Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Igen, magyar szerverre is vettek mar tp-t, percek kerdese, es a szerveren van annyi, mint egy szovi 2 hetes gyartasa.

A mobil es bujkalas sem meni, mert kaphato 0-24-es terkep es kereso, sot ha kijelolik a celt fizetes utan, meg telefonra is megy ertesites.

• Szétnéztem! Ez undorító! Nulla pontos accok, utóbbiban 600 milla arany is. Nem tudom ezek legálisak-e, de ezek után 1 kanyi fillért sem teszek ebbe a játékba amíg ilyenek lehetnek. De legalább az ip kikerülős accok előkerülnek. Bocs, de ez tényleg váltópénz az ilyen szintű csalások mellett.Kérek egy szódavizet mindenkinek a tisztánlátás végett is

edit: nem rakhatsz ki olyan információkat, mellyel másokat be lehet azonosítani.. a tartalom törölve

warn!

üdv, T.

• viszont, hogy nehogy felrsleges vadaskodas legyen: sokszor sokminden olcsobb euroert megvenni, mint ambrit hasznalni.

Aki benez a feketepiacra, lathatja, hogy azert a penzert, mint amenyit ambrora koltene, sokkal tobb mindent tud venni.

Es nem a feketepiaccal van bajom, hanem a rengeteg bottal, scripttel, amivel tul durva dolgokat lehet tenni, es arra irim a gyomorfirgato jelzot.

• Bocs, GF árulja ezeket hivatalosan? Nem ugye? Ha így van, akkor miről beszélünk?

Szeretnék egy kávét kérni

• Haha!

Húú báttya,téged nagyon csúnyán elverhettek,nagyon sok benned a harag és indulat.

Az alphan pár hónapja megjelent egy 62,5millió össszpontos account. Ezzel annyi volt a baj,h 62,2millió volt a TP-je. Jelentettük,hogy az azért erős,hogy egy 200k tp-s játékosnál 62milla tp van. Mire a jegyre az volt a válasz,hogy az 62,5 millás játékos,és igen,valóban sok a pontjaihoz képest a tp,de mindenki annyi tp-t tart,amennyit akar.

Innentől kezdve van miről beszélni a GO-k részéről? Szerintem sem :-) Ne hergeld magad..mi rögtön a lehetőséget láttuk,hogy azt a 62 milla tp-t mi biza leverjük,ha kijön vakból..de vitték is tovább,valószínűleg rossz szerverre hozták.

Igyál egy nyugtató teát,vendégem vagy.

Én egy sprite-ot kérek.

ui.: ránéztem,de kalózpontot már nem árulnak :-D eggyel kevesebb ok az idegeskedésedre :-)

• Nem tudom kinek irtad, de az acc adas-vetel tobbeves tema, vannak akik ebbil elnek, bot epiti/gyartja, stb.

Van ra kereslet, anelkul nem csinalnak, az mas kerdes, hogy sokevnyi, sokezer ora munka megveheto.

A masik meg az, hogy itt a forumon se kialtson senki csalast, szervertol es szovetsegtol fuggetlenul, mert mar nincs tiszta jatek, a gf igy akarta, ez van.

Ja, es meg annyit, hivatalos(nem magyar!) csatornakon us viltak/vannak kepek, es az illetekes comak nagyjabol annyit irnak, hogy mindenki sajat felelossegere van bizva, nert ha eltunik, ellopjak, st accot, akkor igy jartak.

Tudnak rola, hiszen varki barmikor barmit lathat.

A penz a fontos, mint mindenkinek.

• Hát, ezek után egy deci pálinkát kérek. ( Mindenkinek aki benézett mostanában. )

Kemény a témaválasztás, kemény az élet. Kemény a GF és kemények vagyunk mi is :)

Kérek még egy decit!

• Én csak ámulok ,h milyen forgalmas lett a mi kis kocsmánk........bár ez itt alkalmas a bizalmas csevegésre;)

Ladym mi vonuljunk a sarokba és hallgassuk ezt a fennkölt diskurálást.

Drága Kopi!Nem akar senki téged nyakon vágni...csak seprűzni :P

Viszont amit itt oly szépen leírtál azt már megmondani se tudom hány éve Vikivitni is elszajkózta ,csak ép a kutya se figyelt rá :!:

Én feljárok hébe meg hóba ide ,de ha a szerveren nem írják ,h milyen szépen le van írva a multi szabálya (amit azt hitten betéve tudok)-és kiderült ,h nem!Akkor lehet még nekem lett volna bajom belőle :(

Bár azzal a ponttal a mai napig nem értek egyet ,mert lehet kivétel.Na mindegy elengedtem.

Vannak nagyon érdekességek a játékban ,de hát a magyar ember a legtalálékonyabb-szokták mondani :D

Pálészt kérek gyorsan fájó gyomorra

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Figyelek és fülelek itt szépen csendben és csak ámulok.....

Oké, sejtettem én mezei játékos, hogy vannak csoda dolgok..... de nem tudtam.....

A mai nap az emlékezésé is. Egy Pilsnert kérek!

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• A virgács csak a "jó" gyerekeknek jár :)

Amúgy mostanában tényleg van bőven olvasgatni való. Azon csodálkozom, hogy egész kulturált a hangnem a tartalomhoz képest. ez maradjon is így.

Kv megvolt, így csak egy pohár vizet szeretnék.

• Mivel kiseprűznek a kocsmából, kérjek egy búcsúitókát? :)

Jaj nem kell itt kifordítani a szavakat:!:Ide kötelező jönnöd:P

Amúgy mostanában tényleg van bőven olvasgatni való. Azon csodálkozom, hogy egész kulturált a hangnem a tartalomhoz képest. ez maradjon is így.

Ez kérlek a Sicc kocsmája,ide kulturált emberkék járnak.;)

Meglehet ezeket a dolgokat is egy pohár itóka mellett is beszélni, szép nyugodtan.

Na meg ez itt egy elit hely :D

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Privátban küld már el ennek az oldalnak az elérhetőségét. Remélem emiatt nem fog T. tiltani.

Egy pohár vizet kérek

Edited once, last by Lutyo ().

• )

Tobb feketepiac is van, kulonbozo dolgokra specializalodva.

Nem kuldom el senkinek az elerhetoseget, mert veletlenul meg torlesre allitja magat valaki hirtelen felindulasbol, mert amik ott vannak, attol hetkozbapi jatekosnak felfordul a gyomra.

• nyugi, ami a hivatalos részben vannak dolgok, azok néha gyomorfogatóbb és még jópofit is vágunk hozzá, mert tudjuk, hogy úgysem történik semmi.

a lényeg, hogy ne szólj szám és nem csesznek le, hogy ne vegyek már észre nyilvánvaló dolgokat

egy birspáleszt kérek

• zajlik az élet ?

semmi különös, két hasonszőrű egymásnak esett, és az nyer amelyik régebb óta csinálja

volt szerencsém mindkét oldalhoz, nem láttam különbséget

nincs itt semmi látnivaló, ha az nem, hogy szóródnak a büntik az accokra

barbárokkal hadakozik valaki?

ezek miért ütik a falat több mint 30 órája, miért nem mennek már haza?

kicsit hideg van felénk, forró teát kérnék

a betérőknek fizetek egy kört

• Tegyél oda pár védőt vagy bombit és elmennek.

-----------

Páleszt kérek, kankosnak meg nyugiteát