Display MoreDisplay MoreDisplay MoreDisplay MoreÉrdekes... Az utolsó GO-ra, aki szeretne tenni, de nem tud, ráhúzzátok a vizes lepedőt. Ha leírom 100x, hogy hiába jelentitek a multi accot, attól nem tiltható, amíg bizonyíték nincs rá, hogy csal, 101x-re is leírjátok ugyanazt, "korrupt a GO, azért nem csinál semmit" kísérettel. Szerintem inkább ne sértegessetek, avval ti sem vagytok előrébb, és nekem is csak a maradék kedvem megy el. Hiába akarok tenni, ha nincs rá lehetőségem. amit tudok, megteszek. De bizonyíték nélkül nem lehet azt sem megtenni, amit Opi akar.
És igen, eljutottunk a magyar mentalitáshoz: valaki, aki volt csapattag, visszajönne, ha lehetőséget kapna, erre gyorsban le kell húzni, mert valakinek nem szimpi. Csak azt nem értem, a sok jelentgető miért csak jelentget, meg utálkozik, és miért nem a tenni akarást nézi?
Nyilván, mert tisztában van vele, hogy akkor őt is utálnák...
Mondjak le én is?:) oké. de akkor ki fogja a sértés miatt panaszkodók panaszait kielégíteni? mert azon is háborognak sokan. de minek a GO, ha nem csinál semmit? Azért, mert nem látható, amit csinálok, nem vakarózok... üzenem annak, aki lekorruptazott, hogy sosem voltam, és nem is leszek... Bár mindenki magából indul ki, igaz?
Ne. Ahogy mondtam, elégedetlenek mindig lesznek. Inkább csináljunk teamet. Ercsa, tudom, hogy nagy rajtad a nyomás. Az egy dolog, amit én megtanultam, nem kell felvenni a sorozatos hisztit. Mindenki a maga szemszögéből nézi a játékot, te meg objektíven. Nem azonos a nézőpont. Nyugalom, Ercsa. Most már azért is megyek vissza. És arcpirítóan viszek vissza rablóból lett pandúrt.
Saját hitelességed rombolod le, függetlenül attól, hogy milyen társadalmi kapcsolatban vagy vele.
Nem rablóból lett pandúr, hanem pandúrból lett rabló.
A saját hitelességemet vagy hiteltelenségemet lehetőleg olyan emberek akarják csak megmagyarázni, akik ismernek. Akik nem, de itt hisztiznek a játékért, aztán belém állnak, ha segíteni akarok, azok hidegen hagynak. Nem tudom, társadalmi kapcsolaton mit értesz.
Eddig Teamért hisztiztetek. Ha Team még fel se állt, már hiszti van ellene. Erre kellenek a GO-k? Pofozóbabának. Azért léptem ki, mert nem tűrtem, hogy a korábbiakkal ezt művelitek. Ha jobb a jelenlegi pocsolya, szóljatok, és lubickoljatok benne. Sajnáljátok magatokat nyugodtan.
Voltál játékos több szerveren?
Voltál az említett játékossal egy szövetségben?
Segítőkész voltál, meg vagy is, olvastam.
Amikor kétes hírű egyének pártját fogod, zokon veszed, ha szóvá teszik?
Nem a Team ellen van, hanem 1 személy és annak egyéb felhasználói nevei ellen.
Minek go, hiszen szinte mindenki csal? (amikor a top10 minden tagja 4-5millió kalózponttal rendelkezik)
A csalás a játék szerves része lett, minek ezen pörögni, a tulajdonosnak így jó, a hiszti részetekről van.
Totál felesleges bármilyen team, jogotok úgy sincs semmihez.
Bocsánat, hogy szóvá teszem, mert féltem a személyes adataim, a barátaimmal való beszélgetéseim, a levéltitkot, meg minden mást, amely nem tartozik senki másra rajtam kívűl.