Последњи филм који сте гледали

 • The Final Wish

  Огрејало сунце са КОСОВА ПОЉА РАВНА,засијале СВЕТИЊЕ ИЗ ВРЕМЕНА ДАВНА.

  Одјекнула звона са старих Дечана,ово је земља Лазара и Стефана,

  Овде су гробови славних предака,што одбранише СВЕТУ ВЕРУ од турака.а ти

  Весели се Српски роде,Српски роде због слободе и због славних Немањића,Обилића,Петровића и због славне Грачанице,Студенице,Раванице нек се Српски барјак вије од Призрена до Румије. • Green Book


  sinoć uzede oskara za najbolji film, sasvim opravdano. Na početku sam pomislio da je ovo jedan od onih holivudskih filmova tipa "glavni junak belac i najbolji mu drugar crnac" ali nema šanse. Trebaće vam puna koncentracija za ovaj film o odnosu dvojice totalno različitih ljudi koje je sudbina spojila na neko vreme, i nije to nešto što možete gledati uz galamu u sobi ili dreku dece (kao ja).

 • Spider-Man: Into the Spider-Verse --- Нисам превелики фан спајдермен филмова али ово је одлично, феноменална идеја и реализација исте :)

  Instant family --- Сасвим ок, занимљива прича, није претрпан глупим форама које нису никоме смешне (сем полуретардираним људима).

  Green Book --- Надовезујем се на претходни пост, изванредан филм

  The hate u give --- Тема која се провлачи и кроз претходно поменути филм, а то је расизам... Мени се јако допао, и држао ми је пажњу константно. Ко није нека погледа!

  [-ФАБ-] Ужичанин [Г-Ј]

 • Creed II --- Ок филм, ништа више од тога. Класичан Роки филм, чак и јако подсећа на један од наставака тог филма (радњом)

  Bourek --- Занимљив микс ликова :)

  A silent voice --- Одличан анимирани филм

  Steel Rain --- Може и да се прескочи, није лош али у суштини ништа битно

  [-ФАБ-] Ужичанин [Г-Ј]

 • Time Freak --- Идеја једино ок, остало ми се и није превише допало, поготову избор глумаца, јер овај лик изгледа као да има 13 година а онда када се ожени то буде мало буди Бог с нама ....

  Више романтика него научна фантастика, па ко воли те романтичне можда му се и допадне овај филм...


  п.с. Шта би сте променили да можете да се вратите време у назад? :/:/

  No drzao mi je film paznju, dovoljno zanimljivo za moj ukus...

  Po svemu se cini da cemo videti jos nekoliko nastavaka i da ce svaki biti sve bolji i zanimljviji :)

  Хммм, мање више држи пажњу и рекао бих и ја да је бољи од првог...

  Што се мене тиче више наставака не треба и ова два су ми превише иако волим жанр филм ми се и не свиђа нешто претерано.

  Ко воли овај жанр онда свакако нека погледа (наћи ће нешто да му се допада), остали неће пропустити ништа битно. Боље опет одгледајте било који део Хари Потера :)

  [-ФАБ-] Ужичанин [Г-Ј]

 • Your Name - ФАНТАСТИЧАН аниме, нећу рећи обавезно за погледати али јако високе препоруке, прича, идеја, анимација, генијално :)

  Inside out - Сасвим солидан анимирани филм

  Ferdinand - Такође добар, препун будаластих фора које су у суштини јако смешне

  [-ФАБ-] Ужичанин [Г-Ј]

 • Aquaman - Nekako mi se prvih 15-20 min cinilo kao da nece to biti ono sto sam ocekivao i cemu sam se nadao... No kako film odmice sve bolje i bolje... Poprilicno sam uzivao... Totalno zadovoljan... :)Ekstra efekti, mnogo akcije, tu tamo zanimljive forice... Sve sto je potrebno da bi ljubitelj ovog zanra uzivao:)  Captain Marvel - Sve u svemu klasicna superherojstina... Film odlican kao i sve od marvela... Ekstra forice sa "flerkenom". Totalno duhovito, a opet sasvim lepo se uklapa u film :)Mozda malo previse lako prasenje negativaca na kraju no relno ovo je film koji samo treba da predstavi premocnog heroja od kojeg se ocekuje da isprasi Tanosa:)Posle filma naravno najava za Endgame...:love: Sve preporuke ako ste marvel-dc fan:)
  <3DC:love:MARVEL<3

 • The Ninth Passenger (2018)

  Огрејало сунце са КОСОВА ПОЉА РАВНА,засијале СВЕТИЊЕ ИЗ ВРЕМЕНА ДАВНА.

  Одјекнула звона са старих Дечана,ово је земља Лазара и Стефана,

  Овде су гробови славних предака,што одбранише СВЕТУ ВЕРУ од турака.а ти

  Весели се Српски роде,Српски роде због слободе и због славних Немањића,Обилића,Петровића и због славне Грачанице,Студенице,Раванице нек се Српски барјак вије од Призрена до Румије.