"Herkesin kendi diliyle oynayabileceği bir uluslararası server yapın. Bu,yine birçok insanın ilgisini canlandıracak." diyen var.
Kendisine gelen yorumlar şöyle.
"test-en.ikariam.gameforge.com adresindeki serverlarda herhangi bir kural uygulanmadı. Diğer serverlarda piyasaya sürülmeden önce yeni versiyon var. Orada herhangi bir dilde oynayabilirsiniz."
"Ama oyun ayarlarında kendi dilimi seçemiyorum."
"Oyun için önemli ol. Daha adil ol. Multileri yok et." diyen var.
"Serverları birleştir veya Dünya Haritası'nı küçült. Artık Ambrosia almak,hiç mantıklı değil." diyen var.
"Oyunu daha iyi yap." diyen var.
"Grafikleri güncelleyin." diyen var.
"Daha iyi ol." diyen var.
"Daha hızlı inşaat." diyen var.
"Sınava gir." diyen var. ![]()
"Uygulamayı geliştir. Yeni bina sahası,casusluk,müze ekleyin." diyen var.
(Müze de mi yok?)
"Barbarların her gün saldırmasını önle." diyen var.
(Ateşkes?) ![]()
"Aynı şehirde aynı anda birden fazla inşaat mümkün olsun." diyen var.
"Daha hızlı inşaat. Çoğumuz bitmesini beklerken oyunu unutuyoruz." diyen var. ![]()
"Server başına daha fazla oyuncu için reklama ağırlık verin. Yeni neslin ilgisini çekmek için grafikleri canlandırın." diyen var.
Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.
"Bu,gerekli."
"Zayıf oyuncular tarafından kullanılan Rodos'u yok et." diyen var.
"Nedir bu ya? Anlamadım." diyen bu anonim Türk kullanıcısına durumu açıklamak isteyen varsa şuraya tıklasın.
"Daha fazla gemi,bina sahası,depolama kapasitesi." diyen var.
"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü havalı." diyen var. ![]()
"Daha fazla bina sahası (2 tane yeter). Uygulamayı güncelle. Daha çok ticaret gemisi." diyen var. ![]()
"Neden gece de oyunda olmayalım? Geceleri oyunda gece olması iyi olurdu." diyen var. ![]()
"Altınla daha fazla ticaret gemisi satın alabilelim." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)
"Multiyi yok et." diyen var.
"Yemek yap." diyen var. ![]()
"Bir oyunun gelişimi,uygulamayı zaten güncelleyebilir." diyen var.
(Çekildiler o pazardan yahu) ![]()
"Saldırı ve savunma puanı,birliklere güç olarak yansısın. Saldırırken saldırı puanı,savunurken savunma puanı." diyen var. ![]()
"İşim bitti." diyen var.
(Oyunla herhalde)
"Casuslukta 2 görev daha olsun. IP paylaşımını görmek ve boş kültürel antlaşma kontenjanını görmek." diyen var.
(Müze'de yer var mı diye sormak yerine niye casus atıyorum?) ![]()
"Gemilerin hızı aşırı yavaş." diyen var.
"Daha fazla bina sahası." diyen var.
"Ikariam'ı seviyorum. Renkli ve havalı." diyen var. ![]()
"Lütfen cümleyi bitir." diyen var. ![]()
"Daha fazla animasyon. Fena değil ama sadece biraz eksik." diyen var.
"Geliştirme için daha fazla alan." diyen var.
(Bina sahası dememiş. Yeni bir şey istiyor herhalde)
"Serverları birleştiren sistemi düzelt ve bu ölü serverları birleştir." diyen var.
"Korsanlığı yok et." diyen var.
"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü tarihi seviyorum. Antik Yunan Dönemi,tarihi hazinemizin çok önemli ve değerli bir parçası." diyen var. ![]()
Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.
"Çok teşekkür ederim. Yunanistan için yazıyorum."
"Anıtları düzelt. Oyunu taze tutmak için birimleri değiştir. Ayrıca insanların daha sık savaşması için isteklendir." diyen var.