Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

 • Voltál játékos több szerveren?

  Voltál az említett játékossal egy szövetségben?

  Segítőkész voltál, meg vagy is, olvastam.

  Amikor kétes hírű egyének pártját fogod, zokon veszed, ha szóvá teszik?

  Nem a Team ellen van, hanem 1 személy és annak egyéb felhasználói nevei ellen.

  Minek go, hiszen szinte mindenki csal? (amikor a top10 minden tagja 4-5millió kalózponttal rendelkezik)

  A csalás a játék szerves része lett, minek ezen pörögni, a tulajdonosnak így jó, a hiszti részetekről van.

  Totál felesleges bármilyen team, jogotok úgy sincs semmihez.

  Bocsánat, hogy szóvá teszem, mert féltem a személyes adataim, a barátaimmal való beszélgetéseim, a levéltitkot, meg minden mást, amely nem tartozik senki másra rajtam kívűl.

 • kedves, nem ismersz, de sértegetsz :) tipikus magyar habitus. oké. befejeztem a fórumon bármiféle eszmecserét. Nem fogok bárki követelésére tiltani senkit, alapos indok nélkül. ne is várjátok. jó játékot!


  egy teát kérek

  Ez kinek szól?

  Mivel nincs megjelölve benne senki, sem idézve, és egy másik érzékeny párbeszéd közé tetted, így viszont félreérthető.

 • Voltam játékos több szerveren. Voltam Vikivitnivel egy szövetségben. Voltam GO több szerveren. Láttam Vikivitnit, láttam másokat. Ha olyan tapasztalt játékost szeretnék társamnak a Teambe, aki életében nem csalt, meg kell keresnem azokat, akik legalább 9 éve elmentek, és vissza se néztek. Jah, ők nem tapasztaltak. De nem csaltak. Viszont biztos, hogy nem érdekli őket a játék.

  A Vikivitniről szóló legendák viszont mosolyogtatnak.


  Már megbocsáss, de a barátaiddal való beszélgetésedhez, levelezésedhez, etceterá, mi közünk? Azt hiszem, picit félreérted a dolgot.

  Ha neked jó a játék csalással, köszönöm a véleményed. Felesleges beszélgetnünk.

  Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

 • Elárulom, hogy a játék kezdete óta megfordultam rengeteg szerveren, azokon is, amelyek már megszűntek, olvasom a fórumot, a régit is, amióta van, nem szóltam hozzá sohasem, sőt láttam régen a tiltott játékosokat is, a régi tagokat, mindent figyeltem, pontosan tudom, hogy ki kivel és hogyan 1éve, 5 éve, 10 éve, stb.

  Vetíthetsz, nem érdekel, csak kicsit többet láttam eddig, mint kellett volna.

  Semmi közötök, de team tagként láthatjátok.

  Mindenki úgy boldogul, ahogy tud, viszont nem szeretném, ha valaki bort inna bőszen, miközben vizet prédikál.

  A szóbeszéd nem érdekel, a tények viszont kézzelfoghatóak, akármennyire is mást hiszel.

  Milyen érdekes, nincs kommunikációs fölényed, így kifarolsz?

  Beléd sem álltam volna, ha nem véded minden áron a mundér becsületét, és inkább csöndben maradsz.

 • Hmm...hogy besértődött mindenki. Holott nem arról volt szó(legalábbis részemről), hogy ellenezném egy Team felépülését(sőt). Hindával és Ercsával sincs semmi bajom, de még Groval sem, egyes egyedül az lenne a leendő Team részéről a tökönszúrás mintapéldája, ha Vikivitni re építene bármit is :D


  Gro! Amint és ha olyan helyzetben leszel/vagy nézz rá az összes szerverre ahol játszom/játszottam. Sok helyen még multim sem volt, de ahol volt ott is max 1. Se közvetett se közvetlen bizonyíték nincs ennek az ellenkezőjére, ugyanis tényleg így van. Ellenben Vikivitni re minimum több száz, ha nem is közvetlen, de közvetett bizonyíték mindenképp van. Így hát teljes mértékig érthetetlen minek véditek be őt ennyire.


  Ercsa reakcióját meg nem értem, bár gondolom egyedüli GO ként er{sen leterhelt, emiatt feszült és támadás a vesz olyan dolgokat, amik alapvetően nem azok.


  Ohhh...miért nem jelentkezek GO-nak? Remek kérdés, végülis....

 • Hát... Néhány alapvető tévedést sikerült leírnod. De annyiszor olvastam már korábban is, hogy nosztalgiát érzek. A régi szép Grimm mesék. Valamivel többet láttam, mint te, de a magánlevelezésedet sosem. Másét sem, de nem is éreztem hiányát. Hehe. Még nincs is új Team, de a létrejötte máris mennyi aggodalomra ad okot. Team nélkül rossz, Team-mel rossz. Én vetítenék? Én nem aggódom, hogy valaki átvizsgálja az accjaimat. Sosem aggódtam azon sem, hogy valaki átvizsgálja a munkámat.


  Havas Jon? Hmm... Második régi játékos, akit érdekel a GO munka. Nos, már csak azon múlik, komolyan akarod-e.


  Alfahím! Kicsit sem aggódom amiatt, hogy a Team tisztességes lesz-e. Mert addig lesz Team, míg tisztességes lesz. Igen, bízom Vikivitni szavában fenntartás nélkül. Ismerem őt. Nem pletykákból, nem feltételezésekből, nem a másikjátékosmesélteakinagyonmegbízható posztból.

  DE! Nincs időm, hogy azért jöjjek vissza, hogy értelmetlen huzavonába kezdjek ismét. Tehát ha Team lesz, és én ott leszek, az addig lesz úgy, míg tisztességes lesz. Van nekem máshol más dolgom, nem szorulok rá, hogy itt magyarázkodjak ismeretleneknek, akik engem vádolnak vetítéssel, mert ők már olvastak fórumot. Én is. Meg a Grimm meséket díszkötésben is.

  Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

 • Válaszaidban cáfolat nincs, csak a sértettség szól belőled, mert betámadtam a vikit, akit úgy védsz, mint a szülők szokták a gyermeküket.


  Hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

 • És még annyit, hogy a team-re nem volt jellemző, semmi szabálytalan, semmi elfogultság, a "korrupciós" vádak minden évben nevetségesek voltak,

  és ahogy havas jon is írta, csak egy személy lenne a probléma, de ha ő neked az etalon, akkor tudok még javasolni minden szerverről 1-1 hírhedt játékost, akiket remélem, hogy hasonló elánnal fogsz védeni.

 • Válaszaidban cáfolat nincs, csak a sértettség szól belőled, mert betámadtam a vikit, akit úgy védsz, mint a szülők szokták a gyermeküket.


  Hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

  :D:D:D


  Vikivitni! Kicsi fiam!


  Alfahím, jól hangzó frázisokat puffogtatsz ok nélkül, értelmetlenül. Mi nem beszélgetünk, én beszélek, de ellenségeskedsz. Mit féltesz ennyire?

  Sértettség? Mitől sértődnék? Mondjuk egyszer megsértődtem a Hófehérkén. De akkor 4 éves voltam.  És még annyit, hogy a team-re nem volt jellemző, semmi szabálytalan, semmi elfogultság, a "korrupciós" vádak minden évben nevetségesek voltak,

  és ahogy havas jon is írta, csak egy személy lenne a probléma, de ha ő neked az etalon, akkor tudok még javasolni minden szerverről 1-1 hírhedt játékost, akiket remélem, hogy hasonló elánnal fogsz védeni.

  Tényleg? Hírhedtek? No mesélj!

  Az öreg ördögöt is ajánlhatod. GO-ként nem lesz esélye csalni...csak dolgozzon...

  Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

 • Ne erőlködj, felesleges, nem megy ez neked, hiába a fölényeskedő előadásod.

  Lorovus jót nevet majd rajtad.

  Viki védenced majd jön, és előad valami blöfföt, ahogy szokta, főleg amikor google fordítózik más fórumoldalakat, és előadja a bennfentest, vagy pedig jön majd egy másik nevén, akit szintén jól ismersz.

 • Már megint az unalmas frázisok, Grimm mesék. Még semmi nem történt, te vádaskodsz meggyőzhetetlenül. Komolyan nosztalgikus érzést keltettél bennem. De miért győzködjem azt, aki saját bevallása szerint csalással szereti a játékot? Megértem, hogy aggódsz. Más az ízlésünk.

  Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

 • [...]

  Nagyon rosszul látod, kivételesen, pedig talán a legfeddhetetlenebb tag voltál.

  Örülök neki, ha ezt így láttad :)


  Rád, meg mindenki másra is reagálva:

  Szerintem kár vádaskodni, hogy ki, hogyan meg miként multizik.

  Én GO-ként nem szóltam ezekbe bele, - mondjuk nem is igazán tehettem meg - ha meg bele akartak vonni, akkor meg általában valami kitérő válasszal (ha pedig ez sem segített egy kerek perec "nem mondom/mondhatom meg"-gel) oldottam meg a problémát.

  Ha valaki csalt kitiltottam, ha nem volt elég bizonyíték megfigyeltem, ha meg nem csalt / vagy nyilvánvaló volt, hogy ha a fél életemet rászánom sem tudnám kitiltani akkor elengedtem a történetet.

  A "Multi x/y" egy tiltással megtoldva mondjuk tekinthető vádaskodásnak :evil:


  Nagyjából mindenki is-ről olvastam már, hogy csal, multizik vagy eladta a lelkét az ördögnek. Van akinél ezt láttam is aztán vagy sikerült elkapnom érte, vagy nem. Van akinél gyanítottam, hogy multizik de ennek a tényét nem tudtam (saját magamnak sem) bizonyítani. És volt olyan aki nem multizott (vagy elég jól csinálta, hogy ennek ellenére ezt a lehetőséget valószínűtlennek tartsam), amúgy ilyen játékosokról is egyesek váltig állították, hogy multiznak és csalók.

  Nyilván az sem segít, hogy egyes notórius multizók örömmel használták fel más notórius multizók, ex-team tagok vagy előbbi multijaiknak a nevét, így a végén már nem igazán lehetett követni ki kinek a multija és "Mr. Csaló" nevű acc a vörös meg a kék szerveren ugyanazt az embert takarja-e.

  De hát evvan, végülis nem emberi életek forogtak kockán hogy ezt feltétlenül tudnom kelljen :)


  Akinek nem inge, nyilván ne vegye magára :)


  Amúgy a mindenki is az tényleg mindenki is. Team, ex-team, top1, random ember a fórumon, kalóz, stb.; sajnos volt akinél igazak is voltak ezek a vádak bár ez inkább az első két kategóriánál szomorú.


  Azt mondjuk csodálom, hogy engem nem gyanúsított meg soha senki multizással, pedig kíváncsi lettem volna, hogyan lehet 1 accal multizni :D

  (na jó amikor GO voltam még vakban megvolt a másik -- mindenesetre nagyon komolyan ügyeltem rá, hogy a 2 accom között semmiféle kapcsolat ne legyen, amit segített hogy világ két egymástól távoli szegletében voltak)  Ercsám, szerintem valóban nem rád értették a kevésbé barátságos részeket. Ne morogj és itt ne hagyd a kocsmát különben én leszek morcos! :)


  Hindus lehet, hogy picit élesen reagált, de azért én is úgy érzem, hogy most ez a helyzet:

  Nincs team és ez mekkora baj. Felmerül hogy legyen team és ez mekkora baj :S

  Én mindenesetre nem tudom még, hogy visszatérnék-e ha úgy adódik. Mostanság elég elfoglalt vagyok, de ha jövök akkor azért hogy segítsek Hindusnak meg hogy a régi (esetleg új) csapattagokkal újból egy csapat legyünk :)


  Kérek egy kávét. Ha véletlenül koffeinmentes lesz az sem baj, a Garfieldos vicc alapján elaltat :D

  Uff! Én beszéltem! :)

  🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺


  "Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

  "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

  Merániai János, esztergomi érsek (1213)

  //John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

  Edited 3 times, last by Gro ().

 • Gro, tisztában vagyok az elfoglaltságoddal, és azzal, hogy mennyire nehéz most a hivatásod. Szóval... ha jössz, akkor is megértem majd, amikor fáradt vagy, vagy nem érsz rá. Ha jössz, boldog leszek, mert mindig szerettem veled dolgozni. De akkor is barátok leszünk, ha másképp döntesz. A téma lezáródott.Team tagok kerestetnek.


  És igen. Aki ismer, tudja, hogy szoktam élesen fogalmazni. Gyári hiba, nem garanciális.

  Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

 • Akkor én most sarokba el és meg sem szólalok,bár volna mit mondanom,de utálom ha kiforgatják szavaim!

  Csak annyit , Vikivitni sosem volt Go:!::P

  Nézz utána,moderátor volt.


  Parázzon az akinek sok multija van....már ha lesz team.


  Kávét mert soká érek haza.

  Dy3y8Ko.png

  A lehetetlen csak a fejedben létezik...


  Sig & Ava by Lara

 • Nem sértődtem meg Gro :) csak kezdek nagyon belefáradni...

  jó lenne ha újra lenne team, és kissé hatékonyabban mehetnének a dolgok. de ez sajnos nem rajtam múlik :(


  egy kávét kérek

 • Nem sértődtem meg Gro :) csak kezdek nagyon belefáradni...

  jó lenne ha újra lenne team, és kissé hatékonyabban mehetnének a dolgok. de ez sajnos nem rajtam múlik :(


  egy kávét kérek

  Kitartás Ercsa! Megyünk.

  Ne barátkozz a Gonosszal! /52. Lan szabály/

 • Tengermély tiszteletem a Hölgyeknek,baráti kézfogás az Uraknak!

  Eme két kategóriába nem tartozóknak Szia!

  Érdekes szösszeneteket olvastam,de nem árt pár dolgot tisztázni.  Bevállalom annak ellenére is,hogy tudom sokaknak van ellenérzése velem szemben,közte Loronak is és messze nem önös érdekből teszem,hiszen nincs miért.

  Aki nem volt Team tag az nem tudja mennyire megkötött a keze azoknak akik ezt vállalják.

  Megjegyezném soha nem voltam GO,így a kecskére káposztát elég érdekes hasonlatnak találom.

  MOD voltam,míg bele nem fáradtam az akkori vezetőség teszetoszaságába.

  A MOD-nak a fórum volt joga és nem a játékban.

  Vagyis a játékban is volt.

  Befoghatta a pofáját,mert Team tag,de semmibe nem látott bele.

  Viszont minden hibájáért többszörösen büntethető volt.

  Amiért egy sima játékos kapott egy szóbeli ejnyebejnyét azért egy Team vagy volt Team tagot akár végleg ki is tilthatták akár a játékból is és nem csak a fórumról.

  Mert példát kell mutatnia a játékosok felé.


  De kikérem magamnak azt a vádat,hogy multibirodalmakat építek és üzemeltetek !!!

  Ha én ezt teszem annak olyan következménye van,mint a cseh vagy szlovák War szerverek esete.

  Kihaltak.

  Nos igen,kicsit meggyalultuk mindkettőt.

  Voltam ott pár barátommal és mily meglepő,de egyikünk sem lett tiltva,mert a játékból elérhetetlen szabályok szerint játszottunk.

  Azt a hírt kaptam van szerver ahol az én régi useremmel szórakozik valaki,de nem csak az enyémmel,hanem sok volt Team tag nevével is.

  Ez mi ha nem visszaélés?

  Undorító már maga az ötlet is számomra.

  Miért van olyan érzésem, hogy akik 600+ accos vádakkal dobálóznak, azoknak lenne a multibirodalma az első körben kirakva, ha lenne a szerverükön egy működőképes GO akit hagynak is dolgozni? :)


  Meg stb. :P


  Egy kávét kérek :)

  Legyen minden szerveren GO és legyenek szabályok.

  Ami szabálytalan az legyen tiltva.

  Kb ennyit arról mennyi közöm van említett multibirodalmakhoz.

  Legyen tiltva akkor is,ha szabálytalan és az enyém.

  Bár emiatt sincs félnivalóm,de legalább láthatják majd a tisztelt játékosok,hogy az általuk vélt számomra nevezett multik sem kivételek.


  Na dobjunk egy junájkumot,bár jelenleg a kocsmárost nem látom,így töltök magamnak egy kiadós adagot.

 • Ha Vikivitni Team tag lesz újra, akkor tuti meghal a játék.


  Egy olyan játékos, akinek szerveren ként van 600+ múltja, mondván hogy sehol nincs leírva hogy nem lehet(XDDD) lesz GO, akkor értelme nem lesz már játszani még annyi sem mint eddig.

  Erre kaptál tőlem egy lükét...ööö...izé lufit...na ez sem jó... egy lájkot. (Csak kigyütt végre ):)


  Hogy miért kaptad?

  Mert hasfájásig nevettem rajta.

  Matekolj kicsit és rájössz mennyire sántít amit írtál.

  De segítek.

  Napi minimum 8 órát dolgozok olyan területen ahol esély sincs ikázni.

  Mobilnet nuku,árnyéktér és wifi sincs.

  De van amikor 12-ben nyomom.

  Imádok aludni,ezt lányom és párom is tanúsíthatja bármikor.

  Megint ugrott minimum 8-10 óra a napból.

  Lehet meglepő,de szoktam enni is.

  Az meg a kulináris élvezetről szól (párom egyre jobban és ízlésemnek megfelelően főzőcskézik<3,bár a habarás még nem tökéletes) minimum idő 30 perc és nem viszem magammal az ikát az asztalhoz.

  Régen megtettem és fél óra múlva nem tudtam megmondani,hogy mit ettem és mitől csikar a pocim.<X

  Nos a multizáshoz meg idő kell.

  Rohadtul sok idő.

  Csak egy kalózpöttyhöz,hogy megnyomd accountonként 40 s-től 2 percig terjed netsebességtől és chaptától függően.

  Ne vitatkozz ezen mert lemértem szlovák és cseh waron!!!

  De legyen 40s mint alap ha minden szuper.

  Csak 600 accountban kalózt nyomni 24 ezer s vagyis 400 perc vagyis 6.6 óra.

  Na ezt szorozd meg azokkal a szerverekkel amiken (amúgy sem ) játszom.

  Nagyon nem jön ki az a matek.:P

  Szóval hidd el normális vagyok és nem az ikának élek és ez már évek óta igaz.

  Bárhol ahol játszom bármikor átengedem akár a kalózelsőséget is bárkinek aki kéri.

  Lehet ez a játékos akár ellenfél szövetség tagja is.

  Nagyon régen nem érdekel semmiben az elsőség az ikában és nem is igyekszem ezt elérni.

  Csak játszom ahogy időm,akaratom és a szabályok engedik.

  Igen azok a szabályok,amik bár most csak névleg vannak,de én akkor is betartom őket.

  Mert ezt szoktam meg míg voltak!

  És ez akkor is így van,ha te vagy más nem hiszi.:closedthread:

 • No, ez szép számfejtés, de a 600+ az egy költői túlzás volt :). Már csak azért is, mert nem egy szerver van ahol összesen sincs már ennyi account. A minden szerveren pedig arra értettem nyilván, ahol játszol...természetesen nem vagy jelen minden szerveren.


  A 40s-en vitatkoznék. Már nem azért, mintha manuálisan nem ennyi lenne rányomni egy kalózküldire (biztos ennyi idő, én nem foglalkoztam azzal, hogy lemérjem...bár nem is igazán kalózkodom, így jóformán tárgytalan a dolog), de vannak bizonyos programok, amik ezt erősen megrövidítik azáltal, hogy nem te nyomsz rá a küldire :D.


  De akkor leszek konkrétabb, hozzuk fel az itteni war szervert. Konkrétan azért üldözték el onnan játékosokat, vagy legalábbis megpróbáltad, mert a harcos mentalitásukkal fel kérték bolygatni az általad megálmodott világbékét. A WAR szerveren...

  Nyilván egyik napról a másikra termel bármelyik gazdaság több 100 ezer TP-t és emellett annyira pluszban pörög az arany, hogy pár nap alatt egy 100 milla arany befolyik. Értem én a kalózátengedést, csak nem érdekel.

  A harcok sokkal inkább mozgatnak, de lassan normális játékkal nem lehet érvényesülni bárhogy próbálkozik az ember.