Hadügyi kérdések

 • Szervusztok!


  Mi arra a magyarázat, hogy ha egy csatába megérkeznek egy másik csatából kivonva az egységek, akkor a beállásuk után van úgy, hogy harcolnak, máskor meg kitör az anarchia, és szétszélednek.


  "Egyik hadserege szétszéledt, ahogy kitört az anarchia otthon."

 • Szigeten belül volt az egyik csatából a másikba csatlakozás,vagy kívülről? A másik csata helyszíne a becsatlakozó játékos városa,foglalása,csapattárs városa volt e?

  Esetleg volt e kormányforma váltás,arany volt e elég?


  Túl kevés az infó,így elég nehéz válaszolni :)

 • Hát ez az... :)


  Egyébként indokolatlan volt. Ez az ellenfél egysége volt. Becsatlakozott, 4 órára szóródott, becsatlakozott, 4 órára szóródott...

  És én is jártam már így. Miközben máskor a becsatlakozó egységek harcolnak.

 • Egymás után szóródott? Na ilyennel még nem találkoztam.


  Én is szóródtam már így. Bár annak mindig konkrét oka volt. Mondjuk valaki befoglalta a kiinduló városomat,mi egy csapattársamé volt,majd ott lett csata és abba futottam volna be. Asszem ilyenkor szóródik.

  Ha meg még csak megy a csata a kiinduló város elfoglalásáért(vagy fosztásáért),akkor meg beálltak az egységeim. Meg persze ha a kiinduló városom egy foglalás volt és azt szabadították,majd ott megint lett egy csata,és abba csatlakoztam volna be akkor is szóródtam.

 • Azt már nem tudom, hogy a másikban mi volt. Ezek történetesen gyrok voltak. Amik beálltak egy körre, és azonnal szóródtak anarchia miatt. Majd 4 óra múlva ismét beállta, és ismét...


  88 kör volt a csata.

 • Nekem sem! :)


  Az anarchia ilyetén megjelenése számomra érthetetlen! :) Egyébként is furi, hogy teljesen azonos körülmények között a máshonnan kizászlózott egységek hol beállnak, és harcolnak zászlózásukig, máskor meg beállnak, és a kitörő anarchia miatt azonnal szóródnak is.

 • és igazából volt anarchia vagy nem? saját város vagy rányomhatott vki?


  bocsánat, nem akartunk magadra hagyni, és örülök, hogy végül nem árváskodtál :) köszi Nektek..és mókásan hangzik, de háthva volt oka..pl a gyrok nem tudtak volna harcolni, és lehtett volna hogy csak anarchiának írja a sima "elszállást", de tudom késő kérdezni, azért amire emlékszel, írd le..és köszi Havas Jon, érdemes körbejárni ezeket persze, másnem magunk itt:)

  "A leghatásosabb titok gyakran az igazság."

  ( Daniel Banulescu )

 • :)

  Többször is előfordult már. Volt, hogy az ellenfél volt a szenvedője, volt, hogy én.


  Meglévő csatába a másik csatából kivont egységek megérkeznek, és beállnak harcolni. Ez a "normális".

  Meglévő csatába a másik csatából kivont egységek megérkeznek, és beállnak harcolni egy körre, majd azonnal eltűnnek a kitörő anarchia miatt. Ezt látni a csatajelentésben. Pedig a zászlózásukig harcolniuk kellene.


  Az, hogy a gyrok itt folyamatosan pattogtak, az ezen belül is egy különlegesség volt! :)


  Nem tudok többet mondani! :) Majd legközelebb, ha lesz ilyesmi, minden apró részletet feljegyzek.

 • ...még ez sem mindig igaz, néha csak beülnek a városba...de az anarchia mindenképp érdekes, ha nem a birodalom tulaja okozza.. a gyrok mástéma, nekik kötelességük rögtön elpattogni :D
  S jó, ahogy majd megint jön ilyen, végignézzük lépésenként, sokat tanulunk belőle mindig ;)


  Köszönjük.

  "A leghatásosabb titok gyakran az igazság."

  ( Daniel Banulescu )

 • Visszavont vagy kolosszusból vissza rendeződő egységek állnak be így csatába - 1 körre és oszolnak (megint).

  A CR adott sorában anarchiára hivatkozik a program. Ez egy bug. Csak bonyolult jelenteni - meg alig van csata ami miatt kellene

  Nekem többször volt már ilyen

 • Akkor nemcsak kijelzési hiba, hanem működésében is befolyásolja a játékot?

  Miért bonyolult jelenteni? kép a szövegről, ahol anarchiára hivatkozik és kép a palotáról, ahol eszerint nincs anarchia, felül az időbélyeget meghagyva, vagyis teljes kép a városról, egymás után /mondjuk félperc eltéréssel/.....ez két kép. Ha sok van, kérjük, nem fogják egyből megoldani, de jelentés nélkül sosem.

  Köszönjük.

  "A leghatásosabb titok gyakran az igazság."

  ( Daniel Banulescu )

 • Nem kijelzési hiba.

  Visszatérő egységek ugye folyamatban lévő csatába bele szoktak állni - még ker hajóról, nyersivel tele puttonnyal is.

  Amiről itt írunk, az úgy néz ki, hogy beáll 1 körig, majd oszlik a visszatérő seregtest

  Sőt ha giga a csata, akkor akár többször is.

  Valamint ez történik a kolosszussal haza rendeződő seregrészekkel is.

  A CR-t is le kell fényképezni tehát - ez még 2 fénykép Sipka. Aztán mondjuk ha giga akkor 4 óra múlva megint 2 fotó

  Szóval spec én elkönyveltem, hogy majd kövi frissítésnél megoldódik...


  Van még a kereskedelemnél is a teleportálós bug - pakol a ker flotta ÉS hopp már ott is van. Azonnal létre jön a tranzakció, és már jönnek is vissza (tele) a ker hajók. Ez időnként előfordul, de senki nem reklamál érte - mert előny, nem hátrány. Bár war szerveren aki aranyat úsztat (értsd az arany fosztást elkerülendő elindítja ker hajóit nyersiért/tp-ért azzal, hogy majd vissza fordítja ha elmúlt a veszély) az néha megszíja, mert nem úsztatás hanem (nem kívánt) vásárlás lesz az eredmény.

 • rendben, még több fénykép, de ha összejön, szóljatok és hozzátok


  a teleportálós bug miatt sokan reklamálnak, de mi is láttuk már, és sokan próbálják elcsípni /már csak a leírt okból is, hívhatjuk aranyúsztatásnak/ ,sőt ismerik a hibát fent, a szent emberek...várjuk nagy szeretettel a javítást továbbra is, de amíg véletlenszerű, ez reménynek is kevés


  Köszönöm szépen a kiegészítést, remélem elcsípjük ezt a hibát is..meg hogy majd vmi történik ..bizakodunk, jól mondtad

  "A leghatásosabb titok gyakran az igazság."

  ( Daniel Banulescu )

 • Én nyomon vagyok a teleportáló bug megfejtésében - és ha sikerül akkor nálam véletlenül többször lesz véletlen szerű az esemény :evil:

  Volt régen olyan hiba is, amikor a tp nulla arany mellett volt fent tartva - amikor már mindenki tudta mit kell tenni érte, akkor tiltva lett, majd később javítva.

 • Ezt hívja úgy a szabályzat, hogy hibakihasználás és szigorúan tilos..nem is sejtitek mennyire az, még véletlenül is kerülni kell .


  S igen, volt ilyen, ahogy mondod. S igen, megesik a GFnél, hogy csak akkor javítja, ha az neki árt és ha muszáj..de hátha lassan ez is újra változik.

  "A leghatásosabb titok gyakran az igazság."

  ( Daniel Banulescu )