szervermentés

 • Kérdésem, hol lehet írni GO-nak, mint régen, ha kérdés, vagy probléma van?

  Teljesen meg van változva ez a fórum, nem találok semmit :(=O

 • Tisztelettel jelentem, hogy a My szerverre nem tudtam bejelentkezni, mivel az más E-mail címről regiztem annó még a Zéta szerverre, ami azóta összevonásra került. A régi accom megtaláltam Csore néven és az E-mail címem csore.rupe@freemail.hu volt.

  Most amikor helyre akartam állítani a régi accom nem engedte, helyette új tagként regisztrált.

  A régi accom nem nagy, de szeretném visszakapni.

  Köszönettel a Gamma szerverről Rupi


  [mod='Sipka']Felesleges link eltávolítva, városID: 167183
  Poszt láthatóvá téve[/mod]

 • Bocsánat, de ismét itt vagyok!

  Az a gondom, hogy a Béta szerveren 2 db accom volt, Az egyik Csöre néven, a szyszy60@gmail.com címről regizve, ezt sikerült is aktiváltatni, a másik Rupi néven, szintén a szyszy60@gmail.com címről regisztrálva, de ezt nem sikerült fellelnem és aktiválnom, miért?

  Szeretném ezt is visszakapni, ha lehetséges.


  Köszönettel: Rupi, (Csore)

 • Kedves Rupi!


  Reméljük szép sorban meglesznek az accountok, viszont egy szerveren egyetlen azonosító lehetett már csak egy email-címen. Vagyis akkor betan is a másik accodnak más a mélcíme, azért nem rendeli hozzá a lobby. A lobbyba, azonosítódba belépve hozzzá tudsz adni másik email-címet is, ha rájössz melyik cimen volt a másik, és akkor majd hozzáteszi. Ha nem tudod, de a neved és a jelszavad igen, akkor lobbyba belépésnél az email-cím soránál ott a link, hogy: "Elfejtetted az e-mail címed? "

  - az eredeti témát nyitó kérdésre pedig a linkeket és válaszokat mindenkinek köszönjük! Úgy van, ahogy leírásra került.

  "A leghatásosabb titok gyakran az igazság."

  ( Daniel Banulescu )

 • Sziasztok , elnézést ha nem jó helyre írok viszont csak ide tudtam. a problémám az hogy a alpa-n játszok észre vettem hogy szigetemen ami 43:52 Van egy Poszeidón műemlék nagy nehezen felhúztam 3-ra amit elvileg ezt adja "Minden teherhajó és hadihajó sebessége ennyivel nő: 50%" hát nagyon nem talán 35% add kb. másnál is feltűnt azért nem mind1 hogy 50 vagy 35% ! köszönöm az elolvasást !


 • Szia!


  A sziget hit %-od mennyi? A kék csík eléri a hármas mező, vagyis az 50% végét? Mert ha nem, akkor érthető, ha csak 30% gyorsulást kapsz.

 • Szia!


  A sziget hit %-od mennyi? A kék csík eléri a hármas mező, vagyis az 50% végét? Mert ha nem, akkor érthető, ha csak 30% gyorsulást kapsz.

  63% a hit a szigeten ki is írja hogy 3-mas ! azért nem értem