Display MoreDisplay MoreÉRTEM a dolgot. Vagyis nem. Ezt a másik játékos közbeiktatásával részt nem.
Sokféle szitu lehetséges. Csak egy példa:
Adhatsz el saját magadnak bármit is? Nem! Átadod másnak, majd visszaveszed a másik játékoddal. Akkor ez mi, ha nem a szabályok megkerülése?
De ez csak a felszín kapirgálása...
Mielőbbi jobbulást!
Valami erőset, csak meg ne ártson!Köszi. azt hittem csak 2 napos lesz a dőlés, de most ebben nem vagyok biztos. Remélem éjszaka nem lesz bombasztikus fenyegetőzés email a postaládában reggelre..
Értem amit írsz, bár kezdek Tompika lenni.
sose értettem hogy lett egyik szerveren huss 4 milla tp-s acc. Mikor semmi nem mutatta, hogy valahonnan hiányozna. Ez most komolyan így megy?
Akkor mi a francról beszélünk itt ip kapcsolat kijátszásáról? Aprópénz. Inkább forint, az még annyit sem nyom.
Egy világ omlott össze bennem. Nyomogatom a 100db / város lángokat aztán törőket és 1 hónap és kész is egy ütős flotta, de előtte még lezúzza a csaló.
Birspálinkát, egy üveggel
Igen, magyar szerverre is vettek mar tp-t, percek kerdese, es a szerveren van annyi, mint egy szovi 2 hetes gyartasa.
A mobil es bujkalas sem meni, mert kaphato 0-24-es terkep es kereso, sot ha kijelolik a celt fizetes utan, meg telefonra is megy ertesites.