Λύσεις σε συχνά προβλήματα του φόρουμ

 • Καλωσόρισες στο φόρουμ του Ikariam!


  Εδώ έχουμε συνοψίσει τις πιθανές λύσεις σε διάφορα ζητήματα που αφορούν το φόρουμ:


  1 Μέτα την εγγραφή μου στο φόρουμ δεν έχω λάβει ακόμα mail επιβεβαίωσης. Πηγαίνετε στο http://support.gr.ikariam.gameforge.com, συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στο σύστημα υποστήριξης ή δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό. Επιλέξτε "Υποστήριξη" και στο σημείο "Τι είδους Ερώτημα έχετε;" επιλέγετε Φόρουμ. Οδηγίες για το σύστημα υποστήριξης βρείτε εδώ.

  Δηλώνετε το username και το αντίστοιχο mail με το οποίο κάνατε εγγραφή στο φόρουμ, στο θέμα βάζετε "Ενεργοποίηση Λογαριασμού" και πατάτε "Αποστολή" ώστε να αποσταλεί το ticket στην ομάδα του φόρουμ για να γίνει η ενεργοποίηση.
  2 Βλέπω πολλά τμήματα του φόρουμ π.χ. ξενών κοινοτήτων που δεν με ενδιαφέρουν, τι μπορώ να κάνω; Επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Απόκρυψη τμημάτων του φόρουμ
  3Κάθε φορά που δημοσιεύω σε ένα θέμα, αυτόματα το ακολουθώ και είναι πολύ ενοχλητικό να λαμβάνω ειδοποιήσεις. Πώς μπορώ να το αποφύγω; Πάνω αριστερά στην επιλογή Forum στο αναδυόμενο πλαίσιο υπάρχει επιλογή "Watched Threads" μεταβείτε εκεί και επιλέξτε σε ποια νήματα δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος δημοσιεύει.

  Εναλλακτικά στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας (Settings >> Notifications) μπορείτε να κανετε μόνιμες ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις σας.
  4 Έχω δημιουργήσει πολλούς λογαριασμούς στο φόρουμ και μόλις ανακάλυψα ότι αυτό απαγορεύεται!
  Πηγαίνετε στο http://support.gr.ikariam.gameforge.com, συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στο σύστημα υποστήριξης ή δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό. Επιλέξτε "Υποστήριξη" και στο σημείο "Τι είδους Ερώτημα έχετε;" επιλέγετε Φόρουμ. Οδηγίες για το σύστημα υποστήριξης βρείτε εδώ.

  Δηλώνετε το username και το αντίστοιχο mail με το οποίο κάνατε εγγραφή στο φόρουμ, στο σημείο "Περιγραφή του προβλήματος σας" αναφέρετε τα usernames των πολλαπλών λογαριασμών που έχετε δημιουργήσει. Η ομάδα του φόρουμ θα απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς που δεν χρειάζονται αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τυχόν αποκλεισμό από το φόρουμ.
  5 Πήρα προειδοποίηση για μία δημοσίευσή μου άλλα δεν συμφωνώ με αυτή.
  Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ δημοσιεύετε τα παράπονα σας στο φόρουμ. Θέματα αποκλεισμών - προειδοποιήσεων δεν επιτρέπονται να σχολιάζονται στο φόρουμ. Αν πιστευτέ ότι αδικηθήκατε μπορείτε να το συζητήσετε μεσώ του συστήματος υποστήριξης. Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την επικοινωνία σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επανεξέταση της προειδοποιήσεις ή του αποκλεισμού σας, από ανώτερη βαθμίδα στην ιεραρχία της Δ.Ο.
  6 Διαβάζοντας το φόρουμ σκόνταψα πάνω σε κάποια δημοσίευση που παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ Στο κάτω μέρος της δημοσίευσης στα δεξιά σας, υπάρχει η ένδειξη της αναφοράς. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ειδοποιήσετε τους αρμοδίους συντονιστές να ελέγξουν το περιεχόμενο και να αναφέρετε επίσης για ποιον λόγο θεωρείτε ότι η δημοσίευση παραβιάζει τους κανόνες.

  Απαντήσεις σε δημοσιεύσεις με σκοπό να καταδείξουν παραβίαση των κανόνων δεν επιτρέπονται και ενδεχομένως να οδηγήσουν σε δικιά σας προειδοποίηση.
  7 Ενδιαφέρομαι να μάθω ποιες είναι οι αρμοδιότητες της εθελοντικής ομάδας και να συμμετέχω και εγώ. Τα μέλη της ομάδας, η ιεραρχία και οι αρμοδιότητες κάθε βαθμίδας περιγράφονται εδώ: Η ομάδα του Ikariam.gr

  Αν σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε στην ομάδα, παρακαλώ διαβάστε: Αναζήτηση μελών για τη διαχειριστική ομάδα του Ikariam.gr


  Ο μοναδικός και επίσημος τρόπος επικοινωνίας με την ομάδα διαχείρισης είναι μέσω του συστήματος υποστήριξης (http://support.gr.ikariam.gameforge.com/).