Hakan beni özlemiş diye yorumladım yazdığını
eski konulara gidip bizim boyumuz daha uzun sizinki daha uzun tartışması yapmayacağım 1.5 sene devam etmiş bir savaş var ortada sunucu birleşmesine kadar da kesilmemiş.
ANLADIN Sen Bunu
Hakan beni özlemiş diye yorumladım yazdığını
eski konulara gidip bizim boyumuz daha uzun sizinki daha uzun tartışması yapmayacağım 1.5 sene devam etmiş bir savaş var ortada sunucu birleşmesine kadar da kesilmemiş.
ANLADIN Sen Bunu
gecmise takilmamak gerek. Tor ittifaki atlas serverinda terör estiriyormus. Benim dedigim dedik deyip yapmayini tarla ediyorlar. Daha iyisini yapabilen varsa buyursun gelsin Atlas serverina. Delikurt, Dadas bile birakti bunlarin yüzüne styx serverinda korsan yapiyor.
sonucta oyun, birileri galip olacak biri yenecek. Basarili olani tebrik etmek gerek.
Aslında bakarsan terör estirmiyoruz. Bize dokunan olmadıkça da kimsenin üstüne gitmiyoruz. Delikurtu sunucudan silebilecek durumda olduğumuzu bilmemize rağmen eşit paylaşım teklif ettik kabul etmeyip saldırı yapan kendisi oldu bizde karşılık verdik. Keza Bob ittifakı ile 4 defa saldırmama konusunda anlaşma yapılmasına rağmen 4 defa bu anlaşmayı kendileri bozdular şimdi geriye enkaz kaldı sadece. Hakan gibi bütün gün boş oturup edit ya da video ile uğraşacağımıza sunucudaki durumu kontrol edip kendimize saldırı olursa karşılığını olabildiğince sert veriyoruz
ama Hakan ne yapıyor son zamanlardaki kayıplarını telafi etmek yerine forumda beni tahrik ediyor. 4. Sunucuda kıvılcım olursa barut fıçısını kucakla gel burada patlat diyor. Aslında bunu yapması da hoşuma gidiyor. Bana haklı sebepler vermiş oluyor
Aslında bakarsan terör estirmiyoruz. Bize dokunan olmadıkça da kimsenin üstüne gitmiyoruz. Delikurtu sunucudan silebilecek durumda olduğumuzu bilmemize rağmen eşit paylaşım teklif ettik kabul etmeyip saldırı yapan kendisi oldu bizde karşılık verdik. Keza Bob ittifakı ile 4 defa saldırmama konusunda anlaşma yapılmasına rağmen 4 defa bu anlaşmayı kendileri bozdular şimdi geriye enkaz kaldı sadece. Hakan gibi bütün gün boş oturup edit ya da video ile uğraşacağımıza sunucudaki durumu kontrol edip kendimize saldırı olursa karşılığını olabildiğince sert veriyoruz
ama Hakan ne yapıyor son zamanlardaki kayıplarını telafi etmek yerine forumda beni tahrik ediyor. 4. Sunucuda kıvılcım olursa barut fıçısını kucakla gel burada patlat diyor. Aslında bunu yapması da hoşuma gidiyor. Bana haklı sebepler vermiş oluyor
![]()
büyük üstad ban yemissin. Seni kim banlatti. Ittifak icinde mesajin iletilmis diye söylediler casus mu var ittifakinda.
Hakanada kizma onuda seviyoruz biz eglenceli videolar yapiyor. Güzel calismalari var ![]()
Ban yemek olarak düşünme yönetici tarafından 2 gün tatile çıkarıldım diye düşün. Olaya böyle bak birde
ben hakana kızmıyorum beni tahrik etmeye çalışması hoşuma gidiyor açıkçası. Sürekli bir çaba içinde. Ha mesaj iletme konusuna gelirsek zararlı canlılar her yerde vardır ittifaktan tekmelenerek kovulmayı hazmedemediği ve elinden de başka şey gelmediği için bu yolları kovalayan ama sunucuyu kaçarak terk edecek olan insanlara yani aciz insanlara kızmak bana birşey kazandırmaz
ömür boyunca hesaplarını tatilde tutamaz sonuçta
o kadar keyiflenme yani benden kurtulmak öyle kolay değil.
Sen nazara gelmissin baskan. Ittifaktaki imam arkadisina bir okut kendini 😀