Dünyalar Arası Genel Tartışma Başlığı

• Emre Ayaz Dedi server acıldıgından berı multi bot sıstemlerıyle kp basan ittifak uyesi

TR PHOBOS

METE HAN (KIYIM)

Emre ayaz bunları söyledi ama, ittifaklarının sunucunun başlangıcında korsan puanları için çoklu bot hesapları var. Bunu Tr Phobos server da 11:1 adalar konumların da kontrol edebilirsiniz. arkadasımız oyun kuralları dahılınde kılıt atıldıgı ıcın bu kadar soylenmesıne ragmen kendi ittifak arkdasları oyun kuralları dısında aksiyon alarak multi bot sıstemi kurmuslardır

For foreign player,

Emre Ayaz said this, but his alliances had multiple bot accounts at the server's launch to earn pirate points. You can check this out in the 11:1 island locations on the Tr Phobos server. Despite all this complaining about our friend's actions being taken within the game rules, his alliance members have taken action outside the rules and established a multi-bot system.

• ahaha oyunun en büyük multicisi gökhan dır Phobos serverında TheMechanic , LOKİ , ASGARDİAN, xCengizhanX , ODİN hesapları onundur. Farkettiyseniz hesapların biri dışında hepsi iskandinav mitolojisi benzer isimleri taşıyor şehir isimleri de öyle bir kere bakan anlar zaten multici olduğunu.

For foreign players

The biggest multi player in the game is Gökhan. He owns the accounts TheMechanic, LOKİ, ASGARDİAN, xCengizhanX, and ODİN on the Phobos server. If you've noticed, all but one of the accounts have names similar to those in Norse mythology, including the city names. One look at it and you'll know he's a multi player.

• İP paylasımı yapılması halında bır oyuncu 10 adet hesap kullanabılır bende bu kural dahılınde 4tane hesabım mevcuttur. xCengizhanX benim hesabım degıldır

In case of IP sharing, a player can use 10 accounts. I have 4 accounts within this rule. xCengizhanX is not my account.

• ipli hesaplara multi mi diyorsunuz siz Emre Ayaz^^

sadece ip li ve 4 tane değil ip değiştirip kullanıyorlar ban da yediler bu konuda ama daha akıllanmadılar . Haa ip li hesaplar ilgili düşüncem onlar da kaldırılmalı herkesin 1 (yazıyla bir ) serverda tek hesap yönetme hakkı olmalı orası ayrı benim düşüncem ama multi yapıyorlar ip değiştirip

• ee gökhan bunlar senin kilitçi multici biri olduğun gerçeğini değiştirmiyor kardeşim daha önce de söyledim ama anlamak istemiyorsun korsan umrumda değil orda sadece 16 saatlik bastığım 7k dan sonra 2k daha basmıştım yetti 22.liğe korsan kasmaya çalışsam ilk 10 da olurdum 22 de değil

• PannaCotta  FastFooD

Phobos, Helios, Themis,Erida,Nereus ve Leto sunucuları için birleşme talep etmekteyiz.

Sunuculardaki oyuncu sayılarının azlığı, ittifakların azlığından kaynaklı sunucular ölmüş vaziyette. Aktif oyuncu sayısı 5 ila 10 arasındadır.

Bu şekilde daha da azalacaktır. Sizlerden talebimiz bahsi geçen sunucuların tek bir sunucu da birleştirilmesidir.

• PannaCotta  FastFooD

Phobos, Helios, Themis,Erida,Nereus ve Leto sunucuları için birleşme talep etmekteyiz.

Sunuculardaki oyuncu sayılarının azlığı, ittifakların azlığından kaynaklı sunucular ölmüş vaziyette. Aktif oyuncu sayısı 5 ila 10 arasındadır.

Bu şekilde daha da azalacaktır. Sizlerden talebimiz bahsi geçen sunucuların tek bir sunucu da birleştirilmesidir.

sağlam tutturmuşsun :D

Trojan_Horse

Phobos

General Maximus (Max) ittifakı