Geri Bildirim İçin Yeni Sistem

• "Herkesin kendi diliyle oynayabileceği bir uluslararası server yapın. Bu,yine birçok insanın ilgisini canlandıracak." diyen var.

Kendisine gelen yorumlar şöyle.

"test-en.ikariam.gameforge.com adresindeki serverlarda herhangi bir kural uygulanmadı. Diğer serverlarda piyasaya sürülmeden önce yeni versiyon var. Orada herhangi bir dilde oynayabilirsiniz."

"Ama oyun ayarlarında kendi dilimi seçemiyorum."

"Oyun için önemli ol. Daha adil ol. Multileri yok et." diyen var.

"Serverları birleştir veya Dünya Haritası'nı küçült. Artık Ambrosia almak,hiç mantıklı değil." diyen var.

"Oyunu daha iyi yap." diyen var.

"Grafikleri güncelleyin." diyen var.

"Daha iyi ol." diyen var.

"Daha hızlı inşaat." diyen var.

"Sınava gir." diyen var. :D

"Uygulamayı geliştir. Yeni bina sahası,casusluk,müze ekleyin." diyen var. :| (Müze de mi yok?)

"Barbarların her gün saldırmasını önle." diyen var. :/ (Ateşkes?) :D

"Aynı şehirde aynı anda birden fazla inşaat mümkün olsun." diyen var.

"Daha hızlı inşaat. Çoğumuz bitmesini beklerken oyunu unutuyoruz." diyen var. :/

"Server başına daha fazla oyuncu için reklama ağırlık verin. Yeni neslin ilgisini çekmek için grafikleri canlandırın." diyen var.

Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.

"Bu,gerekli."

"Zayıf oyuncular tarafından kullanılan Rodos'u yok et." diyen var.

"Nedir bu ya? Anlamadım." diyen bu anonim Türk kullanıcısına durumu açıklamak isteyen varsa şuraya tıklasın.

"Daha fazla gemi,bina sahası,depolama kapasitesi." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü havalı." diyen var. :thumbup:

"Daha fazla bina sahası (2 tane yeter). Uygulamayı güncelle. Daha çok ticaret gemisi." diyen var. :|

"Neden gece de oyunda olmayalım? Geceleri oyunda gece olması iyi olurdu." diyen var. :/

"Altınla daha fazla ticaret gemisi satın alabilelim." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Multiyi yok et." diyen var.

"Yemek yap." diyen var. :D

"Bir oyunun gelişimi,uygulamayı zaten güncelleyebilir." diyen var. :/ (Çekildiler o pazardan yahu) :D

"Saldırı ve savunma puanı,birliklere güç olarak yansısın. Saldırırken saldırı puanı,savunurken savunma puanı." diyen var. :/

"İşim bitti." diyen var. :/ (Oyunla herhalde)

"Casuslukta 2 görev daha olsun. IP paylaşımını görmek ve boş kültürel antlaşma kontenjanını görmek." diyen var. :/ (Müze'de yer var mı diye sormak yerine niye casus atıyorum?) :D

"Gemilerin hızı aşırı yavaş." diyen var.

"Daha fazla bina sahası." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Renkli ve havalı." diyen var. :thumbup:

"Lütfen cümleyi bitir." diyen var. :D

"Daha fazla animasyon. Fena değil ama sadece biraz eksik." diyen var.

"Geliştirme için daha fazla alan." diyen var. :/ (Bina sahası dememiş. Yeni bir şey istiyor herhalde)

"Serverları birleştiren sistemi düzelt ve bu ölü serverları birleştir." diyen var.

"Korsanlığı yok et." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü tarihi seviyorum. Antik Yunan Dönemi,tarihi hazinemizin çok önemli ve değerli bir parçası." diyen var. :thumbup:

"Çok teşekkür ederim. Yunanistan için yazıyorum."

"Anıtları düzelt. Oyunu taze tutmak için birimleri değiştir. Ayrıca insanların daha sık savaşması için isteklendir." diyen var.

Resim.png

• EODKIe.jpg

Öncelikle 5K tıklanma için herkese teşekkürler. :saint:

"Eskiden olduğu gibi 30 dakikada biten ve kazanana altın veren bir savaş olsa." diyen var.

"Boş adaların %70'ini sil. Böylece oyuncular daha yakınlaşır ve gemiler için yolculuk süresi kısalır." diyen var.

"Buharlı Forklift,Depo'nun kapasitesini 3'e katlasın." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü seni seviyorum." diyen bu anonim Türk kullanıcısının sevgisine karşılık göstermek isteyen varsa şuraya tıklasın.

"İran için server yap." diyen var.

"İran serverlarında oyuncu olmayınca kapatıp İngiltere ile birleştirdiler."

"İçeriği arttır. Yeni birimler,yeni teknolojiler,yeni görevler oluştur. Yeni oyuncular kazanmak için daha iyi reklamlar yapmaya çalış." diyen var.

"Her oyuncuda bir kahraman gibi birçok görev ve arayüzle çok daha fazla interaktif olun." diyen var.

"Multi sahibi dolandırıcılarla ilgili bir şeyler yapın. 769k 195 GP'si olan var." diyen var.

"Savaş gemileri,inaktif şehre daha hızlı varsın." diyen var. :/

"Daha fazla kristal." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar) :/ (Bunu sen de yapabilirsin) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Altınla almak için daha fazla ticaret gemisi yap." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış)

"Buna bir cevap istiyorum. Neden 0 bozuluma sahip olduğum halde 400 işçi bana hala sadece 250 mermer üretebiliyor? Teşekkürler." diyen var.

"Haydutlar var mı? Ama bunun sistemle ilgisi yok. Sadece foruma bir giriş yapın. Diğer oyuncular ve GO'lar size yardım edecek."

"Barbarlar üretiminizi kısıtlıyor olmalı."

"Daha fazla ticaret gemisi." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,daha iyisi ve en iyisi." diyen var. :thumbup:

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,çocukluğumun oyunu." diyen var. :thumbup:

"Daha fazla gemi. Ayrıca yüklemede ve yolda daha hızlı gemi." diyen var.

"Mutlu olmak için elinden geleni yap." diyen var. :huh:

"Çünkü oyunu beğendim." diyen var. :/ (Yanlış etiket)

"Oyunu seviyorum." diyen var.

"Gittikçe daha iyi performans göster." diyen var.

"Birisi bana bu sistemin ne olduğunu açıklar mı?" diyen var. :/ (Evet,hala) :D

"Beta'da GO yok. İnsanlar istediği hileyi yapar." diyen var.

"Ban yemeden multi yapmak ister misiniz? Oraya standart olmaya gel." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Oyunu daha eğlenceli yapın." diyen var.

"Kullanıcılar bu oy/iletişim kanalını kullanmaya başladı. Kazanan önerileri bize bildirin." diyen var.

"Daha ucuz Ambrosia." diyen var.

"Daha iyi ol." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,aşk." diyen var. 8)<3:thumbup:

"İlk şehir için hangi adayı seçmem konusunda şıklar sun." diyen var. :/

"Birlikler altın dışında şarap ve sülfür masrafı da çıkarsın. İşgal edilen şehirlerden altın ve hammadde kazanalım. Daha hızlı gemiler." diyen var. :/

"Multileri yok et. Aynı zamanda korsanlarda da ödül miktarının bir anlamı olsun. Yani korsanlardan daha fazla altın." diyen var.

"Zengin ol." diyen var.

"Daha fazla bina sahası ve bedava Ambrosia." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,mükemmel." diyen var. :thumbup:

"Son güncellemede eklenen bina sahası,uygulamada güncel değil." diyen var. :|

"Oyunu 3 kat hızlandır. Şimdi (mesela Seviye 50 Barbar Köyü için) 12 saat oynamak zorundasın." diyen var.

"Daha iyi bir hayatın olsun." diyen var. :huh:

"Daha fazla şehir." diyen var.

"Zenginim." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar) :/ (Yani?) :D

"Yeni bir lüks hammadde ekleyin." diyen var. :/

"Bu da ne böyle?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına durumu anlatmak isteyen varsa şuraya tıklasın.

"Etki süresiyle bekleme süresi eşit olan anıtlar olsun. Otomatik olarak yeniden etkinleşsin." diyen var. :/ (Otomatik derken? İnanca göre çalıştığından kesinti olana kadar bir döngü mü olsun yani?)

"Savaş sisteminde ve süresinde bir değişiklik yapın. Oyuna yeni animasyonlar ekleyin." diyen var.

"Zenginliklerimizi çoğalt." diyen ve şu GIF'i koyan var. :D

EOm2gY.gif

"Multiler hakkında daha ciddi olun. Çünkü onlar çok güçlü." diyen var.

"Depo'mu odunla doldur." diyen var. :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"Çok fazla altın." diyen var.

"Daha eğlenceli ve interaktif olmak için gündüz/gece modu yapın." diyen var. :/

"Projeksiyonlu Tiyatro'da daha fazla ödül olsun." diyen var.

"Spartalı yap." diyen var.

"Farklı şehir yerleşimleri yapın. Böylece hepsi aynı görünmez." diyen var. :/

"Bina seviyeleri hakkında özetlenmiş bir Excel olsun. Bittiğinde inşaat süreleri böyle bir şey görünsün." diyen ve şu resmi koyan var. :/

EOvQEs.jpg

Şimdi hazırsanız sıradaki arkadaş derdini 34 mesaja bölmüş. 8| :D

"Ada tercihlerimi geri al. Çünkü bu mucizeler boşuna. Tüm oyuncular onlardan nefret ediyor. Binalarımın yerini değiştir. Onları güzel bir düzene sok. Bütün şehirlerde bir tıkla değiştir. Fikirlerim için buradaki karakter sınırını genişlet. Bir şehir için bir fırsat daha istiyorum. Çünkü bütün görevleri tamamlayamıyorum. Çünkü bir stratejim olduktan sonra kuralları değiştirdin. Oyundaki harika oyuncuları yok ettin. Oyundan korsanlığı silin. Çünkü buna vakti olmayan insanlar için sahte bir eksik. Oyuncuların çoğu duracak. Orijinal oyunu geri istiyorum. İnsanlar çok mutlu olurdu. Çünkü bunun için kayıt oldular. Asla korsana harcama yapmayın. Çünkü silecekleri diğer tüm oyunları yok eder. Arkadaşlarımın çoğu silindi. Biz Ambrosia kullanıcısıyız. Artık bu oyuna asla harcama yapmayacağım. Çünkü bu korsanlıkla beni şiddetli bir depresyona soktun. Bu korsanlığı hiç oynamamıştım. Çünkü zihinsel hastalıklar asla iyileşmediği için uyku alışkanlıklarımı yok ettin. Bu korsanlığı hiç oynamamıştım. Çünkü şimdi bir iş bulamayacak durumdayım. 128 IQ'mla evde oturuyorum. Hala buradayım. Çünkü beni bağımlı yaptın. Bu korsanlığı silip birçok gencin sağlığını kurtarıyorsunuz. Çünkü genç insanlarla yaptığınız şey,iğrenç. Hiçbir genç bu iğrenç korsanlığı oynamıyor. Çünkü sorumsuz para stratejinizle çoğunu öldüreceksiniz. Kötü birisin. Tanrı seni cezalandıracak. Çünkü böyle birçok insanın hayatını yok ediyorsun. Zaten bir stratejisi olan büyük oyuncular için "Görevimiz Tehlike" meydan okumaları yapmayı kes. Eğer yerimiz yoksa sülfür ve elmas binalarını nasıl yapabiliriz? Akıllı oyuncular asla istediklerini veya satın aldıklarını veya değiştirdiklerini inşa etmez. Kuralları iyileştirmesi için akıllı Ikariam oyuncularını (personeliniz gibi değil) işe alın. Personelini isteme. Çünkü hiçbir oyun deneyimi olmadan geliştiriyorsun. Korsanlık olan ve olmayan serverlar yap. Bu şekilde Ambrosia harcayan ve sonsuza dek burada kalan büyük oyuncuları tutabilirsiniz. Gamma serverını korsansız server yap. Herkese 1 tane ücretsiz server değiştirme hakkı ver. Şimdiden teşekkürler. Doğrulama mailimi bulmak istiyorum. Bana tekrar yollayın. Aptal geliştiriciler. Shop nerede? Mermerimi neden cam olarak değiştiremiyorum? Çözülmüş "ticket"larımı okumak istiyorum. Çünkü bugün korsanlık var. "Ticket"larımı çöz. Tembel Macaristan GO ekibi (hepsi),rüşvetçi ve hileci. "Ticket"larım çözüldü. Çünkü korsanlığın son günlerindeyiz. "Ticket"larımı en kısa sürede çözün. Ben korsan olamam. GO/SGO/MOD ekibimiz incelemeye alınana kadar bu oyun için para harcamayı bırakacağım. 3 Ambrosia hesabıyla bir korsanım. Macaristan GO ekibini inceleyin." :/ (Çoook sinirli) :D

"Düşman şehirleri ele geçirmek için (Grepolis'teki gibi) bir özellik ekleyin." diyen var.

"Hızlıca puan ekleyin." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Pizza istiyorum." diyen var. :D

"1k Mızrakçı istiyorum." diyen var.

"Patates ye." diyen var. :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,en iyi oyun." diyen var. :thumbup:

Resim.png

• "Bana patates ver." diyen var. :D

"Biraz patates ye." diyen (de) var. :D

"Bize (oyunculara) oyunda ücretsiz Ambrosia kazanmak için daha fazla fırsat ver." diyen var.

"Küfür sansürlemeyi bırak ve önerileri uygula." diyen var. :/

"Daha hızlı büyümek için araştırmalar olsun." diyen var.

"Patatesler lütfen." diyen var. :D

"Bize daha fazla Ambrosia ver." diyen var.

"Bir oyun yap." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Tüm serverları birleştir." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum." etiketinin altına şu GIF'i koyan var. :D

EBZHfQ.gif

"Serverları azalt. En eskileri yarı boşken bile bu kadar serverın olması aptalca." diyen var.

"Bir şehir daha yap." diyen var.

"Uygulamanın güncellemesini yapın. Yıllar sonra iyileşmemeleri çok yazık." diyen var. :|

"Multiyi yok et." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"40k GP'ye iflas etmeden gelmek,normal değil." diyen var. :/

"Daha fazla hammadde. Daha hızlı inşaat." diyen var.

"Ambrosia isteyebilir miyim? Gerçek bir Yemenliyim." diyen var. :huh: (Ne alaka?)

"Umarım Depo kapasitesi her seviyede 2'ye katlanır. Ancak 8k kapasite için 40. seviyeye kadar gelişiyor." diyen var. :/ Bir bina (ki 4 tane var) 320k yapar,yetmez mi?)

"Daha fazla Ambrosia." diyen(ler) var. (3 kere yazmışlar)

"Daha hızlı gemiler." diyen var.

"Lütfen bir birleşme olmasına izin ver." diyen var.

"Daha hızlı inşaat ve asker/gemi üretimi." diyen var.

"Neden 7Madness'i banladın? Diğer oyuncuların bana hammadde göndermesini durduramıyorum. 7Madness suçlu değil. Sadece göndereni banla." diyen var. :/ (7Madness kendisi galiba) ?(

"Keşke iyi olsan." diyen var.

"Server,sıkıcı oldu." diyen var.

"Hephaistos`un Örsü olmayan bir server." diyen var.

"Korsanlardaki kuralları değiştir. Madencilikte otomatik bağış olsun." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Daha büyük adalar olsun." diyen var.

"Değişiklikler gerekli." diyen var. :/ (Demek öyle) :D

"Daha hızlı ticaret gemileri." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Ticaret gemisinin kapasitesi,araştırmayla arttırılsın." diyen var. :/

"Satın alınabilen daha fazla ticaret gemisi." diyen var.

"Tamamen multiyi yasakla. IP paylaşımını bazı şeylerden yoksun bırak. Gemilerin taşıma kapasitesi düşsün. Korsanlıkta onlara farklı kurallar geçerli olsun." diyen var.

"Savaşın kurallarını değiştirin. Çünkü artık bir anlamı yok." diyen var.

"Oynamak için daha fazla zamanın olsun." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Her zaman hatasız ol." diyen var.

""c" yerine "č" harfi kullanmaktan banlanmak olmasın." diyen var. :/ (Demek ki kelimeyi bayağı değiştiren bir yerde yapmışsın)

"Ikariam'ı seviyorum. Oyunun eski versiyonunu "bug"larla geri yükleyin. Gri şehirler,ışınlanma gibi şeyler bu klasiğin en büyük avantajıydı." diyen var. :/ (Niye hatalarla birlikte?)

"Bana çok para ver." diyen var. :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,iyi." diyen var. :thumbup:

"Yüklemede ve yolda daha hızlı gemiler." diyen var.

"Keşke daha ucuz olsan." diyen var.

"Ücretsiz Premium hesap." diyen var. :/ (Günlük Görevler?) :D

"İşgaldeki şehir,her saat savaş vergisi ödemeli." diyen var. :/

"Gelecek haftasonu için beni al." diyen var. :huh:

"Gemiler,altın,hammadde,asker ve çok nadiren (% olarak çok düşük) Ambrosia bulabileceğiniz görevler yapın." diyen var. :/ (Keşif Mağarası?) 8|

"Mucit Atölyesi'ndeki geliştirmeler için bir İnşa Listesi oluşturabilir misiniz?" diyen var. :/

"Oyunu daha iyi ve daha eğlenceli yapalım." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü o,havalı." diyen var. :thumbup:

"Çok sıkıcı olmayan bir oyun ol." diyen var.

"Bulgaristan için yeni bir server birleşimi yap." diyen var.

"Yağmalamayı kaldırın. Oyunu öldüren oydu." diyen var. :/ (Emin miyiz?)

"Çılgın "Sistem Gölü" yerine altın madeni için bir yer yap. Bir şeyler yapmak için yeni hammadde." diyen var. :/ (Hikaye olarak nasıl eklemeyi düşünüyor acaba?)

"İyileştirme önerilerini uygulayarak daha fazla para kazanın. Rekabet bunu başarıya dönüştürüyor." diyen var.

"Ambrosia'yı altınla satın alabilmek ve ticaret gemilerinin kapasitesinin daha yüksek olması iyi olurdu." diyen var.

"Hizmet ettiğin şeyi yap." diyen var.

"Ambrosia için daha iyi birimler/gemiler geliştir. Yoksa şirket zaten finansal olarak aşırı doygun mu?" diyen var.

"Daha ilginç birimler ekleyin." diyen var.

"Serverımı başka biriyle birleştir. Çünkü serverda multiler dahil toplam 250 kişiyiz." diyen var.

"Daha fazla hammadde yap. Daha hızlı inşaat." diyen var.

"Şehir tasarımını zenginleştir." diyen var.

"Yeni birimler." diyen var.

"Daha az berbat güncellemeler yapın. Bunun yerine daha verimli bir kaynak kodunuz olsun. Bu kadar kaynak tüketen kimse yok." diyen var.

"Bina yükseltmeleri için daha büyük Depo'ya izin verin. Sadece Ambrosia ile yükseltebilmek,adil değil." diyen var. :/ (Yığın Sahası?)

"Bir server birleşimi mümkün olabilir mi? Eunomia daha aktif olmak için başka bir serverla birleşmeye hazır." diyen var.

Resim.png

• Bazı binaların son seviyeleri 4 depo ve yığın sahası son seviyesi toplamı ambrosia ile 2 katına çıkarılsa dahi yeterli değil. Örneğin 47 seviye ticaret limanı kurulamıyor.

9cj9lE.jpg

• Bazı binaların son seviyeleri 4 depo ve yığın sahası son seviyesi toplamı ambrosia ile 2 katına çıkarılsa dahi yeterli değil. Örneğin 47 seviye ticaret limanı kurulamıyor.

4 Depo=1M 280k

Yığın Sahası=4 Depo=1M 280k

Toplam 2M 560k

2'ye katlarsak 5M 120k demek

Ticaret Limanı Seviye 47 ise 8M mermer istiyor.

Ama 5,067,046 de olabilir (eğer kombinasyon yaparsanız)

Özet geçtim bilmeyenler için. 8)

Luck

Edit süresi dolmuş ya. Üstteki mesaj ile şunu birleştirir misin?

Şimdi ilk defa oynayan birisi olduğunuzu düşünün. (Her şeyin toz ve gaz bulutu olduğu zamanlar yani :D)

Aslında Ticaret Limanı Seviye 47'nin istediği mermer miktarı 9M 383k 420

Şimdi "kesmeye" başlayalım.

Palanga'yı araştırdın. %2'si gitti. (9M 195k 751 istiyor artık)

Geometri'yi araştırdın. %4'ü gitti. (8M 820k 414 istiyor artık)

Ruh Düzeyi'ni araştırdın. %8'i gitti. (8M 69k 741 istiyor artık)

Akademi binasıyla %14'ünü temizledin. Tebrikler. :thumbup: (Bundan sonra yola büyüteç yerine kazma ile devam edeceğiz :D)

Şimdi Seviye 32 Mimarlık Bürosu yapacağız. (Ki unutmayın. %14 kardayız. En fazla 15k 477 mermer isteyecek.) :/ (Aynı bina işini odun için yapmadıysan 56k 116,yok yaptıysan 35k 236 odun da var tabi ;))

Bina da bitince %32'si daha gidecek. (5M 67k 46 istiyor artık)

Atladığımız bir şey varsa şimdiden affedin. ?(

Resim.png

• "Işık yap." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Daha fazla Ticari Rota." diyen var.

"Daha fazla ticaret gemisi." diyen var.

"Megido Chaos'u banla. Herkes 400k ama o 1M. Böyle oynamak anlamsız." diyen var.

"Uygulamada son bina sahasının erişilebilir olmadığı gerçeğini düzeltin." diyen var. :| (Şu gerçekle siz yüzleşin artık) :D

"Arka arkaya 6 ay boyunca Premium Hesap kullanan oyuncuya ücretsiz Hesap Taşıma hakkı ver." diyen var. :/

"Biraz daha hızlı ol. Büyüme çok yavaş." diyen var.

"Multiler kayboldu veya yönetime bildirildi ve hiçbir şey çıkmadı. Onlardan çok var. Savaşta ve korsanlıkta şansın yok." diyen var.

"190 yerine 380 ticaret gemisi olsun." diyen var. :/ ("180 yerine" diyecektin herhalde?)

"Gelişmelerden ve kampanyalardan dolayı oyun,haftada ekstra 44 saat sürüyor. Ödül veya teşvik yok." diyen var. :/ (Nasıl bir hesap yaptığını anlayan?)

"Oyunu daha hızlı yap." diyen var.

"Hayvan Terörü'nü kaldır. Sadece çocukça. Neden eklendiğini bilmiyorum." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Binalar için daha az hammaddeye ihtiyaç olsun." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış) :D

"Daha hızlı ol. Bütün gecemi buraya savaşta birini yenmeye ayırmayacağım. Bu yüzden bu oyun ölü." diyen var.

"Daha hızlı üretim." diyen var. :/ (Bunu sen de yapabilirsin) :D

"Barbar Köyü Seviye 20'yi yen." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu oyun,çok çeşitli araştırmalara ve istediğim kadar binaya sahip." diyen var. :thumbup:

"Lütfen." diyen var. :/ (Devamı yok)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü o,çok iyi." diyen var. :thumbup:

"Ikariam'ı seviyorum. Çok güzel bir oyun." diyen bu anonim Türk kullanıcısına biz de 1 <3 yapıyoruz.

"Daha fazla hammadde yap." diyen var. :/ (Çeşit olarak mı?)

"Ekonomik nedenlerden dolayı dağılan birimler,barbarlara katılsın ve şehrine saldırsın. İnsanları daha fazla altın tutmaya teşvik eder." diyen var. :/ (Benim terhis ettiklerimden mi yoksa altın 0'ı görünce oyunun kendi kovduklarından mı söz ediyoruz?)

"Altın yağması." diyen var.

"10 şehir bul." diyen var. :/ ("Bul" derken?)

"Araştırmayla ticaret gemilerinin kapasitesi,Depo'nun kapasitesi ve bina sahası sayısı arttırılabilir olsun." diyen var. :/

"Savaş kurallarında değişiklikler olsun." diyen var. :/ (Mesela?) :D

"İnaktif serverları birleştir." diyen var.

"Çok fazla Ambrosia kazanmak istedim." diyen var. :/ (E yani?) :D

"George'un daha az konuşmasını istiyorum." diyen var. :D

"Daha eğlenceli yap." diyen var.

"Korsanlığı kaldırın." diyen var.

"Gemiler,altın,hammadde,asker ve çok nadiren (% olarak çok düşük) Ambrosia bulabileceğiniz görevler yapın." diyen var. :/ (Keşif Mağarası?) 8|

"Oyunculara kadın danışmanlara ücretsiz sahip olma seçeneği verin. Sadece değiştirmek istiyorlarsa değiştirsinler." diyen var. :/ (Barbar Danışman paralı mı kalsın?) :D

"Daha az çapraz satış teşvikine bakın." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"İnaktifler madende yardım etmesin." diyen var. :/ (Ne açıdan?)

"Altınlarımı nasıl harcayacağım konusunda daha fazla seçeneğim olsun. Savaşta paralı asker olarak gerçek oyuncuları işe almayı çok isterdim." diyen var. :/

"Bunu yapmanın bir yolu vardı. Şirket hala izin veriyor mu bilmiyorum. Ama forumda sorabilirsiniz."

(Öyle bir şey bilen varsa şuraya tıklasın)

"Birkaç tane daha motive edici programcı için yer açın." diyen var.

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Forumda farklı yazı tiplerini etkinleştirin." diyen var. Luck

"Premium Hesap,%50 indirimli olsun." diyen var.

"Hem Ambrosia ile hem altınla daha fazla ticaret gemisi satın alabilelim." diyen var.

"Son eklenen 2 bina sahasında Bürokrasi gibi bir araştırma şartı olsun." diyen var. :/ (Peki o araştırmayı yapmadan oraya bina yapmışsam ne olacak?) :D

Resim.png

• "Altınlarımı nasıl harcayacağım konusunda daha fazla seçeneğim olsun. Savaşta paralı asker olarak gerçek oyuncuları işe almayı çok isterdim." diyen var. :/

"Bunu yapmanın bir yolu vardı. Şirket hala izin veriyor mu bilmiyorum. Ama forumda sorabilirsiniz."

Savaş zamanı, yeğenlerini (multi hesap) çeşitli internet kafelerden oyuna sokan dayı lar vardı.

9cj9lE.jpg

• "Araştırma veya Belediye Binası seviyesi olarak şehre bina sahası ekleyebilmek olsun." diyen var. :/

"Daha fazla ticaret gemisi." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (4 kere yazmışlar)

"Daha fazla ve daha farklı birimler/gemiler yapın. Mevcut olanlar içinse daha fazla ilerleme yapın." diyen var.

"Her zaman daha sıkıcı ve aynısın." diyen var. :/ (Aynı anda 2'si de olamaz) :D

"Lütfen oyunu daha eğlenceli yapın." diyen var.

"Bu nedir?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına durumu anlatmak isteyen varsa şuraya tıklasın.

"Bot hesapları çözene kadar bir daha ödeme yapmayın. Etkili hile yapan insanlarla ilgilenene kadar bir daha ödeme yapmayın." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Daha fazla bina sahası ve Depo istiyorum. Ambrosia'yı da kes." diyen var. :/ (Eşit sayıda mı? :D 2. cümlede ne demek istedi acaba?)

"Daha fazla bina sahası ve eğlence." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Daha fazla depolama alanı. Bina yükseltmek için bir yerden sonra gücü yetmiyor. 8 yıllık oyun hayatım,bir çıkmaz sokak oldu." diyen var.

"Bana daha çok ticaret gemisi verin." diyen var. :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"Daha hızlı inşaat." diyen var.

"Tatil modunu etkinleştirmek için en az 1 gün gecikme olsun. Savaştan kaçınmak için kullanmak konusunda zaten yeter." diyen var. :/

"Keşke daha fazla server birleşimi yapabilsen. Serverlar,oynamak için çok sıkıcı." diyen var.

"Daha fazla odun." diyen var.

"Kaybolan gemilerin/birliklerin varış zamanlarıyla ilgili olan "bug"ı yok edin." diyen var.

"Eski oyuncuları geri getirmek için oyunu en uygun hale getirin. Saldırıya uğradığınızda bildirim gelmesi için uygulama gibi." diyen var. :|

"Kısa ve uzun vadede şirketin Ikariam oyunu hakkındaki planları nedir?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına bir şey yazmak isteyen varsa şuraya tıklasın. ( Luck buraya CoMa'yı etiketleseydim güzel olurdu yalnız :()

"Her şehirde daha eğlenceli ve daha az monoton bir şey inşa etmeyi mümkün kılın." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Ticaret Merkezi'nde daha fazla menzil büyüklüğü olsun. Altın fiyatları da daha ucuz olsun." diyen var.

"Ticarete 1 altından daha küçük fiyat koyabilmek olsun." diyen var. :/ (Nasıl?) :D

"Android uygulamasını geliştirin." diyen var. :|

"Yönetim şekillerinin daha iyi faydaları olsun." diyen var.

"Bilimsel Gelecek Araştırması'nın yararını "Diğer araştırmaların maliyetini %2 düşürmek." şeklinde değiştir." diyen var. :/

"1-2 tane daha Gelecek Araştırması seviyesi olsun." diyen var.

"Marangozluk Atölyesi,Üzüm Suyu Mahzeni,Mimarlık Bürosu,Optik,Fişekçi'nin üst seviye sınırı 64 olsun." diyen var. :/

"Sadece Sur'u değil diğer binaları da Mancınıklarla yok edebilirsiniz." diyen var. :/

"Depo'nun kapasitesini arttırın. 8k,seviye başına çok az. Aynı şey Yığın Sahası için de geçerli." diyen var.

"Daha fazla şehir inşa edebilirdim." diyen var.

"Korsanlığa son ver." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,eğlenceli." diyen var. :thumbup:

"Seçkin Hoplitleri (yani Spartalıları) satışa koy." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,harika." diyen var. :thumbup:

"Daha fazla kişiyle oynamak için serverlara katılın." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Barbarların moralini orantılı olarak azalt." diyen var. :/

"Ambrosia ver." diyen var.

"Oyuncuya barbarlar karşısında avantaj sağlayın. Sadece 6 kez moralsizlikten kaybettim." diyen var.

"O zaman biraz Aşçı yap.":D

"Depo kapasitesini binaların Ambrosia'sız inşa edilebileceği kadar yüksek olmasını sağlayın. P2W yok." diyen var.

"7. gün bonusu olarak gerçekten ticaret gemisi ver." diyen var. :/

Resim.png

• Merhabalar, Üstad Resmen Tez Konusu Bitmiş Burada , okumaktan bir hal oldum, zaman zaman gülmekten karnım ağrıdı :D , Fena üstü öneriler var :D

kala kalıyor öyle insan; bi ara devreler yandı bende kendimi zor toparladım :D

MTVkZTJhMDZlYWQ4OTU.jpg

• Merhabalar, Üstad Resmen Tez Konusu Bitmiş Burada , okumaktan bir hal oldum, zaman zaman gülmekten karnım ağrıdı :D , Fena üstü öneriler var :D

kala kalıyor öyle insan; bi ara devreler yandı bende kendimi zor toparladım :D

Teşekkürler. Önerilere ışık tutmaya çalışıyoruz. ;) Parça parça oku istersen. :/ Göz ağrısı vermiyorumdur umarım. Eğlendiğine sevindim. :thumbup:

Bu arada 8)

"Tekrar altın yağması mümkün olsun." diyen var.

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"1k Ambrosia." diyen var.

"Ticaret gemilerinde daha fazla kapasite olsun." diyen var.

"Kültürel antlaşmalar olsun." diyen var. :/ (Herhalde bulamamaktan şikayetçi)

"Lütfen yap. Serverları birleştir." diyen var.

"Müze için kültürel düzenlemeler yapın." diyen var. :/ (Ne gibi?)

"Türk yok mu la?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına bir şey demek isteyen tüm "Angaralıları" şuraya bekliyoruz. :D

"Daha fazla kültürel antlaşma." diyen var.

"Kültürel antlaşmalar yapın." diyen var.

"Korsanlığı ve anıtları yok et." diyen var.

"Her ne yapıyorsan yarına bırakmak yerine bugün yapman daha iyi olur." diyen var. :D

"Fenike ticaret gemilerini altınla alabilmek veya başka şekilde onları elde edebilmek olsun." diyen var. :/

"Oyunu biraz daha az durgun yapın. Savaşmalarını sağlamak,harika olur." diyen var. :/

"Sesli sohbet olsun." diyen var. :/

"Uygulamada son bina sahası görünsün." diyen var. :|

"Diğer serverlarla savaşmak için serverları bir kestirmeyle bağlayın." diyen var. :huh:

"Uygulamanın bilgisayarda olduğu gibi oynanabilir olmasını sağlayın." diyen var. :|

"Tanrı aşkına! Bir şeyler yap." diyen var.

"Daha hızlı gemiler. Bu,genellikle sonsuza dek sürer. İnsanlar oynamak için daha fazla zaman harcarlardı." diyen var.

"Bir pizza yap." diyen var. :D

"Daha fazla server birleşimi yapın. Oynamak için çok sıkıcı. Daha fazla Ambrosia ver. Oyunu daha eğlenceli yapın." diyen var.

"Başlangıçta odun elde etmeyi biraz daha kolaylaştırın." diyen var.

"Çok sıkıcı olma." diyen var.

"Mobil cihazlar için uygulamanın serverlarının bağlantı problemleri yaşamamasını sağlayın." diyen var. :|

Resim.png

• "Oyun,multi dolu. Bu nedenle sıkıcı oldu. Bunu düzeltmek için bir şeyler yapın." diyen var.

"Multi ve astronomik GP'li oyuncuları yasaklayınca oyun daha iyi olurdu. Normal bir hesap için imkansız." diyen var.

"Türk olmaz mı?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına bir şey demek isteyen varsa şuraya tıklasın.

"İnşa Listesi,sadece bir item olabilirdi." diyen var. :/

"Oyun evrenini daha da genişleten ve zenginleştiren yeni sistemi tanıtın." diyen var. :/ (Ne demek istediğini anlayan?)

"Fenike ticaret gemisi almak için başka yollar yapın." diyen var. :/ (Sence izin verirler mi?) :D

"Daha fazla bina sahası. Daha fazla Ambrosia ödülü. Daha fazla gemi." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Bu oyunu çocukluğumdan beri oynuyorum. Bu,çok iyi." diyen var. :thumbup:

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü aşırıya kaçmayan bir güncelleme stratejisine rağmen zamanı belirsiz." diyen var. :/ (Tam olarak neyi övdü şimdi?) :D

"Yeni birimler olsun." diyen var.

"2k oduna ihtiyacım var." diyen var.

"Şirket her zaman bir şeyleri değiştirmeyi bıraksın. Sadece her serverı başlatıldığı zaman hangi versiyon geçerliyse o versiyonda bırak." diyen var. :/ (Yani diyor ki "Alpha en "ilkel" server olsun.") :whistling: (0 <3 ve 3 çarpı almış) :D

"Daha fazla oyuncu tabanlı savaş sistemi ekleyin." diyen var.

"Daha fazla şehir inşa etmek için bir fırsat olsaydı harika olurdu. Oynamak,gerçekten sıkıcı oldu. Böylece en azından bir anlamı olacak." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Sürekli bir oyun değişikliğine ihtiyacımız var. Form,sistem ve görünüm değişikliği." diyen var. :thumbup:

"Oyuncunun çok eski hesaplarını daha kolay bulmasına yardımcı olun." diyen var. :/ (Bir gün dönersin diye bellekte dursun yani) :D

"Daha az MTX odaklı olun." diyen var. :/

Resim.png

• "Oyun evrenini daha da genişleten ve zenginleştiren yeni sistemi tanıtın." diyen var. :/ (Ne demek istediğini anlayan?)

Aslında mantıklı, global ikariam , mevcut ada lardan daha büyük daha fazla oyuncu kapasiteli, her ülkeden oyuncuların bulunduğu bir dünya. Yapılacak birleşme ile örneğin tüm ülkelerin alpha serveri tek dünya, kıran kırana bir server.

9cj9lE.jpg

• Aslında mantıklı, global ikariam , mevcut ada lardan daha büyük daha fazla oyuncu kapasiteli, her ülkeden oyuncuların bulunduğu bir dünya. Yapılacak birleşme ile örneğin tüm ülkelerin alpha serveri tek dünya, kıran kırana bir server.

Bence demek istediği o değil. "Tema olarak Yunanistan'ın dışına çıkın." diyor. :/

Bu arada 8)

"Kimse Letonca yazmıyor mu?" diyen var. ?(

"Asker/gemi yoldayken bakım masrafı 2'ye katlanmasın. Savaşmak için bir teşvik yok." diyen var.

"Satın almak için daha fazla ticaret gemisi ve daha fazla kapasite." diyen var.

"1 haftadan fazla süredir inaktif olanları sil." diyen var.

"Onlar yağmalamak için harikalar. Şehirleriniz için her zaman bir yer bulabilirsiniz."

"Çok daha hızlı gemiler." diyen(ler) var. :/ (Sanki şimdi hızlılar da daha fazlasını istemiş(ler)) :D (3 kere yazmışlar)

"Gemilerin yükleme hızını test edin." diyen var. :/ ("Test edin" derken?)

"P2W olma." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Uygulamayı kullanarak birlik göndermek/yağmalamak ile ilgili sorunları gidermek için ekibinize odaklanın." diyen var. :|

"Uygulamayı yenile." diyen var. :|

"Unvanların kadın versiyonu da olsun." diyen var. :/

"Oyunu geliştirmeye devam edersen sevinirim." diyen var.

"Şehir görünümünde binaların ismini ve seviyesini gösteren özelliği kaldırın." diyen var. :/ (O soldan kapanabiliyor?) ^^

Resim.png

• "Çok daha hızlı oyun." diyen(ler) var. :/ (Daha hızlı olmuş,daha da istiyor(lar)) :D (2 kere yazmışlar)

"Askerleri emekli ederek vatandaşlara geri vermeye izin ver." diyen var. :huh: (Evet,cidden var) :D

"Bunu yapabilirsin."

"Katılıyorum."

"Ikariam'ı seviyorum. Serverları birleştir." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış) :D

"Keşke altın tekrar yağmalansaydı." diyen var.

"Oyuna başlarken ilk şehri istediğimiz yere kurabilelim." diyen var. (İspanyolca yazıp 8 <3,İngilizce yazıp 4 <3 almış)

"Yeni birimler/gemiler ve binalar." diyen var.

"Bilgisayardakine benzeyen Android uygulaması için bir güncelleme yap. Birçok işlev,eksik." diyen var. :|

"Burası neresi?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına durumu anlatmak isteyen varsa şuraya tıklasın.

"Daha fazla Ambrosia ver. Çünkü maliyeti için verdikleri çok az." diyen var.

"Daha büyük bir şehir yap." diyen var.

"Yağmalamayı kaldır." diyen var. :huh: (Sebep?)

"Yeni hammaddeler,yeni binalar ve daha fazla bina sahası." diyen var.

"Serverlar ne zaman birleşecek?" diyen var.

"Akıllı telefonlar için uygulama üzerinde çalışın. Eksik birçok şey var. Gelişmeler,takip edilemez." diyen var. :|

"Oyuncuları üstesinden gelmek için takımlar halinde çalışmaya zorlayan başka etkinlikler yapın. Mesela tüm adaya korsan saldırısı olsun." diyen var. :/ (Tek aktif şehirli adalar ne olacak?) :D

"Bana yeni binalar ver." diyen var. :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"İyi oyun." diyen var.

"Belediye Binası'nın da seviyesini indirebilelim." diyen var. :/ (Niye ana kaynağını (vatandaşlar) küçültmek istersin ki?)

"Katılıyorum." X/

"Gerçek Ares'i geri getir." diyen var. :/ (Neyi demek istedi acaba?)

"Oyunun eski versiyonunu geri getirin." diyen var.

"Korsanlığı kaldırın. Bu oyunda şimdiye kadarki en kötü şey o." diyen var.

"Tanrı aşkına! Ticaret gemilerinin sayısını 2'ye katlayın." diyen var.

"Daha fazla ticaret gemisi koyabilir misin? Lütfen." diyen var.

"Boş bir adaya düşseydim." diyen bu anonim Türk kullanıcısına bir şey yazmak isteyen varsa şuraya tıklasın. :/

"Serverları birleştir." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. İyi uçaklar ve gemiler olsun." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış) :D

"Bağlanmak için Ambrosia verin." diyen var. :/ (Sanırım rüşvet istiyor) :D

Resim.png

• Önceki yıllarda ikariamın kuruluş yıldönümünde, aralık ayında sürekli bağlananlara 4 hafta abrosia verilirdi. GF cimrileşti. artık zor.

Geçen yılbaşı yoktu. Bakalım bu yılbaşı ne olacak? :/

Merhabalar , Üstad bence buna cimrileşmek denmez , Görünen köyde kılavuz istemez , GF de Türkiye Pazarı için KÂR Net bir şekil de araştırmam sonucu İkariam oyunu için düşmüş , Hangi Şirket Olursa Olsun KÂRI düşünce genel de BONUS Hediyelerini Kaldırır , Aslın da Bu strateji ne kadar da Şirket tarafından alınan ekonomik bir tedbir gibi görünse de reel de kaybın ta kendisi dir. GF bizi biraz önemsese Yönetim için konuşuyorum İkariam çok rahat yükselişe geçer 1 ay da iddaa ediyorum ( Türkiye için oyuncu artışı ) %20 artar , sonraki aylar için de zaten yapılan program ve planlama ile yıllık bazda %100 Hedefi kendiliğinden gelir. Hesap işinin temeli Dijital Ortam da Reklam , Tanıtım kısaca Pazarlama ile Yükselir. Hedef ,konum ve sonuç ilişkisi Doğru uygulandığı

zaman sonuç Net Bir Şekil de KÂR Artışı Olur.Kısa Bir Ekonomi Dersi Gibi Oldu Kusura Bakmayın :D

MTVkZTJhMDZlYWQ4OTU.jpg

• Merhabalar , Üstad bence buna cimrileşmek denmez , Görünen köyde kılavuz istemez , GF de Türkiye Pazarı için KÂR Net bir şekil de araştırmam sonucu İkariam oyunu için düşmüş , Hangi Şirket Olursa Olsun KÂRI düşünce genel de BONUS Hediyelerini Kaldırır , Aslın da Bu strateji ne kadar da Şirket tarafından alınan ekonomik bir tedbir gibi görünse de reel de kaybın ta kendisi dir. GF bizi biraz önemsese Yönetim için konuşuyorum İkariam çok rahat yükselişe geçer 1 ay da iddaa ediyorum ( Türkiye için oyuncu artışı ) %20 artar , sonraki aylar için de zaten yapılan program ve planlama ile yıllık bazda %100 Hedefi kendiliğinden gelir. Hesap işinin temeli Dijital Ortam da Reklam , Tanıtım kısaca Pazarlama ile Yükselir. Hedef ,konum ve sonuç ilişkisi Doğru uygulandığı

zaman sonuç Net Bir Şekil de KÂR Artışı Olur.Kısa Bir Ekonomi Dersi Gibi Oldu Kusura Bakmayın :D

Sorun değil. :saint: Bilgilendirme için teşekkürler. :thumbup:

Resim.png

• "Şimdi ihtiyacımız olmayan askeri/gemiyi iteme çevirip envantere koyabilmek olsun." diyen var. 8| (Masrafsız GP deposu olur o zaman) :D

"İnaktifleri silerken yavaş davranın. Neden şimdi oynuyorsun? Yemek yok." diyen var. :/ (Ne demeye çalıştı acaba?)

"Süreler biraz kısalsa keşke." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Fenike Ticari Gemisi'nin kapasitesi,500 değil 850 olsun." diyen var. :/

"Arkadaş listesinden elde edilen 72 ticaret gemisini normalleştir. Başka bir şekilde elde edilebilir olsunlar." diyen var. :/

"Daha fazla Ambrosia ve daha az sıkıntı ver." diyen var. :D

"Daha fazla araştırma olsun. Özel birlikler oluşturma ve daha fazla yönetim şekli olsun. Yeni şeyler istiyoruz." diyen var.

"Korsanlığı tekrar kaldır." diyen var. :/ (Tekrar?)

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (4 kere yazmışlar)

"Şimdi başka bir server birleşimi yap." diyen var.

"Şehir Taşıma daha ucuz olsun." diyen var.

"Fransız serverında oynuyorum. Serverları birleştir. Bu,sıkıcı olmaya başladı. Oyuncular bundan dolayı ayrılıyor." diyen var.

"Hammadde/birim vb. için denizde keşif gezileri yapılsın." diyen var. :/ (Keşif Mağarası?)

"Daha fazla ticaret gemisi. Serverları birleştir." diyen var.

"Lütfen her ay yeni versiyon yapıp güncelleyin." diyen var.

"Daha fazla ticaret gemisi ve bina sahası." diyen var.

"Ikariam Filipinler'i geri getir." diyen var. :/ (İngiltere'ye birleştirilmişler)

"Iphone'da uygulamayı kullanamıyorum." diyen var. :|

"Serverları birleştir." diyen var.

"Anıtlarda bir yenileme yapmak,çok iyi olurdu. Tamamen işe yaramaz olanlar var." diyen var.

"Daha fazla ticaret gemisi." diyen var.

"Uygulamanın işlevselliğini arttırın." diyen var. :|

"Sana bağlanmak için bir hediye olarak Ambrosia vermen,çok iyi olurdu." diyen var. :/ (Bir rüşvet isteyen daha) :D

"Daha hızlı ve daha büyük ticaret gemisi." diyen var.

"İttifağın her üyesi,birbiriyle arkadaş. O zaman araştırmalarda,bina seviyelerinde,gemilerde daima birbirinizden faydalanın." diyen var. :/

"Yeni kurulmuş şehre korsan saldırısı yapma hakkı verme. Yerleşik düzene geçmiş olması şart olsun." diyen var. :/

"Lütfen parlamentoyu icat edin." diyen var. :/

"Hammadde üretimini X2 (veya X3) yapın. Daha fazla gemi." diyen var.

"Sadece 1 Korsan Hisarı'na izin ver." diyen var. :/

Resim.png