Geri Bildirim İçin Yeni Sistem

• "Daha hızlı inşaat." diyen var.

"Bugünlerde kuralları uygulamada çok gevşekler. 750k GP'si olan adamlar var." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Tonlarca Ambrosia." diyen var. :D

"Uygulamayı güncelle." diyen var. :|

"Kalan (ıssız olmayan) birkaç adayı birbirine yaklaştırın. Artık sadece sıkıcı." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü oyunu sevdim." diyen var. :/ ("Sebep mi lazım?" der gibi) :D

"Çok seyahat etmek ve tekrar arkadaşları bir araya toplamak olsun." diyen var. :/ (Ne demek istediğini anlayan?)

"Daha hızlı oyun." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Bir server yap." diyen var.

"Uygulama için bir güncelleme yapın veya Web halinin Chrome'dan daha kolay görülmesini sağlayın." diyen var. :|

"Daha iyi grafikler." diyen var.

"Daha fazla bedava Ticari Rota." diyen var.

"Korsanlığı her zaman en büyük oyuncuya otomatik olarak vermemek için %50 kazanma şansı haline getirin. Serverların ölmesini durdur." diyen var. :/

"Uygulamayı bilgisayardakiyle aynı özelliklere sahip olacak şekilde programlayın." diyen var. :|

"Uygulama daha iyi olsun." diyen var. :|

"Daha fazla bina sahası. Süper Yığın Sahası diye bir bina olsun. Kapasite yeterli değil. 3 Depo ve 1 Yığın Sahası,daima az." diyen var. :/

"Daha fazla Depo." diyen var.

"Savaştan sonra bina seviyelerinde düşmeler olsun." diyen var. :/

"Daha hızlı gemiler. Savaşlarda gemilere daha hızlı hammadde yüklensin. Yeni başlayanlar için yardım." diyen var. :/ (Son istediğin zaten yok mu?) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,eğlenceli bir oyun." diyen var. :thumbup:

"Daha fazla ve daha hızlı gemiler. Bu,oyunu daha dinamik yapacak ve oyuncuların oyunda daha fazla zaman geçirmelerini sağlayacak." diyen var.

"Her şehirdeki her olası binayı en az 1 kere inşa etmek için yeterli (toplam 28) bina sahası olsun." diyen var. :/ (Yani 1'i mavi bayraklı toplam 8 tane daha bina sahası istiyor)

"Daha fazla ticaret gemisi." diyen var.

"Multi,Koleksiyoncu ve Bağışçı'ya karşı verimli şekilde ilerleyin." diyen var. :/ (Ne demek istediğini anlayan?)

"Daha fazla ticaret gemisi. 15 yıl önce 180-220 iyiydi." diyen var. :/ (12 yaşında bile değil oyun yalnız) :D

"Hammaddeleri daha hızlı bir şekilde taşımak için daha fazla ticaret gemisi." diyen var.

"Daha fazla gemi." diyen(ler) var. (4 kere yazmışlar)

"Zaten 12 şehre sahip oyuncular için bir şeyler bul." diyen var.

"Oyunu biraz daha hızlı yapın." diyen var. :/ (Sanki hızlandı da "biraz daha" istiyor) :D

"Yağmalamayla tuzak kurmayan multiler olsun." diyen var. :/ (Ne anlatmak istediğini anlayan?) :D (Multiye razı bu arada,evet)

"Tüm şehirleri fethetmek olsun." diyen var. :/

"Yağmalamayı daha hızlı yapın." diyen var. :/ (Savaşı mı hammaddeleri yükleme kısmını mı kastettin?)

"Kazanılan savaşlarda altın ve asker ganimeti olursa daha iyi olur." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Savaşlar eski versiyona dönerse online oyuncu sayısı daha fazla olur. Aylarca süren savaşlar,oyuncuları oyundan koparıyor." diyen bu anonim (aynı kişi) Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Oyunu daha da geliştirin." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü o,çok oynanabilir." diyen var. :thumbup: (Sanki tam derdini anlatamamış ya neyse) :D

"Hammadde taşıma işleminin her an iptal edilebilmesini diliyorum." diyen var. :/

"Diğer insanların oyun hakkında bilmesi ve Alpha serverına katılması için bazı reklamlar yapın. Başarılarda Seviye 1 için neyin gerekli olduğunu tıklayınca gösteren bir şey ekleyin. Çünkü bu,oynamak için eğlenceli bir oyun. Oyuna katılacak daha fazla oyuncu için reklamlar yapın. Çünkü sadece 1 yeni oyuncu katıldıysa bu,onun için adil değil." diyen var. :/ (7 mesaja bölmüş) :D (Niye Alpha? Seviye 1 de orada yazmıyor mu?)

"Lütfen üretim ölçeğini büyüklükle orantılı yap. 200k puan ve 6 şehirden sonra çok yavaş. Sıkıldım ve çıkmak istiyorum." diyen var. :/

"Uygulamaları daha hızlı yap." diyen var. :|

"Birisi savaş serverını başka bir servera birleştirebilir mi? Peki tüm Ikariam Slovakya serverlarını daha fazla eğlence için tek bir servera toplayabilir mi?" diyen var.

"Günlük giriş ödüllerini değiştirin. Hiçbir değişiklik olmadan 6 yıl oldu." diyen(ler) var. :/ (2 kere yazmışlar)

"Daha fazla bina." diyen var.

"Şehirlerin alınabileceği bonuslarla haritada bir yer yapın." diyen var. :/ (Yoktan nasıl şehir sahibi oluyorum? O şehirler niye bir noktada toplanıyor?)

"Ambrosia almak zorunda kalmadan ticaret gemilerinin sayısını arttırabilir misiniz?" diyen var.

"Dolu adaları kolaylaştırmak için ada haritasını uzaklaştırın." diyen var. :/ (Sanırım "Dünya Haritası'nın görüntüleme çapını büyütün." gibi bir şey demek istedin) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,iyi bir oyun." diyen var. :thumbup:

"Bana oyun oynamaya devam etmek için sebepler ver. Çünkü 2008 sonundan beri oynadıktan sonra bundan sıkıldım." diyen var.

"Lütfen uygulamayı geliştirin. Neredeyse işe yaramaz." diyen var. :|

"Ticaret gemisi sayısını 180'den 200'e çıkartmanı istiyorum." diyen var. :/

"Hiç güncelleme yapma." diyen var. :D

"Ikariam'ı seviyorum. Hiçbir şey sarmıyor." diyen var. :/ ("… onun gibi." falan deseydin iyiydi) :D

"Daha az ada olsun. Böylece oyuncular yakın olur. O zaman savaşabiliriz. Ordusuz oynuyorum. Çünkü kimse bana saldırmıyor." diyen var. :/ (Cesarete bak) :D

"Bazı yeni geliştirmeler yapın. Oyunu tekrar ilginçleştirin." diyen var.

"Ambrosia ödülü daha çok olsaydı." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Altın yağması olsaydı." diyen bu anonim (aynı kişi) Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Bozuk birim yükseltmelerini düzelt. Şimdi tüm kara birimleri için +1 ve tüm deniz birimleri için +2,aynı şey." diyen var. :/ (Herkes o seviyeye geldiğinden niye yükseltmeler "bozuk" oldu?) :D

"En iyisi olacaktım." diyen var. ?( (Drama denk geldik galiba)

"Ressamlar,Yunanlılar'ı daha az beyaz çizsin." diyen var. :D

Resim.png

• "Altın yağması olmalı. Yoksa yağmalamak,çok saçma bir hal alıyor. Değerli olan şeyler yağmalanabilmeli. Senelerdir yap diyoruz,yapılmıyor." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Fransız serverlarını (Charon,Dionysos) birleştir. Onlar ölü. Hiçbir şey yapmadığından her gün oyuncular kayboluyor." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Beni 2'ye böl." diyen var. :D

"Keşke şehirlerin taşınması daha kolay olsaydı." diyen var.

"Oyunun güzel zamanlarına dön." diyen var.

"140 oyunculu Charon serverıyla bir server birleşmesi yapmak,iyi olur." diyen var.

"Uygulamada yeni bina sahasını istiyorum." diyen var. :|

"Bu oyun ölmeden önce Charon'u diğer serverlarla birleştir." diyen var.

"Android uygulamasını bir kez daha güncelle. Son güncelleme,1 yıl önceydi. Görünüşe göre sen sadece daha fazla paraya çevirmektesin." diyen var. :| (Çok kızmış) :/

"Asklepios serverına daha fazla oyuncu." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Düşmanlarla savaşın." diyen var. :/ (Kimi demek istedi acaba?)

"Serverları birleştir. Çünkü zaten serverım sıkıcı." diyen var.

"Uygulamada bilgisayardaki tüm özellikler mümkün olsun. Mesela casusluk yok. Uygulamadaki "bug"lar giderilmeli. Genellikle diğer şehirlere yapılan işlemler gerçekleşmiyor." diyen var. :|

Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.

"Şirket uygulamayı sonlandırdı. 2016'dan beri artık güncellemiyorlar. Tek yapabildiği Android 8'i yetenekli yapmak. İşte bu kadar. Ama gerçekten herkese açık olmalı."

"Yeni araştırma ve birimler yap. Yeni oyuncuların girişini kolaylaştırmak için daha fazla gemi ve Ticaret Merkezi menzili." diyen var. :/

"Daha büyük depolama ve ticaret gemisi kapasitesi." diyen var.

"Serverları birleştir. Ambrosia kazanma şansımız daha yüksek olsun." diyen var.

"Serverların sayısını azaltın veya birleştirin." diyen var.

"Daha hızlı bir server,oyunu daha stratejik yapacaktır." diyen var.

"Uygulamayı düzelt." diyen var. :|

"Hesabıma yapılan banı kaldır. Para probleminde sorumlu bile tutulmadım. Lütfen bana yardım et." diyen var. ?(

"Oyunu zaten yok ettin." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Daha fazla bina sahası. 2 Yığın Sahası daha olsun." diyen var.

"Saldırıya karşı düzgün savunma yapamayan herhangi bir oyuncuya saldıran birisinin bunu yapma imkanı olamasın." diyen var. :/ (0 <3 ve 3 çarpı almış) :D

Kendisine gelen yorumlar şöyle. (Aynı stil,aynı kişi)

"Bunun neden korkunç bir fikir olduğunu tekrar ve tekrar açıklamalıyım. Küçük oyuncular bazen saldırıyı hak ediyor. Mucizeye yancı oldukları için veya yanlış ittifağa saldırdıkları için veya rahatsız edici mesajlar attıkları için olabiliyor. Bu gibi durumlarda tüm oyuncuların kendilerine haksızlık yapan oyuncuyu cezalandırabilmek istediklerinden eminim. Daha büyük oyuncuların eylemlerinden sorumlu tutulmasını istiyorsanız diğer büyük oyunculardan yardım isteyin."

"Bazen öyle. Ama birileri sebepsiz yere onlara saldırdığında? Ya o zaman?"

"Yapabileceğin çok şey var. İlk adım bir mesaj göndermektir. Onlardan durmalarını isteyin. Büyük oyuncu sadece bir limanı işgal etmişse genellikle daha büyük bir savaşın parçası olduğundandır. Hammadde göndermeniz gerekiyorsa genellikle limanı bir anlığına açarlar. Eğer oyuncu,hammaddelerini durmadan topluyorsa (yani çiftçilik) şehirlerinizi tarıma karsız yapabilirsiniz. Her saldırı sonrası 1 Mızrakçı yap. 4 Depo inşa et. Yağma korumasını büyütmek için onları büyüt. Sur'u büyüt. Hammadde miktarını Depo'nun altında tutmaya çalış. Şehirlerde sıkça basılan birkaç birimden fazlasını yapmayın. Daha fazlası genellikle çöptür. Sur'un ilk turda yıkılmazsa Şahmerdanlar biraz ekstra hasar verebilir. Saldırgan,yıkmak için Topçu'ya ihtiyaç duyuyorsa Gyrokopter ve Balon yapın. Ayrıca sizi korumak isteyen veya sana yardım edecek büyük oyuncular bulmak isteyen bir ittifağa katıl."

"Oyunu tek bir serverda topla veya biraz birleştirme yap. Çünkü bir serverda 150'den az oyuncu,yeterli değil." diyen var.

"Daha fazla giriş işlemiyle böyle bir saçmalık yapmayın. Bana birçok sorun veriyor. Teşekkürler." diyen var. :/ (Sanırım Lobi'den söz ediyor)

"Serverları birleştir." diyen(ler) var. (4 kere yazmışlar)

"Binaları yüksek seviyelerde daha hızlı inşa edelim." diyen var. :/ (Yani bir bina yükseldikçe hem daha fazla malzeme istesin hem de daha mı hızlı bitsin?) :D

"Daha fazla Ticari Rota." diyen var.

"Daha fazla bina inşa et." diyen var.

"Serverları birleştir. Oyun öfke dolu. Online olarak giderek daha az oyuncu var." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü tarayıcıda oynama imkanı olan bir Ortaçağ temasına sahiptir." diyen var. :/ (Ortaçağ mı?) :D

"Posedion'u diğer serverlarla birleştir." diyen var.

"Arjantin'de serverları birleştir." diyen var.

"Yağmacılığı çıkar." diyen var. :/ (Sebep?)

"Ne desek boş." diyen bu anonim Türk kullanıcısına bir şey yazmak isteyen varsa şuraya tıklasın.

"Tüm oyuncuları tek bir yerde toplayın." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,basit bir oyun." diyen var. :/ (Övdün mü şimdi sen?)

"50k mermer." diyen var.

Resim.png

• GP depolayan kolleksiyoncu, Bağışçı ise adayı komple kapatıp, ada kaynakları için multi yapanlar. (bağış için multi yasak değil onu bilmiyor)

9cj9lE.jpg

• GP depolayan kolleksiyoncu, Bağışçı ise adayı komple kapatıp, ada kaynakları için multi yapanlar. (bağış için multi yasak değil onu bilmiyor)

Tamam o zaman. :thumbup:

Bu arada

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü oynadığım en iyi tarayıcı oyunu." diyen var. :thumbup:

"Tekrar daha serbest olsun diye serverları birleştir." diyen var. :/ ("Daha serbest" derken?)

"Multileri yok edin. Oyuna hiçbir şey sunmayan gezici şehirleriyle dolu adalar var." diyen var.

"Tekrarlanan multileri silin. Bu,bir tuzak." diyen var. :/ (Aklıma Star Wars geldi) :D

"Bana daha fazla bina sahası ver. Yeni binalar. Savaşlarda videolar olsun." diyen var. :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"İlk olarak ticaret gemilerinin sayısını ve kapasitesini arttırın." diyen var.

"Yağmalayacağın şehri casuslayınca istediğin hammaddeden yağmalayabilmek mümkün olsun." diyen var. :/ (Hikaye olarak kendi casusumu açık etmek olmaz mı bu?) :D

"Bedava Ambrosia." diyen var.

"Tüm multileri (korsan puanı toplayıcıları) hemen silin. Bu yüzden birçok oyuncu oyundan ayrıldı." diyen var.

"Ben bir Ambrosia'yım." diyen var. :D

"İşgalin maksimum 3 ay ömrü olsun. Herkes her şeyi Almanca yabancı terimlerle okuyabilmelidir." diyen var. :/ (Son cümleyi anlayan?)

"Daha fazla anıt." diyen var.

"Yeni bir saha yap." diyen var. :/ (Yeni bir tema istiyor herhalde)

"Tonlarca hammadde." diyen var.

"Korsan puanları için "bot" adalar olmasın." diyen var. :/ (Adalar değil hesaplar bot) :D

"Sur'un yüksek seviyeleri,daha ucuz olsun." diyen var. :/

"Daha fazla oyuncu." diyen(ler) var. (3 kere yazmışlar)

"Ciddi şekilde öl." diyen var. =O

"Mayına otur ve öl. Lütfen." diyen var. =O

"Yeni araba olsun." diyen var. :/ ("araba" mı?) :D

"Güvenlik şifresinin oldukça okunaklı ve maksimum 5 karakter uzunluğunda olmasını istiyorum." diyen var. :/ (Korsanlıktaki herhalde)

"3 şehir daha yapabilelim." diyen var.

"Lütfen daha akıllı yapın. Oyunun gerçek yeni veri düzeltmesine ihtiyacı var." diyen var.

"Herkese 1k Ambrosia." diyen var. :D

"Buradaki Ambrosia'ya olan talep o zaman sona erecekti ve birçok harika fikir uygulayabilecektiniz." diyen var. :/ (Tam anlatamamış sanki derdini)

"Altın yağması." diyen var.

"Şehirleri tamamen yok eden nükleer bombalar. Oyundaki her 500 giriş için 1 bomba." diyen var. :D (Günlük Giriş Bonusu'na eklemiş bir de)

"Tüm binalar aynı şehirde olabilsin." diyen var. :/ (Emin misin?) :D

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Ambrosia çok pahalı olmasın. Yeni binalar ve alanlar yap. Bazı yeni savaş yöntemleri iyi olur." diyen var.

"Günlük Görevler'i ilginçleştirin." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü beni eğlendiriyor." diyen var. :thumbup:

"9 yıl aradan sonra aynı görünme." diyen var.

"Daha hızlı inşaat." diyen var.

"Daha hızlı gemiler,birlikler ve savaşlar olsun." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Sadece korsan puanı çalan multiler artık olmasın. Korsanlığı ve multileri lütfen yok edin." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış)

"Korsanlığın multilerini hemen yok et. Eğlenceyi gerçek oyunculardan çalarlar." diyen var.

"Arada ödül dağıtılsa." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Oyun tasarımını ve uygulamayı güncelle." diyen var. :|

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü kutsal dünyadaki en iyi tarayıcı oyunu." diyen var. :/ ("kutsal dünya" derken?) :D

"Savaş sürelerini düzeltin." diyen var.

"Büyümeye devam et." diyen var.

"Daha büyük oyuncuların oyuna (ve korsana) tamamen hakim olmalarını önleyin." diyen var.

"Multiyi hemen yok et. Ama birleşmeden dolayı bir serverda toplanan hesaplara ne olur?" diyen var. :/ (IP paylaşımı?) :D

"Serverları birleştir." diyen var.

"P2W oyunu olmayı bırak." diyen var.

"Oyunda büyüyün." diyen var.

Resim.png

• Evet,4 ayı devirdik. 8)

Tam gaz devam. ;)

"Oyunu daha sosyal yapmalısın." diyen var. :/

"Daha fazla yazabilsek iyi olur." diyen var. :/ (Sisteme demiş)

"Bağışlar,üretimler vb. gibi (sadece savaşlar değil) raporları asmak için Olimpos Dağı'nı foruma koymalarına izin verin. Toplam puanla orantılı olacak şekilde Karaborsa'dan satın alımı kısıtla. Tüm yıl boyunca 500k GP'si olan 1M'luk hesapları önlemek için tatil süresini sınırla." diyen var. :/ (3 mesaja bölmüş) :/ (İlk cümlede kastettiği forum bölümü galiba)

"Bir muz satın al." diyen var. :D

"MY serverının kralı ol." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Oyunu biraz pahalı buluyorum. Seviyem için Ambrosia alırdım. Ama ihtiyacım olanın fiyatı neredeyse 158,21 lira." diyen var. :/ (25 € yani)

"Yönetim şekli olarak komünizmi ekle." diyen var. :/

"Oyunu kapat." diyen var.

"Ticaret gemilerinin kapasitesini arttırın." diyen var.

"Gemi sayısını arttırmayı tercih ederim. Öncelikle değişmesi daha kolay olur. Ayrıca insanlar yeni faydalar elde etmek için çalışmak zorunda kalacak. Yani tekrar çabalamak için bir şey olacak."

"Grafikleri güncelle." diyen var.

"Uygulamanızı daha iyi yapın. Oyun 20 yaşında ve hiçbir şeyi değiştirmedin." :| (20 mi?) :D

"Bir altın yağması istiyoruz." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Cümleni bitir." diyen var. :D

"Android uygulamanızı geliştirin. Millet,cidden 10 yıl önce geliştirilmiş gibi görünüyor." diyen var. :|

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,çok iyi bir oyun." diyen var. :thumbup:

"Ya ücretsiz ya da altınla (Ambrosia ile değil) oyuncuların binaları yeniden düzenlemesine izin verin." diyen var.

"Türkçe yazan yok mu?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına yazmak isteyen varsa şuraya tıklasın.

"Eski stilin (0.4.5 ve öncesi) günün birinde geri döner mi?" diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü mükemmel oyun." diyen bu anonim Türk kullanıcısına biz de 1 <3 yapıyoruz.

"Adalarda daha fazla şehir sahası olsun." diyen var.

"Daha fazla gemi yap." diyen var.

"Burada birkaç yıl boyunca düzensiz Ikariam oynadım. Hala aynı. Binaların sürelerini güncellemeniz gerekiyor." diyen var.

"Oyuna para harcamadan Ambrosia kazanmanın yollarını ekleyin." diyen var.

"Daha fazla inşaat." diyen var. :/ (Tam olarak neyi istemiş acaba?)

"3D şehrinizi canlı olarak izleyebileceğiniz bir masaüstü uygulamasına sahip olun. Gemilerinizi,inşaatlarınızı veya savaşan ordunuzu görün." diyen var. :/ (Sadece bakmak için mi? Bu yüzden ayrı araç mı gerekir?) :D

"Serverları birleştir. Böylece oyuna hareket gelir." diyen var.

"Daha fazla vatandaş." diyen var. :/ (Bunu sen de yapabilirsin) :D

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (4 kere yazmışlar)

"Şehrin eski tasarımına geri dön. Her 10 seviyeden sonra görünüm (mermer yollar) değişsin." diyen var.

"Uygulamayı ne pahasına olursa olsun geliştir. Böylece hangi cihazda oynadığın bir şeyi değiştirmez." diyen var. :|

"Depo'nun yağma korumasını esnek yap. Böylece kapasiteyi hammaddeye göre dağıtabiliriz." diyen var. :/

"Beni biraz Ambrosia ile şaşırt." diyen var. :D

"Hammadde ve başlangıç-bitiş noktası olarak son nakliye işlemini aklında tut." diyen var. :/

"Daha fazla bina sahası ve bina (2. Yığın Sahası gibi)." diyen var. :/ (Eşit sayıda mı?) :D

"Ödüllü yarışmalar olsun." diyen var.

"Daha fazla ticaret gemisi. Şehir Taşıma etkinliği." diyen var.

"Keşke güzel olsan." diyen var. :D

"Böyle kal." diyen var.

"Daha fazla birim yapın. Oyun iyi ama daha dinamik olmalı. Çok yavaşlıyor." diyen var.

"Binaların yerlerini değiştirebilelim. Ticaret gemileri,kendi şehirlerimiz arasında daha hızlı olsun." diyen var. :/ (Yabancı şehre istemeye istemeye mi gitsinler yani?) :D

"Bir şehri yağmalarken bina seviyelerine hasar vermek olsun." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü oynamaktan sıkılmıyorum." diyen var. :thumbup:

"Başlangıçta çok amatör olmayın." diyen var. :/ (Oyunu öğretmeden mi başlatmasını istersin?) :D

"Daha fazla depolama kapasitesi." diyen var.

"Oyunda biraz daha dinamik ve ilginç olun. Bazen monoton ve bu sıkıcı." diyen var.

"Her şey iyiydi." diyen var. :/ ("Ne gerek var?" diyor yani) :D

"Ciddi ol." diyen var.

"Belediye Binası yükselirken şehir daha da süslensin. Sokaklarda kaldırımlar,daha fazla ev,daha fazla dekorasyon." diyen var.

"Uygulamayı güncelleyin. Çünkü bu bir saçmalık." diyen var. :|

"Serverları küçült veya birleştir. Serverımdaki adaların %90'ı boş." diyen var.

"Madenlere otomatik olarak bağış yaptırabilen yeni bir araştırma yapın." diyen var. :/

"Yenilikçi ol. Bu oyun 10 yılda biraz bile değişmedi." diyen var.

"Oyunu daha eğlenceli yap. Rekabetçi bir oyunu ve daha fazla geliştirebilmeyi gittikçe daha fazla iste." diyen var.

• "Limanı savunan bir bina. Daha hızlı savaş gemileri. Ticaret gemilerinin kapasitesi araştırmayla veya bina seviyesiyle arttırılabilsin. Yeni birimler." diyen var.

"Oyunda yenilikler yapın. Mesela düşman şehirleri (veya bölgeleri) fethetmek veya altın yağmalamak gibi." diyen var.

"Tek seferde hammadde taşımak için daha fazla ticaret gemisi olsun." diyen var.

"Adada binalar inşa edebilmek olsun." diyen var. :/ (Ne gibi?)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü oynamaktan sıkılmıyorum." diyen bu anonim Türk kullanıcısına biz de 1 <3 yapıyoruz.

"iOS için uygulamayı düzeltin. Çünkü artık çalışmıyor." diyen var. :|

"Vali Konağı'nı/Saray'ı yükseltmeye gerek kalmadan yeni bir şehir inşa edebilelim. Yeni binalar yapmak için 2 veya 3 bina sahası yapın. Oyuna yeni bir görünüm kazandırın. Havada savaşmak için adaya bir hava sahası inşa edin. Birimlerin yapımı için bir kışla veya hava tugayı yap. Hava kuvvetleri olsun. Gyrokopter ve Balon Bombardımancısı'nı bu bölüme geçir ve daha başka 4 model daha yap." diyen var. :/ (5 mesaja bölmüş) :/ ("Hava sahası inşa etmek". :D Antik Yunan için biraz fazla olmaz mı? :/ Kışla diye bina varken niye hem o 2'sini oradan alıyor hem de ismi Kışla olan bir bina daha yapıyoruz? :D)

"Ikariam'ı seviyorum. Serverları birleştir ve daha fazla Ambrosia kazan." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırdığı gibi bir de bunu şirkete diyor,evet) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Gaia'yı diğer serverlarla birleştir." diyen(ler) var. :/ (2 kere yazmışlar) :/ (Etiketleri karıştırmasaydınız iyiydi) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Keşke yürüsem." diyen var. :/ (Drama denk geldik galiba) ?(

"Daha fazla ticaret gemisi." diyen var.

"Kazanmama izin ver." diyen var. :/ (Hangi konuda?)

"Belediye Binası'nın seviyesi arttıkça daha fazla ticaret gemisi veya daha fazla ticaret gemisi kapasitesi olsun." diyen var. :/

"Daha hızlı savaşlar olsun." diyen var.

"Vali Konağı yap." diyen var. :huh:

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (5 kere yazmışlar)

"İnaktif şehir işgal edince benim için hammadde üretimi olsun. Sonra Vali Konağı'ndan şehrin yönetimini ele alayım." diyen var. :/ (Sonra "Mekanın Sahibi" gelince ne olacak?) :D

"Yeni oyuncuların hız kazanmasına ve daha fazla heyecan eklenmesine yardımcı olmak için 100k'ya ulaşana kadar daha hızlı inşaat olsun." diyen var. :/ (Sonra niye inşaatlar yavaşlasın? Sıkıcılaşır öyle)

"Korsanın sömürge atılarak yapılması engellenmeli veya en azından belli bir belediye seviyesi istemeli." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Hala çeviri hataları var. Sanırım bu notları kimse okumuyor." diyen (biraz kırıldım ama neyse ;() bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"1 numara ol." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Bu arayüzü seviyorum." diyen var. :thumbup:

"Tüm serverları tek serverda topla. Mesela ismi Pangea olan bir serverda." diyen var. :/ (İsim de hazır yani) :D

"Barbar Köyleri'nden biraz Ambrosia ve biraz da bonus kazanmak için bazı etkinlikler istiyorum." diyen var.

"Yeni binalar için 3 bina sahası daha yapın." diyen var. :/ (Önce "yeni binalar" mı gelse?) :D

"Oyun kapansa daha iyi olur. Oyun,hileci adamlarla dolu." diyen bu anonim Türk kullanıcısına bir şey demek isteyen varsa şuraya tıklasın.

"Serverda kimse yok." diyen var. :/ (Yani cidden 1 kişi misin?)

"Serverları tek serverda topla." diyen var.

"Mermerin artmasını sağla." diyen var. :/ (Ada olarak mı?)

"Şehrin işgalinde işgalci birliklerin bakım masrafları,işgaldeki şehrin altın gelirinin %50'si tarafından ödensin. İnşaat hızı 2'ye katlansın. Savaşlarda tur süresi 3 dakika olsun. Ticaret gemisine 2 tane 20 seviye hazırla. Birinde her seviye hızları %5 artsın. Diğerinde her seviye kapasitesi +100 artsın." diyen var. :/ (4 mesaja bölmüş) :/ (Gelir düşükse veya yoksa? :D)

"Aralık'ta yine ücretsiz Ambrosia olsun." diyen var.

"Hammadde ve başlangıç-bitiş noktası olarak son nakliye işlemini aklında tut." diyen var. :/

"Bu çok faydalı olurdu."

"5k sülfür." diyen var.

"Savaş sistemi yeniden tasarlansın." diyen var.

"Korsan Hisarı'nı birisi ilk seviyeden sonra anında inşa edemesin. Menzil ilkesi tekrar geçerli olsun." diyen var. :/ (Ne dediğini anlayan?)

"Daha fazla yenilik. Savaş sistemi. Yeni düzenlemeler. Yoksa oyun batacak." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Yeni alan." diyen var. :/ (Bina dememiş)

"Daha fazla bina alanı olsa." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu sağlam bir oyun." diyen var. :thumbup:

"Serverları tekrar birleştirin. Böylece daha fazlası olur." diyen var. :/ (Neyin daha fazlası?)

Resim.png

• Bende diyorum ki

Adada şehirlerimize teras katı yapılması için gerekli düzenlemenin yapılmasını istiyorum

Bu ambrio karşılığında olur. Veya başka türlü neyse.

Şehirler istediğimiz gibi düzenlesek. Şehirlerde kuramadigimiz binaları. Teras katı ilave edilerek giderilebilir

• "Korsan Hisarı'nı birisi ilk seviyeden sonra anında inşa edemesin. Menzil ilkesi tekrar geçerli olsun." diyen var. :/ (Ne dediğini anlayan?)

Yanlış tercüme edilmiş sanki. Oyuncu söm ile korsan hisarı kurulmasına karşı. İlk zamanlar menzil ilkesinden dolayı, sadece civardaki oyuncular korsan alabiliyordu. Menzil yüzünden uzaktaki oyuncudan puanlar çalınmıyordu. Bu durum söm atılarak delindi. söm 1 seviyede iken hisar kurulabiliyor. Eğer belediyenin 4. 5 seviyesinde iken hisar kurulabilirse, söm ile delinme kalkar, menzil ilkesi geçerli olur. Bunu anlatmış.

9cj9lE.jpg

• Bende diyorum ki

Adada şehirlerimize teras katı yapılması için gerekli düzenlemenin yapılmasını istiyorum

Bu ambrio karşılığında olur. Veya başka türlü neyse.

Şehirler istediğimiz gibi düzenlesek. Şehirlerde kuramadigimiz binaları. Teras katı ilave edilerek giderilebilir

"Seviye aldıkça gökdelen gibi yükselsinler." demek istedin herhalde. :/ Öteki türlü nasıl olacak,çözemedim.

Yanlış tercüme edilmiş sanki. Oyuncu söm ile korsan hisarı kurulmasına karşı. İlk zamanlar menzil ilkesinden dolayı, sadece civardaki oyuncular korsan alabiliyordu. Menzil yüzünden uzaktaki oyuncudan puanlar çalınmıyordu. Bu durum söm atılarak delindi. söm 1 seviyede iken hisar kurulabiliyor. Eğer belediyenin 4. 5 seviyesinde iken hisar kurulabilirse, söm ile delinme kalkar, menzil ilkesi geçerli olur. Bunu anlatmış.

Macarca çeviri olunca translate böyle anlıyor. :saint: Yardımcı olduğun için teşekkürler. :thumbup:

Bu arada 8)

"Ikariam'ı seviyorum. Oyuna aşığım." diyen var. :thumbup:

"Ikariam'ı seviyorum. Sen de sev." diyen var. :D:thumbup:

"Tüm kaynaklardan (Ambrosia dahil) 5k yap." diyen var. :D

"Helle'yi Danimarka yönetiminden alın." diyen(ler) var. :/ (2 kere yazmışlar) :/ (Bu arada Danimarka TM oluyor kendisi)

"Belirli bir puanı geçince şehir taşımaya izin ver." diyen var. :/

"Bana daha fazla oynanabilirlik ver." diyen var. :/ (Ne gibi?)

"Savaşlar için hazırlık sırasında daha fazla strateji (mesela birim yerleştirmek) ekleyin." diyen var. :/

"Bana altın ver." diyen var. :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"İnaktifken otomatik olarak üretim tam güce ayarlansın. Böylece herkeste hammadde olur." diyen var. :/ (7 gündür kral(içe) ortada yok diye niye işçiler daha fazla çalışmaya başlıyor? Tam tersi yaşansa daha mantıklı olmaz mı?) :D

"Tüm sistemi bugünün zamanına/oynanabilirliğine uyarla ve onu yenile." diyen var. :/

"Bence aynı ittifakta olduğun kişilere ve IP paylaşımı yaptığın kişilere korsan saldırısı yapılamasın." diyen var.

"Daha fazla etkinlik. Bize o hissi tekrar yaşat lütfen." diyen var.

"Yeni binalar inşa etmek için daha fazla bina sahası. Savaş meydanına hava sahasını da ekleyin." diyen var. :/ (Önce "yeni bina" mı gelse? :D Zaten savaş meydanına tepeden bakıyorum. Yani hava sahası da orada. :D)

"Daha fazla ticaret gemisi veya ticaret gemisi kapasitesi." diyen var.

"GP'ye göre serverları birleştirin. Böylece üzerinde daha fazla aktiflik olur." diyen var. :/ (O nasıl olacak? Fazla GP kaybeden aşağıdaki servera mı düşecek? Fazla GP basarak yukarıdaki servera mı ışınlanacağım? 0 GP sahibi (aktif/inaktif farketmez) şehirlerle dolan bir serverda nasıl bir aksiyon olacak? :D)

"Daha fazla gemi." diyen var.

"Daha fazla bina sahası. Çünkü yüksek maliyet sebebiyle bina yükseltmeleri durgun. Oyun sıkıcılaşıyor." diyen var.

"Birisinin ilk defa neden daha fazla bina sahası olması gerektiğini söylediğini gördüm. Bunun için sana saygı duyuyorum. Yine de aynı fikirde değilim. Bina sahası şu an anlamlı kararlar vermek için sınırlı tutulmalıdır. Oyuncular istedikleri binaları elde etmek için neyi feda etmeye hazır olduklarını düşünmelidir."

"Daha fazla ticaret gemisi satın alınmasına izin ver veya kapasitelerini arttır." diyen var.

"Oyunu kapat." diyen var.

"Ticaret gemilerinde daha fazla kapasite." diyen var.

"Daha fazla bina sahası. İşgaldeki şehirde üretimin %10'u işgalciye gitsin. Ticaret gemilerinin kapasitesini arttıran bir araştırma." diyen var. :/ (3 mesaja bölmüş) :/ (Üretim yoksa?) :D

"Tekrar daha aktif ol." diyen var.

"Mobilden oynayanlar için daha fazla şehir inşa etme hakkı." diyen var. :/ (Sebep?)

"Çok yavaş oyun." diyen var. :/ (Herkes hızlanmasını isterken?) :D

"Bana bina sahası ver. Yoksa er ya da geç terk edeceğim." diyen var. :huh: (Büyük tehdit etti) :D

"Korsanlığı çıkarmak,oyunu tamamen bozdu. Korsanlığı kaldırın. Daha fazla ücretsiz Ambrosia. Animasyonlar daha gerçekçiydi. Hammaddelerin adadan Depo yerine Belediye Binası'na getirilmesi veya Depo yerine Belediye Binası'ndan çıkıp limana gitmesi değil." diyen var. :/ (4 mesaja bölmüş) :/ (Bak o detaya kimse takılmamıştı,tebrik ederim. :thumbup:)

"Savaşlarda tur sürelerini kısaltın." diyen var.

"Bot hesap yok. Telefon numarası doğrulamasıyla yapılan kişi başına sadece 1 hesap olacak." diyen var.

"Vay be! Evet,bu epik olurdu."

"IP paylaşımı yapmadan kardeşimle oyna." diyen var. :huh: (Evet,şirkete diyor) :D

"Daha fazla ticaret gemisi/bina sahası veya bunu sağlayan araştırmalar,eski tavşanlar için adil olacaktır." diyen var. :/ (Herhalde benzetme öyle. Çeviri hatası yok yani)

"Geçmişte satın almış kişilere rastgele ve sık sık ücretsiz Ambrosia verin." diyen var. :/ (Ne plan ama!) :D

"Bir şey yap." diyen var. :/ ("Ne olursa yani." demiş) :D

"Ticaret gemilerinin daha büyük kapasitesi olsun." diyen var.

"Ticaret gemisi sayısını arttırmayı umabilir miyim?" diyen var. :/ (Şansını denemek istemiş) :D

"Bana biraz para göndermek ister misin?" diyen var. :D (En azından emir yok)

"Bana biraz Sülfür gönder." diyen var. :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"Daha uzun bir arkadaş listesi yap. Sadece 12 arkadaşın olabilir." diyen var. :/ (O da kaldırılıyormuş bir de) :D

"Saray'ın 11. seviyeden yukarıya çıkmasını sağla." diyen var.

"Savaşları "bir zamanlar" olduğu gibi yapın. "Şimdi" olduğu gibi değil." diyen var. :/ (Sanırım Gyrokopter ve Buhar Devi'ne dedi bunu)

"Dünya Haritası'nı küçült. O çok büyük. Herhangi bir işlem için çok uzun mesafeleri geçmeniz gerekir." diyen var.

"Yeni birimler yap. Daha eğlenceli ol. Eski zamanlardan beri konuşulan ünlü 5. adaya inan." diyen var. :/ (Öyle bir dedikodu mu var?)

"Serverları birleştirin. Çünkü az kişiyiz." diyen var.

"Uygulamayı yok et. Oradan yapmanın mümkün olmadığı birçok işlev var." diyen var.

Resim.png

• "Birlikleri yenile. Yeni kaleler." diyen var. :/ ("Eski kaleler" hangisi?) :D

"Bana Ambrosia gönder." diyen(ler) var. :/ (2 kere yazmışlar) :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"1 Ambrosia alayım." diyen var. :/ (1?) :D

"Daha fazla bina sahası." diyen var.

"Mutlu ol." diyen var.

"Korsanlıkta "Alfa"dan kaçınmak için ittifak içinde yapılan korsan saldırılarında mürettebat sayısında düşme olsun. Böylece küçüklerin de şansı olur." diyen var. :/ (Alfa derken 1.yi kastetti herhalde)

"Daha fazla birim." diyen var.

"Uluslararası ol." diyen var.

"Geri bildirim için buraya neden ihtiyaç olduğunu açıklayın." diyen var.

"Daha fazla bina sahası ve bir şehir daha verin." diyen var.

"Çok sıkıcı olma." diyen var.

"Ticaret gemilerim neden kayboluyor?" diyen var.

"Burada ne yaptığımı açıklar mısın?" diyen var. :/ (Foruma bir uğrasanız) X/

"Oyunda uluslararası bir savaş olsun." diyen var.

"Binaların yerlerini değiştirebilelim." diyen var.

"Bütün serverları acilen birleştir. Tatildeyken bile altın kazanıp kaybetmek olursa bu "inek" hesaplardan kaçınırız." diyen var. :/ (Demek ki Macaristan'da benzetme böyle)

Resim.png

• "2010'daki savaş sistemine geri dön." diyen var.

"Bir şehir işgal edildiğinde o şehrin üretiminin bir kısmı vergi olarak toplanabilir." diyen var. :/

"Hepimiz emekli olmadan önce serverları birleştir. Teşekkürler." diyen var. :D

"Savaşlarda animasyonlar olsun." diyen var.

"Grafikleri güncelleyin." diyen var.

"Yeni ittifaklar oluşturmak için serverları birleştirin." diyen var. :/ (İlginç bir sebep) :D

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Acilen serverları birleştirin. Lips serverı yavaşça ölüyor." diyen var.

"İlk zamanlarındaki eski tasarıma geri dön." diyen var.

"Gökyüzünden Ambrosia yağdır." diyen var. :D

"Uygulamayı geliştirin." diyen var. :|

"Ücretsiz Ambrosia." diyen(ler) var. (3 kere yazmışlar)

"Karaborsa'yı oyundan çıkarın." diyen var.

Kendisine gelen yorumlar şöyle. (Aynı stil,aynı kişi demek)

"Bunun için gördüğüm tek sebep,multi hesaplı zorbalar. Lütfen bu yüzden iyi bir özelliği oyundan kaldırmayın. Bunun yerine asıl sebebe (Multiyi ve kural açıklarından faydalananları yok et) odaklanın."

"Karaborsa,oyunu öldürdü. İttifaklar arasında artık savaş yok. Çünkü herkesin sınırsız ordu satın alabileceği bir ittifakla savaşmanın anlamı yok. Sadece 1 aydır oynayan birinin daha fazla ordu sahibi olabileceği bir ortamda 10 yıl boyunca güçlü bir hesap yapmış olmanın bir anlamı yok."

"Bunun için (yeni bir bakış açısı için) teşekkürler. İnsanların görüşleri için iyi sebepler vermesi hoşuma gidiyor. Bir hesap yapmak hala yararlıdır. Daha büyük hesaplar daha fazla altın üretir,daha fazla mucizeye/haritada daha fazla üsse/daha güçlü Sur'a/daha iyi birim üretimine sahiptir. Birisi "ticaret şehrinizin" limanını işgal ettiyse üretim işe yaramaz. Karaborsa,oyunun odağını daha diplomatik bir yöne kaydırdı. Bu da yeni oyunculara "eski devlere" karşı daha iyi bir şans veriyor. Ama yine de altından dolayı daha hızlı fakirleşecekler. Düşman,altın ve ordu almaya devam ederse kim(ler)den aldığını bul ve onlarla savaş. Tatildeki milyonlarca GP sahibi hesapları şikayet et. "Sonsuz ordu" sahibi olmak için çok daha fazla hammadde/altın gerekir. Ayrıca savaş,kalıcı bir hasara neden olamadığınızdan (bütün düşman şehirlerini birkaç kere temizlemiş olsanız bile) her zaman anlamsız olmuştur."

"Litvanya'nın Ares savaş serverına daha fazla insan." diyen var.

"Hephaistos'un Örsü ve Poseidon Tapınağı dışındaki tüm anıtlar kaldırılıp bu 2'sine dönüştürülse ne güzel olur." diyen bu Türk kullanıcısına bir şey yazmak isteyen linke tıklasın.

"Savaş sistemini veya başka şeyleri değiştirin. Oyun 9 yıldır aynı." diyen var.

"Daha fazla depolama kapasitesi." diyen var.

"Başka bir serverla bizi birleştir." diyen var.

"Üretimin x2 olduğu günler düzenleyin." diyen var. :/

"Ambrosia'da indirim yap." diyen var.

"Bir şeyler yap." diyen var. :/ ("Ne olursa yani." demiş) :D

"Oyunu daha interaktif yapmak için bazı yeni özellikler." diyen var.

"Hangi inaktif hesabın ne zaman silineceğinin bilgisini verin." diyen var. :/ (Bu gerçekleşirse bir etkinliğe bile dönüşebilir gibime geliyor) :D

"Aslında bazı önerileri uygulasan." diyen var. :/ ("… fena mı olurdu?" deseydin iyiydi) :D

"Serverda farklı rekabet alanları yapın." diyen var. :/ (Ne gibi?)

"Oyunda 3 tane Depo (Seviye 36) yağmalamadan ne kadar hammadde koruyor? Lütfen biri bana cevap verebilir mi? Lütfen biri bana söyleyebilir mi veya nasıl hesaplanacağını veya bilineceğini bana söyleyebilir mi? Bu,bana çok yardımcı olacak. Lütfen biri bana yardım etsin." diyen var.

"Toplam Depo seviyesi sayısını 480'le çarp. Senin durumunda 480x3x36=51840."

"Ambrosia'yı hediye olarak verin." diyen var.

"Seviye 25 Belediye Binası'ndan sonra şehre daha fazla detay ekleyin." diyen var.

"İsrail'de kupon kullanımına izin ver." diyen var. :/ (Yasak mıymış?)

"Uygulamanın işlevselliğini arttırın." diyen var. :|

"Müftetik bir şehre birlikleri gönderince bakım maliyeti 2 katına çıkmasın." diyen var.

"Oyunu oynayanları onurlandır." diyen var. :/

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü akıllı bir oyun." diyen var. :/ (Akıllı derken?) :D

"Serverları tekrar birleştir." diyen var.

"Şehir sayısı 12'den fazla (belki 20) olsun. Böylece haritada her yerde olabilirsiniz." diyen var. :/ (Sakin ol şampiyon) :D

"iOS'taki uygulamayı düzeltin. Mesela "hammadde yükleme" bug'ı. Uygulama şu andan itibariyle neredeyse işe yaramaz." diyen var. :|

"Daha fazla bina sahası. Yeni birimler. Yeni binalar." diyen var.

"Bana bir Depo ver." diyen var. :/ (4+1 var ya zaten) :D

"Daha fazla bina." diyen(ler) var. (6 kere yazmışlar)

"Mermer Atölyesi'nin daha fazla seviyesi olsun." diyen var.

"Her şeyden daha fazla olsun." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Günlük görevler için Ambrosia ödülleri." diyen var.

"Mobil uygulamaya güncelleme gelsin. Daha güzel olur." diyen bu anonim Türk kullanıcısına durumu anlatmak isteyen varsa şuraya tıklasın.

"Daha fazla gemi." diyen var.

"Eğlenmek için serverlara katılabilir miyim? Lütfen." diyen var. :/ (Nasıl bir problemi var da böyle yazmış acaba?) :D

• "Multi yapmanın ne yağmalamaya ne de başka bir şeye yardımcı olamamasını sağlayın ve bu korsanlığın sahte hesaplarıyla beraber zaten bitsin." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Daha fazla asker." diyen var.

"Lütfen cümleyi tamamla." diyen var. :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu en iyi oyun. Ancak unutulmamalı. Yeni turnuvaya,promosyonlara ve güncellemeye ihtiyacımız var." diyen var. :thumbup:

"Depo'nun seviye başına 8k'dan daha fazla kapasiteye sahip olmasını sağlayın veya ek bir bina yapın." diyen var. :/ (Yığın Sahası?) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu her zaman yeşil bir oyun." diyen var. :thumbup: (Kelime oyunu yapmış sanırım. "Evergreen","hep yeşil kalan bitki" ve "unutulmayan" demek çünkü.) :/ (Şehrin çevresindeki ormana gönderme mi var acaba?) :D

"Yeni bir server birleşimi yap. Boş veya tek oyunculu adalar var. Veya daha aktif oyuncuları yakınlaştırın." diyen var.

"Daha fazla bina sahası. Ticaret gemilerini arttırın. Etkinliklerde hediye Ambrosia ver. Uygulamayı problemlerden düzelt." diyen var. :|

"Uygulamayı daha iyi yap. Şimdiki,yıllardır orta seviyede çalışıyor." diyen var. :|

"Burada konuşulan her şeyi içeren genel bir güncelleme yap." diyen var. :/ (Şununla alakalı bir şey yazan da var,beklemede kalın) ;)

"En azından inaktiflere ve tatildekilere altın yağması yapmak olsun." diyen var. :/

"Cennete git." diyen var. :huh:

"Sanatçı'nın Evi isminde bir bina yapın. Bir sanat eserinin üretimi 3 ay sürsün. Eseri Müze'de sergilemek mümkün olsun. Ama yağmalanabilir olacak." diyen var. :/ (Kültürel arayan 3 ay bekler mi acaba? "Yağmalanacaksa niye vakit harcayım?" diyen de çıkabilir tabi.)

"Acilen serverları birleştirin. Bu büyük oyunu kurtaralım." diyen var. :/ ("Make Ikariam Great Again") :D

"2 yeni birim yap." diyen var. :/ (Sayı da söylemiş sipariş verir gibi) :D

"Acilen Sigma'yı diğer serverlarla birleştirin. Server ölü." diyen var.

"Daha fazla para." diyen var. :/ (Para mı?) :D

"Burada ne oluyor?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına durumu anlatmak isteyen varsa şuraya tıklasın.

"Daha fazla ticaret gemisi ve bina sahası." diyen var.

"Dionysos'taki toplam ittifak sayısının 15'e çıkması için acilen serverları birleştirin. 10+ üyesi olan ittfak sayısı 1." diyen(ler) var. :/ (3 kere yazmışlar)

"Uluslararası bir savaş serverı yapabilirseniz iyi olur. Bu,sizin için çok daha fazla para ve oyuncular için de çok daha fazla eğlence demek." diyen var. :/ (Win-Win yani) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Daha fazla bina." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış) :D

"Daha fazla bina sahası. Daha fazla oyuncu için serverları birleştir. Sohbet etmek için bir bölüm yap." diyen var. :/ (Sohbet etmek mümkün zaten?) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü 10 yıldan fazladır oynuyorum." diyen var. :thumbup:

"Serverları birleştir." diyen var.

"Daha az P2W." diyen var.

"Çevremde daha fazla oyuncu olsun." diyen var.

RjcBxt.png

Sistemin hazır kalıbını (İngilizce would,Türkçe olur) farklı kullanan bu anonim Türk kullanıcısına biz de 1 <3 yapıyoruz.

"Birkaç bina sahası yapın ve yeni binalar ekleyin. Mesela daha fazla vatandaş veren bir Tiyatro." diyen var. :/ (Bina ve bina sahası aynı sayıda mı? :D Şimdi zaten bir Tiyatro var? Hikaye olarak da mantıklı mı durur,bilemedim. :/ Yani Tiyatro binası var diye dışarıdan kalıcı göç almak.) :D

"Ne güzel uygulama ama! Sevdim." diyen var. :/ (İlginç)

"Depo'da daha fazla kapasite. 3 Depo'um var. Hiçbir şey geliştiremiyorum. Eğlenceli olan ne?" diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Yağmalama sayısına sınır gelsin." diyen var. :/ (Eskiden sınır vardı galiba)

"Eğer yağmalamışsam istediğim hammaddeyi alırım." diyen var. :/ (Mantıklı) :D

"Farklı tasarımlara sahip adalar ve şehirler olsun." diyen var.

"Daha fazla bina inşa etmek için daha fazla bina sahası." diyen var. :/ (Başka niçin olacaktı?) :D

"Serverları birleştir. Çünkü artık oyuna ilgi yok." diyen var.

"İttifaklar için üye sınırı koy. Aynı eski "devler" zaten sıkıcı." diyen var. :/ (2 dilde yazmış. İspanyolca 1 <3 ve 1 çarpı ve İngilizce 4 <3 ve 1 çarpı almış.)

"Depo'yu büyüt." diyen var. :/ (Bunu sen de yapabilirsin.) :D

"Yeni bina sahasını uygulamaya ekle." diyen var. :|

"Boş serverları birleştir." diyen var.

"Uygulamayı düzeltin." diyen var. :|

"Ne yaptığınızı görebilmemiz için Demo yapın." diyen var. :/ (Test Server?) :D

"Mobil uygulaması saçma sapan bir şey. Düzelse iyi olur." diyen bu anonim Türk kullanıcısına durumu anlatmak isteyen varsa şuraya tıklasın.

Resim.png

• "Tüm dünyada barış istiyorum. Böylece savaş artık orada olmaz." diyen var. :/ (Gerçek hayat için mi yoksa oyun için mi konuştu?)

"Herhangi bir oyuncunun bütün şehirlerinde daha hızlı yağma yüklemek için geçici bonus yap." diyen var. :/

"Ikariam'ı seviyorum. Bunu çok sevdim." diyen var. :thumbup:

"Daha fazla bina sahası." diyen var.

"Uygulamayı HTTPS ile düzeltin." diyen var. :| (HTTPS,bir bilgisayar ağı üzerinden güvenli iletişim için internet üzerinde yaygın olarak kullanılan bir HTTP uzantısıdır.)

Resim.png