"Daha hızlı inşaat." diyen var.
"Bugünlerde kuralları uygulamada çok gevşekler. 750k GP'si olan adamlar var." diyen var.
(Biraz kızgın)
"Tonlarca Ambrosia." diyen var. ![]()
"Uygulamayı güncelle." diyen var. ![]()
"Kalan (ıssız olmayan) birkaç adayı birbirine yaklaştırın. Artık sadece sıkıcı." diyen var.
"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü oyunu sevdim." diyen var.
("Sebep mi lazım?" der gibi) ![]()
"Çok seyahat etmek ve tekrar arkadaşları bir araya toplamak olsun." diyen var.
(Ne demek istediğini anlayan?)
"Daha hızlı oyun." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)
"Bir server yap." diyen var.
"Uygulama için bir güncelleme yapın veya Web halinin Chrome'dan daha kolay görülmesini sağlayın." diyen var. ![]()
"Daha iyi grafikler." diyen var.
"Daha fazla bedava Ticari Rota." diyen var.
"Korsanlığı her zaman en büyük oyuncuya otomatik olarak vermemek için %50 kazanma şansı haline getirin. Serverların ölmesini durdur." diyen var. ![]()
"Uygulamayı bilgisayardakiyle aynı özelliklere sahip olacak şekilde programlayın." diyen var. ![]()
"Uygulama daha iyi olsun." diyen var. ![]()
"Daha fazla bina sahası. Süper Yığın Sahası diye bir bina olsun. Kapasite yeterli değil. 3 Depo ve 1 Yığın Sahası,daima az." diyen var. ![]()
"Daha fazla Depo." diyen var.
"Savaştan sonra bina seviyelerinde düşmeler olsun." diyen var. ![]()
"Daha hızlı gemiler. Savaşlarda gemilere daha hızlı hammadde yüklensin. Yeni başlayanlar için yardım." diyen var.
(Son istediğin zaten yok mu?) ![]()
"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,eğlenceli bir oyun." diyen var. ![]()
"Daha fazla ve daha hızlı gemiler. Bu,oyunu daha dinamik yapacak ve oyuncuların oyunda daha fazla zaman geçirmelerini sağlayacak." diyen var.
"Her şehirdeki her olası binayı en az 1 kere inşa etmek için yeterli (toplam 28) bina sahası olsun." diyen var.
(Yani 1'i mavi bayraklı toplam 8 tane daha bina sahası istiyor)
"Daha fazla ticaret gemisi." diyen var.
"Multi,Koleksiyoncu ve Bağışçı'ya karşı verimli şekilde ilerleyin." diyen var.
(Ne demek istediğini anlayan?)
"Daha fazla ticaret gemisi. 15 yıl önce 180-220 iyiydi." diyen var.
(12 yaşında bile değil oyun yalnız) ![]()
"Hammaddeleri daha hızlı bir şekilde taşımak için daha fazla ticaret gemisi." diyen var.
"Daha fazla gemi." diyen(ler) var. (4 kere yazmışlar)
"Zaten 12 şehre sahip oyuncular için bir şeyler bul." diyen var.
"Oyunu biraz daha hızlı yapın." diyen var.
(Sanki hızlandı da "biraz daha" istiyor) ![]()
"Yağmalamayla tuzak kurmayan multiler olsun." diyen var.
(Ne anlatmak istediğini anlayan?)
(Multiye razı bu arada,evet)
"Tüm şehirleri fethetmek olsun." diyen var. ![]()
"Yağmalamayı daha hızlı yapın." diyen var.
(Savaşı mı hammaddeleri yükleme kısmını mı kastettin?)
"Kazanılan savaşlarda altın ve asker ganimeti olursa daha iyi olur." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.
"Savaşlar eski versiyona dönerse online oyuncu sayısı daha fazla olur. Aylarca süren savaşlar,oyuncuları oyundan koparıyor." diyen bu anonim (aynı kişi) Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.
"Oyunu daha da geliştirin." diyen var.
"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü o,çok oynanabilir." diyen var.
(Sanki tam derdini anlatamamış ya neyse) ![]()
"Hammadde taşıma işleminin her an iptal edilebilmesini diliyorum." diyen var. ![]()
"Diğer insanların oyun hakkında bilmesi ve Alpha serverına katılması için bazı reklamlar yapın. Başarılarda Seviye 1 için neyin gerekli olduğunu tıklayınca gösteren bir şey ekleyin. Çünkü bu,oynamak için eğlenceli bir oyun. Oyuna katılacak daha fazla oyuncu için reklamlar yapın. Çünkü sadece 1 yeni oyuncu katıldıysa bu,onun için adil değil." diyen var.
(7 mesaja bölmüş)
(Niye Alpha? Seviye 1 de orada yazmıyor mu?)
"Lütfen üretim ölçeğini büyüklükle orantılı yap. 200k puan ve 6 şehirden sonra çok yavaş. Sıkıldım ve çıkmak istiyorum." diyen var. ![]()
"Uygulamaları daha hızlı yap." diyen var. ![]()
"Birisi savaş serverını başka bir servera birleştirebilir mi? Peki tüm Ikariam Slovakya serverlarını daha fazla eğlence için tek bir servera toplayabilir mi?" diyen var.
"Günlük giriş ödüllerini değiştirin. Hiçbir değişiklik olmadan 6 yıl oldu." diyen(ler) var.
(2 kere yazmışlar)
"Daha fazla bina." diyen var.
"Şehirlerin alınabileceği bonuslarla haritada bir yer yapın." diyen var.
(Yoktan nasıl şehir sahibi oluyorum? O şehirler niye bir noktada toplanıyor?)
"Ambrosia almak zorunda kalmadan ticaret gemilerinin sayısını arttırabilir misiniz?" diyen var.
"Dolu adaları kolaylaştırmak için ada haritasını uzaklaştırın." diyen var.
(Sanırım "Dünya Haritası'nın görüntüleme çapını büyütün." gibi bir şey demek istedin) ![]()
"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,iyi bir oyun." diyen var. ![]()
"Bana oyun oynamaya devam etmek için sebepler ver. Çünkü 2008 sonundan beri oynadıktan sonra bundan sıkıldım." diyen var.
"Lütfen uygulamayı geliştirin. Neredeyse işe yaramaz." diyen var. ![]()
"Ticaret gemisi sayısını 180'den 200'e çıkartmanı istiyorum." diyen var. ![]()
"Hiç güncelleme yapma." diyen var. ![]()
"Ikariam'ı seviyorum. Hiçbir şey sarmıyor." diyen var.
("… onun gibi." falan deseydin iyiydi) ![]()
"Daha az ada olsun. Böylece oyuncular yakın olur. O zaman savaşabiliriz. Ordusuz oynuyorum. Çünkü kimse bana saldırmıyor." diyen var.
(Cesarete bak) ![]()
"Bazı yeni geliştirmeler yapın. Oyunu tekrar ilginçleştirin." diyen var.
"Ambrosia ödülü daha çok olsaydı." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.
"Altın yağması olsaydı." diyen bu anonim (aynı kişi) Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.
"Bozuk birim yükseltmelerini düzelt. Şimdi tüm kara birimleri için +1 ve tüm deniz birimleri için +2,aynı şey." diyen var.
(Herkes o seviyeye geldiğinden niye yükseltmeler "bozuk" oldu?) ![]()
"En iyisi olacaktım." diyen var.
(Drama denk geldik galiba)
"Ressamlar,Yunanlılar'ı daha az beyaz çizsin." diyen var. ![]()