Geri Bildirim İçin Yeni Sistem

• Adamlar hangi birini yapsın? :) Herkes bir şey istiyor.

Lakin bir şeyler yapsalar fena da olmaz hani.

Yani işte özet geçen birisi çıkmış (119 liste). Onlardan herhangi birini gerçekleştirseler de millete umut olacak. :/

Rs6OJG.png

Stomt la milletin gazını alıyorlar.

Aynı zamanda "en içten" duygularıyla tanışmış oluyorlar. :whistling:

Bu arada 8)

"Daha hızlı ticaret gemisi." diyen var.

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Başka bir bina sahası ve başka bir Depo inşa etme imkanı olsun." diyen var. :/ (Yığın Sahası?) :D

"Ikariam 2 gibi oyunun tamamen yenilenmesini sağlayın. İmparatorluk dönemi,çoğunlukla barış içeriğinin olmamasından kaynaklanmaktadır." diyen var. :/ (2. cümleyle ne anlatmak istedi acaba?)

"Daha fazla bina sahası ve bedava Ambrosia." diyen var.

"İmparatorluğu yükseltmek için gereken zamanı azaltın." diyen var. :/ (Daha hızlı inşaat istemenin havalı yöntemini bulmuş) ;)

"İnaktif kişilerin adalardan kaybolmasını sağlayın. Çünkü kolonileşmek için alana ihtiyacım var." diyen var.

Resim.png

• "Ikariam'ı seviyorum. Çünkü çok havalı." diyen var. :thumbup:

"Çocukça olmayan bir tasarıma sahip ol." diyen var. :huh:

"Yeni bir şehir yap." diyen var. :/ (Daha fazla şehir sahibi olmaktan söz ediyor yani)

"Niye bu kadar az oyuncu var?" diyen var.

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. :/ (3 kere yazmışlar)

"Ambrosia kullanmadan adadaki şehir sayısını arttırın." diyen var. :/ (Premium bina sahasını istemiyor yani)

Resim.png

• "Daha fazla oyuncu." diyen var.

"Uygulamanın tüm özelliklere sahip olan yeni bir versiyonu olsun." diyen var. :|

"Başka bir inşaat alanı oluştur." diyen var. :/ (Yani bina sahası olmayan bir şey mi?)

"İnaktiflerden ve tatildekilerden altın çalabilelim." diyen var. :/ (O zaman tatile çıkmanın anlamı ne?) :D

"7. gün bonusu olarak Ambrosia (üzüme ek olarak) almak iyi olur mu?" diyen var. :/

"Serverları birleştir." diyen var.

"Şu serverları birleştiriyorsanız birleştirin artık. Oyun çekilmez bir hal aldı." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Daha iyi bir uygulamaya sahip ol." diyen var. :|

Resim.png

• bırakın lagara lugara

su dunyalar arası tasımaya bakın

o onu istemiş bu bunu

önce oyundaki taşıma.sorununu cözün

• bırakın lagara lugara

su dunyalar arası tasımaya bakın

o onu istemiş bu bunu

önce oyundaki taşıma.sorununu cözün

Bana niye kızdın ki şimdi? :| Problemi duyurmak istiyorsan oraya yazabilirsin. :/

Demek ki diğer topluluklarda büyük bir problem değilmiş. :rolleyes: (Hala uygulamaya güncelleme bekleyen var mesela)

Son cümlede kendimi yönetimdenmişim gibi hissettirdin ya teşekkür ederim yani. :D

Bu arada 8)

"Altın yağması." diyen var.

"Ambrosia yap." diyen var. :/ ("Yap" derken?)

"Birden fazla Yığın Sahası inşa edebilelim." diyen var. :/

"İnşaatlarda istenen hammadde miktarını azaltın." diyen var.

"Şu anda "tüm" şehirlerde inşa edilen her şeyi görüntüleyen bir sekmeye sahip olun. Üstelik sekme,kuruldukları sırayla şehirleri ve sonra ne inşa edildiğini içermelidir (Mesela 1-9'da Belediye Binası ve 2-3'te Müze). Bitiş zamanı da gösterilmelidir. Bir şehirde hiçbir şey inşa edilmiyorsa şehri sekmede gösterme. Bu,ne inşa edildiğini ve kalan seviye yükseltme zamanını görmek için her şehre gitmek zorunda kalmadan tüm şehirlerdeki şeylerin inşasını daha etkin bir şekilde yönetmenin harika bir yolu olacaktır. Ayrıca başkentteyken tüm şehirlerde neler olup bittiğini bilmen gerektiğine inanıyorum. Yani bu yalnızca başkentteyken erişebileceğin bir özellik olabilir." diyen var. :/ (3 mesaja bölmüş) :/ (Herhalde İnşa Listesi'ni kaldırıp yerine bunu istiyorsun,değil mi?)

"Depoları büyütün." diyen var.

"7. gün bonusu olarak Ambrosia ver." diyen var. :/

"Uygulamayı Android'de güncelleyin." diyen var. :| (Gördüğünüz gibi)

Resim.png

• estagfurllah sana kızmadım,burdan da sesimi duyuruyum.istedim

kolay gelsin

• Reklam engelleyiciler var. Browserlarda kullanin mutlaka. Fidye yazilimlarin bilgisayarlara girmesini engeller. Ayrica kaspersky internet securty 2019 kullanin virüs programi olarak. Isteyenlere 3 aylik lisans verebilirim. :D ayrica virüs programin icinde reklam engelleyici ve ag hareketlerini izleme aktif gelir.

Edited once, last by FaLCoN ().

• Reklam engelleyiciler var. Browserlarda kullanin mutlaka. Fidye yazilimlarin bilgisayarlara girmesini engeller. Ayrica kaspersky internet securty 2019 kullanin virüs programi olarak. Isteyenlere 3 aylik lisans verebilirim. :D ayrica virüs programin icinde reklam engelleyici ve ag hareketlerini izleme aktif gelir.

Bu olay kullanıcılar ile alakalı değil, sistem etkileniyor, hacklenme gibi. Monkey bugda da bir oyuncu script kullanmıştı. Sistemi tekrar yüklediler. O ara banlı olan oyunlarda açılmıştı. Anlıyacağın antivirüslük olay değil.

9cj9lE.jpg

Bu olay kullanıcılar ile alakalı değil, sistem etkileniyor, hacklenme gibi. Monkey bugda da bir oyuncu script kullanmıştı. Sistemi tekrar yüklediler. O ara banlı olan oyunlarda açılmıştı. Anlıyacağın antivirüslük olay değil.

Banli oyuncularin acildigini duymustum alphada baya gündem olmustu. :D

• "Lütfen oynanabilirliği daha fazla arttırmak için serverları birleştir." diyen var.

"Daha fazla ticaret gemisi (en az 300) ve Depo'da seviye başına daha fazla kapasite (en az 12k)." diyen var.

"Android uygulamasını iyi güncellemelerini sağlayın." diyen var. :|

"Daha fazla gemi." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Daha fazla şehir inşa edebilelim." diyen var.

"Ya Dünya Haritası'nı önemli ölçüde küçültün ya da yeni ve daha küçük bir Dünya Haritası üzerinde yeni bir birleşme yapın." diyen var. :/

"Lütfen daha fazla bina üretin." diyen var.

Resim.png

• "Ikariam'ı seviyorum. Sur'un neredeyse hiçbir rolü yok. Geliştirmek,pahalı. Neredeyse asla savunma sağlamıyor. Hem de hiç." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış) :D

"Seni seviyorum." diyen var. <3 (Herhalde birisine mesaj verdi) :D

"Süvari birimi olsun. Çok hızlı bir birim olsun. Kanatlarda konuşlansın. Saldırıda iyi,savunmada kötü olsun." diyen var. :/

"Uygulamayı güncelle. Bir karışıklık var." diyen var. :|

"Yeni birimler yap." diyen var.

"Bana her şeyi verirsen daha iyi olur." diyen var. :D

"İhtiyaçlarımızı karşılayabilsen daha iyi olur." diyen var.

Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.

"Arkadaşlarımla aynı adada oyuna başlamak istiyorum. Link göndermek yok."

Resim.png

• alev olmayan yerden duman tütmez derler.

birileri bekleyin.yakında acıklama yapacaz dediler.

yorumlar ve eski taşımada.düşüüldüğünde.ocak 6 sında bekleniyor.genel kanı bu yönde