mantıklı olan şeylerı istiyor millet ama dediğim gibi talepleri dikkate alacak bir oyun değil
"O zaman niye böyle bir hizmet açtınız?" diye sorarlar şirkete.
zelosa mı ne en son forumdakılerın gazıyla başlamıştık zaten yunanlılar gelecek diye
Zaten oradalar,rapor asıp duruyorlar.
Bu arada
"En iyi fikir,tüm serverları birleştirmektir. Eğer yeni oyuncu kazanmaya yardımcı olmazsa oyunu kapatın." diyen var. (Nasıl aklımıza gelmedi server birleştirmek?)
"Araştırmalar daha hızlı bitsin." diyen var.
"Ticaret gemisi sayısını arttırmanın bir yolunu yap." diyen var.
"Uygulamayı düzelt. Herkes onun hakkında alay ediyor ve hiçbir şey yapmıyorsunuz." diyen var. (Biraz kızgın)
"İkariam'ı seviyorum. Çünkü ilginç stratejiler var. Tekrar tekrar geri geliyorum." diyen var. (Hesap siliyorsun ve sonra yeniden mi açıyorsun yani?)
"Fişekçilik araştırmasının açıklamasında ilk cümlede yanlışlık var. "Sülfür gerçekten fena bir maddedir." yerine "Sülfür gerçekten şeytanın bir eseridir." yazıyor." diyen var. (Bizde de ikincisi yazıyor. İngilizce yazan bir Türk mü yazdı acaba?)
"Uygulamayı birisi düzeltsin." diyen(ler) var. (5 kere yazmışlar)
"Savaşı kazanan ittifak,hammadde ve altın ödülü alsın." diyen var. (Korsandan bağımsız olarak mı?)
"Lütfen hızlı oynayabilmek için uygulamadaki problemi çözün." diyen var.
"İkariam'ı seviyorum. Muhteşem bir oyun. Başlangıçtan beri oynuyorum." diyen var.
"Eski hesabıma erişmeme izin ver." diyen var. (Ban mı yedin yoksa bırakıp gittin mi?)
"İyi ol." diyen var.
"Arap serverlarında GP depolamak için hesap yapıyorlar. Savaş zamanı o hesaplar asker satışı yapmak için tatilden çıkıyor. Bunu durdur. Bunu yapan kişiler ceza almalı." diyen var.
"Daha ucuz ol." diyen var. (Ambrosia için dedin herhalde)
"Tayvan serverlarına bakın. Sadece hesap açın. Yalnızca ıssız adalar var. Kimse oynamıyor." diyen var. (Çince olmasa İngiltere'nin "deneysel" serverı için ideal yani)
"Yunanistan'da Alpha ve Epsilon serverlarını birleştir." diyen var.