Kocsma az ELIT Macskájához -- és az Ex-Teamhez

• Képzeljétek a gammán megkezdődött az ika halála és burjánzik a kertészkedés:(

Bár szégyennek tartom,h egy majd 85 millás accot egy 15 millás véd meg:!:

Kopi vagy gammán:?:

Keresek olyan szövit aki harcias:!:

Páleszt ide mert ezt csak így lehet kibírni.

Az milyen már, amikor egy 20 millás accot védenek be egy 500e-s accal szemben?

Reggel van, valami könnyűt szeretnék, mondjuk egy birspáleszt :)

• Jó reggelt!

Hu mit is kérjek?....Kávét sok habbal és persze cukorral :D

Fel vagyunk dobódva,h lesz összevonás,bár kitudja,h jó lesz e vagy ez a finis:(

Jah és szépen meghívatom magam ,erre nem ,h lelép a kedves :(

Remélem kevés munkátok lesz,bár nem irigyellek benneteket!

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Szép napot!

Hát én nem vagyok feldobódva ettől az összevonástól....

Mondjuk az előzőtől sem voltam, mégis túléltük. :D

Nem tudom mit kezdjek a sok acc-al.... (3)

Eddig minden szerveren maradt 1-1-1 a legutóbbi összevonáskor, a többi ment a temetőbe.

Nem szeretnék több acc-ot egy szerveren, de két (26-43) millás acc-ot tegyek temetőbe? :/

Már nem sok időm van agyalni rajta.

Addig ütjük a Hidrát.... Tiszta MCU :D

Egy aperol spritzet és egy caffe freddo-t kérek. Az utóbbiból amilyen van, mindegy....

c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

>

• Szia JPS!

Csak 3 acc? De jó Neked! :))

Kettő ide, egy oda? :))

Nehogy töröld! :) Szerintem egy szerver legyen a cél!

Limonádé is van? Jég nélkül kérem!

• Uff!

Nekem 13.... feldobódtam...jha nem. Elmentem 200 hoplitával hidrát nézni. Ronda egy micsodácska, megette a 200 hopimat és kemény 81. vagyok a hidranézők listáján.8)

Kopi, limonádé mindig van. Ilyenkor csak azt iszom.

Kérek egy nagy kancsó bodzás limonádét.

No megyek füstöt nézni. A helyi elektronikai hulladékfeldolgozónak szépen száll a füstje. Már a Szolnoki, a Tiszafüredi tűzoltók is csodájára jöttek... mint a három királyok, csak ők piros autóval és nem tevén...

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Tudod, hogy gyűlölöm a multit.

Akkor is ha engedélyezett....
    Úgyhogy a saját lelkiismeretemmel vívok épp.... :P

A jó hír, hogy nyerésre állok, de hogy melyik oldalon, még nem tudom... :D

Én már egy párszor 200 hobbitot bedobtam a közösbe.... ;)

Jelenleg küzdök, mint szúnyog a szélben, de nem állok rosszul....

Alfa

6. Jps JPS

Beta

9. Jps JPS

Gamma

5. Jps Árpád Népe

Reggel van, és szarul aludtam.

Egy dupla presszót kérek.

>

• Uff! :sleeping:

A mai napom fergeteges volt, ismerkedés a kréta admin felülettel és dolgozzak is rajta valami hasznosat. Miközben most látom másodjára. 8|

Hogy miként kerültem, eme nemes pozícióba? A válasz egyszerű. A múlt kedden a sulititkárunk meglátogatta az ortopédiát, egy kontrollvizsgálat keretében, elmondta, hogy neki biza fáj a térde. Nézték jobbról, balról, kívülről belülről, majd akkora sikert aratott, hogy hétfőre visszatapsolták és tegnap megműtötték. Amikor elmesélte a sikerét a múlt héten, láttam a szabadságomat kirepülni az ablakon..... a héten szerettem volna kivenni a nyári szabadságom, ami 4 nap. Nem, még mindig nem annyi a szabim, mint egy tanárnak. Szóval 4 nap, amiből kettő, huss.....
    Ma reggel a főnököm első kérdése: - Na kipihented magad a szabadságod alatt?

A kérdés után elgondolkodtam..... :/

Kérek egy epres limonádét....

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Sziasztok! :)

Ladym, hát, megvannak az adminságnak az árnyoldalai is :D a szabimentességhez mindenesetre kitartást :(

Jps ha nem akarsz egy szerveren két accot, még ami lehetőség van, hogy így vagy úgy temetőbe jutattod valamelyiket (régi, már inkább az új szerverről) és átrakod egy külfi szerverre.

A hydrát meg üssétek csak, pusztuljon a víziszörny :D

Nekem jó napom van, sikeresen teljesítettem egy vizsgát, úgyhogy eggyel több dologról lesz hamarosan papírom :)

A hőségriadóra tekintettel kérek is egy jegeskávét.

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Gro, van jó oldala az adminságnak? Mert azt még nem találtam.... :/

Ami a hőséget illeti. Tudom, hogy a pokolra kerülök és szokni kell a meleget. De ennyi edzés lassan elég lenne. :D

Ha már Gro sikeresen levizsgázott, akkor jöhet egy kis hideg pezsgő. ;) Gratulálok!

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Mi lettél Gro?

Én már befejeztem mindent pár éve

Elég volt. Már annyi papirom van, hogy sok is

😊

Na. A szörny kinyiffant, a Hídra kivérzett ... Jutalom semmi.... Semmi? Nem így volt kiírva.

Mellesleg jó, hogy megint összeomlott ez a .... 🤮 Buktam az 50es barbár flottát, mert semmi nem látszott, és kizászlóztam. Gondolom senki nem teszi vissza a 14:00 kori állapotot. Magyarul szívtunk megint... 😵‍💫🤢

Az illetékeseknek egy habos foskoktélt... 🍹

Én egy nyugtató teát kérek LadyM konyhájából a meleg ellenére.

>

• Jps-nek egy mentás, citromfüves zöld tea szervíroz, némi vodkával. :D

A Ti szörnyetek kinyiffant, az enyém ma (is) az idegeimre ment. Azt hiszi, ha nem ül majdnem az ölemben egész nap, akkor nem halad a munka...

Nos....

1; Ha kérhetem üljön más ölébe.

2; Amennyiben nem látom tőle a monitort még annyira sem fogok haladni.

3; Ha befogja a száját és nem tart fel, még látványosabb lesz a haladás.

4; Ami kész van, azt ne szedesse már szét velem és csináltassa újra.

Már a jövő nyári táborok ki vannak találva. Az idei évnyitó beszédet ma kaptam szét, mint idegbeteg ovis a legovárat.

Magamnak is töltök egy teát....vodka nélkül. 8)

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Jó estét!

Sajnos nem láttam a hidrát mert rájöttem ,h nincs szárazföldi egységem :(és időm se rá!

Ladym te meg ne jósolj előre ,mert úgy látom bejött és úszott a szabid.

JPS bocsi ,de már működnek a kalózok elindultak 16h munkára;)

Gro akkor most már mi leszel ha nagy leszel:?::?:

De azért gratula:thumbup:

Pezsgő?Jöhet és aztán szunya

Dy3y8Ko.png

A lehetetlen csak a fejedben létezik...

Sig & Ava by Lara

• Szóval 4 nap, amiből kettő, huss.....

Átérzem, Lady. Amikor szabadságon voltam, vagy végig esett az eső, vagy olyan meleg volt, hogy kimozdulni sem lehetett. Legalább a nyári nagytakarítással végeztünk, és a Netflixen sem maradt megnézetlen sorozat.:)

sikeresen teljesítettem egy vizsgát

Gratulálok, Gro !

Megyek, élvezem a nyarat, amíg nem kezdődik egy újabb tanév. Nem várom...:(

Kérek szépen egy hideg sprite-ot, lehetőleg jégkockákkal!:)

Quote from Sirmium💕

"(...) addig nem nyitom az ujjaim, amíg nem látok bele dolgokba."

• Qiux, nem tudom ki várja a tanévet? De én sem.

Tavaly volt olyan törp, aki majdnem elbőgte magát, amikor a kezébe nyomtam a tankönyveit.8|

Tegnapi beszélgetés:

- Mikor osztjátok a könyveket? - kérdezi az egyik tanerő.

Szépen elismételtem az erre a kérdésre vonatkozó mantrát:- Aug. 28-29-30.- kb. álmomból felkeltve is tudom a választ. :S

Csak egy dolgot nem mondtam el neki, hogy ő lesz az egyik aki könyvet fog osztani. Mióta a suliban vagyok először esik meg az, hogy nem én adom a könyveket. Sőt, a közelükben sem nagyon lehetek. :(

Ami a meleget illeti. Az előbb nassoltam el egy tálka fagyasztott gyümölcsöt (cseresznye, málna, áfonya).

Kérek egy pohár vizet......

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Napok óta mondogatják, hogy érkezik a lehülés. Amerre én lakom, ugyanolyan forróság van. Sokszor mondogatom az ismerőseimnek, hogy ez már nem az a régi, meleg nyár. Ez már éget. Sajnos egyre nehezebben viselem, pedig emlékszem, hogy annó mennyire vártam.:(

Az új tankönyvekre reagálva: noha tartalmilag nem sokkal vagyok elégedett, mindig megrendelem azokat, amelyikből tanítani fogok. Imádom átnyálazni, jegyzetelni. Kíváncsi leszek, hogy mit hoz az idei év. Az első csapatom fog érettségizni, amitől kissé tartok, tudva, hogy ez lesz a második alkalom az új rendszerben...?( Azért próbálok nem csüggedni.

Kérek szépen még egy sprite-ot. (Nem biztos, hogy az utolsót mára.:P)

Quote from Sirmium💕

"(...) addig nem nyitom az ujjaim, amíg nem látok bele dolgokba."

• Az én idei szlogenem a nyári időre:

"Tudom, hogy a pokolra fogok kerülni és szoknom kell a meleget. De ennyi edzőtábor elég volt erre az évre." :D

Én azt szeretem, amikor megérkeznek az új könyvek és az egész iskolában könyvillat terjeng.

Gyerek koromban egyetlen könyvesbolt volt a városban (már egy sincs), gyakran bementem nézelődni és (nevessetek ki nyugodtan) szaglászni a könyveket. Mostanában, ha betévedek Debrecenbe, a pláza nagy könyvesboltja gyakran utamba esik, keresek egy könyvet, lehuppanok a nagy bőrkanapéra, előkotrom az olvasó szemüvegem, olvasgatok és néha a szemüveg felett nézelődöm.

Az idei tanév? Hm....jön a TÉR nevű "csoda".... nem fejteném ki a véleményem, mert hosszú lenne és lehet néha elfelejteném a jó modort.... röviden: :thumbdown:

Jön az új szabály, miszerint okos eszköznek nincs helye az iskolában. Ezzel részben egyetértek, részben nem. Nem tudják kordában tartani a használatát, hát tiltsuk be.
    Sok szülő tartja szemmel csemetéjét az okos eszközök segítségével. Én általános iskolában dolgozom, a gyerekeink egy része busszal jár be egyedül a szomszédos településekről, nekik szinte nélkülözhetetlen a mobil.

Az új érettségi rendszerről, nem sok jót hallottam. De remélem a srácok megugorják ezt az akadályt.

Van még pár korty vizem....

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png