Geri Bildirim İçin Yeni Sistem

• "Bazen bir "kundağı motorlu topçu"ya ihtiyacım oluyor. Tercihen çapı 155 mm olacak." diyen var. :/ (İsteğe bak. Bir bakıma Antik Yunan'da tank istiyor.) :D

"Asker ticaretini (yani Karaborsa'yı) ve multileri yok et." diyen var.

"Hesap taşırken ilk 1 ay oyuncunun "Bu adayı beğenmedim. Rastgele başka bir adaya beni taşı." deme seçeneği olsun." diyen var. :/

"Ama bu sistem nedir? Daha fazla spam mı,daha fazla iş mi? Oyuna dikkat et,dostum. Ne düşünüyorsun?" diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Şehirlerimi bedava taşı." diyen(ler) var. (3 kere yazmışlar) :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"Karaborsa'yı yok et. Oyunu öldürür. 3M GP'lik ve yılda 3 gün aktif olan hesaplar yapın. Evet,tatile alarak." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

Kendisine şöyle bir yorum gelmiş.

"En iyisi toplam puanda bir üst sınır olsun. GP'nin üst sınırını da toplam puan belirlesin. Mesela 100k'lık birinin en fazla 15k GP'si,200k'lık birinin de en fazla 17k GP'si olsun."

"Eski oyunculara ödül ver." diyen var.

"Savaşların sonuçları olmalı. Şehir yıkılana kadar bina seviyelerini yıkabilmek gibi." diyen var.

"Daha fazla bağış yapan daha fazla ödüllendirilsin." diyen var.

"15k odun ver." diyen var.

"Tamam. Bana şehrinin koordinatlarını ver." :/ (Bence bir tuzak) :D

"Yağma yapmadan malzeme alınabildiği ve oyuncunun sadece şehirlerini büyütmekle uğraştığı bir "tüccar" modu olsun." diyen var. :/ (Tam çiftçi yani?)

"Ikariam uygulamasını PC masaüstü uygulamasına çevir. Saldırı olduğunda bana bildirim gelsin." diyen var. :| (Gelmiyor mu?)

"Forumu düzeltin ve savaşlarda daha fazla animasyon olsun." diyen var.

"Altın yağması." diyen var.

"Tatil modunda değişiklik yap." diyen var.

"P2W ve M2W olma." diyen var. :D (Açıklama yapmış. Multi to Win (kazanmak için multi)) :thumbup:

"Yağma yapmaktan sıkılmış rakiplerim var. Bu,oyunla ilgili iyi bir şey. Birine saldır. Tatile kaç. 2 gün sonra geri dönüp tekrar saldır. Sadece bir şehir tekrar tatile gitsin. Yani isteğim eğer birisi tatile gitse 2 gün sonra geri dönmesi halinde bu özelliğin yenilenmesi için zaman ayırın. Mucizelere en az 1 hafta sonra sahip olabilsin. Mucize aktifken yapma ama tatilden döndüğünde oyunla arasında daha fazla zaman olsun,mucizeyi kullanabilmek için daha fazla zamana ihtiyacı olsun. Barutu akbabalara nasıl harcayacağımı düşünüyorum. Kimse oyuna gerçekten zarar veren şeyleri umursamaz. Barbarların ganimetlerini azaltmak fikrinin ne olduğunu bilmek,onu serverda olduğundan daha sıkıcı yapıyor. Birkaç oyuncuyla serverlar,sıkıcı. Artık barbarların bile zarafeti yok. Zorunda kalırsan korsanlık yap. Kaldırıp oyunu düzeltmeye çalışmalılar. Aksine multileri yok etmek yerine oyunu sıkıcı yapıyorlar. Ama her gün iyi bir oyunu mahvetmek yerine iyi bir şey yapmalarını beklemek iyidir. Normal serverlarda altın inaktiflerden yağmalanabilir. Böylece altın ve kaynaklar kullanılabilir. Keşke oyunu nasıl geliştirebileceğini ve nasıl öğrenebileceğini göstermek için biraz operatörlerle konuşabilseydim. Ayrıca oyuna çok yardımcı şeyleri yok edip yerine zarar veren başka şeyler koymalarının sebebini de öğrenirdim." diyen var. (Tam 14 mesajla derdini anlatmak istemiş) 8| (Barut dediği sülfürse akbaba dediği ne acaba? :/)

"Birisinin oyuncuların aşağıdaki önerilerini okuduğundan ve en azından bunların bir kısmını uyguladığından emin ol." diyen var.

"İşgal ettiğimiz şehirden vergi olarak altın ve hammadde alalım." diyen var.

"Fonda bir müzik olsun." diyen var. :/

"Savaşlarda animasyonlar olsun." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü gemiler,şehirlere daha hızlı ulaşıyor." diyen var. :/ (Özel serverdan mı yazdın?)

"Şirkete açık bir mektup." diyen var. :/ (2 etikette de yazmış) :huh: (23 Önerme?)

"Savaşlar daha interaktif olsun." diyen var.

"Kendi yararım ve zararım için multi hesapla iletişimde olan Sleepy'i Sigma serverından yok edin. Buraya yazıyorum. Çünkü operatörler,bu konuda hiçbir şey yapmıyor." diyen var. :/ (Yorum olarak devam etmiş mesajına)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü oynadığım tek tarayıcı oyunu." diyen var. :/ (Yoksa? :D)

"Oyunu X2 yap (Yani %50 daha ucuz ve %50 daha hızlı). Böylece daha çok kazanır ve daha eğlenceli olur." diyen var. :/ (Özel server?) :D

"Serverlarda serseri multilere izin vermeyin." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Daha hızlı serverlar olsun." diyen var.

"Bir şeyler yapmayı bırak." diyen var. :huh:

"Tatildekiler bir süre sonra inaktif olsun. 3 yıl tatile çıkamasınlar." diyen var. :/ (5 hafta sonra zaten inaktif.) :D

"Vatandaşlarımı mutlu edebilirdim." diyen var.

"Büyük bir ordu kur." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü zaman öldürüyor." diyen var. :huh:

"Her zaman almak istediğini yap." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Ikariam'ı seviyorum. Filika,cephane de versin." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış)

"Gemilere hammaddeler daha hızlı yüklensin." diyen var.

"Ticaret gemisi sayısı 250 olsun." diyen var. :/ (180 yerine yani)

"Sonsuza kadar yeni server yapmak yerine daha hızlı/sık server birleştirin." diyen var.

"Karaborsa'yı sil. Savaşta round süresini azalt. Tatilde maliyet,%50 daha az olacak şekilde devam etsin." diyen var.

"Hangi hammaddeyi yağmalayacağımızı seçebilelim." diyen var.

"Savaşları izleyebilelim." diyen var.

"Daha yüksek bina seviyeleri olsun." diyen var.

vaNq4R.png

Emin olamayıp 2 şekilde de yazan bu arkadaşa biz de 1 <3 yapıyoruz. (Bu arada doğrusu "birebir")

"Daha fazla ticaret gemisi." diyen var.

"Ticaret gemisi sayısı 200 olsun." diyen var. :/ (180 yerine yani)

"Ambrosia ile değil de altınla satın alınan daha fazla ticaret gemisi." diyen var.

"Daha fazla taşıma kapasitesine sahip ticaret gemileri olsun." diyen var.

"Oyunun büyümesini ve yeni güncellemelerle diğer orduların ve hatta farklı ulusların eklenmesini sağlayın." diyen var. :/ (İyi de öyle WildGuns'a döner)

"Daha fazla şehir." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Yeni birimler,altınla daha fazla ticaret gemisi satın alabilmek,şehirde Belediye Binası Seviye 10'dan 30'a kadar daha fazla görünüm değişikliği olsun." diyen var.

lQNVXB.png

Etiketleri karıştırmış olsa da bu arkadaşa biz de 1 <3 yapıyoruz.

"Her zaman işleri istediğin gibi yap." diyen var. :/

"Haritayı küçültün. Böylece daha az ıssız ada olur." diyen var.

"İnşa Listesi,Premium olmasın." diyen var.

"Savaşları izleyebilelim. Binaların inşa süreleri daha az olmalı,daha fazla değil." diyen var. :/ (Bina büyüdükçe daha fazla malzeme istesin ama daha hızlı mı bitsin yani?) :D

"Ben kimseden bir şeyi 2 kere satın almam ve kimseye bir şeyi 2 kere satmam." diyen var. :/ (Yani?) :D

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (3 kere yazmışlar)

"Ticaret gemilerinin kapasitesini arttırın." diyen var.

"Diğer şehirleri "asilleştirin"." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Daha fazla depolama alanı ve ticaret gemisi." diyen var.

"Şehri fethetmek ve birimler,gemiler için daha fazla yükseltme olsun." diyen var. :/ (İşgalden fazlasını istiyor yani)

"Lütfen gemiler geri dönerken Posedion mucizesinin bitmesine izin verme." diyen var. :/ (Onu da sen hesaplayıp ayarlayacaksın) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü büyüleyici bir oyun. Askeri stratejilerimi test edebileceğim bir yer." diyen var. :thumbup:

"Biraz altın." diyen var.

"Keşke yeni server yapmayı bıraksalar. Sadece önceki serverları öldürmeyi başarır. Sonuncuyu çıkar ve bitir." diyen var.

"Tamamen katılıyorum. En azından onları birleştir."

"Daha fazla depolama kapasitesi." diyen var.

"2k mermer istiyorum." diyen var.

"Notlar bölümünde daha fazla alan olsun." diyen var. :/ (200 karakter sınırı büyüsün istiyor yani)

"Daha fazla şehir. 12,çok az." diyen var.

"Oyunu daha insancıl ve gerçekçi yap." diyen var. :/ ("insancıl" derken?)

Resim.png

• Quote from Tengri:Horde

Cidden bu konuyu takip eden var mı ya :D

Kıskandın mı 4.3k Tık'ı? :whistling:

Bu arada 8)

"Adamı bitir." diyen var. :/ ("ada" değil "adam") :/ (Şirkete suikastçi muamelesi yapmak?) :D

"Altın çalmak için hırsızlar olsun." diyen var. :/

"Daha fazla şehir." diyen var.

"Her şeyin aynı kalmasını sağla. Her şey çok güzel. Teşekkürler. Her şey yolunda. Teşekkürler." diyen var. :/ (Niyeyse 2 mesaja bölmüş)

"Tüm serverları tek serverda topla. Ayrıca gerçek hayattaki gibi bankacılık sektörü olsun. Borçlanmak gibi." diyen var. :/

"Daha fazla bina sahası." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Bu,antik Yunanistan zamanından ilginç bir strateji oyunudur." diyen var. :thumbup:

"1 şehir daha." diyen var.

"Oyunu 10 yıldan fazladır 12 şehirle oynamış bizler için adil değil."

"Bir şey inşa edince bedava Ambrosia kazanmak olsun." diyen var. :/ (Yıkınca?) :D

1pajrB.png

Bu şair (veya aşık) kullanıcıya biz de 1 <3 yapıyoruz.

"Uygulamayı geliştirin. Dört gözle beklenen çok şeyi var. Ambrosia'nın yükselişi yüzünden oyun suçlanıyor." diyen var. :|

"Daha az servera ve daha aktif oyunculara sahip olun. Belki bazılarını silebilir ve oyuncuları daha aktif serverlara taşıyabilirsiniz." diyen var.

"Sevgilimle birlikte oynayacağım. Birlikte oynamamızı engellemeyin. Aynı yerden oynuyoruz da." diyen var. ?( (1 <3 ve 4 çarpı almışlar)

"IP paylaşımı,oyunu mahvetti."

"Oyunu daha eğlenceli yapın. Artık hiçbir duygu yok." diyen var.

"Şehirdeki evleri taşımak mümkün olsun." diyen var. :/ (Ne demek istediği anlayan?)

"Daha fazla bina sahası. Serverları daha aktif yap. Ya birleştir ya da mümkün olan herhangi bir şeyle." diyen var.

"Ambrosia fiyatlarını aşırı yükseltmeyin. Premium Tüccar eskisi gibi 29,13 TL olsun. 87,39 TL değil." diyen var. :/ (5 ve 15 dolar yazmış o tabi)

"Morali savaştan çıkarın. Savaşların aylarca değil en fazla birkaç saat sürdüğü zamana dönün." diyen var. :/ (Moral faktörü,savaşı mı uzatıyormuş? Aşçı ne iş yapacak o zaman?) :D

"Altınla daha fazla şey satın alabilelim." diyen var.

"İnteraktif animasyon karakterlerin yanı sıra oyun sistemini de geliştirin." diyen var.

"Ambrosia kazanmak için ilginç bir etkinlik veya yöntem yapın." diyen var.

"Daha fazla şehir ekleme. Yeni serverlarda yapmanız gerekir. Çünkü 10 yıldan fazladır oynayan bizler için adil değil." diyen var. :/ (Ekleyen yok zaten?) :D

"Büyük oyuncularla daha büyük savaş meydanı. Çünkü hızda bir değişikliğe ihtiyacımız var. Savaşlar çok uzun sürüyor." diyen var.

"Bedava Ambrosia edinmenin bir yöntemini geliştirin." diyen var.

"Bize daha fazla ticaret gemisi ver." diyen var.

"3 uluslararası server yapın. Geçişler ücretsiz olacak. 1. serverda 1M- puanlılar olacak. 2. serverda 1M-10M puan arasında olanlar olacak. 3. server ise 1'den 2'ye geçmeden önce dinlenmek için olacak." diyen var. :/ (Yani 3. server,2'den kaçmak isteyenler için sanırım. :D 10M+ ne yapacak bu arada?)

"Senin fikrini "biraz" beğendim. Çok benzer fikirler zaten önerildi. 2 server görmek istiyorum. Her birinde birden fazla server olacak. 1. serverda mevcut standart Ikariam'ın oyun sistemi olacak. 2. server ise tüm savaş serverlarının toplamı bir server olacak. Daha hızlı gemiler,daha hızlı inşaat,altın yağması vb. özellikler mümkün olacak. Her ülke için bir şeyler yapmayı unut. Herkesi şu 2 serverın içine koy. Dilleri tercüme etme yeteneğine zaten sahibiz."

Mesajı yazanın cevabı

"Bu,multi olmayan serverlar olmalı. Buna rağmen,yeni oyuncuların çok büyük oyuncular tarafından yok edilmemesine yardımcı olacaktır."

Resim.png

• Kendi konumu hortlatmak gibi olacak ama kaldığımız yerden devam ediyoruz. :thumbup:

oWqQtq.gif

"Aynı şehirde aynı anda 2 veya daha fazla bina inşa etmek mümkün olsun." diyen var.

"Limanı Sur gibi koruyan bir iskele." diyen var.

"Beklemeden asker yapabilelim." diyen var. :/

"Şirket,"her şeyi" satın alabileceğiniz zaman eğlencenin bittiğini fark edecek. Bu yüzden insanlar ayrılıyor." diyen var.

"Her şeyi satın alamazsın."

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü Ambrosia istiyorum. Lütfen." diyen var. ^^

"Altınla satın alınabilen daha fazla ticaret gemisi. Lütfen." diyen var.

"Savaşları izleyebilelim." diyen var.

"Evler ve daha fazlasını inşa etmek için daha fazla bina sahası." diyen var. :/ ("Evler" derken?)

"Bana bonus hediye et." diyen var. :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"Çok fazla para." diyen var. :D

"Ambrosia satın almak için daha fazla yöntem." diyen var. :huh: (Evet,"satın almak" dedi)

"Lütfen gerçek bir iyileştirme yapın. Bu,yaklaşık 4 yıl öncekiyle aynı. Gerçek bir gelişme yok." diyen var.

"Ambrosia'yı kazanmamızı sağla." diyen var.

"Büyük orduları taşımak için daha fazla ticaret gemisi." diyen var.

"Uygulamayı güncelle. Savunma veya saldırı için birlikler gönderemiyorum." diyen var. :| (Evet,hala var)

"Daha fazla teknoloji yapılabilir." diyen var.

"Daha fazla bina sahası. Tüm fonksiyonlar uygulamada da olsun. Yolsuzluğu azaltmak için ek seçenekler." diyen var. :|

"Gönderilen hammaddelerin muhasebe tablosu daha eşzamanlı olsun." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Altınla tatil köyü veya otel olsun." diyen var. :D

"Burada ne önerdiğin hakkında hiçbir fikrim yok." :D:D

"Serverları birleştir." diyen var.

"Serverları birleştir. Aktif oyuncuların adalarını birbirine yaklaştır." diyen var.

"Karaborsa'yı yok et. Bu kitlelerin serverlarını nasıl kavrayacağını biliyoruz. Çünkü onların görüşü reddediyor. Para kazanmak istediğin bilinen bir gerçek. Bu yüzden ada manzaralı şehirler öneriyorum. Ambrosia ile savaşta kullanılabilen birimler. Daha uygun ada sohbetleri. İnsanlar Agora'ya bakmıyor. Her serverda küresel sohbeti görmek çok güzel. Daha çok yazabilirim. Bu yüzden özetle işe başla. Çünkü oyun geliştirilirse harika olurdu. Oyundaki değişiklikler hakkında konuşabileceğiniz net bir sayfa açın. Çünkü forum daha çok bir çöplük. Kaç kişi var? 15? Hem size hem de yönetime fayda sağlayacak birçok fikir vermek istiyorum. Bu linki her oyuncuya bir Özel Mesaj ile gönderin veya oyunda görünür yapın." diyen var. :huh: (6 mesaja bölüp anlatmış)

"En büyük şehir,benimki olsun." diyen var. :D

"Serverları birleştir. Çünkü çok az aktif oyuncu var. Boş adaları çıkarıp dolu olanları birbirine yaklaştır." diyen var.

"İttifak içi ve ada içi sohbet sistemi oluşturun. Çünkü e-posta yazmak,rahatsız edici." diyen var. :huh: ("Nasıl yani?" dediğinizi biliyorum) :D

"Ticaret gemilerinin sayısını önemli ölçüde arttırın. Artık böyle inşa edemezsin. Bu,aptalca." diyen var.

"Kaba oyunculara uygun cezalar ver. Mesela banla." diyen var. :/ (Onlar ne yapıyor sence?) :D

"Ticaret gemilerinin sayısını önemli ölçüde arttırın." diyen var.

"Eğlencenin hepsi bu kadar. Tatile gitmeyin. Oyun berbat. Hesabımı silmem,an meselesi." diyen var.

Resim.png

• "Uygulamanın iyi çalıştığından emin olun. Hiç bildirim gelmiyor. Hammadde göndermek,çok zor." diyen var. :|

"Ticaret gemilerinde daha fazla kapasite olsun." diyen var.

"Korsan saldırıları için karşı saldırı yapacağım." diyen var. :/ (Yani?) :D

"Multiyi yok et. Bir oyuncu,600k GP'ye sahipse ve her zaman tatildeyse şüphelidir." diyen var.

"Posedion'un mucizesi,yoldaki gemilerde de geçerli olsun." diyen var. :/

"Daha fazla aksiyona sahip bir oyun ol." diyen var.

"Büyük hiper süper şehir." diyen var. :D

"Daha fazla gemi." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü daha fazla gemi olmasını isterdim." diyen bu anonim Türk kullanıcısına (etiketleri karıştırmış ama neyse) destek için şuraya tıklayın.

"Tekrar eğlenceli yap veya onurlu bir şekilde öl. Mevcut durum,acı verici." diyen var. =O

"Oyuna biraz hareket katmak,iyi bir fikir. Savaşlarda hareket,istemek için çok fazla. Ama daha iyi olur." diyen var.

"Daha fazla ve daha hızlı gemiler,daha hızlı savaşlar olsun." diyen var.

"Daha fazla bina seviyesi." diyen var.

"Ambrosia'nın oyuna "oyun içi etkinlik" olarak girmesine izin ver." diyen var. :/ (Sanırım "Etkinlikten kazanalım." demek istedi)

"Oyunu daha aktif yap." diyen var.

"Serverları birleştir." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Daha karmaşık işgal seçenekleri olsun." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Size gerçek hayatınızda bir mola sağlıyor." diyen var. :thumbup:

"Uygulama düzgün çalışsın." diyen var. :|

"Zaten bunu yapabileceğiniz serverlar var." :D

"Daha hızlı gemiler." diyen var.

"İşleri daha çekici yapmak için ödüllü olan,ittifaklar arasında geçen bir tür server görevi (hedefi) olsun." diyen var.

"Bu da kötü bir fikir değil. Bu fikri geliştirmek ve foruma göndermek için bir şeyler yazmalısınız. Belki ittifak görevleri ve ödülleri örnekleri sunabiliriz."

(Bu öneriye şuradan ulaşabilirsiniz)

"Daha fazla hammadde taşımak için daha fazla ticaret gemisi. Lütfen." diyen var.

"Daha fazla inşa alanı olsaydı." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Tüm serverları 4 serverda topla. Altın yağması ve 24 saat süren Posedion olsun." diyen var. :/ (24 saat süren?)

Resim.png

• "Satın alınabilen ticaret gemisi miktarını arttırın. Hekimlerin etkinliğini arttırın. Daha fazla bina." diyen var.

"Hikayeyi kes. Oyunu geliştir. Yoksa erirsin." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Bu cümleyi bitirebilirdim." diyen var. :D

"Multileri ve yağmalamayı yok et." diyen var. :/(Problem şu ki İspanyolca,Yağma ve Korsanlık olayına aynı kelimeyle bakıyor) :whistling:

"Ticaret gemilerinin kapasitesini 1k'ya arttırın. Depo'nun seviye başına verdiği yağma koruması miktarını da arttırın." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü sürekli büyüyor." diyen var. :thumbup:

"Daha iyi bir strateji oyunu yap." diyen var. :/ (Bunu bıraksın mı?) :D

"Daha hızlı oyun." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Serverları birleştir. Ev yapmak için daha fazla bina sahası." diyen var. :/ (Ev?) :D

"Karaborsa'yı yok et. Çünkü oyunu ve ittifaklar arası savaşları öldürdü. Birleşme,bir zorunluluktur." diyen var.

"Her şeyi yenile." diyen var.

"Kargo listesi olsun (inşa listesi gibi ama ticaret gemileri için)." diyen var. :/ (İyi de Ticaret Limanı'nda zaten öyle olan bir akış var) :D

İyi fikir. Bunun hakkında forumda ayrıntılı bir açıklama yapmalısınız.

(Bu öneriye şuradan ulaşabilirsiniz.)

"Artık bu kadar sıkıcı olmayın." diyen var.

"Daha fazla şehir ve bina sahası." diyen var.

"Daha çok şey taşımak için ticaret gemisine ihtiyacımız var. Daha çok şey yağmalayabileceğimiz Barbarlara ihtiyacımız var. PVE,çok kötü." diyen var.

"Binaların maliyetini düşürün. Çünkü para harcamayacağım. Benim zamanım kısıtlı. Yoksa bunu silerim." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Gel ve bize katıl." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"İyi ve zevkli bir oyun." diyen var.

"Ticari Rotaları daha ucuz yapın." diyen var.

"Serverları birleştir. Böylece daha fazla oluruz. Daha çok ticaret gemisi." diyen var.

"Daha fazla gemiye,daha fazla şehre ve daha fazla bina sahasına ihtiyacımız var. Bu oyunu 8 yıldır oynuyorum." diyen var.

"Daha fazla gemi ve bina sahası." diyen var.

"Kara birimi var. Deniz birimi var. Neden ayrıca bir hava takımı kurulmasın?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına "Gyrokopter ve Balon yerde mi savaşıyor sence?" diye soracak olan varsa şuraya tıklasın. :D

"Altın da yağmalayabilsek ilginç olurdu." diyen var.

"Ticaret gemisinin kapasitesini arttır." diyen(ler) var. (5 kere yazmışlar)

"Daha fazla bina." diyen var.

Resim.png

• "Satın alınabilen ticaret gemisi sayısını arttırın." diyen var.

"Yeni binalar çıksa." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Spartalı'yı yeni birim yap." diyen var.

"Hemen Android için uygulamayı geliştirin." diyen var. :|

"Altın yağması." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Düşmanca veya arkadaşça işgal seçeneği olsun. Arkadaşça işgalde daha iyi moral,hala ticaret yapabilmek olsun. Düşmanca işgalde üretimin %20'sini almak olsun." diyen var. :/ (Arkadaşça işgal etmek? Nasıl daha iyi moral?) :D

"Sevdiğim kızı bul." diyen var. :D

"Onlara sahip olduğun yere şehirlerimi taşıyabilirim." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Daha fazla güncelleme yap. Grafikleri geliştir. Yeni birimler ekle. Bütün modern oyunların geliştiği bir gerçek." diyen var.

"Yeni birimler. Daha büyük savaş meydanı. Ticaret gemilerinin kapasitesini arttır. Oynamaya değer olan daha iyi PVE." diyen var.

"Depo için bina sahası." diyen var. :/ (Bir şeyi yıkıp yer açmak?) :D

"Sahte hesapları kapat." diyen var.

"Daha fazla bina sahası ve 5. Depo olsun." diyen var.

"Daha fazla bina sahası ve uzun inşaatlar olmasın. Ortak bir IP ile "melez",2 kat daha hızlı büyür." diyen var. :/ (2. cümleyi anlayan?)

"Sadece Ambrosia'mı kullanma." diyen var. :/ (Altınla da satın alabilmeyi istiyor sanırım)

"Şehrimde düşman casus varsa bana göster." diyen var. :/ (Yakalanınca görüyorsun zaten?) :D

"Daha fazla ve hızlı gemi." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Bu,iyi. Ama ne zaman bir servera girsem ve çok karmaşık olmaya başlasa serverları sıfırlamak istiyorum." diyen var. :/

"Altını veya hammaddeyi seçmek için bankayı veya Depo'yu yağmalamayı mümkün yap. Bu,bir şey olmaz mı?" diyen var. :/ (Banka diye bina mı var? Yağma yerine varınca seçimi yapmak için online mı olmam gerekecek?) :D

"Daha hızlı üretim." diyen var.

Kendisine şöyle bir yorum gelmiş. (Aslında 2'ye bölmüş)

"İlk dakikadan itibaren gerçek zamanlı olarak oynayın. Oyuncu,online olduğu zamanı geliştirmek zorunda kalacak. Daha fazla online oldukça inşaatlarda daha iyi sonuçlar alın. Online süreniz için iyileştirilmiş taşıma ve üretim."

"Uygulamadan yağmalayamıyorum." diyen var. :|

"Ticaret gemilerinin kapasitesini arttırın." diyen var.

"Korsanlık ödülleri artsın." diyen var.

"Sınırsız sayıda ticari rota." diyen var.

"Ambrosia'sız sınırsız sayıda ticari rota." diyen var.

""1" oyuncu olsun. Bir hesap,5-6 hesaba sahip olamaz. Oyunu öldürüyorlar." diyen var.

"Daha hızlı inşaat. Bu yüzden çok fazla inaktif var. Büyümek,çok zaman alıyor." diyen var.

"Ayrıca online olduğu zamanı da büyümeyi hızlandırmak için ek binalar yaparak geçirmesi gerekir."

Resim.png

• "Savaşta asker (Havan Topu) yüklemek için yeni form olsun." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bütün imparatorluğu geliştirmek için mantığı ve stratejiyi kullanan çok eğlenceli bir oyun." diyen var. :thumbup:

"Serverları birleştir. Birleşmeden sonraki ilk günlerde Ambrosia'sız Şehir Taşıma seçeneği olsun." diyen var.

"Zaten yaptılar. İşe yaramadı." :D

"Savaşa girme sırasını programlayabileceğiniz ek slot olsun." diyen var. :/

"Tüm işlevler,uygulamada da olsun." diyen var. :|

"Gönderilen mesajlarla ilgili kısıtlamaları kaldır." diyen var. :huh: (Sebep?)

"Daha gelişmiş bir araştırma merkezi olsun. Sağlığı,saldırıyı,savunmayı,gemilerin kapasitesini vb. arttırabilelim." diyen var. :/ (Akademi veya Mucit Atölyesi dememiş)

"Ikariam'ı seviyorum. Bilim oyuncusu ister misin?" diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Daha yeni ve özel savaşçı birlikler olmalı. Yeraltı kazıcıları (Lağımcılar) gibi. Sur'un gücünü arttırın." diyen bu anonim Türk kullanıcıya destek için şuraya tıklayın.

"Sadece Ambrosia ile değil altınla da bir şeyler alabileyim." diyen var.

"Ambrosia alıyorum." diyen var. :/ (Yani?) :D

"Günün zamanlarını ayarlayın. 6-20 arası gündüz,20:01-5:59 arası gece olsun." diyen var. :/

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,iyi strateji oyunu." diyen var. :thumbup:

"Aynı şehirde aynı anda birden fazla inşaat olabilsin." diyen var. :/

"Depolama ve taşıma kapasitesini arttırın." diyen var.

"Daha fazla ve daha hızlı ticaret gemisi." diyen var.

"Bana sürpriz hareketini söylemeni istiyorum." diyen var. :D

"Daha büyük şehirler ve yeni birimler olsun." diyen var.

"İnşa Listesi,normalde 2 (Ambrosia ile 5) bina alabilsin." diyen var. :/

"Multi kontrolünü daha iyi yapın. Bu,oyunu öldürdü. Personel,kötü niyetli. Bana hiçbir şeyi çözmez." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Oyundaki zamanı hızlandıran,tüm serverlara online zaman ayıran 3. bir şirketle çalışın." diyen var. :/ (3. derken?)

"Yeni şeyler olsun." diyen var.

"Dediğimi yap." diyen var. :/ (Attığı tek mesaj bu ama.) :D

"My'ı diğer serverlarla birleştir. Boş görünüyor. Oyuncu yok. Sıkıcı olmaya başladı." diyen var.

"Serverları birleştir. Yağmacılığı yok et. Multiye karşı önlem al. Böylece strateji oyununun ruhuna geri dönersin." diyen var.

"Adadan daha az inanca sahip olmanın cezası,saatlik altın giderinde %500 artış olsun. Mucize önleyen/yancı olan insanlardan yoruldum." diyen var.

"Kullanıcı Arabirimini ve grafiklerini geliştirin." diyen var.

"Diğerlerinin eksik rahiplerini mucize için otomatik ekle." diyen var. :/

"Daha fazla savaşa ağırlık verirsen daha çok hoşuma gider. Böylece oyun,çok daha yükselir." diyen var.

"Uygulamayı beklemeye alın. Mesela yeni bina sahası görünmüyor." diyen var. :/ (Yani hizmeti mi kapatsınlar?)

Resim.png

• "Serverları birleştirin. İnşaatlarda daha az hammadde isteyin." diyen var.

"Yakın gelecekte daha fazla şehir ve bina sahası olsun. En iyi oyun." diyen var.

"Daha fazla ve hızlı ticaret gemisi. Daha fazla şehir (Saray'a daha fazla bina seviyesi)." diyen var.

"Mutluluğu arttırmak için daha fazla seçenek yapın." diyen var.

"Korsan saldırılarını durdurmak için bir seçenek yap." diyen var. :/ (Sebep?)

"Korsan ödüllerini eskisi gibi yap." diyen var.

"Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Müzelerimi kapsayacak şekilde serverları birleştirin." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Birlikte daha fazla oyuncu koyun. Ada başına sadece bir tane değil." diyen var.

"Robot olmadığımı doğrulamayı kolaylaştır. Yanlış anlaşılmak çok kolay. Gerçekten sinir bozucu." diyen var. :/

"Ikariam'ı seviyorum. Oyunu daha ilginç yapmak için daha fazla birlik." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış)

"Binaların yerlerini değiştirebilelim." diyen var.

"Aynı şehirde aynı anda birden fazla inşaat olabilsin." diyen var.

"Serverları birleştir. Eski serverlar terkedilmiş halde. Orada oynamak,sıkıcı." diyen var.

"Daha fazla etkinlik." diyen var.

"Sabah,akşam ve gece olsun." diyen var.

"999 Ambrosia'ya sahip olabilirdim." diyen var. :/ (Ne engel oldu?)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,çok iyi oyun." diyen var. :thumbup:

"Daha iyi ve daha işlevsel bir uygulama yapın." diyen var. :|

"7. gün bonusu olarak veya Günlük Görevlerle 1 "Şehir Taşıma" kazanın." diyen var. :/

"Helios Kulesi'nin fiyatını düşürün." diyen var.

""Tanrıların Koruyucu Gölgesi"nde olanlara daha hızlı hammadde üretimi." diyen var. :/ (Sonra niye üretim düşsün ki?) :D

"Korsanlığı daha oynanabilir yap. Her gün sadece bir kişiye saldırabilirsin." diyen var. :/ (Yani toplam 21 hedefin olabilir) :D

"Askerlere ve gemilere daha az bakım masrafı isteyen bir etkinlik yapın." diyen var. :/

"7. gün bonusu olarak Spartalı verin." diyen var. :/ (Kaç tane ve geçici mi?)

"Adada altın madeni de olsun." diyen var. :/ (Açıklaması nasıl olacak?)

"Korsanlar,sadece altınlara saldırıyor. Hazine bulsunlar/gömsünler. Korsan saldırısına karşı korusunlar. Müze'de sergilesinler." diyen var. :/ (Korsanın Müze'ye yardım etmesi kısmı biraz saçma olmadı mı?)

"Ticaret gemilerinin kapasitesini arttırın." diyen var. :/ (24 <3 almış)

"Umarım inşaat için daha fazla odun ve şarap bulabilirim." diyen var. :/ (Herhalde Saray büyütecek. Kolay gelsin o zaman) :D

Resim.png

• "Dünya Haritası'nın 4 köşesini ve kenarlarını birbiriyle birleştirin. Böylece kenardaki adaların da içerideki adalar kadar komşusu olur." diyen var. :/ (Ve bir adaya gitmenin 2 yolu olur) :D

"Daha fazla insanın oynamasını sağlayın." diyen var.

"Uygulamayı daha da geliştirin." diyen var. :|

"Gemilere hammaddelerin yüklenmesi hızlansın." diyen var.

"Daha fazla ticaret gemisi ver." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü ben 10 yıldan beri oynuyorum. Onunla çok güzel anılarım var." diyen var. :thumbup:

"Serverları tekrar birleştir. Artık yeterince kültürel antlaşma bulamıyoruz. Çünkü artık kimse yok." diyen var.

"Daha fazla Ambrosia promosyonu." diyen var.

"Saray'ın istediği hammadde miktarını azaltın." diyen var.

"Bitcoin ile ödeme seçeneği olsun." diyen var.

"Daha fazla server açmayın." diyen var.

"Uzun savaşlar için stratejilerde değişiklik yapın. Birimlerin daha pahalı olmasına izin verin." diyen var. :/ (Daha pahalı birimler?)

"En azından sıkıcı oldukça savaş serverlarında (ittifaklarda) üye sayısına sınır koyun." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Daha yenilikçi olsaydı. Hep aynı." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Uygulamayı güncelleyin. Hala yeni bina sahası eklenmemiş. Günlük Görevler'e erişemiyorum. Büyükelçilik'te de hiçbir şey göremiyorum. İttifakta General olarak saldırıları göremiyorum. Girişi değiştirdiklerinden beri telefondan artık bildirim alamıyorum." diyen var. :| (3 mesaja bölmüş)

"Daha hızlı savaşlar olsun." diyen var.

"Savaş sistemini tamamen elden geçir. Savaşlar sonsuza dek sürmesin." diyen var.

"Zorbalara karşı nasıl korunacağına dair bazı stratejiler koy." diyen var.

"Forumu daha önce yaptığınız gibi yapın. Savaşların serverlara bölünmesine izin verin. Yeni formatla bilmiyorsun." diyen var.

"Daha fazla kullanıcı çekebilseydi oyun aşırı zevkli olurdu." diyen bu anonim Türk kullancısına destek için şuraya tıklayın.

"Son sınavımı öğren." diyen var. :D

"Daha fazla Yığın Sahası." diyen var.

"Bu oyunu 5 yıldır oynamadığımdan bilmiyorum." diyen var. :D (O zaman niye yazdın?)

"Uygulamayı güncelle. Bu,eskidi." diyen var. :|

"Karaborsa'yı yok et." diyen var.

"Savaşlarda savaşmadığımız gibi mucizeleri de durdurun. Ama sadece onları kullanmak için bekleyin." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"İnşaatları bu kadar uzun yapmayın. Askerlerin bakımları da çok pahalı olmasın." diyen var.

"Sürekli saldırılara karşı daha fazla savunma." diyen var.

"Yeni bir server aç. Daha fazla etkinlik yap." diyen var.

"Aman Tanrım! Bu,gerçek Ikariam." diyen var. :D

Resim.png

• "Küfürlü konuşmadan dolayı Israil Sigma'dan Idobuch999'u banlayın. Teşekkürler. Bir rapor gönderdim ama kimse raporuma bakmak istemiyor." diyen var.

"Bu cümleyi bitir." diyen var. :D

"Hepimizi 10 yıl daha genç yap. Bu oyun o zaman eskisi gibi olacak." diyen var. :D

"Sigma'yı diğer serverlarla birleştir." diyen var.

"Daha fazla Ambrosia." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Karaborsa'yı yok et." diyen var.

"Bilim adamlarının bakım masraflarını %50 azaltın." diyen var. :/ (Zaten biri 3 altın harcıyor yalnız) :D

"Şehirleri fethedebilelim." diyen var. :/ (İşgalden fazlasını istiyor yani)

"Tekrar eğlenceli ol." diyen var.

"Savaşta birimlerin dayanma güçlerine Moral'in yanında Tecrübe de dahil olsun." diyen var. :/

"Savaşta mucize değil sadece askerlerin gücü olsun." diyen var.

"Eski versiyona geri dön." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü güzel vakit geçiriyorum." diyen bu anonim Türk kullanıcısına biz de 1 <3 yapıyoruz. :thumbup:

"Daha ucuz Ambrosia." diyen var.

"Oyundaki her şey,eskisi gibi olsun. Mesela altın yağması." diyen var.

"Oyunu ülkelere ayırma." diyen var. :/

"Eta serverı kapandı. Beta'ya taşındık. İlk geldiğimizde boş yer bulamazdık ama şimdi adalar bomboş." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Karaborsa'yı ve multileri yok et. Daha fazla bina sahası." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Yaptığımız tek şey,inşaat. Her gün,daha sıkıcı. Lütfen bir şeyler yap." diyen var.

"Çekici yapmak için bazı kuralları değiştirin. Memnun ederek daha kolay kontrol için bazı kuralları değiştirin." diyen var.

"Korsanlıkta daha fazla hammadde verin. Saray'ı yükselterek daha fazla bina sahası sahibi olabilelim." diyen var. :/

"Bazı savaş kurallarını değiştirerek Rodos'un etkisini değiştir. Çünkü birçok insan bunun haksızlık olduğunu düşünüyor." diyen var.

"Bilimsel Gelecek araştırmalarının verdiği %2'yi %10 yap." diyen var.

"Hesap Taşıma işlemi,odun bağışlayarak yapılabilir olsun. Böyle çok daha fazla gerçekleşir." diyen var. :/ (Sorun bu zaten? Çok fazla gerçekleşir.) :D

"Eski grafiklere dönün. Ayrıca şehir değiştirirken en yüksek binaya değil aynı yerdeki binaya gitmek istiyorum." diyen var. :/ (Derde bak) :D

"Anıtları ve korsanlığı yok et. Onlar yüzünden dengesizleşiyor. Ticarette bir takas (1'e 1 oranında) seçeneği olsun." diyen var. :/ (Altının ve Premium Tüccar'ın ne anlamı kaldı o zaman? Zaten birbirine malzeme göndererek bunu yapmak mümkün üstelik.) :D

"Boş adaları kaldırıp dolu olanları birbirine yaklaştır. Böylece ticaret gemilerine daha kısa yol olur." diyen var.

"İngilizce çıkıyor. Türkçe yok mu?" diyen bu anonim Türk kullanıcısına "Etiketi Türkçe yapmışsın işte" demek isteyen varsa şuraya tıklasın. :D

"Sonsuza dek sarılabilir miyiz?" diyen var. :/ (İlginç biri)

"Tüm Litvanya serverlarına katılın." diyen var.

"Tüm Litvanya serverlarını bağlayın." diyen (de) var. :D

"Altının işe yaradığı yeni bir şey ekle. Gelişmiş hesaplarda sadece süs için duruyor." diyen var.

"Binaların yerlerini değiştirebilelim ve Ambrosia karşılığında şehirleri kişiselleştirebilelim." diyen var.

"Daha çok online oldukça ödül olarak round süresi kısalsın." diyen var. :/ (Nasıl? Aynı savaş karşıya 10 dk,bana 5 dk gibi mi gelecek yani?) :D

"Uygulamada yağma yapabilelim." diyen var. :|

"Daha fazla şehir ve bina sahası." diyen var.

"Uygulamayı geliştirin. Böylece oyun,tamamen uygulamasıyla oynanabilir." diyen var. :|

"İnsanların tükenmekte olduğu serverları düzeltin. Böylece çoğumuz ayrılmaz." diyen var.

"Uygulamayı daha iyi yapın. Böylece tüm oyun buradan oynanabilir." diyen var. :|

"Ek köyler,askeri kamplar,demirlemek için ek limanlar olsun. Oyunu daha dinamik yapın. Birlikleri taşımak için ayrı gemi satın alalım. Kullanımlarını ucuzlaştırın. Kara savaşının dinamiğine gelince ilk savaş sistemine dönüp yöneterek savaşlara daha fazla strateji ve taktik ekleyin. Elbette Karaborsa'yı da yok edin." diyen var. :/ (4 mesaja bölüp yazmış)

"En çok bağış yapan,uygun bir üretim bonusu alsın." diyen var. :/

"Karaborsa'yı yok et. Ya korsanlık ödüllerini büyüt ya da korsanlığı tamamen kaldır. Altın yağması." diyen var.

"Sur'u zayıflat." diyen var. :huh: (1 <3,2 çarpı almış) :D

• "Başarıları elden geçir. 100k Hoplit yapmakla 100k Havan Topu yapmak,aynı şey değil." diyen var.

"Evet. 3 tane Seviye 30 Mucit Atölyesi,bir anlam ifade etmiyor." :/(Başka şeylerden mi söz etmişsiniz siz?) :D

"Uygulamaya casusluk ekleyin." diyen var. :|

"Daha fazla bina sahası. Bedava Ambrosia." diyen var.

"Uygulamaya tarayıcı halinin tüm işlevlerini ekleyin. Araştırmalar için istenen puanları azaltın." diyen var. :|

"Yeni birimler. Üretimi %50 arttırın." diyen var. :/ (Bunu sen de yapabilirsin.) :D

"Uygulamaya tarayıcı halinin tüm işlevlerini ekleyin. Tüm İtalyan ölü serverlarını birleştir." diyen var. :|

"Oyun için teşekkürler." diyen var. :/ (Veda etti herhalde)

"Daha fazla gemi ve daha fazla şehir." diyen var.

"Daha fazla animasyon ve daha yeni bir arayüz." diyen var.

"Daha fazla bina ve bina sahası." diyen var. :/ (Eşit sayıda yani?) :D

"Uygulamaya tarayıcı halinin tüm işlevlerini ekleyin." diyen var. :|

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü su içiyorum." diyen var. :huh:

"Mevcut tüm serverları kapat. Sadece bir tane yeni server yap. Böylece server,sonsuza dek canlı olacak." diyen var.

"Farklı birim türleri ve yeni birimler/gemiler ekleyin. Ayrıca uzun ömürlü olmak için yeni binalar ekleyin." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Oyunu zengin oyunculardan yana tutmayı bırak. Onlar düşünmeden Ambrosia'ya para harcıyorlar. Böylece her şeye hakim olabilirler." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"P2W'e bu kadar özgürlük vermeyi kesin." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Multiyi yok et." diyen(ler) var. (4 kere yazmışlar)

"Uygulamayı düzelt." diyen var. :|

"Eğer şehir inaktife düşerse Depo'nun yağma koruma miktarı %87,5 düşsün." diyen var. :/ (4 tane Seviye 40 Depo'su olan inaktif şehir için 76,8k'nın 9,6k'ya düşmesi demek)

"Her gün mesela 80 altın için 50 odun veya 30 şarap için 40 sülfür sun." diyen var. :/ (Etkinlik önerisi mi bu?)

"Lütfen cümleyi bitirin." diyen var. :D

"Spartalılar'ı ekleyin." diyen var.

"Ambrosia'yı daha erişilebilir yapın." diyen var.

"660k GP'li multilere dikkat etmeye başlayın." diyen var.

"Göl,kendiliğinden dış dünyayla bağlantı kurmasın." diyen var. :/ (Mantık hatası oluyor diye sistemi reddetmiş yani) :D

"Tarayıcı sürümünde mevcut olan işlevlerin %100 çalıştığı bir uygulama." diyen var. :|

"Uygulamayı bitir." diyen var. :/ (Kaldır anlamında mı dedin?)

"Uygulamayı daha iyi yapın. Böylece tüm oyun buradan oynanabilir." diyen var. :|

"Uygulamayı geliştir. Pek çok fonksiyon,mevcut değil. Bina sahaları,kısmen mevcut değil. Genellikle hantal." diyen var. :|

"Grafikleri yenile." diyen var.

"Uygulamayı geliştir. Her gün daha az para kaybet." diyen var. :| (Biraz sinirli)

"Barbarlardan daha fazla hammadde çıksın. Depo'nun yağma koruması miktarını arttırın." diyen var.

"Orduyu yönetmek için geliştirebileceğimiz bir kahraman olsun." diyen var. :/

"Iphone için daha iyi bir uygulama." diyen var. :|

"Gladiatus'un yaptığı gibi hızlandırılmış (x2,x3 ve x5) server olsun. Şehrin hızlı büyümesini görmek,ilahi olurdu." diyen var. :/

"Ikariam'ı seviyorum. Çok fazla oyun var." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Uygulamayı düzeltin. Çünkü bu,sadece bitmemiş bir şey. Eksik özellikleriyle bir "hata çorbası"." diyen var. :|

"Sadece bilgisayar haline değil uygulamaya da tüm özellikleri verin." diyen var. :|

"Limanı savunan bir bina (onu yıkmaya uygun yeni gemilerle) olsun. Denizde mayınlar olsun. Kışkırtıcı deniz feneri olsun." diyen var. :/ (Yıkılan binayı niye tercih edeyim? "Kışkırtıcı" derken?) :D

"Vali araştırması." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Ambrosia,ödüller,altın,hammadde veren günlük mini oyunlar olsun." diyen var. :/ (Günlük Görevler,Ambrosia verse zaten var oluyor.)

"Gladiatus'taki karakterim,Ikariam'daki şehirlerime bonus versin. Karakterimin seviyesi yükseldikçe şehrin alacağı bonus da büyüsün." diyen var. :/ (Öneriye bak) :D

"Uygulamada oynamak,bilgisayarda oynamakla aynı olsun." diyen var. :|

Resim.png

• "Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu,eğlenceli." diyen var. :thumbup:

"Daha fazla arkadaş." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Bir şeyler yazmak zorunda kalmıştım." diyen var. :D (Nasıl zorunda kaldın acaba?)

"Tamamen işlevsel bir uygulama. Ayrıca yeni birimler/gemiler." diyen var. :|

"Bazı mucizeleri değiştir ama yine de beğendim." diyen var. :/ (Kararsız) :D

"Dünya haritasında (yeşil bayrakta yazsın) her adada kaç tane müftetik şehir olduğunu görün." diyen var. :/

"Ambrosia için "3 al 1 öde" yapın. Belirli bir süre için haftada bir kez olsun." diyen var. :/

"Çok uzun yıllar sonra çok fazla hatayla APK devam edemez." diyen var. :/ (Android Application Package,Android platformunda kullanılan öntanımlı paket dosyası formatıdır.)

"Daha fazla Ambrosia." diyen var.

"Uygulamanın çalışmasını sağlayın. Lütfen." diyen var. :|

"Daha fazla savaş olsun." diyen var.

"Daha fazla araştırma olsun." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Ne eğlenceli oyun ama!" diyen var. :thumbup:

"Bir şehir işgaldeyse yağmalanabilir olsun. Kalıntıları yağmalamak ve kalanları öldürmek,daha mantıklı ve hızlı." diyen var. :/ (İyi de sen işgalciyle savaşınca şehri yağmalamış değil kurtarmış olursun. Tabi teşekkür olarak verilirse o ayrı.)

"Daha fazla hız ve odun." diyen var.

"Uygulamanın Android versiyonunu geliştir." diyen var. :|

"Uygulama güncellemesi ne durumda?" diyen var. :| (Evet,hala) :D

"Propan veya Metal gibi 1-2 tane daha hammadde türü ekleyin." diyen var. :/

"Daha az P2W ol." diyen var.

"Yarı ölü serverları birleştir." diyen var.

"Hoplitlere makineli tüfek ver." diyen var. :/ (Sülfür Tüfekçi diyecektin herhalde) :D

"RSS'e daha kolay erişim." diyen var. :/ (RSS, genellikle haber sağlayıcıları, bloglar ve podcastlar tarafından kullanılan, yeni eklenen içeriğin kolaylıkla takip edilmesini sağlayan bir web sayfası bildirimcisidir.)

"Ambrosia fiyatlarını düşürün. Böylece para kazanırsınız." diyen var. :/ (Win-Win yani) ;)

"Daha az P2W ol. Multiyi yok et." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Daha fazla reklam yapın. Böylece yeni oyuncular gelir." diyen var.

"Uygulamanın bilgisayar hali gibi çalışmasını sağla." diyen var. :|

"Pencerenin altındaki çubukta bir ittifak içi sohbet ekranı olsun." diyen var. :/ (Sağda var ya) :D

"Daha fazla oyuncu." diyen var.

"İttifak içinde herhangi bir antlaşma olmadan malzeme takası yaptırıp reklamını yap." diyen var. :/

oA5MDy.jpg

"Şu 4'lüye isim ver." diyen var.

"Ambrosia ödülü veya başka bir şeyle oynamaya teşvik eden etkinlikler yapın. Her zaman aynı etkinliği yapmayın." diyen var.

"Daha fazla altın." diyen var.

"Şehir işgalini şehir fethetmekle değiştir." diyen var.

"Anime izle." diyen var. :D

"Yeni özellikler ekle." diyen var.

"Uygulamaya daha fazla yatırım yap." diyen var. :|

"Uygulamada daha çok şey yapın. Bazı güncellemeler gerekli." diyen var. :|

"Daha iyi bir Android uygulaması." diyen var. :|

"Premium Tüccar'ı Premium'dan çıkarıp reklamını yap." diyen var. :/

"Ikariam'ı seviyorum. Daha fazla bina sahası." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış)

"Multiyi yok et. Böyle korsanlık oynanmaz." diyen var.

"Keşke aynı adadaki şehirlere kaynak aktarırken gemi değil de kara yolu taşımacılığı olsa ve daha kısa sürede taşınsa." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Uygulamayı geliştir." diyen var. :|

"Daha sık etkinlik yap. Böylece ilginç ve heyecan verici olur." diyen var.

"Yeni uygulama geliştir." diyen var. :/ (Bak bu farklı yaklaşmış olaya) :D

"Ambrosia kullananlarla kullanmayanlar arasında bir denge yap. Sadece ekonomi olarak düşünme." diyen var.

Resim.png

• "Serverları birleştir. Her seferinde daha az oyuncu var. Sıkıcı oluyor." diyen var.

"Daha sık etkinlik yap." diyen var.

"Promosyonlarını değiştir. Onları daha ilginç yap." diyen var.

"Uygulamayı geliştir." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar) :|

"Oyunun kurallarını oku ve My'de değerli bir rakip ol." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Ambrosia satın almak ve aileme daha fazla vakit ayırmak için param yok." diyen var. ?( (Drama denk geldik galiba)

"Köpeğimi dirilt." diyen var. :huh:

"Filipinler'de uygulamaya izin verin." diyen var. :| (Yani orada durum daha tuhaf,öyle mi?)

"Bir "sıfırlama" yap. Özellikle eski serverlarda." diyen var.

"Oyunu uçurun." diyen var. :D

"Sakin bir şekilde (tekrar tekrar işgal edilmeden veya yağmalanmadan) şehrimi inşa etmek istiyorum." diyen var.

"Yeni birimler. Daha ilginç yap." diyen var.

"Daha iyi bir reklam yap. Bu,harika bir oyun. Ama küçük bir topluluk tarafından biliniyor." diyen var.

"Altın gönderebilelim." diyen var. :/ (Bir şey satın alarak bunu yapabilirsin) :D

"Uygulama açıldığında Spotify'i kapatmasın." diyen var. :/ (Derde bak) :D

"Geri bildirim mi istiyorsun? 7. gün bonusu olarak 10 Ambrosia verin. Ayrıca daha fazla şehir." diyen var.

"Çok P2W olma." diyen var.

"Tamamen işlevsel bir uygulama yap." diyen var. :|

"En azından hammadde ticaretinde Ambrosia fiyatlarını düşürün." diyen var. :/ (Premium Tüccar'ı mı dedin?)

"Daha fazla bina ve bina sahası." diyen var. :/ (Eşit sayıda mı?) :D

"Yeni birimler/gemiler ve yeni teknolojiler olsun." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Günde 1/2/4 Ambrosia için 12,52/18,78/31,3 TL'lik aylık abonelikle güncellenmiş bir yeni uluslararası server." diyen var. :/ (Yani para verdiğin gibi bir de her gün online olacaksın?) :D

"Adada daha fazla bağış yapana bir üretim bonusu istiyorum." diyen var. :/

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü kendi zamanıyla stratejik bir savaş oyunu. Tüm hayatını çalan bir oyun değil." diyen var. :thumbup:

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü o harika." diyen var. :thumbup:

"Oyunu mahvetmeyi bırak. Oynamak çok daha ucuzdu ve topluluk 2011-2012'de daha büyüktü. Fiyatları bir kez daha düşür. Lütfen." diyen var.

"Bu,bedava." :D

"Ya yalnızca bizle aynı puandaki/seviyedeki oyunculara saldırabilelim ya da eşitsizlik olmaması için özel şartlar ekleyin." diyen var. :/

"Kullanıcı sayısı arttırmaya çalışırsanız çok iyi olur." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Saldırı ve Savunma Puanı kategorisi,Savaş Puanı adı altında toplansın. Delta'yı diğer serverlarla birleştir. Ticaret gemilerinin kapasitesini arttırın." diyen var.

"Herkes için aynı Premium özellikleri içeren,aylık bir abonelikle güncellenen yeni bir uluslararası server." diyen var. :/ (Zorunlu Premium?) :D

"Geri bildirim mi istiyorsun? Seni en çok rahatsız eden oyuncudan şehir işgal et." diyen var. :/ (Geri Bildirim neresinde bunun?) :D

"Son bina sahası,uygulamada da görünsün." diyen var. :|

"Günlük görevler,uygulamada da olsun." diyen var. :| (Yok mu?)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu kolay bir oyun. Bu sadece haftada birkaç gün (günde de birkaç dakika) sürer. Her gün saatlerce değil." diyen var. :thumbup:

"Ambrosia yağmuru." diyen var. :huh:

"Daha fazla Ambrosia." diyen var.

"Keşke ceplerimizi altınla doldursan." diyen var. :D

"Çok daha hızlı yağma olsun." diyen var.

"Eski hesabımla ilgili her şeyi unuttum. Çok güçlü bir hesaptı. Yapması çok zaman aldı." diyen var. ?(

"Keşke ilk 50'de olsan." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Savaşlarda round süresi en fazla 7 dk olsun." diyen var.

Resim.png

• "Ikariam'ı seviyorum. Çünkü istediğim zaman oynarım. Kendinden geçmiş bir şekilde para harcamak zorunda değilim." diyen var. :thumbup:

"Yeni birimler." diyen var.

"Daha fazla altın." diyen var.

"Çok daha hızlı yağma. Altın yağması. Savaşlarda round süresi en fazla 7 dk olsun. Ticaret gemilerinin sayısını 300'e çıkarın,daha hızlı olsunlar ve kapasitelerini 2'ye katlayın. Daha hızlı savaş gemileri." diyen var. (8 mesaja bölmüş)

"Adanın büyümesi Ambrosia ile birlikte bile yeterli değil." diyen var.

"Keşke barış içinde yaşamayı çok istesen." diyen var. :huh:

"Bir balık ol." diyen var. :D

"Daha fazla oyuncu." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü doğru olan bu." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Daha hızlı savaşlar ve daha fazla ticaret gemisi olsun." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Operatörler,oyunu geliştirmek için ellerinden geleni yapıyor." diyen var. :thumbup:

"Uygulamayı gerçekten kullanılabilir yap." diyen var. :|

"Oyunu dengelemek için altın yağması olsun. Çünkü Ambrosia'lı oyuncular aynı şekilde üretebiliyor." diyen var. :/ (Aslında mantıklı)

"Daha hızlı oyun." diyen var.

"Çok Tanrıcılık olayını kaldırın. Otomatik yağma yapmak,otomatik korsan baskını yapmak. Bunları eklemek için aptal mısınız? En az 1 anıt ama 9 da neyin nesi?" diyen var. :/ (Öncelikle Antik Yunan'da din olarak ne bekliyordun? Otomatik yağma diye mucize mi olur? Mucize bitmeden şehirdeki yağmalanacak hammadde bitince ne olacak? Hem çok Tanrı istemiyor hem de "en az" 1 anıt diyor. Bu arada toplam 8 anıt var yalnız.) :D

"Uygulamayı düzeltip casusluk özelliği ekleyin." diyen var. :|

"Çalışanlarınız daha iyi bir uygulama oluşturmak için bana biraz Uygulama Programlama Arabirimi versin. Bunu gerçekten deneyebilirim." diyen var. :/

"Çalışan bir uygulama olsun." diyen var. :|

"Burası harika. Sadece daha büyük bir kalabalığa ulaşmak gerekiyor. 2 kat hızlı üretim olan server,yeni grafikler ve 2 kat reklam yap." diyen var.

"Saçmalık olan korsanlığı kaldır. Bu şey,sebepsiz yere az sayıda insana avantaj sağlıyor." diyen var.

"Ne istediğimizi dinle." diyen var.

"Yazılanları yap. Fikir istemek ve hiçbir şey yapmamak,faydasız." diyen var.

"Serverımda çok az oyuncu var. Gelmelerini istiyorum. Çünkü yağmalayamıyorum veya malzeme satın alamıyorum." diyen var.

"Uygulamaya daha fazla yatırım yap." diyen var. :|

"Uygulama üzerinde çalış." diyen var. :|

"P2W olma." diyen var.

"Keşke oyun iyi durumda olsa." diyen var.

"Serverlara katılın." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Savaşlara animasyon koy." diyen var.

"Hackerlar hakkında bir şeyler yapın." diyen var. 8| (Hacker mı?)

"Serverları yeniden doldur veya birleştir. Ama buna değmez olma. Bu bir dram." diyen var.

"Ormanımı büyüt." diyen var. :huh:

"Uygulamayı daha iyi yap." diyen var. :|

"Ikariam'ı seviyorum. Oyunda başarılar elde edin." diyen var. :/ (Hem etiketleri karıştırmış hem de evet,şirkete diyor) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü o,en iyisi." diyen var. :thumbup:

"İsteğimi yap." diyen var. :/ (Attığı tek mesaj bu ama) :D

"Görünmez ol." diyen var. :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü oynamayı seviyorum." diyen var. :thumbup:

"Daha fazla oyuncu tarafından oynansa." diyen bu anonim Türk kullanıcısına destek için şuraya tıklayın.

"Daha iyi bir server yapalım." diyen var. :/ (Ne açıdan?)

"Kimin anıta ve madenlere bağış yaptığını gösterme. Kimsenin bilmesi gerekmiyor." diyen var. :/ (Hiç bağış yapmayanı nasıl bulacağız o zaman?) :D

"Şehirleri,adaları ve serverı görsel olarak biraz daha güzel yap." diyen var.

"Şehirleri biraz daha estetik açıdan güzelleştirin. Tıpkı adalar gibi." diyen var.

"Acilen uygulamayı geliştirin. Çünkü size daha fazla bilgi veriyor. Ama birkaç işlevi (Agora,Tapınak,Casuslar) ortadan kaldırıyor." diyen var. :|

Resim.png

• "P2W olmamalısın. Uygulamayı güncelle." diyen var. :|

"Serverları birleştir. Savaş sistemini geliştir. Altın yağması olsun. Belediye Binası büyüdükçe şehrin görünümü değişsin." diyen var.

"Bana bir şehir daha ver." diyen var. :/ (Peki ya diğerleri?) :D

"Keşke çok altınım olsa." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar)

"Korsanlığın olmadığı serverlar yapın." diyen var. :/

"Yeni asker/gemi." diyen var.

"Daha fazla altınım olsun." diyen var.

"Arap yönetimini değiştirin. Lütfen." diyen var.

"Hawaii ve server dirilecek." diyen var. :huh:

"Bir muz ye." diyen var. :D

"Her oyuncu kampa/madenlere yaptığı bağışa göre hammadde çıkarabilsin." diyen var. :/

"IP paylaşımını bitirin." diyen var.

"Şirket,İngiltere serverlarına Farsça'yı eklesin." diyen var.

"Olympiakos,Şampiyonlar Ligi'ni kazansın." diyen var. :D

"Birçoğunun yarı ölü olduğu serverlara katılın." diyen var. :/ (Evet,şirkete diyor) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü onu oynamayı düşünmek zorunda değilim." diyen var. :/ (İlginç)

"Diğer şehirleri yok et." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü Ikariam'ı seviyorum." diyen bu anonim Türk kullanıcısına biz de bir <3 yapıyoruz.

"İlk korsan ol." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Yüksek Skor'da kimlerle kültürel antlaşmam olduğunu/olmadığını görebileyim." diyen var. :/ (Aslında mantıklı)

"Arkadaşlarıma altın gönderebileyim." diyen var. :/ (Bir şey satın alarak bunu yapabilirsin) :D

"Konforu arttırmak için arayüzü güncelleyin. Daha iyi bir arayüz,Premium kullanıcılar için özel olmamalıdır." diyen var.

"Daha fazla nüfus." diyen var.

"Savaşta round süresi 10 dk olsun." diyen var.

"Forumu daha iyi yap." diyen var.

"Şehirleri genişlet. Oyun sıkıcı olur." diyen var.

"Çok iyi bir oyun." diyen var.

"Daha ucuz Ambrosia." diyen var.

"2. inşaat işlemi,Premium istemesin." diyen var.

"Keşke başkentimin seviyesi 15'e çıksa." diyen var. :/ (Belediye Binası'nı büyütmeye mi üşendin?) :D

"Anıta yancı olmak olmasın." diyen var.

"Madenlerin tükenme özelliği olsun." diyen var. :/ (Sonra?) :D

"Başkentim 500k odun alıyor." diyen var. :/ (Yani?) :D

"Her malzemeden 626,5k. Lütfen." diyen var. :D (Başka isteğin?)

"Multileri yok et." diyen var.

"Her malzemeden 30k. Lütfen." diyen var. ^^ (Neyse bu,az istemiş)

"Daha eski ve daha güçlü oyuncuların daha küçük ve daha yeni oyunculara saldırmasını önleyin." diyen var.

"Bazı küçük oyuncular saldırıya uğramayı hak ediyor. Her 2 tarafta da herhangi bir rahatsız edici etkileşim olasılığı (mesaj olarak,madene/anıta yancı olarak) yoksa adil olabilir. Ama yine de desteklemem."

"1 aylığına her gün 10 Ambrosia ver." diyen var. :/ (30 gün arka arkaya girerek 300 Ambrosia kazanmak?)

"Her malzemeden 10k. Lütfen." diyen var. :/ (Teklif iyice düştü) :D

"Tüm araştırmalarda şart olmasın." diyen var. :/ (O zaman daha çabuk biterler?) :D

"Düşman casuslar için hapishane." diyen var. :/ (Sebep? Ölüyorlar zaten) :D

"Çok fazla altın." diyen var.

"50k odun." diyen var.

"Zengin ol." diyen var.

"1k Ambrosia." diyen var. 8|

"Daha fazla kara birimi olsun." diyen var.

"Yeni ticari tip özelliklere (mesela turizm) sahip binalar olsun." diyen var. :/ (Otel? Antik Çağ'da?) :D

Resim.png

• "Serverlar tekrar birleşince oyunun bir anlamı olur. Şimdi sadece çok sıkıcı." diyen var.

"Daha fazla aksiyon." diyen var.

"Multiyi kim icat ettiyse gelsin. Onu öpeceğim." diyen bu anonim Türk kullanıcısına bir şey demek isteyen varsa şuraya tıklasın. :D

"Keşke savaşlarda daha çok animasyon olsaydı." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Eğlenceli." diyen var. :thumbup:

"Babamı görebilirdim." diyen(ler) var. (2 kere yazmışlar) ?( (Drama denk geldik galiba)

"Her gün bize para kazanamayacak kadar aptal ve tembel olduğunu kanıtlama. Sonunda bir şeyler yap." diyen var. :/ (Biraz kızgın)

"Uygulamayı bitir." diyen var. :/ (Kaldır anlamında mı dedin?)

"Önce kendi şehrine dönmek zorunda kalmadan casusları başka bir şehre gönderebilelim." diyen var. :/

"Uygulamayı kullanmak mümkün olsaydı harika olurdu. Tüm bina sahalarını göster. Genel olarak daha fazla bina sahası olsun." diyen var. :|

"Oyunu tekrar çekici yapmak için bir şeyler yap. Bunun üzerinde çalış." diyen var.

"Savaşların daha hızlı bitmesini sağlayın. Yani her round 10 dk olsun." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü sen çok çok iyi bir oyunsun." diyen var. :thumbup:

"Savaş için doğru rakip olabilirim." diyen var. :/ (Yani?) :D

"Canlandırıcı grafikler olsun." diyen var.

"Tekrar başlangıçtaki gibi ol. Oynamak hala eğlenceliydi. Şimdi sadece zaman kaybı." diyen var.

"Daha büyük ve daha hızlı ticaret gemileri,daha hızlı savaş gemileri,daha hızlı savaşlar olsun." diyen var.

"Daha hızlı yağma. Ticaret gemilerinin sayısını veya kapasitesini arttırın." diyen var.

"Oyunu daha eğlenceli yapın." diyen var.

"Daha fazla gemi. Daha ucuz ticaret gemileri olsun." diyen var.

"Ambrosia kazanmak,harika olurdu." diyen var.

"Daha fazla gemi. Daha hızlı inşaat." diyen var.

"Daha fazla ticaret gemisi. Daha hızlı inşaat. Daha fazla bina sahası. Altın yağması olsun. Ambrosia kazanabilelim." diyen var.

"Daha hızlı ve daha büyük ticaret gemileri olsun." diyen var.

"Hiçbir şey anlamadım." diyen var. :D (O zaman niye yazdın?)

"Para kazanmak istiyorsan sadece oyuna dikkat etmeni istiyorum. Ambrosia alan çok az kişi var." diyen var.

"Daha fazla Ticari Rota." diyen var.

"Elde edilen faydaları kaybetmeden Gelecek Araştırmaları'nı en az Seviye 30'a kadar büyütün." diyen var.

"Son derece kötü çalışan uygulamayı düzeltin." diyen var. :|

"Uygulamayı daha iyi yapmak için düzeltin." diyen var. :|

"Tüm serverları birleştirin." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Daha çok ticaret gemisi." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış) :D

"Ikariam'ı seviyorum. Kan göster." diyen var. 8|

"Oyunun başında "Tanrıların Koruyucu Gölgesi" için konulan Belediye Binası seviyesi sınırı daha yüksek olsa iyi olur." diyen var.

"Daha fazla bina sahası. Nüfusla ilgili daha fazla kontrol." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Ne oyun ama!" diyen var. :thumbup:

"Dikkat et." diyen var. :/ (Neye?)

"Bu oyun,hiç güzel bir mobil uygulamaya sahip değil." diyen var. :|

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü havalı ve arkadaş canlısı bir topluluğu var." diyen var. :thumbup:

"Oyunu her şeyde daha hızlı yapın." diyen var.

"Bize biraz Ambrosia kazandır." diyen var.

"Çok iyi bir oyun." diyen var.

""Asiler VS İmparatorluk" etkinliği. Lütfen. Bir etkinliği olmayan herhangi bir oyun,sıkıcı olur." diyen var.

Resim.png

• Evet,3 ayı devirdik. 8)

Tam gaz devam. ;)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü çok sabır gerektirir." diyen var. :thumbup:

"Oyunu biraz daha hızlı yapmak için güncelleme yap." diyen var.

"IOS uygulamasını düzeltin. Gemileri kullanamam." diyen var. :|

"Çikolatalı kek yap." diyen var. :D

"Tüm serverları tek serverda toplayın. Böylece serverda birbirine yakın daha fazla oyuncu olur. Oyun şimdi sıkıcı." diyen var.

"Server birleşiminde herkesin şehirlerini yeniden konumlandırmasına izin ver." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Daha hızlı inşaat." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış)

"Daha fazla yazmama izin ver." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü şimdi ezebilirim." diyen var. :D

"Eski savaş sistemi olsun. Rotasyonlar yok. Sadece tüm savaşçıları gönder." diyen var.

"Korsanlık mini oyunu böyle. Daha az strateji,daha az eğlenceli yapar. Versiyon 3.0'dan bu yana savaş meydanındaki değişiklik,bence daha iyi oldu."

"Serverların ölmemesini sağlayın. Server savaşları varken oyunun eskisi gibi kalkmasını sağlayın." diyen var.

"Kaliforniya gibi görün." diyen var. :D

"Aynı anda birkaç şehre kaynak göndermek olsun. Eşit olarak bölünerek bir şehirden diğerine yola çıksın." diyen var. :/

"Multileri yok et. Daha önce olduğu gibi olsun. Yine savaşlar olsun." diyen var. (3 kere yazmışlar)

"Oyun daha adil olsun. Multi olmasın. Lütfen." diyen var.

"Yeni birlikler olsun. Oyunda daha fazla aksiyona ihtiyacımız var. Çok hareketsiz. Oyuncular gidiyor." diyen var.

"Altın istiyorum." diyen var.

"Belediye Binası'nı yükseltirken daha fazla bina inşa etmek için daha fazla bina sahası açabilelim. Teşekkürler." diyen var. :/

"Server birleşimine savaş serverını da dahil edin. Çünkü savaş serverı çoktan öldü." diyen var.

"Antik savaşlar olsun." diyen var. :/ (Nasıl yani?)

"Bütün bu savaş gemilerini öldürmene izin verecek Mayın Gemisi olsun." diyen var. :/ (4 kere yazmışlar)

"IP paylaşımında üst sınır,3 hesap olsun." diyen var.

"Keşke Ikariam iyi olsa." diyen var.

"Eski arayüz panelini kullanalım." diyen var.

"Gemileri yok etmenin bir yöntemi olarak Mayın Gemisi olsun." diyen var. :/

"İnşa Listesi,Premium olmasın." diyen var. :/

"Daha hızlı oyun. Savaşları eğlenceli yapmak için ittifak savaşlarında ödülleri olan etkinlikler olsun." diyen var. :/

"Ölü serverları etkinleştirmek için diğer serverlardan gelen oyunculara karşı "hakimiyet savaşları" olsun." diyen var. :/

"Ölü serverları birleştirin." diyen var.

"Lütfen biraz ekleme yapın." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Daha fazla ticaret gemisi." diyen var. :/ (Etiketleri karıştırmış)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu benim güvenli noktam." diyen var. :/ (Ne demek istedi acaba?)

"Oyunu kurtarmak için lütfen acilen bu ölü serverları birleştir." diyen var.

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü bu bir strateji oyunu." diyen var. :thumbup:

"Korsan puanını dönüştürmeyi iptal edebilmek olsun." diyen var. :/

"Bedava Ambrosia kazanmak için daha fazla fırsat olsun." diyen var.

"Binaların yerlerini değiştirebilelim." diyen var.

Kendisine gelen yorumlar şöyle.

"Bunun için bir komut dosyası var."

"Hala varsa bulması kolay değil. Her durumda eklenti indirmek yerine oyunun kendisinde olmasını tercih ederim."

"Şehrin yerleşiminde daha birçok seçenek olsun." diyen var.

"Kaynak takası yapabildiğimiz yeni bir bina olsun. Mesela 5k şarap verip 2k mermer alayım." diyen var. :/ (Premium Tüccar'ın ve diğer oyuncuların ne anlamı kaldı?) :D

"Uygulamayı güncelle,daha fazla bina sahası,binaların yerlerini değiştirebilelim." diyen var. :|

"Daha fazla ticaret gemisi,daha fazla üretim,şehir görünümünde her Belediye Binası seviyesi için farklı detaylar olsun." diyen var.

"Şehir görünümünün her Belediye Binası seviyesi için farklı detayları olsun. Eski versiyonlarda olduğu gibi." diyen var.

"Barbarlarla ilgili olan başarıları düzelt." diyen var. :/ (Sorun ne?)

"Ikariam'ı seviyorum. Çünkü Spartalılar,Dükkan'da." diyen var. :/ (Emin misin?) :D

"Tersanede bir "Nuh'un Gemisi" oluşturabilelim. Böylece şehri başka bir adaya taşıyabiliriz." diyen var. :/ (İnternete göre 200 yıl var aralarında. Ayrıca fazla kolay olması sıkıntı çıkarır)

"Bu iyi olurdu. Ama hem maliyeti hem de inşa süresini (işleri adil tutmak için) astronomik yapmamız gerekir. Şehir büyüklüğüne göre veya başka bir şekilde belki ölçeklenebilir. Aksi halde en büyük oyuncular her yerde ve zamanda ücretsiz yelken açabilirler."

"Uygulamanın daha iyi çalışmasını sağla." diyen var. :|

EawPNA.png

Karakter sınırını kırmayı başaran bu arkadaşı tebrik ediyoruz öncelikle. :D:thumbup:

""Araştırma Görevi". Akademi'de (mesela her hammaddeden 100k verip) araştırma yapın. Uzaktaki bir adayı gösteren bir harita kazanın. Bir araştırma gemisi inşa edip o adaya gönderin. Varınca görevin içeriğini öğrenin. Düşmanı yen,Anıt tamir et veya Hammadde kurban et. Ödül olarak Ambrosia,Spartalı veya Dükkan'daki itemlerden kazanın. İlk görevin ismi "Truva". Truva atını inşa et ve Truva şehrini yen. Ödül olarak 500 Ambrosia kazan. 2. görevin ismi "Thermopylae". Pers ordusunu yen. Ödül olarak 300 Spartalı kazan. 3. görevin ismi "Salamis". Pers filosunu yen. Ödül olarak herhangi bir adandaki Helios Kulesi'ni inşa etme imkanı kazan." demiş. :/ (Yorum olarak devam etmiş,herhalde sonradan aklına gelenler oldu)

"Çok karışık. Ama kesinlikle düşünmeye değer. Benzer bir şey,PVE'yi çok daha ilginç yapar."

"İşgaldeki şehirde altın/kaynak geliri ve mucize olamasın. Üstelik vatandaşların çoğu şehri terk etsin." diyen var. :/ (Fazla mı ağır?)

"Savaş gemileri,onları korumak için ticaret gemilerine eşlik edebilsin." diyen var. :/ (Gittiği yer işgale uğrarsa tabi)

"Şehrin görünümünü değiştirebilmek ve anıtları daha kolay geliştirebilmek olsun." diyen var.

"Adasında yalnız olan oyuncular için bonus bağış olsun. Adada tek olunca yüksek seviyelere çıkmak,mümkün değil." diyen var. :/ (2 <3,4 çarpı almış) :D

Kendisine gelen yorumlar şöyle.

"Biraz arkadaş bul."

"Gördüğüm en büyük adalardan bazıları,tek bir oyuncu tarafından geliştirildi."

"Hammaddeleri aynı adadaki şehirler arasında taşımak için gemi yerine vagon kullanalım." diyen var. :/

Resim.png