Geri Bildirim İçin Yeni Sistem

• "Eski hesabımı bulmama yardım et." diyen var. :huh:

"Maksimum ticaret gemisi sayısı 200 olsun." diyen var. (Şu an 180 olması lazım.)

"Sadece ticaret yapmak isteyenler için bir savunma birlik paketi." diyen var. (Tersane yerine 2 Ticaret Limanı kuran oyuncular için diyor.) :/

"Daha fazla yeni birim olsun. Olaylara göre bir karakter güçlenebilsin veya düşebilsin. "Ordunun kahramanı" niye olmasın?" diyen var. (Sanırım LOL'cü birisi.) :/

Bu arkadaş önerisine devam etmiş. (Altına yorum olarak devam edebilirdin ya neyse)

"Farklı bir kahraman da savaşta askerleri iyileştirmeye yardımcı olsun. Askerlerin eşyaları neden olmasın?" demiş. (Hekim ne iş yapıyor sence? :D)

"Uyandığımda tüm depoları dolu bulmak istiyorum." diyen var. 8)

Resim.png

• "Maksimum ticaret gemisi sayısı 200 olsun." diyen var. (Şu an 180 olması lazım.)

Bunu arkadaş anlamamış bence 200 olunca zaten Amiral oluyorsun. yok değil var

Ayrıca 306 gemi olabiliyor zaten ama arkadaş listesi felan filan yani kısacası kültüreldeki sıkıntı gibi biz gemi için adam mı takalım peşimize ee gitti napıcaz gemiden mi olacağız.

Ambro ile 40 normaldede 200 olsa 240 gemi yapıyor ama 120k nakliyatı ee 4-5-6-7-8-9-10 milyonluk nakliyatlar oluyor ticaret hiç boş kalmıyor çözüm belli puandan sonrasında ödül olarak gemi verilebilir belli görevleri yapınca malzeme felan veriyor ordan da gelebilir ama kültürel en basit sorunlardan birisi şuanlık çünkü çözüm üretilebilir onun gibi çok sıkıntı var ve oyuncular çözüm olmamasından yakınıyorlar bu ve bunun gibi oyununun gelişmesi ve kullanıcı odaklılığı artırmaya yönelik çözüm arıyoruz arkadaşın biri savaş için alphaya geçeyim demiş millet o kadar bıkmışki zevkine savaşacak adam bulamıyoruz yalvarıyoruz diyo forumdan Luck modum onay verecek felan iyi olurdu da güncellemeye odaklanmış herkes umarım kimsenin gelecek olan güncelleme kursağında kalmaz, DİĞER oyunlarında soru cevap vardı developerlere soru iletsek nasıl olur ne cevap verecekler acaba :?:

"Uyandığımda tüm depoları dolu bulmak istiyorum." diyen var. 8)

Adam üpotik hümanistmiş bende istiyorum Modum duy sesimizi By Sayın Değerli Vizyoner Süper Modum Luck bayram kuponlarını sayın snape liderimize ilettiniz mi acaba ama ben chriger modumdan almak istiyorum bu haberi kendisi benimle çok yakından ilgileniyor bu ilgisinin karşılığını vermem lazım hobbit gibi bilmece oyunu yapalım Sayın Chriger Modum

Admiralnelson.png

KORKUP kaçmaktansa cesaret göster,

en büyük erdemdir içinden gelenleri söylemek...

Edited once, last by AdmiraLneLsoN ().

• Şimdiki mesajın altında bir muhabbet dönmüş,onu toplu yazayım.

"Saldırı ve savunma puanında aylık ödül olsun. Bu şekilde daha fazla insan savaşmaya motive olur." diyen olmuş.

Yorumlar şöyle (aynı stil=aynı kişi)

"Vay be,güzel. Gördüğüm en iyi fikir."

"Şimdiye kadarki en iyi fikir."

"Bence gerçek savaşı yapmak için arkadaşlarla topçulara karşı "savaşmak" ve benzeri şeyler hariç olsun."

"Bu aynı korsan gibi. Eğer kavga varsa birisi sizin için puanları toplasın. Bu oyunu canlı yapan savaşçıdır. Onlar oynayacaklar. Ve bunu topçularla ne kadar zamanda yapacaksınız? Bu çok fazla sülfür."

"Oyunu canlı kılmak için arkadaşına karşı savaşmaman gerekiyor. Oyun belki "İmparatorluk vs Asiler" yapar. Daha önce olduğu gibi veya onun gibi bir şey."

"O olayda 2 takım var ve her 2 tarafta da çok fazla çiftçi var. Eğer ittifağımda çiftçiler varsa ittifaktan ayrılıp onları yağmalarım. Eğer onlar ödülse saldırı puanı için saldırdığın arkadaşına saldırırım. Ya kendisine nasıl saldırdığıma bakmaz ya da kavga olacağından daha fazla bana saldırmaya başlarsın. Veya sen çiftçisin ve görüşüme katılmıyorsun."

"O olayda yer almadım. Ama şirketin kavga etmek için rekabet edebileceğini kastediyorum (korsanda olduğu gibi). İşbirliği içinde arkadaşınıza verilen topçuları yok etmenizi sağlamak için bu rekabet değil."

"Savaşa gittiğinde en büyük sorun,altın ve madenleri durdurman gerektiğidir. Çiftçiler (eğer aptal değillerse) senden daha büyük stok yapar. Çiftçi>Savaşçı. Eğer ödül sadece altınsa savaşçı için bu yeterli ve daha fazla savaş olur."

"Bir topçu 77,5 gp demek. 100 topçu öldürsen bu 7750 saldırı puanı demek (ki bu da 125k sülfür ve 30k odun ve "ödülün"). Ödülün bu kaynaklar kadar pahalı olacak. Çünkü 100 topçu değilsin ama 1000 topçu öldürmesi gerekecek."

Resim.png

• AdmiraLneLsoN

Bazısı düzgün cümle kuramıyor,bazısında da translate sorunu olabilir. :whistling:

"Would you increase the amount of trade ships possibly even round it up to 200 as a starting point."

Orijinal metin bu.

Geminin kapasitesini kastediyor da olamaz. O zaten 500. :/

Edit:Altınla alma da sınır 180. Sen orayı atladın.

Resim.png

• "Ambrosia'sız oynamak için daha fazla imkan." diyen var.

"Daha fazla etkinlik." diyen var.

"Almanya Alpha'ya daha fazla oyuncu çekin ve dolu adalarda aktif olmayanları silin." diyen var.

Birisi Türkçe "Fastfood,İkariam'ı bıraksın." yazmış. :whistling: (Ama anonim yazmış tabi.)

"Daha fazla şehir inşa edebilir miyim?" diyen var.

"Uygulamayı kullanmak istiyorum. Samsung Galaxy S8 (Android 8.0.0) telefonumda açarken çöküyor." diyen var. :|

"Casusluk,yeni bina alanı ve tapınağa erişmek konusunda uygulamaya güncelleme." diyen var. :|

"Bana biraz odun ver." diyen var. :D

"Bina seviyelerini daha zor ama Ambrosia kullanmadan yapılacak hale getirin." diyen var.

"Bot hesaplara ve multiye izin veren aptal kurala karşı daha fazlasını yapın." diyen var. :whistling: (Sanırım ip paylaşımını diyor.)

"Serverların bir çoğu oldukça pasif ve sıkıcı. Birleştirin." diyen var.

"Tüm hacker oyuncuları banlayın." diyen var. :/

"Uygulamayı geliştirin. Çok kilitleniyor ve kullanılmayan fonksiyonlar var. Lütfen güncelleyin." diyen var. :|

"Kaşif Mağarası veya başka bir şey." diyen var. 8| (Bunu görmek güzeldi. 8))

"PC versiyonundaki tüm özelliklere sahip olmamız için mobil sürümü güncelleyin." diyen var. :| (Demiyor ki "O zaman mobil yerine niye PC'den oynamayım?" :D)

"Tiyatro'da farklı ilanlar istiyorum. Aynı şeyleri tekrar tekrar izlemekten yoruldum. Yeni bir şeye ihtiyacım var." diyen var.

"İttifaklar daha az baskın olsun ve daha fazla teke tek savaş olsun." diyen var. :/

"Her hafta Ambrosia,altın,malzeme gibi hediyeler sunan daha fazla etkinlik." diyen var.

"Oyunda yeni şeyler olsun." diyen var. :/ (Ne olursa olsun dedi herhalde :D)

"Eğlenceyi arttırmak için "ordu eğitimi/av sezonu" gibi 3 gün süren günlük (veya daha uzun) etkinlikler." diyen var. :/

Resim.png

• "Serverları birleştirin. Çünkü oyuncular çok az." diyen var.

"Gece ve gündüz değişimini istiyorum. Lütfen." diyen var.

"Mutlu olmak istemem." diyen var. ?(

"Ordu kaybolmasın." diyen var. :/

"Ambrosia'nın ne zaman daha ucuz olduğunu bilmek isterdim." diyen var. :/ (Önden sana haberi mi gelsin yani? :D)

"Bana hemen çok fazla araştırma puanı verin." diyen var. :D

Konuyu yanlış anlayıp bizlere sevgisini gösteren "anonim" Türk kullanıcısı için biz de bir <3 yapıyoruz. :thumbup:

86nBnr.png

Resim.png

• "Uygulamaya yeni versiyon." diyen var. :|

"Şehir taşıma bu kadar etmez. Ambrosia çok pahalı. Fiyatlar adil olmalı." diyen var.

"Güncelleme bana utanç verici geliyor. Yıllardır istediğimizi ve istemediğimizi söylüyoruz. Bizi dinlemeye başla." diyen var.

"Tüm inşa sahalarını mobilde göreyim." diyen var. :|

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü oynamak için 3. kez geri geliyorum." diyen var. :thumbup:

"Ikariam,oyuncuları hiç dinlemedi. Bir şeyler yapmak istiyorsan dinleyerek başla." diyen var.

"Eğer oyunu daha çekici yapmak istiyorsan tatilcilere karşı bir şey yap." diyen var.

"Uluslararası server. Cidden kim buraya gitmez ki?" diyen var. 8)

"Uygulamayı geliştirin." diyen var. :|

"3D ol." diyen var. 8)

"Tur süresi 5 dk olsun. Savaşlar çok uzun sürüyor." diyen var.

"Daha fazla ticari gemi." diyen var.

"Daha iyi bir mobil uygulama yapın." diyen var. :|

"Sadece İspanyolca konuşulan ülkeler için bir server yapın." diyen var. :/ (Arjantin-Meksika-İspanya yani)

"Israil'de serverları birleştirin." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü 2008'den beri oynuyorum." diyen var. :thumbup:

"Dünya haritasındaki mucize dağılımını/dengesini yeniden düşünün." diyen var.

"Bölgeyi kontrol eden ittifağa hız ve yapım bonusu veren Fetih Bölgeleri." diyen var.

"Bana daha fazla gemi ver." diyen var. :D

Aşağıdaki "anonim" Türk kullanıcısı için biz de bir <3 yapıyoruz. :thumbup: (Muhtemelen yazdığı bitmeden yanlışlıkla Gönder'e tıkladı.)

Z5N4nz.png

Resim.png

• "Spartalı." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü en iyi oyun." diyen var. :thumbup:

"Savaşlar daha kısa olsun ve korsanlığı kaldırın." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü ilginç bir oyun." diyen var.

"Oraya termal kaynaklar veya başka bir şey koyun. Böylece askerler moral bulur veya vatandaşlar memnun olur." diyen var. :/ (Hamam gibi mi?)

"Altın yağmalamak geri gelsin." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü çok basit ama yine de iyi bir oyun." diyen var.

Aşağıdaki "anonim" (muhtemelen Yunan) kullanıcı için biz de bir <3 yapıyoruz. :thumbup:(Foto Aris Basketbol Külübü. (Selanik'te yer alan Aris Selanik SK'nın profesyonel basketbol şubesi.) Ama Ikariam ile ne alaka? :/)

00VM8V.png

Resim.png

• "Maksimum bina seviyelerini arttırın." diyen var.

"Birleşme yapın. Ama şirketteki her umudumdan vazgeçtim." diyen var. :(

"Yalnız kal ve kaybol." diyen var. :/ (Bayağı sinirli)

"Az miktarda oyuncu içeren çok server olduğunda birleştirin." diyen var.

"Bana daha fazla ticaret gemisi ver. Günde 20 defa bir şeye tıklamak,gerçekten can sıkıcı." diyen var. :D

"Bina seviyelendirmeyle ilgili sorunları giderin." diyen ve şu fotoyu gönderen var. :/ (Sanırım fotodaki olması gereken. Çünkü dediğine göre %46 yerine %37 azalma olmuş. Yani binayı geliştirdiği halde %9 zararla hammadde harcıyor.)

qAqoWR.png

Resim.png

• "Mobil uygulamasını geliştirin." diyen var. :|

"Daha fazla ticari gemi (üst sınır 500 olsun),2 bina alanı daha yap,gemilerin hızını 2'ye katla,savaş sisteminden slot düzenini kaldır." diyen var.

"Yüksek puanlı oyuncu,düşük puanlı oyuncuya saldırmasın. Mesela 120k'lık oyuncu,2k'lık oyuncuya saldırmasın." diyen var.

Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.

"Bazen düşük puanlı oyuncu,saldırıya uğramayı hak eder. Örneğin adanın inanç seviyesine yardımcı olmuyorsa."

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü heyecan verici." diyen var. :thumbup:

"Korsanlığı kaldır." diyen var.

Aşağıdaki "anonim" kullanıcı için biz de bir <3 yapıyoruz. :thumbup:(Muhtemelen "I like" etiketini seçmeyi unuttu.)

4pmBJQ.png

Resim.png

• "Savaşlar daha eğlenceli olsun. Biraz Total War'daki gibi." diyen var.

"Daha fazla inşa alanı,daha fazla gemi,taşımada ve inşaatta hız,yeni silahlar ve binalar,farklı şehirler ve adalar." diyen var.

"Mobil uygulama." diyen var. :|

"Daha fazla ticari gemi ve 2 boş inşa sahası." diyen var.

"Mobil uygulama çok kötü." diyen var. :|

"Dil değiştirme düğmesi ekleyin. Bu,ülkeler arasında server geçişlerine fayda sağlayacaktır." diyen var.

Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.

"Birçok oyuncu zaten birden fazla ülkenin serverında oynuyor. Bu,yüzlerce veya binlerce kişiyi birleştirmeden bile daha kolay oynamayı sağlar."

Ticaret gemisinin sayısını veya kapasitesini arttırmak isteyen "anonim" Türk kullanıcıyı şuradan destekleyin.

"Yüksek seviyeli binalar için bina maliyetlerini düşürün." diyen var.

"Korsanlığı kaldır,savaşı kısalt,daha hızlı savaş gemileri yap." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu oyuna 5 senemi harcadım. Önümüzdeki 50 yıl daha oynayacağım. Tabi eğer mümkünse. Lütfen." diyen var. :thumbup:

"İnaktif olan şehirlere altın yağması mümkün olsun." diyen var.

"Tam bir iyileştirme yapın. Pek çok insan oynamayı bırakıyor. Oyun ölüyor. Oyunda bir duraklama var." diyen var.

"İyi bir mobil uygulama yapın. 2019'dayız. Tarayıcı oyunları,sağlam bir uygulamaya sahip olmalıdır." diyen var. :/

"Mobil için daha iyi bir uygulama yapın ve daha fazla oyuncunun bu oyunu oynayabilmesi için bütün oyunu geliştirin." diyen var. :/

"Oyun da benim istediğimi istesin." diyen var. :/ (Yani şöyle yazmış "I wish Ikariam would I wish to." ise çevirisi bu mu oluyor,bilemedim.)

"Daha fazla bina,daha fazla boş alan ve daha fazla araştırma." diyen var.

"Tüm serverlar özel server kadar hızlı olsun. Savaşlar saatler/günler alır ve her zaman çevrimiçi olmak imkansızdır." diyen var.

"Bulgaristan serverlarını birleştirin. Şu an oyuncu yok." diyen var.

"Daha fazla ticaret gemisi. Ödeyebileceğim kadar inşa edeyim. Limit olmasın." diyen var. :/

"Eğer karşılıklı kaynak aktarımında göndermeyi unutursam bana hatırlatıcı mesaj gelsin." diyen var. :/

Resim.png

• "Araştırmalar ve yükseltmeler daha kısa olsun." diyen var.

"Geri bildirim istiyorsan ödeme yap." diyen var. 8)^^

"Premium hesabı olan kişilerin daha fazla görünürlük sağlayabilmesi için Android uygulamasını güncelleyin." diyen var. :| (İyi de diğerleri?) :D

"Multiye izin vermeyi iptal et ve kanunu uygula. Tüm serverların %80'i kopya." diyen var.

"Tüm grafikleri ve savaşı güncelleyin. Tüm oyunun iyi bir versiyona ihtiyacı var." diyen var.

"Server çapında bir chat özelliği olsun. İnsanları aktif ve serverı canlı tutan oyunun çok önemli bir parçası. Teşekkürler." diyen var.

"Mobil uygulamayı güncelleyin." diyen var. :|

"İnşa ederken inşa edebilelim." diyen var. :/ (İnşa Listesi'ni herkes için istiyor herhalde.)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü oyuncularla sohbet hoş." diyen var. :thumbup:

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü ben en iyisiyim." diyen var. :thumbup:8):D

"Kuralı uygula. Bu oyunu aldatmanın ne kadar kolay olduğu çok saçma. Belki de oyunu tarayıcı oyunundan başka bir türe dönüştürmeli." diyen var.

"Ambrosia isterim." diyen var. :/

"Düşük puanlı hesaplar için bir server yapın. Belirli bir noktaya gelince eski serverlardan birine taşınsınlar. Multiciler bundan nefret eder. Sadece düşük puanlı hesapların korunması içindir. Bu server bir eğitim serverı olsun." diyen var.

(Bir yerden sonra sistem tüm mesajları göstermekte zorlanıyor,aşağı indikçe daha zor açılıyor. :D Çökmese bari.)

Resim.png

• "Tamamen tekrardan yapmalı. Oyun yıllardır ölü." diyen var.

"Ambrosia pahalı olsun." diyen var. :/ (İlginç) :D

"Ütopya araştırması başkentte değil her şehirde geçerli olsun." diyen var.

"Oyunun yeni görünümünü geliştirmek için daha fazla bina sağlayın." diyen var.

"Yeni birimler/gemiler." diyen var.

"Daha fazla askerim olsun." diyen var. :/ (Yeniliği kendine istiyor yani) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü çok komik." diyen var. :/

"Adalar arası kaynak transferi çok zaman kaybı. Depolar tek bina olsun." diyen var. :/

"Savaş serverını bir hesapla katılan ve aylık sıralamaya göre Ambrosia kazanabileceğiniz bir etkinliğe dönüştürün. Sonra bu hesaplar Alpha serverına gitsin." diyen var. :/

"Ticaret gemilerinin,depolarının,yığın sahalarının kapasitesini arttırın." diyen var.

"Spartalıları daha sık sat." diyen var.

Sistemi yanlış anlayıp "Merhaba" yazan anonim kullanıcıya biz de bir <3 yapıyoruz :thumbup:(2 çarpı almış bir de :()

86m9n1.png

Resim.png

• "Ikariam'ı seviyorum. Çünkü Ikariam." diyen var.:thumbup: 8)

"Ikariam'ı seviyorum. Daha çok odun istiyorum." diyen var. :D

"Uluslararası server." diyen var.

"Ulaşılamaz başarıları kaldırın." diyen var. :/ (Yanına "Eski Barbarlar" yazmış.)

"Oyuna tamamen yeni bir şey sağlayın." diyen var.

"Şimdi Yunan serverlarını birleştirin." diyen var.

"Hiçbir şey istemiyorum. Size iyi günler." diyen var. :D

"Ambrosia olmasın." diyen var.

"Oyuncuların şehirlerdeki binaları yeniden düzenlemesine izin verin." diyen var.

"Premium ürünlerin fiyatını düşürün. Bu kadar pahalı olmasalar daha fazla insanı satın almaya teşvik ederdi." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu iyi bir oyun." diyen var. :thumbup:

"Madenlere ve oduncu kampına odun bağışlamayı daha yapmaya değer yapın. Mevcut durumda buna hiç değmez." diyen var.

Sevgisi etikete sığmamış bu anonim kullanıcıya biz de bir <3 yapıyoruz. :thumbup:

86mkMd.png

Resim.png

• "Ambrosia'yı ucuza sat." diyen var.

"Binayı geliştirmeye devam edeyim ve bir seferde bitirmek dahil olsun." diyen var. :/ (Yani hem İnşa Listesi istiyor hem de inşa süresi istemiyor) :D

"Ölü serverları birleştirin. Düşük nüfuslu 7 farklı servera sahip olmanın anlamı yok." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü ilginç." diyen var. :thumbup:

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu çok iyi bir oyun. Mümkünse daha fazla bina alanı istiyorum." diyen var. :thumbup:

Sistemi önce "sınayan" bu anonim kullanıcıya biz de bir <3 yapıyoruz. :thumbup: (1 çarpı almış bir de :()

P7v5EN.png

Resim.png

• "Daha fazla altın." diyen var. :/

"Daha fazla ordu." diyen var. :/

"Ticaret gemilerimin daha büyük kapasitesi olsun." diyen var. :/ (Başkasının değil yani) :D

"Daha çok Tribal Wars gibi ol." diyen var. :/ (Bizde "Klanlar" ismi ile geçiyor galiba)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü harika." diyen var. :thumbup:

"Yeni bina yerleri eklemeyin. Oyunu ilginç yapan şeyin bir kısmı,anlamlı seçimler yapma zorunluluğu." diyen var.

"Ticaret gemisi yapabilelim. Sınırsız sayıda savaş gemisi ama sınırlı sayıda ticaret gemisi,anlamsız." diyen var. :/

"Yeni binalar ve inşa sahaları." diyen var.

"Multi kullanımını kısıtlayın." diyen var.

"Dükkan'da altınla alışveriş yapabilelim ve korsanı durdurun." diyen var.

"Korsanlığı kaldırın. Çünkü multiler sayesinde dengesiz." diyen var.

"Sebepsiz banları durdurun." diyen var.

"Mobil uygulamayı düzeltin. Böylece sahip olduğu tüm araçlarıyla PC versiyonu gibi çalışır." diyen var. :|

"Daha fazla ticaret gemisi olsun. Hammaddeyi taşımak için çok zaman harcamak,gerçekten can sıkıcı." diyen var.

"Yeni askerler eğitelim." diyen var.

(Bazen klavyeye rastgele basıp gönderen trolller de çıkmıyor değil. X/)

"Karaborsayı kaldırın." diyen var.

"Yeni bir slot aç." diyen var. :/ (Savaş meydanında?)

"Serverları birleştir,karaborsayı kaldır,savaşı kısalt ve gemileri hızlandır." diyen var.

"Mobilde yeni bina alanını görmek istiyorum." diyen var. :|

"Şehirde daha fazla animasyon istiyorum. Mesela Sur'u koruyan askerler." diyen var. :/ (Üstünde yürümekten söz etmiyorsun herhalde. Zaten 2'si aynı boyda. :D)

Resim.png

• "5. depoyu istiyorum." diyen var.

"Keşke daha iyi ve eksiksiz bir mobil uygulama olsa." diyen var. :|

"Daha iyi grafikler istiyorum. Yıllardır çok fazla zaman geçiriyorum." diyen var.

"Yeni slot,yeni askerler ve altınla satın almak için daha fazla seçenek." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü P2W değil." diyen var. :/ (Pay-To-Win (yani "kazanmak için öde"))

"En az 48 saat boyunca yeni bir korsan saldırısı yapılamasın." diyen var.

"Daha fazla geliştirme olsun." diyen var. (Mucit Atölyesi için diyor.)

"Üstünde daha fazla şehir bulunduran daha büyük adalar." diyen var.

"Şehri beğen." diyen var. :/ (Yani orijinal metin "I wish Ikariam would you like the city." ise bu anlama gelmesi lazım.)

"Başkalarının size her gün sebepsiz yere saldırmasını önleme yeteneği istiyorum." diyen var. :/(Emin miyiz?)

"Daha fazla görev." diyen var. :/ (Neyi kastetti acaba?)

"Birçok kişi oyundan çıktı. Çünkü şehirler taşınıyor. Onlarla rekabet edemezler. Ayrıca oyunda ödeme yapanları da incitti. Çünkü oyun,sıradan oyuncuların veya çok para ödeyenlerin gözünden düştü. Keşke bir çözüm bulabilselerdi." diyen var. :whistling: (Tabi bunu 3 mesaja bölmüş,altına yorum olarak devam etmek varken. :D)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü çok komik bir internet oyunu." diyen var. :thumbup:

"Bunun hakkında hiçbir şey yapmasın." diyen var. :huh: ("about this" demiş) :D "Bu" ne acaba?

"Deniz savaşında Sur işlevi görecek kıyı silahları olsun." diyen var. :/ (Bu mantığa göre Denizaltı'ya bir şey yapamaması lazım,değil mi?)

"Sadece savunmada duracak birimler ekleyin. Makineleri ve Sur'u iyileştirsin." diyen var.

"İkariam'ı seviyorum. Çünkü bunu oynamayı seviyorum." diyen var. :thumbup:

"Yeni oyuncuları en az 24 saat boyunca korsan saldırılarından koruyun." diyen var.

"Daha çekici ol." diyen var.

"Tarayıcıda yaptığınız şeyleri yapabilmek için mobil uygulama." diyen var. :|

(Bu arada bu yoğunluğa şirket nasıl yetişmeyi planlıyor,onu da anlamadım. :/)

Resim.png

• "Balon Gemisi'ni sahip olduğunuz Balon kadar taşıyacak şekilde yapın." diyen var. :/ (Aralarında bir ilgi yok ki?) :D

"Daha çok oyuncu alın." diyen var.

"Gaia'yı diğer serverlarla birleştirin. Ölü bir server." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü kötü kuralları var." diyen var. :D (Bir Bad Boy/Girl durumu var) :thumbup:

"180'den fazla ticaret gemisi alabilelim ve daha fazla bina sahası olsun." diyen var.

"Gelecekte olmak için oyunun daha fazla farkına varın." diyen var. :/ (Yani orijinal metin "More realise the game to be in the future." ise bu anlama gelmesi lazım.)

"Hermes Tapınağı,verdiği % ek hızın yanında bir de sabit nakliye hızı versin. Gezici kolonileri çok daha kullanışlı hale getirin." diyen var. :/

"Beni asla serverımdan taşıma." diyen var. :D

"Daha gerçekçi hale getirmek için daha fazla görsel ve oyun içi içeriğe sahip olun." diyen var.

"Daha fazla bina alanı,satın almak için daha fazla ticaret gemisi. Ayrıca biraz daha düşük inşaat maliyeti." diyen var.

"Her kaynaktan 100k istiyorum." diyen var. :D

"Kendini Tanrı gibi gören,herkesi kendi başına yasaklayan,kendi masumiyetini düşünen Mod'dan kurtulun." diyen var. :/ (İsim vermemiş ama bayağı kızmış)

"Bir "beceri ağacı" üzerinde Araştırma Puanları'nı harcayabilelim. Tıpkı RPG oyunlardaki gibi." diyen var. :/ (İyi de İkariam bir RPG değil.) :D

Yalnızca resim paylaşan biri var. Sanırım bulduğu bug'u göstermek istemiş. (Veya troll) :/ (Şehrin üstüne gelince çıkan yazı "Ekranı kaydetmek için klavyenizdeki "Prnt Scrn" düğmesine basın." )

7B27oW.jpg

Resim.png

• "Casusun her eyleminde bir CD olsun." diyen var. :/ (Yani burada CD başka neyin kısaltması olabilir çözemedim)

"Oyun eski günlerdeki gibi kalabalık ve daha görsel olmasının daha heyecan verici olacağını düşünüyorum." diyen var.

"Eski günlerdeki gibi altın yağması olsun." diyen var.

"Her kaynaktan 100k istiyorum." diyen var. :D

Aynı kullanıcı fikrini değiştirmiş. Artık her kaynaktan 200k istiyor. :D

"Daha fazla gemi." diyen var. (Aslında bunu da dememiş,"galleon" yazmış. İspanya'ya özgü büyük bir gemiymiş.)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu oyun çok iyi." diyen var. :thumbup:

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü beni sarıyor." diyen var. :thumbup:

"Günlük ödüller değişsin." diyen var.

"Binaların diğer alanlara serbestçe taşınmasına izin verin." diyen var.

"Gemilerin kapasitesini arttırın." diyen var.

"Bir ittifakta en fazla 50 kişi olsun. Saldıramam. Çünkü ittifaklar bir aradalar ve savaşta değiller." diyen var. :/ (Yine tek seferde yazılmayan bir mesaj. :D)

"Cep telefonu uygulamasına daha fazla yatırım yapın." diyen var. :|

"Haritada biraz hareket olsun." diyen var.

"Mobil uygulamayı daha iyi yap." diyen var. :|

"Mobil uygulama daha iyiydi." diyen var. ?(

"Yeni bir şeyler göreyim. Yeni askerler ve gemiler gibi." diyen var.

"Savaşlar için animasyon kullanın. Ayrıca serverları daha kalabalık olacak şekilde birleştirin." diyen var.

"Binaların farklı görünüşleri olsun. Yükseldikçe değişsin." diyen var.

"Yeni bir hammadde olsun. Bonus etkileri bakımından farklı hiyerarşik kararlarla bağdaştırılabilir olsun." diyen var. :/ (Yönetim biçimini kastetmiş olsa buna göre özelliği değişen ne malzeme olabilir ki?)

Bir anonim kullanıcı da Sırbistan savaş serverına davet linki koymuş. (Burada paylaşsam sorun olur mu Snape  Chriger?)

Ares 3

Aynı kullanıcı bir de (aynı serverdan herhalde) ittifak toplam skor resmi atmış.

P7vna7.jpg

Resim.png