Herkules117[DrA] & skun[DrA] vs AFGHAN[-DT-] WSG BITWY 639 153

• (12.07.2026 7:24:09)

Herkules117[DrA] z miasta Grecja, Brazylia, skun[DrA] z miasta Koszyczki

vs

AFGHAN[-DT-] z miasta Stan Krytyczny

---------------------------------------------------------------------------------------------

Okręt z Taranem....................765(-8485) - Okręt z Taranem......................0(-9475)

Okręt z Moździerzem...................420(-0) - Okręt z Moździerzem...................0(-420)

Taran Parowy.......................653(-7313) - Taran Parowy.........................0(-7477)

Krążownik Rakietowy................426(-2246) - Krążownik Rakietowy..................0(-2226)

Śmigacz z Napędem Kołowym.............330(-0) - Śmigacz z Napędem Kołowym.............300(-0)

Balonowiec.........................141(-1071) - Balonowiec...........................0(-1018)

Statek Pomocniczy.....................594(-0) - Statek Pomocniczy.....................100(-0)

Okręt z Miotaczem ognia...............0(-206) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie.......................-312,090,20 - Generałowie.......................-327,063,00

Punkty ofensywy....................817,657,50 - Punkty obrony......................780,225,50

Obrażenia.......................15,604,510,00 - Obrażenia.......................16,353,150,00

Podział obrażeń...........................48% - Podział obrażeń...........................52%

Zwycięzcy: Herkules117[DrA], skun[DrA]

Przegrani: AFGHAN[-DT-]

cienki bolo:P

• Nie. Dopiero wrocil z urlopu a przez pierwsze 2 dni to problem z netem i nie chcialo mi sie rozkminiac :)

cienki bolo:P

Taa taki cienki ze cofales z kazdej innej bitwy :P

Wstaw tutaj ile surki straciles i jak kolosa odpaliles

• DrAPaCk wasz ten śmieszny sojusz to jeszcze żyje czy zostały same boby budownicze i mulandia?

DRA żyje i ma się świetnie. W przeciwieństwie do Ciebie i Twojej mulandii. Największy przegryw tej edycji Hydry Wielki Querido zaliczył bana. Dobrze żarło ale wyjątkowo szybko zdechło.

• No jakoś tego nie widać, że żyje :D

Hydra dała większy opór niż ten pseudo sojusz, chwilowy urlop załatwiła. Mam nadzieję, że nie będziesz po mnie długo płakać. Nie wiem nawet komu mam podziękować za tę troskę i szybką reakcję w poście, bo ciężko zrobić na forum nick taki sam jak na grze i lepiej ukrywać się pod anonimem 8)

P.S nie wiem dlaczego też porównujecie mnie do siebie jak to nie jest wolne za multi ?(

• Ty udajesz czy jesteś jak paczka gwoździ? ^^

Porównujesz mnie do was, gdzie każdy ma muły, tylko nie każdy tak jak wy jedyne co robi to ich plądrowanie. Sojusz dra nie istnieje. Gdyby Afghan nie zabalował to nikt by sobie nawet nie przypomniał o waszym istnieniu. Wasza jedyna akcja ze świata Styx oraz Meduza to bycie frajerem i nabijanie Krzyśkowi RO na waszym czasie i zasobach i macie jeszcze jakąś czelność coś na tym forum pisać, gratulacje :D

Ban nie za muły ale o mułach trzeba pisać ?(:thumbup:

• Zaraz z mojego najlepszego muła Alex85 wejdę do top3 hydry a ty dalej jedyne co będziesz mógł sobie zrobić to napisać jakieś głupoty na tym forum, anonimku 8)

• hahahahaha

szanowna koalicjo spójrzmy obiektywnym okiem na fakty :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gombczak z HZWSB ban

K3lo z HZWSB ban

krzysiek43 z NI ban

Querido z DT ban

prowadzicie 3 :1 w tym niechlubnym rankingu :S:S:S

3 : 1 :!::!::!::!:

• DrAPaCk wasz ten śmieszny sojusz to jeszcze żyje czy zostały same boby budownicze i mulandia?

DRA żyje i ma się świetnie. W przeciwieństwie do Ciebie i Twojej mulandii. Największy przegryw tej edycji Hydry Wielki Querido zaliczył bana. Dobrze żarło ale wyjątkowo szybko zdechło.

Ma sie swietnie hehe dobre najbardziej mi szkoda Arrakis co niedawno tam jest :)

Druga sprawa to standardowo te same gnioty xaron i infinity probuja zablysnac szkoda ze tylko na forum :P

• 3:2 .Wasz kolega Tasak też zaliczył przymusowy urlop

• 3:2 .Wasz kolega Tasak też zaliczył przymusowy urlop

wojciechu :!:

jesteśmy na Styks i rozmawiamy o graczach Styks :!::!::!:

Tasak gra na Leto=O=O=O

możesz liczyć bany z Leto, z Okeanosa, z serwerów angielskich, hiszpańskich, tureckich, ale to nie zmieni naszej rzeczywistości :S:S:S

fakty są takie jak podałem 8)8)

3 do 1 :saint::saint::saint:

• rasellu a o jakiej koalicji Ty mówisz? O tej z meduza? Meduzy nie ma.koalicji nie ma. A skoro nie ma koalicji jako takiej na styxie a zostały tylko sympatie czy antypatie ikariamowe. Sympatyzujecie z graczami takimi jak Tasak. Więc jest 3;2

• wojciechu :!:

najwidoczniej wiesz więcej ode mnie 8|8|8|

kto sympatyzuje z Tasakiem :?:

do kogo próbujesz mnie dokleić :/:/:/

rozmawiamy tu o Styksie i jest 3 do 1 w banach :saint::saint::saint:

nie zmienisz rzeczywistości powołując się na sytuacje z innych światów :!::!::!:

pogadaj z psychiatrą bo Ci ikariam za mocno wszedł do głowy 8o8o8o