Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez
-
- HU
- My
- Agora
- zsuccu2
-
-
Következő két év LadyM?
Ez utóbbi összevonás 2 évig tartott.
Szerintem ez az előttünk álló jó ha megér egy kicsivel többet mint egy év...
De ne legyen igazam
Mi az értelme?
Mi más.
Pénz. Az új szerverek nyitása mindig sokszoros ambrózia kereslettel jár.
Habos kakaós akármit meghagyom Nektek.
Szívás... Szívás unicumot kérek.
-
De ne legyen igazam
Egyetértek, ne legyen igazad. Logikát pedig ne keress..
Canerock jobb, mint az Unicum.. illetve, ha már Unicum, akkor Riserva

-
Zsuccum, azt a kérdést szeretném feltenni, amit már veled átrágtunk. De, ha Trockij nem vevő a kérdésemre, akkor maradok a saját elgondolásomnál....

Jöhet a habos kakaó (laktózmentesen).
-
Zsuccum, azt a kérdést szeretném feltenni, amit már veled átrágtunk. De, ha Trockij nem vevő a kérdésemre, akkor maradok a saját elgondolásomnál....

Jöhet a habos kakaó (laktózmentesen).
Tedd fel a kérdést nyugodtan..

Vizet kérek

-
Én azt gondolom,h ugyan azt a választ fogod kapni,de azért kíváncsian várok

Logikát pedig ne keressetek...az nincs ....van viszont elgondolás arról ,h hátha több ambit költünk mint amit eddig.
De hát tévedni emberi dolog

Vizet? Ne már.....páleszt mert kapar a torkom

-
Kérdés elküldve. Várom a választ.
Duplacsokis olasz kekszet valakinek?

Van még a habos kakaómból....
Ma a főnököm elkezdte tervezni a 2027-2028-as tanévet.....azt hiszem a logika keresést inkább feladom.

-
Megválaszolva és maradok a hidratációnál

ad apropó.. ez a mélységi szörnyek event mostanság nem várható..
-
A választ köszönöm. Megerősítetted Zsuccu és az én gondolatomat.
Nem mondanám, hogy szörnyen elkeserített a szörnyek elmaradása és szörnyű elvonási tüneteim lesznek emiatt.

Kérek egy habos kakaót, meg némi duplacsokis kekszet......
-
Jééé Detty is ide talált.......mi újság arra felé

iigen.. nosztalgiáztam kicsit..
huha.. hát sok minden történt az elmúlt időszakban. jó sok örömteli és pár negativ is sajnos. de megvagyunk, jól vagyunk
pár napja a hóból ástuk ki magunkat
annyira fújta szél, hogy először a ház bejárati ajtaját kellett megtisztitani.. egy lattet kérek.
-
Na akkor jól gondoltam ,amit gondoltam

Mi? Hó?Nálunk már alakul a jó idő,bár reggel majd meg fagytam -2 volt ,de délután meg a napon nagyon kellemes volt.
Így tanulva reggel Szibéria,délután meg vetkőzz mert Hawaii

Detty inkább az örömtelit mond.
Házi málnaszörpöt kérek
-
Igen Zsu, mi jól gondoltuk. De mindketten tudjuk, hogy vannak, akik igyekeznek nekünk megmagyarázni, hogy biza nem jól ülünk azon a hátason.

Láttam képeket és videókat a havazásról. Elég durva volt.
Detty nálatok nem okozott gondot a villanydrótok letépkedésével a vihar?Maradok a soook, csokinál....
-
Röviden az elmúlt 4-5-6 éve boldog része.
4 lábú szőrös gyerekekből 2 van. a kisebbik ,,apja lánya" minden rosszban benne van :DDDDD
esküvőnk volt. ; házat vettünk ; költöztünk, aztán majd újtgatjuk.
közben volt asszem 2 munkahely váltásom, de most már kicsit több 3 éve ugyanott dolgozom.
A havazásos vihar szerencsére nálunk nem rongálta a villanyvezetékeket. apró áramszünetek voltak csak. A vezérelt áram ment el nálunk és még a faluban pár embernél. Eon emberei amikor ideértek, akkor az elosztó dobozban javitottak valamit. kb 24 órát nem volt vezérelt áram. fürdéskor éreztük meg a hiányt.
Inkább közlekedésben okozott fennakadásokat. 2 település közt 2 oldalt termőföld van, illetve olyan terepviszony ami garantálja a hóátfúvást. Postás, meg a pékes nem is ért ide pénteken. Több autóst mentettek, az út széléről. aznap az utolsó busz reggel jött felénk.
falugondnok is traktorral hozta haza a szomszéd településről az óvodásokat
lattet kérek és mindenkinek fizetek egy kört.
-
És mekkora élmény volt az az ovisoknak.

Amikor felénk szakadt a hó, az egyik törperőst (6-os) azzal fárasztotta le a kishúga (2-os), hogy szánkóval húzatta magát a bányáig. Nagyon jót mosolyogtam rajtuk, aranyosak voltak.

A történet cukisága mellett megjelenik az emberi lustaság is. Ugyanis a fenti kis mutatványt a törpök a járdán tudták kivitelezni. A város főútvonala mentén nem volt letakarítva a járda. Maga a kövesút sem volt épp a legalkalmasabb a közlekedésre a legtöbb autós maximum 15-20 km/órával nyomult.

Maradok a habos kakaónál.
-
Jó ,h felénk nem volt ilyen idő.
Bár én szeretem a hóesést és a havat.Szánkóznék is szívesen,de szerintem már most nem lesz alkalmam.
Ma ép kellemes idő volt,megszáradtak a ruhák a napon.
Akkor sok minden jó történt veled Detty.Gratulálok minden további szépet és jót!
De azért néha kukkancs be ha van időd

Már azt hittem Lady te húzatod magad a szánkón

Na mára ennyi jöhet a szörpiek és alvás
-
Szép estét a kocsma népének. Nem tudom a történet szálat, igazából nem szivesen olvasnék vissza 114 oldalt
De innentől igyekszem néhe becsatlakozni a beszélgetésekbe. Az első kört mindenkinek állom amit kérnek. A következő kört meghagyom T-nek
-
Zsu, azért annyira kegyetlen nem vagyok. Épp elég volt a srácnak a hugit elhúzni. Az igazat megvallva, pont azon törperősök közé tartozik, akit valamivel ajánlatos lefárasztani. Mert hajlamos kissé renitens lenni.......
Üdv köztünk Lord Gugoka!
Olyan nagyon nincs szál, néha a történet is akadozik. A törzsvendégek megismerhetőek az utolsó pár oldalon is.

A vendégkör nem túl nagy. Szóval anyagi csőd nem fenyeget.
Kérek egy kakaót.
-
És mekkora élmény volt az az ovisoknak.

Ők imádták, az vitathatatlan.
de a kisiskolások is élvezték ezt az időjárást. Egyik szomszédunkban a kislány addig nyúzta az édesanyját, amg végig nem járták a falut. Megnézni, hogy hol mekkora havat csinált a szél, illetve menni kellett minden autós mentéséhez
Akkor sok minden jó történt veled Detty.Gratulálok minden további szépet és jót!
Igen, és köszönöm szépen.
Veletek mizujs, minden rendben ?
lattet kérek
-
Display More
Zsu, azért annyira kegyetlen nem vagyok. Épp elég volt a srácnak a hugit elhúzni. Az igazat megvallva, pont azon törperősök közé tartozik, akit valamivel ajánlatos lefárasztani. Mert hajlamos kissé renitens lenni.......
Üdv köztünk Lord Gugoka!
Olyan nagyon nincs szál, néha a történet is akadozik. A törzsvendégek megismerhetőek az utolsó pár oldalon is.

A vendégkör nem túl nagy. Szóval anyagi csőd nem fenyeget.
Kérek egy kakaót.
Picit csaltam, azért bele-bele olvasgattam
illetve vannak itt azért ismerős nevek régebbről
Üdv, szép estét mindenkinek

-
Szép estét vagy hajnalt!

Jól van na Lady nem gondoltam,h kegyetlen lennél ,de azért ép elbírt volna,és tuti kifárad.
Most már sztem megússza mert jön a tavasz ha minden igaz.
Üdv itt Lord Gugoka.....olvassál csak szorgalmasan,jó kis hely ez.
Látod lassan vissza tér az ika krémje

Detty velünk minden rendben.Én ép kilábalok a náthából és állítólag átadtam-bár én tagadok
-,de most Tigrisnél a takonykor

Vizet mert olyan szomjas vagyok,lehet ég a pokol?