Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Sziasztok!

Hu de rég voltam :(

De majd 1 hónapig betegeskedtem.......bár inkább hangom nem volt ,de a gyógykúra meg volt.-házi pálesz :D

És már nem is isztok?8o

Hábékásosat!

Haliii....de,hogy nem iszunk......vedelünk;):P

Házi páleszt mindenkinek én fizetek ....névnapi bulit tartók :!:;)

Én csak ezért jöttem. Az enyém már megvolt. A szülinapom is. Mind a kettőt józanul töltöttem (ismét). Remélem házi a nedű.

Igen az.,bár én 1 kortynál többet nem tudok meginni és így én sem ismerem a "nem" józan életet^^

Óóó és amint látom gratulálnom is kell.......mit látok Trockij zöldül :)

Belépés gond volt pár napig,de már jó.Most sokan a sok újdonsággal ismerkednek.

Bár én is megcsináltam az új dokkot,nem sok értelmét látom,bár már maga a játék is kezd uncsi lenni a részemről :(

Ladym gyere igyunk egy friss teát és csempésszünk bele rumot ;)

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Szépet!

A rumot a sütibe szoktam borogatni, de mehet a teába is. ;)

Engem 7. hete "boldogít" a megfázás. Ezalatt az idő alatt volt minden, száraz köhögés (ami a nem létező hasizmaimat is megfájdította), takony, köhögés, szörcsögés, sőt! a legjobb a sípolás volt, mint egy selejtes gumikacsa. :D Amikor a szörcsögés keveredett a sípolással. Az már mindent vitt. :D

Közben folyamatosan a törpöket terelgettem, tábor/verseny/kirándulás szervezésben segédkeztem, jelmezt terveztem/készítettem. Valamint sokat fotóztam: farsangot, madárbemutatót, huszárokat, szavaló versenyt......

Leírni is fárasztó volt, nemhogy végigcsinálni......=O

Hol az a tea Editke?!

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Most üzent utánam Editke, hogy a vállgyulladást kihagytam a "csodaságokból". No az is vicces volt. Akkor készítettem a huszárcsákókat. Jobb kezes vagyok és a jobb vállam volt begyulladva. A karomat nem tudtam megemelni, Édesanyám fésült meg (erre nem volt példa 30 éve) és bal kézzel ettem...... Szerencsére lassan elmúlt a fájdalom, de messze nem tökéletes a helyzet.

Kérek még egy teát.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Jön a nyuszi, s majd a sok locsolás meggyógyít minden bajt!

Így előre is sok tojcit és sok locsolót!

Egy kv-t azért kérek így most izibe azért :)

• Szerintem az a rágcsáló valahol nagyon messze van......pár napja havazott.... tegnap reggel fagyott. Nekem meg, ha 10 kezem és 7 fejem lenne a duplázódott énemen, akkor is kevés lennék a bányában. =O

Kérek egy citromfű teát.....

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Ladym javulj :)

Zsum, hát igen, sajnos ez a játék meg úgy minden egyéb is már jó ideje elveszítette a varázsát :(

Hát, ha ez a tendencia folytatódik, akkor lehet, hogy idén is mirelit nyuszi lesz a menü húsvétkor :D

De azért reméljük, hogy addigra a felelősöknek sikerül előfizetniük a jó időre.

Egy gyógykombót kérek, nekem is fájt ma kicsit a torkom. Meg egy kis rumra is benevezek akkor már :)

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Zsum, hát igen, sajnos ez a játék meg úgy minden egyéb is már jó ideje elveszítette a varázsát :(

Én legalább 5-6 év kihagyás után kezdtem újra, néhány hete, és egyelőre nagyon szeretem. Régi szép emlékeket idéz fel bennem, lehet azért mert már magasak a bánya szintek és gyorsabban tudok fejlődni. :D

Egy kávét!

• Sziasztok!

Szétnéztem a szerver diplomácia részlegen és feltűnt, hogy be van zárva minden kocsma. Gondoltam gyorsan nyitok is egyet. Nem egy nagy durranás de néha be lehet űlni meginni valamit, és közben kibeszélni, amit ki szeretnénk.

Én nemrég regisztráltam vissza a játékba. Évek óta abbahagytam már, idejét sem tudom mikortól, de most újból nekivágtam. Az a rövid távú célom, hogy minél magasabbra emeljem a népességem, hogy teljes gőzzel tudjak termelni a bányákban, és persze a fejlesztések.

Milyen csaták - csetepaték vannak mostanság?

Az első kört én állom, magamnak pedig egy pohár száraz vörösbort kérek! ;)

Csaba

*áthelyezve.. felesleges két Kocsma, azaz két thread..

üdv, T.

• My szerver már nem is létezik :) (reméljük azért a kocsma még igen) :D

Igazából a több kocsma azért nem lenne csak szerencsés, mert az az egy sem termel elég forgalmat. Kettő csak garantálná, hogy egyik vagy másik igen hamar becsődöljön :)

Bár egyébként fun fact... az új fórum létrehozásával a szabályok kötelező érvényűen egységesítve lettek, így a kocsmaszabályzat be lett tiltva. Ergo már nincs kocsmaszabályzat (hivatalosan sajnos kocsma sem, csak ezt mi nem vesszük tudomásul) és így a kocsmáros csak kötözködni kezd, ha a vendég rendelés és/vagy fizetés nélkül távozik :)

Egy kávét kérek.

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

• Üdv Csabyy!

Amilyen ritkán kocsmázunk mostanság már Editkét is beszőtte a pók. =O

A kocsmárosunk meg ki tudja épp mikor merre?! Szóval nem árt egy tartalék kocsmáros. ;)

Kérek egy pohár vizet...... az aktuális kajakómára. :sleeping:

Boldog Nyulat! :)

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Egyetértek, 1-2 helyettes mindig jól jön. Akkor lelkiismeret-furdalás nélkül mehetek el szürcsölni a pálmafás koktélokat, anélkül, hogy félnem kéne hogy ég a ház (vagy legalábbis engem hibázatnának a tűzért) :D

Egy gyógykombót kérek :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

• Sziasztok!

Köszi az infókat. Szóval valamikor a játékban voltak szerver összevonások, de a fórumon (még) nem. :) Ha másnak nem is, de nosztalgiázásnak ez is jó. :D

Szerintetek 3 márványos és 1-1 kristályos, kénes és boros város mellett milyen legyen a 7. városom?? :/

Gondoltam innentről kezdve felváltva fogok 1 márványos mellett 1-1 más típusú telepet létrehozni. Most a boros következne, hogy fedezve legyen, hogy ne legyek rákényszerülve majd a boros telepre, amikor pont nem szeretném, de csalogat a kristályos is, ugyanis a kb 5500 nap lemaradás miatt kicsit kézenfekvő lenne a kristályos is, vagy esetleg még egy márványos? 8o=O:D:/

Egy kávét kérek! Állítólag jó zsírégető, most pedig az ünnepi asztal mellé ez nem árt. :D

• Borost javasolnám, amilyen alkeszek a lakosok.

Ohh, volt itt pár hónapja olyan kavarodás, hogy Gro idegei bánták. Valami nagyon tehetséges emberke lepucolt mindent is. 8|

A kávé, mint zsírégető?! Hm....van valakinek egy kávéültetvénye? :/:D

Maradok a víznél.....

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Kávé mint zsírégető? Ha ennek lenne valós alapja, akkor én csontsovány lennék. Pedig jó volna... meginni egy kávét egyszerűbb, mint éhezni és/vagy edzeni jó sokat :D

(Bár ebből inkább utóbbi bizonyul hasznosnak a gyakorlatban) :)

Ladym volt az már 1 éve is :)

Ez egyébként már a második szerverösszevonás volt. Az első még... idejét sem tudom mikor volt már, akkor még nem is voltam team-tag :)

De jelenleg csak Alpha, Beta, Gamma maradtak + Warserver meg amit azóta ránk nyitottak (ami szerencsére nem sok).

Egy kávét kérek, hátha lottósorsolás alapon jön elő a fogyasztó tulajdonsága és sikerül kihúznom a nyerő pakkot :)

U.i.: hja majd elfelejtettem, én is a boros felé hajlok mint 7. város.

Asszem anno én ezt a sorrendet követtem: 1. Kő, 2. Bor, 3. Kén, 4-5. Kő/Kristály, 6. Bor, 7. Kő, 8. Kén, 9. Kristály, 10. Kő, 11. Bor ... a 12. városig meg már nem jutottam el, de az valószínűleg kristály lett volna :)

Kénből a depóhoz, palotához meglepően sok kell, de ha katonákra nem kell költened belőle, előre lehet hozni a kristályt a 8. helyre, csak lehet utána nehezebb lesz a 9. város megépítése. Bár most az új építési helyekkel és a módosított raktárakkal meg bővített költségcsökkentő épületekkel lehetséges, hogy meg lehet kerülni a borsos kén árakat. Hja és a költségcsökkentő házakat (ácsmester és társai) lehetőleg maxold ki mihamarabb ;)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

• Kávé mint zsírégető?

Komolyan mondom. :D

Link

Meggyőztetek a boros várossal kapcsolatban, de aztán a márvány mellett szerintem a kristályra koncentrálok majd. Jó sok fejlesztési lemaradást kell behozzak az elmúlt éveket illetően.

Estére szerintem most inkább egy diétás sört iszom. Legyen!

Edited once, last by csabyy88 ().

• Már egy éve? =O Hú de öregszik a kocsma! Nem is mi...... :D

A napi egy kávémmal azt hiszem nem lennék nagy zsírégető. Akkor iszom kettőt, ha a minitörpökre kell felügyelnem délután, akkor életmentő. :D

Én hülye átültem a másik oldalra, most le kellene gépelnem a tananyagot... a téma: kommunikáció....jáááájjjj..... nincs kedvem, de kell, mert a kézírásomhoz kódfejtő kell még nekem is. :S

Kérek egy vizet.

Jha: Valami zseni kitalálta, hogy menjek egy másik képzésre is, a képzés címe: Mindennapi internethasználat.
    Meg is kérdeztem, hogy ezt vajon viccnek szánták? 8| Mert annak nagyon rossz.....:thumbdown:

(Vágtatok is letöltöm kommunikációs lecke ábráit és beillesztem a szöveg megfelelő részébe. ;) )

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Egy forrásmegjelelölés jól esett volna a cikk végén, bár alapvetően a Házipatikán megbízható tartalmakat közölnek le, de akkor is, na :)

No de sebaj, megiszom a kis kávémat, hátha az segít ezen az ügyön :)

A diétás sört sajnos víznek hívják :D légy óvatos, mit kívánsz :D

Mondanám, hogy arra az internetes tanfolyamra kíváncsi lennék. De valószínűleg csak megemelné a vérnyomásomat, arra pedig nincs nagy szükségem :)

Egy kávét kérek, Csaby is vendégem egyre.

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺