IRC Szabályzat - Chat szabályzat

 • Ikariam.hu IRC-csatorna szabályzat
  Az Onlinegamesnet.net szabályzata minden esetben kötelező érvényű!


  1. Az #ikariam.hu csatorna nyelve a magyar és az angol. Más nyelv használata csak különleges esetben, és csak engedéllyel lehetséges (CoMa, TM, BA, GA).  2. Amikor belépsz az Onlinegamesnet #ikariam.hu csatornájára, a neved megválasztásánál az alábbiakra ügyelj:


  1. Ne vedd fel Teamtag nevét; ne használj Teamtag nevéhez nagyon hasonlító nevet;
  2. Ne használj olyan nevet, ami védjegyet vagy domain nevet sért; illetve nyíltan reklámnak tekinthető;
  3. Ne használj obszcén vagy trágár szót/kifejezést névként;
  4. Nevedben ne legyen rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés.


  A felsorolt pontokba ütköző neveket használó felhasználó köteles felszólításra a nevét megváltoztatni. Amennyiben ez nem történik meg, az illetö a chatről kizárható.  3. Hozzászólásaidban ügyelj az alábbiakra:  1. A chaten más, nem a GameForge által üzemeltetett játékokat, Chat oldalakat, továbbá bármilyen kereskedelmi célú elérhetőséget linkelni, hirdetni TILOS.
  2. A felhasználó köteles az ún. Netikett szabályait betartani. (A CSUPA NAGY BETŰ kiabálásnak számít, indokolatlan használata figyelmeztetést, kizárást vonhat maga után; tilos FLOOD-olni, vagyis üzenetekkel elárasztani a chatet, tilos politikai vitákat folytatni, illetve vallási, faji, nemi, vagy bármilyen kisebbségi vagy akár többségi csoporthoz tartozókkal szemben becsmérlő, sértő, vagy lekicsinylő illetve egyéb indokolatlan megkülönböztető jelzőket használni).
  3. A Chat szobában más nicknevével szórakozni, abból viccet csinálni, név miatt kötözködni, provokálni tilos.
  4. A Chat szobában nem megengedett más sértegetése, provokálása, illetve közönséges, trágár, obszcén szavak/kifejezések használata.
  5. A Chat szobában tilos bármilyen játékon belüli, vagy fórumos, Chates tiltást/büntetést kitárgyalni, az eljáró Team-tagot becsmérelni, a Team-et és a munkájukat jelzőkkel illetni.
  6. Tilos bármilyen privát beszélgetést (például, de nemcsak ezekre vonatkozik: jegyrendszer, e-mail, msn, skype, játékbeli vagy fórum üzenet, irc privát beszélgetés) bemásolni; kivéve ha mind a két fél beleegyezett és senki számára nem sértő a beszélgetés tartalma. Engedély hiányában ilyen üzenet bemásolása azonnali kitiltást von maga után.
  7. Tilos pornográf, szexuális tartalmú, trágár/obszcén, törvénysértő, szélsőséges tartalmak, linkek, logok beillesztése; az ilyen tartalom belinkelése azonnali kitiltást von maga után. Tilos továbbá harapólinkek, továbbá a látogatottság növelésére kitalált játékok és oldalak linkjeinek beküldése.
  8. Kulcsok, hackek, crackek vagy bármilyen más, illegális tartalom megosztása tilos; beleértve az illegális, "warez" letöltési oldalakat, audio, video anyagok közlését is.


  4. A Chat szabályait mindenkinek kötelessége betartani. A Chat szabályzatának súlyos megszegése azonnali kitiltással jár, ennek az ellenőrzése az Ikariam.hu Csapat feladata és joga. Részükről kerül sor a szabályzatot megszegők figyelmeztetésére, illetve korlátozására, fenntartják maguknak a lehetőséget, hogy az alábbi szankciókat alkalmazzák: kirúgás, csatorna moderálása, időszakos kizárás, végleges kizárás a chatről, extrém esetben akár a játékból és a fórumból is. A kitiltás megkerülése nem megengedett.  5. Provokálás esetén tiltás jár a nagyobb vita elkerülése érdekében!  6. A chat szobából történt kitiltás elleni reklamációt a Jegyrendszerben support.hu.ikariam.gameforge.com./ (Támogatás - Fórum) kell elküldeni, a beszélgetés csatolásával.  A témához kapcsolódó ismertető: Útmutató az IRC-hez (chat)
  Ikariam.hu Csapat

  A párosért köszönet Lara-nak :love:

  bzuaaRC.png

  A jó jelmezben annak érzed magad, akit el kell játszanod.

  John Boyne