Λύσεις σε συχνά προβλήματα του παιχνιδιού

 • Καλωσόρισες στο Ikariam!


  Εδώ έχουμε συνοψίσει τις πιθανές λύσεις σε διάφορα ζητήματα που αφορούν το παιχνίδι:


  1 Υπάρχουν δύο ή περισσότεροι παίκτες που συνδέονται από την ίδια ip (ίδια σύνδεση), π.χ. συγγενείς, ζευγάρια ή έχω 2 ή παραπάνω λογαριασμούς στο ίδιο κόσμο.

  Αν παίζετε από κοινή σύνδεση με άλλους λογαριασμούς ή έχετε υπό την κατοχή σας πολλαπλούς λογαριασμούς θα πρέπει να το δηλώσετε μεσώ της λειτουργίας που υπάρχει στις επιλογές του λογαριασμού σας στο παιχνίδι.
  1 Επιλέγετε επιλογές και στην συνέχεια την καρτέλα IP-Sharing.
  2 Βάζετε τα ονόματα των παικτών που έχετε κοινή σύνδεση και πατάτε το κουμπί "προσφορά" για τον καθένα ξεχωριστά.
  3 Οι παίκτες στους οποίους έγινε προσφορά IP-Sharing θα πρέπει να κάνουν αποδοχή.
  Προσοχή: Σε περίπτωση που 3 ή περισσότεροι λογαριασμοί έχουν κοινή σύνδεση, θα πρέπει στον κάθε λογαριασμό, στη επισκόπηση της λίστας IP-Sharing, να εμφανίζονται όλοι οι υπόλοιποι λογαριασμοί που έχουν κοινή σύνδεση.
  2 Έχω κάνει εγγραφή μεσώ της εφαρμογής του Ikariam για τα κινητά και προσπαθώ να καταχωρίσω το E-Mail για να μπορώ να παίξω και από τον υπολογιστή. Δυστυχώς, η δυνατότητα καταχώρησης E-Mail μεσώ της εφαρμογής είναι εκτός λειτουργίας επί του παρόντος. Όσες φορές και αν δοκιμάσετε, το E-Mail σας δεν θα καταχωρηθεί. Η διαδικασία γίνεται χειροκίνητα από την διαχειριστική ομάδα υποβάλλοντας ticket.

  Αναλυτικά η διαδικασία που πρέπει να κάνετε περιγράφετε εδώ: Καταχώρηση e-mail/κωδικού σε λογαριασμό που δημιουργήθηκε από το Ikariam app!
  3 Παίζω από την εφαρμογή και ορισμένες λειτουργίες που υπάρχουν στην web έκδοση του παιχνιδιού, στην εφαρμογή λείπουν. Η Gameforge - η εταιρεία έκδοσης του Ikariam, έχει αποσυρθεί από την ανάπτυξη εφαρμογών για τα κινητά τηλέφωνα. Ως εκ τούτου η εφαρμογή δεν αναπτύσσεται άλλο.

  Η εφαρμογή δεν είχε ποτέ σκοπό να αντικαταστήσει πλήρως την web έκδοση του παιχνιδιού. Θα πρέπει να την βλέπετε περισσότερο σαν μια εφαρμογή υποστήριξης και λειτουργίας βασικών ενεργειών.
  4 Αποκλείστηκε ο λογαριασμός μου και χρειάζομαι πληροφορίες. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ δημοσιεύετε στο φόρουμ. Θέματα αποκλεισμών δεν επιτρέπονται να σχολιάζονται στο φόρουμ.

  Αν έχετε κάποιο παράπονο ή απορία σχετικά με τον αποκλεισμό σας, πηγαίνετε στο http://support.gr.ikariam.gameforge.com και υποβάλετε το αίτημά σας μεσώ του συστήματος υποστήριξης. Οδηγίες για το σύστημα υποστήριξης βρείτε εδώ. Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την επικοινωνία με τους χειριστές ή επιθυμείτε επανεξέταση του αποκλεισμού από ανώτερη βαθμίδα στην ιεραρχία της Δ.Ο. έχετε το δικαίωμα να το ζητήσετε ακολουθώντας πάντα την ιεραρχία.
  5 Έλαβα υβριστικό/προσβλητικό μήνυμα στο παιχνίδι. Η αναφορά προσωπικού ή κυκλικού μηνύματος με υβριστικό περιεχόμενο θα πρέπει να γίνει εντός παιχνιδιού και όχι μέσω συστήματος υποστήριξης. Ανοίγετε το μήνυμα και κάτω από το περιεχόμενο υπάρχει η επιλογή announcement_ikariam_gr_cf4357f79d83c4f546ba4d2d873044ed.png. Το μήνυμα αυτό θα σταλεί αυτόματα στον αρμόδιο χειριστή ώστε να εξεταστεί αν χρήζει αποκλεισμού.

  Εξαίρεση αποτελούν τα μηνύματα στην αγορά του νησιού, στο προφίλ παίκτη και στις σελίδες των συμμαχιών για τα οποία πρέπει να γίνει η αναφορά μέσω του συστήματος υποστήριξης: http://support.gr.ikariam.gameforge.com/.
  6 Έχετε υποψίες ή ενδείξεις ότι ένας παίκτης παραβιάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Μέσω του συστήματος υποστήριξης (http://support.gr.ikariam.gameforge.com/) και αφού έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας και επιλέξει τον αντίστοιχο κόσμο, μας αναφέρεται τα ονόματα των λογαριασμών που επιθυμείτε να εξεταστούν. Για την δική σας διευκόλυνση παρακαλείστε τα αιτήματά σας για έλεγχο λογαριασμών να συνοδεύονται από τις ενδείξεις που σας οδήγησαν να πιστεύετε ότι παραβιάζουν τους κανόνες. Λόγω προστασίας του απορρήτου, δεν επιτρέπεται να σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης.
  7 Μου έκλεψαν τον λογαριασμό.
  Η ευθύνη για την σωστή προστασία των λογαριασμών ανήκει στους παίκτες και μόνο. Η διαχειριστική ομάδα, δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιστροφή κλεμμένου λογαριασμού. Σας συμβουλεύουμε να ενημερωθείτε για τον σωστό τρόπο προστασίας των λογαριασμών. Σε μια τέτοια περίπτωση επικοινωνήστε μεσώ του συστήματος υποστήριξης
  8 Ενδιαφέρομαι να μάθω ποιες είναι οι αρμοδιότητες της εθελοντικής ομάδας και να συμμετέχω και εγώ. Τα μέλη της ομάδας, η ιεραρχία και οι αρμοδιότητες κάθε βαθμίδας περιγράφονται εδώ: Η ομάδα του Ikariam.gr

  Αν σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε στην ομάδα, παρακαλώ διαβάστε: Αναζήτηση μελών για τη διαχειριστική ομάδα του Ikariam.gr


  Ο μοναδικός και επίσημος τρόπος επικοινωνίας με την ομάδα διαχείρισης είναι μέσω του συστήματος υποστήριξης (http://support.gr.ikariam.gameforge.com/).