera da daha fazla füze bassın yoksa kendi merkezinde aksiyondan füzesiz kalan ittifak olarak ikariam tarihine geçeceksiniz

Ayrıca bir yere gittiğimizi nereden çıkartıyorsun? Biz daha başlamadık

-
Size çaresizliği tek bir fotoğraf ile tarif etmek istiyorum

Oyuncu ismini CASTLE yapmışsın ama başına kumdan eklemeyi unutmuşsun
karşımıza savaşçı diye çıkardığınız adamlar varlık dahi gösteremiyor

-
Merhaba arkadaşlar bu yeni açılmış servera ne zaman hesap taşınma olacak bilgisi olan varmi
-
şevko bunun gıbı yuzlerce rapor var elımızde:D:D ısın atıp savunma puanımı kasıyorsun şevkoo kan ıttıfakına yalvarma şevko sağda solda anlatıyorlar bana kadar gelıyor bak :D:D1 haftada kaleye gırıyordun noldu o iş
hala sur tırmalıyorsun şevko 
-
Merkezine gelen rakibine aksiyon dahi tutturamayan pasif bir ittifakın pasif oyuncususun forumdan çık ve oyuna dön gerçeklerle yüzleş

Kale dediğin yerde yediğin 50 tane yağma yediğin raporu yakında asacağım sen buralarda takılmaya devam et, çap meselesi

-
Merkezine gelen rakibine aksiyon dahi tutturamayan pasif bir ittifakın pasif oyuncususun forumdan çık ve oyuna dön gerçeklerle yüzleş

Kale dediğin yerde yediğin 50 tane yağma yediğin raporu yakında asacağım sen buralarda takılmaya devam et, çap meselesi

kale dediğin yerde yağma yersin eyvallah, ama kale dediğin yerde hesap kaptırıp böyle konuşmazsın. Kan ağzıyla konuşmaya devam et gp satıp düğün yaptım havaları atmaya devam edersen düğüne harcadığın parayı nafaka olarak ödemeye geçiceksin seni kâle alan tek bir delta gücü üyesi yok fake forum hesapları açıp kendini poh pohlamaya devam et sonunu herkes izleyecek burda (.) nokta . Ah şevko vah şevko

-

son olarak şunu ekleyeceğim, Merkezimize gelen rakibimizin aksiyonlarını rakibimizin bastığı füzeler ile savuşturuyoruz var durumun ne kadar içler açısı olduğunu ne kadar rezil bir durum olduğunu sen anla

-
Kahkaha atmamak elde değil. Tebrik ediyorum Arkadaşlar Ama Sizlerden Şahsi Olarak Bir Ricam Olacak...
Eğer Mümkünse Coff ittifakında Elinde 3-5m kaynak Olan Oyuncu Bırakmanızı Rica Ediyorum Çünkü Kendime Bir Hedef Koymuştum Savaştan Sonra kan-coff-kb ve doka ittifaklarındaki oyunculardan alacağım kaynaklarla ilk 50 ye girmeyi planlıyordum, ne yazıkki kan ittifakında kaynak alabileceğimiz oyuncu kalmadı. Sırada ismetin multileri vardı (pardon coff ittifakı diyecektim) kızismett Olursa onlardan yağmalayacağım kaynaklar var orantısız güç kullanmazsanız sevinirim.. Tşk iyi Bayramlar
ohh iyi Bayramlar coff 
Osmancığım bu zamana kadar foruma girip boş konuşmaktan başka icraatini gören olmamış, geçmiş savaşlar içinde rakip üzerinde vali basma hayali kurarken rakibininin valiliklerini tamamlamasına yardımcı olmuşsun tarla osman

O kadar çapsız bir oyuncusun ki ana şehirlerinde generalliği olmayan bir oyuncuya söm ismini OCAK SÖNDÜREN yapıp ışın atıp 1 tane yağma bile alamayacak kadar beceriksizsin, yağmaya geldiğin yerde de kesilip kalan askerlerini şehri koru diye gönderen bir beceriksizsin

Ateş olsa cürmü kadar yer yakamayacak adamlar ocak söndüren diye dolaşıyor

Bu rezillik sana 1 sene yeter umarım ocak söndüren osman

Bu arada kale dediğiniz yerde 3 hesap kaptıran sizsiniz, bizim kalemiz hala sağlam
Ve sizin gibi çapsız oyuncuların asla gelip de girmeye cesaret edemeyeceği bir kale 
Biz sizin kalenize, merkezinize geldik oyun kurup oynuyoruz verdiğiniz vereceğiniz maksimum karşılık kendi merkezinizde aksiyon yememek için cephe açmaya çalışmak oluyor

Biz buraya gp altın eritmeye geldik eriyen gp veya altından dolayı neden gocunalım? Aksi olsaydı sizin gibi merkezimizden çıkmıyor olurduk değil mi osmancığım o yüzden erittiğimiz gpnin altının hesabını biz yaparız sen kendini yorma

Bu arada gp altın satıp düğün yaptığım dediğimi kanıtla, eğer kanıtlayamazsan boşlukları doldurmak benim hayal gücüme kalmış tamam mı beceriksiz tarla osman

-
ışın atan heryerı yakıp kavuran şevko ve kocareis saldırı puanları
6 İmparator 乂KOCAREİS乂 ƊЄԼƬƛ 4,258,181 21 N o M e R C y DELI 535,225 
şevko sesin çok aşşagıdan geliyor
cephe kapatmak için bug yap ne bilim oyun açıgı ara