Vento (U-D) vs Tasak - 72 060 wsg dla Vento

• Bitwa pod NIE PYSKUJ

(04.08.2026 12:44:05)

Vento[U-D] z miasta ERROR_1W

vs

Tasak z miasta NIE PYSKUJ

---------------------------------------------------------------------------------------------

Strzelec Siarkowy....................2000(-0) - Strzelec Siarkowy.....................0(-588)

............................................. - Oszczepnicy...........................0(-220)

Wojownik..........................9684(-8316) - Wojownik.............................0(-8786)

Hoplita...........................9753(-7247) - Hoplita.............................0(-12818)

............................................. - Gigant Parowy.........................0(-148)

Żyrokopter.........................3178(-122) - Żyrokopter...........................0(-1052)

Taran..................................60(-0) - Taran..................................0(-60)

Moździerz.............................600(-0) - Moździerz.............................0(-448)

............................................. - Medyk..................................70(-0)

Kucharz...............................100(-0) - Kucharz...............................130(-0)

............................................. - Mur.....................................0(-7)

Balonowy Bombardier.................900(-510) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie........................-23,388,00 - Generałowie........................-48,672,00

Punkty ofensywy....................121,680,00 - Punkty obrony.......................58,470,00

Obrażenia........................1,169,400,00 - Obrażenia........................2,433,600,00

Podział obrażeń...........................32% - Podział obrażeń...........................68%

Zwycięzcy: Vento[U-D]

Przegrani: Tasak

• Niesamowity wyczyn panie operatorze gry, nabić pch na banie ^^ czy upewniłeś się wcześniej, że ma dłuższego bana niż 2 dni, że nie ma ryzyka, że będzie się bronić ? ^^

Szczyt odwagi i kunszt walki, to tak jak pobić niepełnosprawnego w śpiączce... :D

ps. dziękuję za pomoc bo trzeba mu wybić RG by złoto mu nie leciało :P

• Niesamowity wyczyn panie operatorze gry, nabić pch na banie

Ban? jaki ban? za co ban? przecież gracie uczciwie, ponoć. :) Z niecierpliwością czekałem kto pierwszy odezwie się w wątku. Nie zawiodłem się.

Swoją drogą wystarczy zobaczyć wasze raporty, ubijane wsg na mułach bez ulepszeń. Ale tutaj można, prawda? ^^

• Gdzie Ty widziałeś pch na mule... chyba, że na Twoim to może się trafił, skoro wiesz, że coś Ci ubiliśmy zanim urlop kliknąłeś ...

• Gdzie Ty widziałeś pch na mule... chyba, że na Twoim to może się trafił, skoro wiesz, że coś Ci ubiliśmy zanim urlop kliknąłeś ...

To był moj muł, haha. Czekaj, to teraz masz mniej o jedno konto do zasiadania. Widzieliśmy te synchroniczne ataki o 3 w nocy :D.

Gratki raportu. Furi, nie wpadaj nam w depresję. Z kogo będziemy cisnąć bekę ?

Ps. Ten od ubijania mułów to sygnalista Zbanowany :*

• Vento jest super. Nawet jako gracz zrobił super robotę, nie trzeba być operatorem gry żeby wszystko chodziło jak trzeba idealny przykład do naśladowania.

Takich graczy jak G-N nikt nie chce tylko by niszczyć chcieli jeszcze ok ale przynajmniej uczciwie

Fajnie że istnieje taki sojusz jak U-D ja od samego początku wiedziałem że to ich serwer :)

PS

Myślę że ten raport ucieszy każdego gracza na serwerze Leto

• Ten raport, jak i wasze odpowiedzi na supporcie są dowodem na to jak plujecie graczom w twarz i jak ogólnie macie na nas wyjebane (specjalnie użyłem tego słowa).

Większość graczy nie przepada za Tasakiem ale wrzucanie raportu na PCH, gdzie gracz nie ma jak się bronić ani nikt nie może wysłać statków na broń to jest szczyt upośledzenia. Nie wiem co jest gorsze, to czy może to, że w Polsce oraz na innych serwerach posypały się bany za używanie minutnika w telefonie i odliczanie 25 minut ;)

Całe szczęście, że jest jeszcze to forum. Czasem można coś poczytać, coś napisać, bo gra to jest jeden wielki trup. Chyba tylko na Leto coś się dzieje a na reszcie serwerów jedyne co to ludzie sami walczą ze swoimi mułami aby nabijać kamyk albo je plądrują 24/7. Czekamy na kolejną fuzję aby na po niej znów na serwerach było po 100 graczy i 5000 kont 8)

• Post by LUKAFOR ().

This post was deleted by Krygonit ().
  • To chyba wiesz coś więcej niż ja, bo Art to jedynie robi kopiuj wklej i wysyła takie same wiadomości :). To w końcu mass ban za bugi czy za skrypty typu minutnik były? W topce to wystarczy być bez cwaniakowania, wystarczy kupić trytony za 100-200 zł. Serwery i tak są puste.

Ogólnie jakbyś chciał wiedzieć to gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem, głupszego tłumaczenia wymyślić nie mogłeś. Poważne słowa jak na kogoś kto poszedł na serwer typowo pod budowanie i nie wystawił żadnego raportu od dłuższego czasu. Nikt Ci nie bronił ulepszać konta, Ty pewnie wolałeś budować domki.

• Kurde, muszę Ci jednak przyznać rację. Praktycznie każdy co bierze udział w tym evencie jest cwaniakiem, bo zasila się RG spoza swojego głównego konta, z tzw. mułów czy też mrożonek. Znam też takich co byli na tyle ambitni, że kupili RG od turka specjalnie na event =O

• Sam wiesz najlepiej co odwaliles, do tego nawet administracja nie jest ci potrzebna. :D

Nie trzeba być światowym graczem żeby odpalić discorda, wejść na oficjalny serwer i chwilę poczytać. Tam jest więcej takich jak ty, niewinnych i zdziwionych ^^

O mnie się nie martw, wiem gdzie gram i co robię. 8o to nie wymówki tylko realne życie (tak jest też poza grą). Powodzenia 8)

Ps. Ktoś wklejał powód bana na DC i są to bany systemowe, nie adminów.. administracja ma tyle do gadania w tym temacie, że hej :D

• Post by Savolla ().

This post was deleted by Krygonit ().