Geri Bildirim İçin Yeni Sistem

• "Şimdi ihtiyacımız olmayan askeri/gemiyi iteme çevirip envantere koyabilmek olsun." diyen var. 8| (Masrafsız GP deposu olur o zaman) :D

Benimde böyle önerilerim var destekliyorum. Generaldeki ilk 50 hesap sürekli tatilde , Üzerinde GP deposu yüklü, Tüm ittifaktan general topla bir hesaba yükle beklet. Bu kalkarsa ittifak üyeleri GP leri kendi hesabında stoklar. SAvaşlar daha fazla katılımlı olur. Şimdi olan, getir GP li hesabı savaşa sok günlerce savaşsın. Ne zevki var.

9cj9lE.jpg

• Benimde böyle önerilerim var destekliyorum. Generaldeki ilk 50 hesap sürekli tatilde , Üzerinde GP deposu yüklü, Tüm ittifaktan general topla bir hesaba yükle beklet. Bu kalkarsa ittifak üyeleri GP leri kendi hesabında stoklar. SAvaşlar daha fazla katılımlı olur. Şimdi olan, getir GP li hesabı savaşa sok günlerce savaşsın. Ne zevki var.

İyi de böyle herkes depoya dönüşeceğinden daha da bitmeyen savaşlar olmaz mı? :/

Resim.png

• Benimde böyle önerilerim var destekliyorum. Generaldeki ilk 50 hesap sürekli tatilde , Üzerinde GP deposu yüklü, Tüm ittifaktan general topla bir hesaba yükle beklet. Bu kalkarsa ittifak üyeleri GP leri kendi hesabında stoklar. SAvaşlar daha fazla katılımlı olur. Şimdi olan, getir GP li hesabı savaşa sok günlerce savaşsın. Ne zevki var.

İyi de böyle herkes depoya dönüşeceğinden daha da bitmeyen savaşlar olmaz mı? :/

Savaşlara limit getirilebilir. 5000 raunt sonunda en az gp kaybeden e yeşil rapor çıkar. Zaten bu ölçülebiliyor. Tek sakıncası ittifaklara gerek kalmaz. Bireysel takılanlar çoğalır.

9cj9lE.jpg

• "Ikariam Filipinler'i geri getir." diyen var. :/ (İngiltere'ye birleştirilmişler)

Flipinliler, en az Türkler kadar savaşçı. İngiltere omikron serveri ilk açıldığında, orada türk yöneticiler hesap açıp ittifak kurmuştuk. İttifak liderimiz Seer admindi. Ozaman flipinlilerle çok savaşlarımız olmuştu. Gerçekten güzel savaşıyorlar.

9cj9lE.jpg

• Flipinliler, en az Türkler kadar savaşçı. İngiltere omikron serveri ilk açıldığında, orada türk yöneticiler hesap açıp ittifak kurmuştuk. İttifak liderimiz Seer admindi. Ozaman flipinlilerle çok savaşlarımız olmuştu. Gerçekten güzel savaşıyorlar.

Ama çok az kişilermiş ki sonları İngiltere olmuş. ?(

Resim.png

• Flipinliler, en az Türkler kadar savaşçı. İngiltere omikron serveri ilk açıldığında, orada türk yöneticiler hesap açıp ittifak kurmuştuk. İttifak liderimiz Seer admindi. Ozaman flipinlilerle çok savaşlarımız olmuştu. Gerçekten güzel savaşıyorlar.

Ama çok az kişilermiş ki sonları İngiltere olmuş. ?(

Ozamanlar sadece omikronda 20 nin üzerinde ittifakları vardı. Karınca sürüsü gibi. İka serverleri heryerde boşalıyor. Çok yazık.

9cj9lE.jpg

• Oyunun komple yenilenmesi gerekiyor. ama oyun para kazanmadığı için şirket herhangi bir şey yapmıyor açıkcası ambrosia ile satılan çoğu şey boş yıl olmuş 2019 gelişen gelişmiş 30-40-50m puanlar kaynıyor etraf da bir bina için gereken malzeme milyonlarla ölçülüyor odun kampından gelen miktar 2k oda iyi ihtimalle amb ile %20 arttırma satılıyor onu alsan ne olur.Para kazanmak istiyorsa premium özelliklerini iyileştirmesi lazım açıkcası şuan ki ler çok boş en işe yarayan premium tüccardır.Kısaca özetle oyun başta da dediğim gibi derinlemesine bir güncelle gerekiyor 2008 de değiliz.

• Almanya Uçak Biletimi Alıp GF Karlsruhe, Baden-Württemberg merkeze gidecem , zaten akrabam Hamburg ta yaşıyor bir de ziyaret etmiş olurum , video çeker buraya gelişmeleri yazarım :)

Ciddisin? :D

Oyunun komple yenilenmesi gerekiyor. Ama oyun para kazanmadığı için şirket herhangi bir şey yapmıyor. Açıkçası Ambrosia ile satılan çoğu şey boş. Para kazanmak istiyorsa Premium özelliklerini iyileştirmesi lazım. Açıkçası şu ankiler çok boş. En işe yarayan Premium Tüccar'dır. Kısaca oyun başta da dediğim gibi derinlemesine bir güncelleme gerekiyor. 2008'de değiliz.

İstersen yaz sisteme. :whistling:

Bu arada 8)

"Daha fazla gemi ver." diyen(ler) var. (3 kere yazmışlar)

"Şehirlerde vatandaşların evlerini arttırın." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Kayıt olurken her serverda ne kadar aktif/kayıtlı oyuncu olduğunu gösterebilirdin." diyen var. :D (Tuzağa düşmüş)

"Uygulamayı güncelle." diyen var. :|

Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.

"Evet. Uygulama sadece eğlence için var. Orada hiçbir şey yapamazsın. Bu,çok saçma bir uygulama." :|

"Daha fazla sayıda ticaret gemisi yapın veya kapasitelerini arttırın." diyen var.

"Daha fazla (şimdikinin en az 2 katı) araştırma olsun." diyen var. :/

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü o beni online tutuyor." diyen var. :/ (Ama yine de çok bilgisayar başında vakit geçirme sen) ;)

"Hammaddelerin taşınması için daha büyük gemileri keşfedelim." diyen var. :/

"Serverları birleştir." diyen(ler) var. (4 kere yazmışlar)

"Mucit Atölyesi'nde daha büyük araştırma bonusu ve daha fazla ticaret gemisi kapasitesi mümkün olsun." diyen var. :/

"Şehirlerimi büyüt." diyen var. :/ (Onu sen yapacaksın yalnız) :D

"Oyunu hilelerden arındırın." diyen var.

"Keşke bir şehir bulabilsem." diyen var. :/ (Issız bir yerde herhalde)

"Tüm işlemi iptal etmek yerine limanda gemiler hammaddeleri yüklerken hedeflerini değiştirebilelim." diyen var. :/

"Keşke serverlar için savaşı bitirseydin." diyen var. :/ (Ne demek istediği anlayan?)

"Oyuna başladıktan 1 hafta sonra Tanrıların Koruyucu Gölgesi,item olarak Dükkan'a eklensin." diyen var. :/ (Emin miyiz?)

"Kültürel antlaşma bulmak sorununa bir çözüm bulun." diyen var.

"Limanı korumak için silahlar inşa edebilelim. Ama güçlü Topçulardan söz ediyorum. Taş Atıcılardan değil." diyen var. :D

"Bana daha fazla Ambrosia kazandır." diyen var. :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Bir casus,doğrudan bir şehirden diğerine geçebilsin. Önce görevlendirildiği şehre geri dönmesi gerekmesin." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış) :D

"Füze atan çeşitli savaş gemileri olsun." diyen var. :/ (Füze Gemisi yani) :D

"Bir savaşta günlerce beklemek gerekli olmasın." diyen var.

"Savaşlarda tur sürelerini kısaltmak,iyi olur." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü fazla zaman istemiyor." diyen var. :thumbup:

"Lütfen uygulamayı güncelleyin. 1 yıldan beri güncellenmedi." diyen var. :|

"Uygulamayı güncelle." diyen var. :|

"Uygulamanın güncellenmesini sağlayın." diyen var. :|

Resim.png

• Almanya Uçak Biletimi Alıp GF Karlsruhe, Baden-Württemberg merkeze gidecem , zaten akrabam Hamburg ta yaşıyor bir de ziyaret etmiş olurum , video çeker buraya gelişmeleri yazarım :)

Ciddisin? :D

Aynen gerçekten ciddiyim Kuzenim Almanya hamburg ta çok çağırdılar gitmemiştim önümüzdeki yıl gitmek istiyorum , hamburg - karlsruhe arası google map e göre 700km. , bir Almanya turu yapıcam artık İnşallah ;)

MTVkZTJhMDZlYWQ4OTU.jpg

• Aynen gerçekten ciddiyim Kuzenim Almanya hamburg ta çok çağırdılar gitmemiştim önümüzdeki yıl gitmek istiyorum , hamburg - karlsruhe arası google map e göre 700km. , bir Almanya turu yapıcam artık İnşallah ;)

Başarılar sana o zaman. :D

Teşekkürler , Üstad İstersen birlikte çıkalım yolculuğa , koşullar elverir ise ikimiz içinde güzel olur seneye bir GF ziyareti, vlog çekeriz iyi olmaz mı ?

Hemde GF nin ve ikariam'ın bedava tanıtımını ve yeni oyuncular katılmasına katkıda bulunup GF ye bir iyilik yapmış oluruz ;)

• Aynen gerçekten ciddiyim Kuzenim Almanya hamburg ta çok çağırdılar gitmemiştim önümüzdeki yıl gitmek istiyorum , hamburg - karlsruhe arası google map e göre 700km. , bir Almanya turu yapıcam artık İnşallah ;)

Bir zamanlar ikariam ı satın almak isteyenler vardı. ciddi ciddi fiyat soranlar oldu. Dirençli adam gitmişken fiyatınıda sor:D

9cj9lE.jpg

Bir zamanlar ikariam ı satın almak isteyenler vardı. ciddi ciddi fiyat soranlar oldu. Dirençli adam gitmişken fiyatınıda sor:D

Tamam Üstad Bakarsın Fiyatta Anlaşırsak Alexander Rösner veya klaas kersting halen GF de sanırım ikisi ile konuşmam lazım Alırız İnşallah, kafamıza göre İkariam'ı geliştiririz :D 2014 de KÂR 94 milyon euro gibi yazılar okudum ama sadece ikariam değil toplam her halde , ikariam da 21015 itibari ile o sene bende oyundan ayrıldığım için ve düşüş başladığını şuan da iyi görüyorum kesin olarak gelir düşüşü başlamıştır. GF ikariam ın tüm dünya server larının işletim haklarını 3 milyon euro ya vermez hiç sanmam, zaten hisse olarak satar ve belki 3 milyon euro luk bir hisse alırsın ona bakmak lazım ne kadar hisse ne fiyat eder diye , bir işletme ye ton la para verip alsan da önemli olan başında her zaman durman ve o işletmenin para kazanması için yanında çalışan veya gelen olumlu olumsuz tepkilere Önem Vermendir yoksa bu işletmeyi Richie Rich dahi alsa bir şey değişeceğini sanmam örnek M.United En son alan kişi'yi okuyun bana hak verirsiniz.

MTVkZTJhMDZlYWQ4OTU.jpg

• "Uygulamayı daha iyi yapın." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar) :|

"Savaş sistemini değiştir. Böylece çok uzun sürmez. Yeni oyuncuları teşvik edin. Telefondaki uygulamayı sınırlamayın." diyen var. :|

"Savaşı video olarak izlemek istiyorum." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar) :/

"Umarım gemiler artar. Uygulama Iphone'da bir hata veriyor. Hammaddelerin başka bir şehre gönderilmesinde arıza var." diyen var. :|

"Daha fazla birlik ve filo ekle." diyen var.

"Korsanlığı silin. Eğlence yok." diyen var.

"Donanma Tersanesi/Ticaret Limanı için ayrılan bina sahasına başka bir binayı kurabilmek olsun." diyen var. :/ (Ne mesela?)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü istediğim şeyi seviyorum." diyen var. :/ ("Sebep mi lazım?" der gibi) :D

"Daha fazla gemi ver." diyen var.

"Oyunda bir şeyleri değiştirin. Yıllardır aynı eski şeyler. Belki de icat etmeye başlamanın zamanı gelmiştir." diyen var.

"Daha katı bir yasa ve daha fazla katılımla yeni bir savaş türü yaratın." diyen var. :/ (Ne gibi?)

"Askerlerin çok pahalı olmamalarını sağlayın." diyen var.

"Festival isminde bir işlev ekle. İşlev aktifken üretim yapılamasın ama mutluluk ve altın üretimi en üst düzeye çıksın." diyen var. :/ (Etkinlik herhalde,benim kontrolümde olmayacak bir şey yani.)

"Sadece binayı yaptığım şehirde değil tüm şehirlerimdeki işlemler için 1 Ticaret Ofisi olsun." diyen var. :/ ("Binanın işlevinin ne olduğunu da siz bulun." demiş. Çünkü ticaret gemilerini tek ekranda takip etmekten söz ediyor olamazsın herhalde.) :D

"Savaşlar ve gemiler daha hızlı olsun." diyen var.

"Altınla daha fazla şey satın alabilmek olsun. Yakınlarda tüccar yoksa altın işe yaramayacak ve daima büyüyecek." diyen var.

"Bütün binaları inşa edebilmek için daha fazla bina sahası." diyen var.

"Bu oyunu oynama şeklini yeniden yarat. Kaynak almanın yeni yolları,yeni birimler olsun." diyen var.

"Tavuk kanadı ye." diyen var. :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü strateji bizim işimiz." diyen bu anonim Türk kullanıcısına biz de 1 <3 yapıyoruz. :thumbup:

"Diğer oyunculardan çalmak veya yardım almak mümkün olmadan ay içinde elde edilen puanlarla önemli olan bir yarış olsun." diyen var. :/

"Merhaba millet. Nasılsınız? Brezilyalıyım. Bu sistemin niçin olduğunu bilmek istiyorum." diyen var. X/ (Evet,hala)

"Yağmanın yüklenme süresini kısaltın. Çünkü 30 saniye,çok uzun." diyen var. :/ ("dakika" olmasın?) :D

"Gemilerin kapasitesini büyüt." diyen var.

"Mobil uygulama deneyimini geliştirin." diyen var. :|

"Uygulamaya bir güncelleme yapın. Danışmanların işlevleri olarak çok önemli özelliklerden yoksun." diyen var. :|

"İyi ol." diyen var.

"Mucizeler kümülatif olsun. Yani kullanımda zaman sınırı olmasın." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Daha fazla bina sahası. Yeni şehir kurarken daha az şey isteyin." diyen var.

Resim.png