Geri Bildirim İçin Yeni Sistem

• Weekend kelimesini bilerek seçmiştim çünkü gerçekten haftanın sonunda veriliyor diye fakat haklısınız Türkçe kafayla düşününce ingilizcesi denk düşmüyor :) ben 7. günün sonu olarak düşündüm ama yazdığım şey cumartesi ve pazar anlamını taşıyor teşekkürler.

• Weekend kelimesini bilerek seçmiştim çünkü gerçekten haftanın sonunda veriliyor diye fakat haklısınız Türkçe kafayla düşününce ingilizcesi denk düşmüyor :) ben 7. günün sonu olarak düşündüm ama yazdığım şey cumartesi ve pazar anlamını taşıyor teşekkürler.

Bir şey değil. ;)

Resim.png

• gecen aklıma bi oneri daha gelmişti ama unuttum hatırlayınca yazacağım...

su iyilik puanları kadar saçma bir durumda yok 15 milyon puana ulaşmışım hic bir işime yaramıyor:)

xKjWlKmt_o.png

“İbn-i Hâtır, Han-ı Kudret…”

• su iyilik puanları kadar saçma bir durumda yok 15 milyon puana ulaşmışım hic bir işime yaramıyor:)

Verdiği ödüller malzeme,altın,araştırma puanı,mızrakçı veya taş atıcı,1 günlük Premium hesap,1 günlük istediğin hammaddeden %20 daha fazla üretme.

Hiç biri mi işine yaramıyor? :/

Resim.png

• "Denizcilik Geleceği'nin her seviyesi,ticaret gemisinin kapasitesine +50 veya +100 ekleme yapsın." diyen var. :/

Yani (hesapta hata yoksa) "Denizcilik Geleceği'ni bitirdiğimizde bir geminin kapasitesi,1750-3000 olsun." diyor.

Resim.png

• Yeni güncelleme ile artık burayı bilen üye sayısı daha fazla.

Bu arada artık İspanyolca yorum da yazmak mümkün olmuş sitede.

"Karaborsanın etkisini azaltsınlar veya gp depolarını kaldırsınlar." diyen var.

"Daha hızlı savaş gemileri." diyen var.

"Ban yemiş oyuncular için bir çare bulun. İyi adaları kapatıyorlar." diyen var.

"Yeni askerler ve gemiler. Böylece oyun monoton olmaz." diyen var.

"Oyunun sık sık gerçek değişikliklerle güncellenmesini istiyorum." diyen var.

"Serverları birleştirir misiniz?" diye soran var.

"Buraya gönderilen her şeyin şirket tarafından gerçekten okunup ciddiye alınmasını diliyorum." diyen var.

"Korsanlığı ve multiyi ortadan kaldırın." diyen var.

"Ya korsanlığı tamamen ortadan kaldır ya da multi meselesiyle daha iyi mücadele et." diyen var.

"Belediye binası,müze ve tavernaya ek seviyeler. Belki maliyetlerde artış." diyen var.

Resim.png

• Yeni güncelleme ile artık burayı bilen üye sayısı daha fazla.

tabi canım göreceğik zaten gaç üyeciklerimiz var X/ hele gelsinde gel hele gel gel gel versiyon

"Belediye binası,müze ve tavernaya ek seviyeler. Belki maliyetlerde artış." diyen var.

ekonomiye ciddi çözüm lazım aşırı derecede

"Oyunun sık sık gerçek değişikliklerle güncellenmesini istiyorum." diyen var.

grafik olarak gelişse fenamı belediye tarzı felan eskiden yarış vardı ya bununla ilgili ama korsan karaborsa tarzı aman olmasın o bir yanlıştı kim yaptıysa onu çok acı çekmiş oyundan yağma çok yemiş

"Ban yemiş oyuncular için bir çare bulun. İyi adaları kapatıyorlar." diyen var.

bu bayadır çözülemedi gitti he

"Buraya gönderilen her şeyin şirket tarafından gerçekten okunup ciddiye alınmasını diliyorum." diyen var.

inaktif tatil vs her konuda bir yer olsa forumda sadece öneri şikayet kısmı gibi hatta adı ne olur bak Müşteri Gameforge ilişkileri bölümü

Admiralnelson.png

KORKUP kaçmaktansa cesaret göster,

en büyük erdemdir içinden gelenleri söylemek...