konuştuğumuz konu ike alakalı bildirim yapayım dedim lakin ingilizce seviyem el vermedi
Translate bu işe ne diyor? ![]()
konuştuğumuz konu ike alakalı bildirim yapayım dedim lakin ingilizce seviyem el vermedi
Translate bu işe ne diyor? ![]()
"Yeni savaş birimleri istiyorum." diyen var.
(Bir harf eksik yazmış,uğraştırdı beni.
)
Translate bu işe ne diyor?
o varya bizle dalga geçiyor ![]()
hata bizde türkçeyi düzgün kullanmaya kullanmaya konuştuğumuz gibi yazdığımız için o napsin ceviremedi ![]()
o varya bizle dalga geçiyor
hata bizde türkçeyi düzgün kullanmaya kullanmaya konuştuğumuz gibi yazdığımız için o napsin ceviremedi
Nasıl bir Türkçe ile yazdın ki? ![]()
"Daha çok ticaret gemisi olsun." diyen var.
Mesajdaki linki görmek için EN forumunuz kapalıysa açın.
"Gameforge'un güvenliğini arttırması ve çalınan hesapları olan kişilerin haklarını geri kazanmalarını sağlaması gerekir." diyen ve forumda açtığı konunun linkini yazan var.
Total Lack of Security by Gameforge (Gameforge Tarafından Toplam Güvenlik Eksikliği)
"Ambrosia kullanmadan daha fazla depolama kapasitesi olsun. Mesela daha yüksek depo seviyeleri olsun." diyen var.
Şimdiki mesajda yazan ya bilerek "moor" yazmış ya da "more" yazacakken bunu yazmış.
Yani ya "Daha fazla ticaret gemisi" istiyor ya da "Ticaret gemilerinin demir atmasını" istiyor. ![]()
"Yeni bir savaş serverı açılsın." diyen var.
"Bana daha fazla ticaret gemisi." diyen var.
Niye "bana" yazmış acaba? ![]()
banada ticaret gemisi lazım ![]()
aslında belli bir puan ve katları olacak o puanlara ulaşanın x10 veya x20 ticaret gemisi alma hakkı olacak böyle bir uygulamada güzel olurdu
aslında belli bir puan ve katları olacak o puanlara ulaşanın x10 veya x20 ticaret gemisi alma hakkı olacak böyle bir uygulamada güzel olurdu
Yazdın mı bunu sisteme?
"Limanlarının serbest bırakılmasını" isteyen var. ![]()
(Şirkete "öneri" olarak bunu demek?
)
"Lütfen ticaret gemilerinin sayısını arttırın." diyen var.
Haftalık ödüllerde 3 yerine bu sayının 6'ya çıkarılması ve üst limitinin de 12'den 24'e çıkarılması daha mantıklı olur ticaret gemileri için.
Haftalık ödüllerde 3 yerine bu sayının 6'ya çıkarılması ve üst limitinin de 12'den 24'e çıkarılması daha mantıklı olur ticaret gemileri için.
Haftalık ödülün verdiği şehir sayınla alakalı.
6 şehrin olunca zaten +6 gemi alırsın.
Sen sayı 2'ye mi katlansın diyorsun?
Display MoreHaftalık ödüllerde 3 yerine bu sayının 6'ya çıkarılması ve üst limitinin de 12'den 24'e çıkarılması daha mantıklı olur ticaret gemileri için.
Haftalık ödülün verdiği şehir sayınla alakalı.
6 şehrin olunca zaten +6 gemi alırsın.
Sen sayı 2'ye mi katlansın diyorsun?
Tam prosedürü bilmiyorum
üst limit ve sayı 2'ye katlanabilir bence.
Tam prosedürü bilmiyorum
Yani şehir sayısı arttıkça +2,+4,+6...+20,+22,+24 olsun diyorsun.
Sisteme yazmak istersen link ilk postta.
Tam prosedürü bilmiyorum
Yani şehir sayısı arttıkça +2,+4,+6...+20,+22,+24 olsun diyorsun.
Sisteme yazmak istersen link ilk postta.
would weekend bonus not enough. Trade ships number and max limits to increase x2.
Denizci ingilizcesi ile ancak bu kadar oluyor
teşekkür ederim.
Denizci ingilizcesi ile ancak bu kadar oluyor
teşekkür ederim.
Bir şey değil. ![]()
Eğer darılmazsan birkaç düzeltme yapabilir miyim? ![]()
Yardımcı fiil+7 gün bonusu için haftasonu yerine hafta bonusu desek?+Özneler ve ekleri
"(would) trade ships' number and week bonus's max limit must increase x2. Week bonus isn't enough."
Hala yanlış varsa suçu Translate'lere atıyoruz. ![]()