Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Mi őrzők mindig is itt voltunk. Csak nem mutatkoztunk. ;)

Nálam hónapok óta visszatérő vendég a takonykór. 1 hét döglődés, 3-4 hét takony nélkül, majd újra 1 hét döglődés.......mindez ősz óta megy.

Csalni, azt lehet. Legalábbis itt.

Kérek egy teát.

Jut fejembe. A bányában fura szelek fújnak a múlt héten 3 tárna ablaküvege lett kirakós. A mókás az, hogy egymás melletti tárnák..... :D

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Nem illik csalni :D Csak, ha iszol egy pálinkát velem :)

• Az a baj Gurat, ha veled iszom pálinkát abból mindig fejfájás lesz a vége :D De! egye penész, rábeszéltél, igyunk hát :D

• Akkor csak csöndben csukom az ajtót és csak szörpöt kérek.

Na meg csendben gondolkodom,h most akkor merre legyen az arra :):(

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Hat lelkecskeim……ez azert nem semmi…..miota birja a ker horkolo ur a sarokban?….en meg itt vagyok valaszok nelkul, tele kerdesekkel….

Na de….majd az elet megoldja!

Abbol az agyas izebol az uraknak egy egy kupicaval, Trockijnak egy fustos whiskeyt, es nektek is lanyok valami fincsi bubisat vagy amit szeretnete….

Ha uritettuk a poharainkat mosogatas helyett elsirom a banatom

• Hol vannak a kérdések? Addig fellocsoljuk az urakat, hogy válaszolni tudjanak.

Kérek egy dinnyés limonádét.

Ami engem foglalkoztat most, a fekete piac……..van nehany ladikom meg ez meg az…..nem vagyok vakban, folyamatosan eberen orkodom es ha kell valakinek kereskedek is. De ugye most az osszevonassal duplan hatranyos helyzetbe kerulok.

Egyszer, mert az ugras utan, a belepesig vakacioban lesz az acc, masreszt szervert valtok. Tehat elvileg 72 orara bezar a bazar…..ez azert nem szep dolog….ehen fog hallni a csaladom, a lakosaimnak meg el kell menni dolgozni, hisztizni fognak…

Nah! De nnyit az elmelkedesrol, remeljuk 3 napig senkinek nem fog viszketni a tenyere :P

• Szerintem az elején mindenki nézni fog ki a fejéből, mint a luki nyúl. Hogy mi és merre.....

A lakosaid meg kapnak plusz ellátmányt a rendszertől, szóval teljes delíriumban ellebegnek a városaidban.... :S8)

Kérek egy pohár vizet.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Szépet!

Alakulnak a dolgok,csak ne kéne annyi kulti :(

Sajnos sok barátot el is veszítettem ....annyira utálatos dolog ez a költözés...tuti nekem az utolsó:!:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek.

Piros tojás a fiúknak.

Ital nekünk :)

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara

• Nem Te vagy az egyetlen, akiben az utolsó költözés gondolata felmerült.

Nézem a szervert és vannak nulla lakosú szigetcsoportok. Nem a nyersi/csoda kiosztással van baj. Mert pont jók, ebből a szempontból. Hanem a játékosok számával. :(

Kellemes húsvétot mindenkinek!

Kérek egy dinnyés limonádét.

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Sok barátot még keresek ...sajnos :(

Sőt van 1 aki már büntibe is van....de nem ez a legnagyobb baj hanem,h nem kap választ már napok óta,h miért és így nem tudjuk mi történt.

Tudom nem sok Go van :( de azért jó lenne ha nem heteket kellene várni egy válaszra :!:

Én még költözni se költöztem mert nincs jó hely :(

De van időm.

Egy altató ital rendel.

Dy3y8Ko.png

Sig & Ava by Lara