Geri Bildirim İçin Yeni Sistem

• "Call Center" gibi mi?

ONUN halkla ilişkilerini düşün alo 911 değilde resmi olmayacak herkes yazıcak kafaya göre saygı şeklinde yani ticket gibi buton gibi değil rahat ve özgür ve oraya almanyadaki bir kişi bakacak yetkili o iletecek daha iddialı olur

Admiralnelson.png

KORKUP kaçmaktansa cesaret göster,

en büyük erdemdir içinden gelenleri söylemek...

• ONUN halkla ilişkilerini düşün alo 911 değilde resmi olmayacak herkes yazıcak kafaya göre saygı şeklinde yani ticket gibi buton gibi değil rahat ve özgür ve oraya almanyadaki bir kişi bakacak yetkili o iletecek daha iddialı olur

Bunları da badidol CoMa okuyor?

Resim.png

• Bunları da badidol CoMa okuyor?

kim bu balon bayblade gibi okuyamadığım felan filan ben anlamadığım coma yani adı üstünde coma ya dersinki Product Coma olsa hadi neyse ama okumasın kardeşim halkla ilişkilerden anlayan müşterilerin sorunlarını bilen hatta bu oyunun içinden birisini maaşla çalıştırsın yani

Admiralnelson.png

• Ayrıca baktığı tek oyun Ikariam da değil bu arada.

cevap veriyor mu bari tmm bakıyor da doğru bir admin birçok yerde görev alabilir yani ama bu ona bi şey yapmazki

coma mod yönetim değilde daha böyle iletişim, halk, psikoloji tarzı biri baksa diyorum yani olsa yani daha iyi olmazmı yani

Admiralnelson.png

• "Official Reaction" dediğime göre evet,cevap veriyor X/

comalı tmli galı sgolu golu balı modlu vs tarzı ciddi terimler yerine international personal comminication yada insanımsı halkımsı tarzı şöyle halkla iç içeli biri baksa olmazmı rahat olsak rahat yazsak sadece müşteri temsilcisi ve userler tabi biz biraz telefonda temsilciye iyi davranmıyoruz ama burada ban olunca davranıyorsun bak her şey yoluna giriyor

Admiralnelson.png

• "Mobil uygulamayı düzeltin,savaş serverını 6 ay yapın,uluslararası server yapın." diyen var.

"Karaborsa'yı kaldırın. En azından savaş serverından." diyen var.

(Evet,hala mobile güncelleme bekleyen var. :|)

Resim.png

• "Tamamen bot hesaplara ve multilere ait olan korsanlık sisteminin dengelenmesini sağla. Yani daha çok ban." diyen var.

"Serverlar birleştirilmeli." diyen var.

"Teşhir listesini geri getirin." diyen var.

Yeni bir hesap almak isteyen var. :huh: (Çeviride yanlışlık olmaması lazım) :/

Birisi de şöyle yazmış.

"Lütfen Litvanya serverlarını birleştirin. Birleşmeden sonra katılım daha büyük olacak. Böylece insanlar daha fazla Ambrosia satın alacak. Sonuçta herkes daha mutlu olacak. Oyuncular için daha fazla katılım,daha fazla savaş ve daha fazla aksiyon olacak. Şirket için bence anlaşılması kolay (daha büyük kar). Genel birleşmeyi beklersek birkaç yıl sonra toplamda sadece 100 kişi olacak ve geç kalınmış olacak."

Bu arada Litvanya "Büyük Haksızlık" konusunda istatistiğini çevirdiğimiz ülke (tabi orası artık güncel değildir ama yine de buraya da koydum)

Epsilon serverında 1479 oyuncunun 954'ü aktif (%65),227'si inaktif (%15),301'i tatilde (%20) ve 1'i ban yemiş (%0). Serverın ortalama puanı 5M 26k 634

Zeta serverında 1092 oyuncunun 708'i aktif (%65),90'ı inaktif (%8),294'ü tatilde (%27) ve 2'si ban yemiş (%0). Serverın ortalama puanı 5M 946k 364

Theta serverında 301 oyuncunun 187'si aktif (%62),74'ü inaktif (%26),40'ı tatilde (%13). Serverın ortalama puanı 913k 830

Iota serverında 432 oyuncunun 240'ı aktif (%66),71'i inaktif (%16),122'si tatilde (%28). Serverın ortalama puanı 383k 255

Kappa serverında 217 oyuncunun 123'ü aktif (%57),47'si inaktif (%22),47'si tatilde (%22). Serverın ortalama puanı 416k 745

War serverında 169 oyuncunun 108'i aktif (%64),18'i inaktif (%11),43'ü tatilde (%25). Serverın ortalama puanı 616k 255

Lambda serverında 404 oyuncunun 287'si aktif (%71),66'sı inaktif (%16),45'i tatilde (%11) ve 6'sı ban yemiş (%1). Serverın ortalama puanı 133k 486

Resim.png

• "Oraya yerleştirdiğim binayı göremiyorum. Mobil uygulamayı yeni bina alanıyla güncelleyin." diyen var. (Evet,hala diyen var. :|)

"Her şey çok basit. İkariam'ın reklama ihtiyacı var. 10 yıl önce buraya böyle geldim." diyen var.

Resim.png

• Artık her dilde mesaj atılabiliyor oluşuyla ilk gün çorbaya dönmüş. :D

Bakalım neler dönmüş sistemde?

"Her şey çok basit. İkariam'ın reklama ihtiyacı var. 10 yıl önce buraya böyle geldim." diyen var.

Bunu yazan arkadaşa gelen yorum şu. "Kabul ediyorum. Uluslararası bir server ve yeni etkinlikler."

"Dünyadaki en güzel stratejik oyun." diyen var.

"IOS'taki uygulamada yağma yapmak ve birlik hareketi yapılamıyor. Lütfen düzelt." diyen var. :| (Niye o ifadeyi koydum,biliyorsunuz)

Konuyu yanlış anlayıp "Keşke 1. olsam." yazan var. :whistling:

"Daha fazla kişi oynasın." diyen var. (Herkes onu istiyor zaten?) :D

"Acaba Ikariam benim en üstte olmamı sağlayabilir mi?" yazan var. (Kesin aynı kişi) :D

"Daha iyi adminler istiyorum." diyen var.

"Daha popüler bir oyun olun." diyen var.

"Az miktarda günlük Ambrosia olsun." diyen var. :/

"Daha fazla güncelleme ve daha yeni şeyler." diyen var.

"Daha fazla inşa alanı." diyen var.

"Hem kullanıcı arayüzünü düzenli olarak güncelleyin,hem de daha fazla insanın katılması için daha fazla reklam yapın. Daha fazla insanı işe almalı ve yatırım yapmalısınız." diyen var. 8)

"Şehir görünümü eskisi gibi olsun." diyen ve şu fotoyu gönderen var.

86njG7.png

Resim.png

• "Daha hızlı gemiler." diyen var.

"Daha az yeni server yapın ve eskilere daha çok oyuncu çekin. Ortalama 200 oyuncuya sahip yeni serverlar çok sıkıcı." diyen var.

"Serverları birleştirin." diyen var.

"Gemilerin hızını en az %30 arttırın." diyen var.

"Şehir değişsin. Sur tüm şehri çevirsin. Belediye Binası'nı yükselttikçe şehir daha da değişsin." diyen var. :/

"Oyunda gece ve gündüz modu olsun. Gece modundayken casuslukta daha yüksek başarı olsun." diyen var. :/

"Binaların yeni görünümleri olsun." diyen var.

Yine konuyu yanlış anlayıp "Daha fazla Ambrosia'm olsun." yazan var. :D

"Ambrosia'yı ucuz yapın." diyen var. 8)

"Daha fazla yeni birim olsun. Olaylara göre bir karakter güçlenebilsin veya düşebilsin. "Ordunun kahramanı" niye olmasın?" diyen var. (Sanırım LOL'cü birisi.) :/

"Mobili düzeltin. Bu eskide kaldı. Bununla hiçbir şey yapamıyoruz." diyen var. :| (Üstelik 59 <3 almış. =O)

"Daha hızlı güncelleme ve daha hızlı gemiler." diyen var.

"Ikariam bana 1 milyon dolar nakit versin." diyen ve şu gifi koyan var. :D

P73g0Q.gif

Resim.png